Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

α βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων της υφηλίου ήταν στραμμένα το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Champions League.
Η ξανθιά Kinsey Wolanski θεώρησε πως αυτή ήταν η μεγάλη της ευκαιρία. Λίγο αφότου ο αγώνας είχε αρχίσει, εισέβαλε στο γήπεδο και άρχισε να τρέχει προς την σέντρα, φορώντας μόνο ένα αποκαλυπτικό μαγιό που έγραφε «κάτι».
Τελικά αποδείχθηκε πως το καλλίγραμμο μοντέλο, που τώρα κινδυνεύει με αυστηρή ποινή, έκανε ό,τι έκανε για να διαφημίσει το «σάιτ ενηλίκων» που διατηρεί ο σύντροφός της…
 H Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι.
Ο 27χρονος Ρώσος είχε… μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».
 Ο Ζντοροβέτσκι έχει τιμωρηθεί για τις… εφόδους του σε αγωνιστικούς χώρους κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει «ντου» στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.
Φρόντισε να στείλει, όμως, την σύντροφό του με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε «Vitaly Uncensored».
Τι ώθησε τους προγόνους μας να... κατέβουν από τα δέντρα!
Τι ώθησε τους πρωτο-ανθρώπους να κατέβουν από τα δέντρα όπου ζούσαν ως πίθηκοι, να σηκωθούν όρθιοι και να περπατήσουν στα δύο τους πόδια, ξεκινώντας τη μεγάλη περιπέτεια που τους άφησε ελεύθερα τα χέρια τους για να φτιάχνουν απλά εργαλεία και τελικά καθεδρικούς, πυραύλους και «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα;
Οι εκρήξεις υπερκαινοφανών αστέρων (σούπερ-νόβα) είναι η απρόσμενη απάντηση μιας νέας επιστημονικής θεωρίας.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή φυσικής και αστρονομίας Άντριαν Μέλοτ του Πανεπιστημίου του Κάνσας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωλογίας «Journal of Geology», υποστηρίζουν ότι οι εκρήξεις σούπερ-νόβα βομβάρδισαν τη Γη με κοσμική ακτινοβολία, αρχής γενομένης πριν από περίπου οκτώ εκατομμύρια χρόνια και με αποκορύφωμα πριν από 2,6 εκατ. Χρόνια.
Ο κατακλυσμός της κατώτερης ατμόσφαιρας του πλανήτη μας από ηλεκτρόνια και άλλα υψηλής ενέργειας σωματίδια, που είχε ως αποτέλεσμα τον ιονισμό της (αύξηση 50 φορές σε σχέση με πριν), πυροδότησε μια αλυσίδα γεγονότων, καθώς προκλήθηκε τεράστια αύξηση στους κεραυνούς, που έπεσαν στη Γη και ήταν η αιτία για εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές σε όλο τον πλανήτη.
Αυτή η πύρινη κόλαση μπορεί κάλλιστα να ήταν μία από τις βασικές αιτίες που οι πρόγονοι του «έμφρονος ανθρώπου» (homo sapiens) αναγκάσθηκαν να κατέβουν από τα δέντρα και να το βάλουν στα... δύο πόδια.
Ancient star explosions unleashed APOCALYPTIC storms and caused humans to WALK UPRIGHT – study
Κάπως έτσι, σύμφωνα με τη νέα υπόθεση, οι μακρινοί πρόγονοι μας προσαρμόστηκαν σταδιακά σε μια ζωή πλέον όχι πάνω στα δέντρα, αλλά στις σαβάνες της βορειοανατολικής Αφρικής, που αποτέλεσαν το λίκνο της ανθρωπότητας. Βήμα-βήμα, από τον «επιδέξιο άνθρωπο» (homo habilis) και τον «όρθιο άνθρωπο» (homo erectus) αναδύθηκε εξελικτικά ο homo sapiens, που όχι μόνο «έπιαναν» τα χέρια του, αλλά και ο εγκέφαλός του δούλευε πιο δημιουργικά από κάθε προηγούμενο είδος του γένους Homo.
Οι ερευνητές δήλωσαν ότι βρήκαν στους βυθούς της Γης βάσιμες ενδείξεις (εναποθέσεις του ισοτόπου σιδήρου-60) πως συνέβησαν εκρήξεις σούπερ-νόβα στην κοσμική «γειτονιά» της Γης σε απόσταση περίπου 163 ετών φωτός, στη διάρκεια της μετάβασης από την Πλειόκαινο εποχή στην εποχή των Πάγων.
Παράλληλα, ανέφεραν ότι έχουν ανακαλυφθεί μεγάλες εναποθέσεις άνθρακα (πιθανώς από πανάρχαιες πυρκαγιές) σε εδάφη και σε εποχές που αντιστοιχούν στον κοσμικό «βομβαρδισμό». Η σύμπτωση αυτή, όπως λένε, ενισχύει τη θεωρία τους.
«Βρίσκουμε πολύ περισσότερα κάρβουνα και αιθάλη σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας πριν λίγα εκατομμύρια χρόνια. Τα βλέπουμε παντού και κανένας δεν έχει κάποια εξήγηση γιατί αυτό συνέβη σε όλη τη Γη και σε διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Η αύξηση στις πυρκαγιές μπορεί να αποτελεί μια εξήγηση και να είναι αυτή που έδωσε το έναυσμα για τη μετάβαση από τα δάση στη σαβάνα, κάτι που σχετίζεται με την ανθρώπινη εξέλιξη στη βορειοανατολική Αφρική», δήλωσε ο Μέλοτ.
Καθησύχασε πάντως ότι δεν προβλέπεται ανάλογος «βομβαρδισμός» κοσμικής ακτινοβολίας σύντομα, καθώς το κοντινότερο άστρο που θα μπορούσε να «δώσει» έκρηξη σούπερ-νόβα, είναι μέσα στο επόμενο ένα εκατομμύριο χρόνια ο Μπετελγκέζ σε απόσταση 652 ετών φωτός από τη Γη.
«Ο Μπετελγκέζ είναι πάρα πολύ μακριά για να έχει ανάλογα σοβαρές συνέπειες», πρόσθεσε.
«Συνεπώς, μην ανησυχείτε γι' αυτό. Να ανησυχείτε περισσότερο για τα πρωτόνια από τις ηλιακές εκρήξεις. Αυτός είναι ο κίνδυνος για εμάς και την τεχνολογία μας - μία ηλεκτρική έκρηξη που θα θέσει εκτός λειτουργίας το ηλεκτρικό δίκτυο μας. Φανταστείτε απλώς πώς θα είναι για μερικούς μήνες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα...».

Δυσοίωνο έμοιαζε, χωρίς αμφιβολία, το μέλλον του εικονιζόμενου ψαριού που έχασε την ουρά του και το μισό του σώμα την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει από λίμνη που είχε γύρω- γύρω τσιμέντο.
Το εντυπωσιακό είναι πως το ψάρι επιβίωσε. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η σπονδυλική του στήλη κι έτσι τα οστά και το μισό σώμα του σάπισαν και «έπεσαν» μόνα τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Το ψάρι -hypsibarbus wetmorei η επιστημονική του ονομασία- κατέληξε σε ενυδρείο σε αγορά της Ταϊλάνδης, όπου θα περίμενε νομοτελειακά το θάνατό του.
Ένας άνδρας ωστόσο το εντόπισε, το λυπήθηκε, το υιοθέτησε και το πήρε μαζί του στο σπίτι. Ο Watchara Chote έδωσε στο ψάρι το ευφάνταστο όνομα I-Half.
Ο 36χρονος και ο Ι-Half έζησαν μαζί για έξι μήνες.
Στο διάστημα αυτό ο Watchara περίφερε το μοναδικό ψάρι του σε πολλά χωριά για να το επιδείξει.
Ήταν τόση η θλίψη εκείνων που το θαύμασαν που όλοι έδωσαν ένα μικρό ποσό ώστε να του αγοράσουν ένα μικρό φέρετρο…
fishss1
fishss02
fishss03
fishss04
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!