Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

 

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, την Καθαρά Δευτέρα, πέραν του άστατου καιρού, θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων, δημιουργώντας προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί άστατος με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως σε Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, καθώς επίσης μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις που στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα έξι μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Παράλληλα, θα επικρατήσουν πολύ ενισχυμένοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα φτάνουν κατά τόπους τα 8-9 μποφόρ.

 

O πρόωρος αποκλεισμός της Γιουβέντους από την Πόρτο στο εφετινό Champions League που ήρθε ως συνέχεια των

δύο προηγούμενων αποτυχημένων σεζόν των Μπιανκονέρι στη διοργάνωση, έχει φουντώσει τη φημολογία περί

αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γηραιά Κυρία. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας

Marca ρίχνει «βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς αναφέρει πως «ψήνεται» επιστροφή του CR7 στη Ρεάλ

Μαδρίτης.

Στο ρεπορτάζ της έγκυρης σε θέματα Ρεάλ εφημερίδας, καταγράφεται η αρχικά θετική διάθεση και των δύο πλευρών για να βρεθούν ξανά μαζί μολονότι ακόμη είναι πολύ νωρίς καθώς καλά-καλά δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν. Ωστόσο, είναι φανερό πως τόσο η Ρεάλ όσο και η Γιούβε θέλουν να αλλάξουν πολλά και να ταράξουν τα νερά το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ αναπαρήγαγε σύσσωμος ο ισπανικός αλλά και ο ιταλικός Τύπος, ενώ δόθηκε συνέχεια στην τηλεοπτική ισπανική εκπομπή El Chiringuito, όπου αναφέρθηκε ότι έγινε μια πρώτη ανεπίσημη επαφή του μεγαλοατζέντη του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες με τη διοίκηση της Βασίλισσας.

Για το σενάριο επιστροφής του Κριστιάνο ρωτήθηκε και ο προπονητής των Μερένχες Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας αλλά άφησε την πόρτα ανοιχτή λέγοντας ότι: «Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Μαδρίτη, τι έχει κάνει για τη Ρεάλ. Τον αγαπάω και είναι απίστευτα όσα έχει πετύχει εδώ, αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πάει καλά εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Πολλά λέγονται, αλλά πρέπει να σεβόμαστε αυτά τα πράγματα».

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!