Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017


Μία ακόμα περίπτωση απόλυσης ενός εργαζόμενου λόγω κάποιας ανάρτησης που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ότι πρέπει πλέον όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί όταν αρθρώνουν δημόσιο γραπτό λόγο.
Αυτή τη φορά το τηλεοπτικό δίκτυο CBS απέλυσε έναν δικηγόρο, ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν αισθάνεται συμπάθεια για τα θύματα των πυροβολισμών στο Λας Βέγκας, γιατί οι άνθρωποι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους συναυλίες είναι συνήθως Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής.
Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Χέιλι Γκέφτμαν Γκολντ πήγε ενάντια στις αξίες και τις αρχές της επιχείρησης εκφράζοντας απαράδεκτες για την εταιρεία απόψεις. Η Γκέφτμαν Γκολντ ήταν η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος του CBS στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν εκεί για έναν χρόνο.
Η Γκέφτμαν Γκολντ έγραψε τα συγκεκριμένα σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την οπλοκατοχή. Υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν είχε καμιά ελπίδα οι Ρεπουμπλικάνοι να αναλάβουν δράση αφού δεν το έκαναν όταν δολοφονήθηκαν παιδιά, αναφερόμενη προφανώς στα περιστατικά που συνέβησαν στο σχολείο Σάντι Χουκ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!