Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Πώς θα κάνετε πίλινγκ στην παραλίαΕδώ βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της η φράση «άλλοι πληρώνουν για να τα κάνουν αυτά». Οι αμμουδερές παραλίες προσφέρουν –εκτός από την χαρά του να απλώνεσαι στην πετσέτα σου χωρίς να σε ενοχλούν τα βότσαλα στη μέση– και δωρεάν φυσική απολέπιση. Κι αφήστε τους άλλους να ξοδεύονται σε πανάκριβες κρέμες…

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη άμμο (όσο πιο χοντρή τόσο το καλύτερο), λίγες σταγόνες από το αντηλιακό σας και ένα δοχείο για να τα ανακατέψετε αυτά τα δύο μεταξύ τους.

Μετά, απλώνετε το μείγμα σας στα σημεία που επιθυμείτε να απολεπίσετε, και κάνετε απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις. Κάνετε μια βουτιά και βγαίνετε με μαγικά απαλό δέρμα, χωρίς να έχετε ξοδέψει τίποτα. Μαγικό;

Και μερικά tips…

- Προσέξτε η άμμος που θα χρησιμοποιήσετε να είναι στεγνή, αφενός, και καθαρή, αφετέρου.
- Μην το παρακάνετε με το τρίψιμο σε σημεία όπου το δέρμα είναι ήδη μαλακό. Επιμείνετε, όμως, σε σημεία όπως οι φτέρνες, οι αγκώνες, τα γόνατα και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών.
- Θυμηθείτε ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν κάνουμε πίλινγκ στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Ο ροκ εντ ρολ μπαμπάς Μικ Τζάγκερ παίρνει μαζί του στην τουρνέ τον 18μηνο γιο του, ώστε η μπαλαρίνα μαμά να μπορεί απερίσπαστη να αφιερωθεί στην τέχνη της.

Ο 74χρονος Μικ και η Μέλανι Χάμρικ καλωσόρισαν τον Ντεβερό Οκτάβιαν Μπέιζιλ Τζάγκερ - χάρη συντομίας, Ντεβ - τον Δεκέμβριο του 2016. Η Χάμρικ χορεύει στο American Ballet Theatre, την ανοιξιάτικη σεζόν, και πηγή που ξέρει τα εσωτερικά του κόσμου του κλασικού χορού είπε στο Page Six ότι «ο Μικ φροντίζει το μωρό τους κατά τη διάρκεια της σεζόν του American Ballet Theatre... προς μεγάλη χαρά της Μέλανι έχει πάρει υπερ-σοβαρά τον ρόλο του πατέρα».

Ο Ντεβ είναι το πρώτο τους παιδί. Και το όγδοο του Τζάγκερ (το μεγαλύτερο είναι 47 χρονών). Στα γεννητούρια του Ντεβ, ο Κιθ Ρίτσαρντς δεν συγκρατήθηκε: «Καιρός να το κόψει, δεν μπορείς να είσαι πατέρας σ' αυτή την ηλικία. Αυτά τα δύστυχα παιδιά!».

Ο Μικ βάλθηκε να αποδείξει ότι μπορεί να είναι εξαιρετικός πατέρας και σύζυγος.

Οι Stones έχουν την τουρνέ «No Filter» ως τις 8 Ιουλίου, η ανοιξιάτικη σεζόν του American Ballet Teatre στη Metropolitan Opera διαρκεί ως τις 7 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των πηγών, ο Ντεβ, σε ηλικία 18 μηνών, θα εμφανιστεί στο Βερολίνο, την Πράγα και τη Βαρσοβία.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!