Τρίτη 12 Μαΐου 2020


Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο έρωτας μίας 35χρονης influencer με τον 20χρονο θετό γιο της τον οποίο μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά μαζί του. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια όταν εκείνος ήταν 7 χρονών.
Η Μαρίνα Μπαλμάσεβα παντρεύτηκε τον πατέρα του, Αλεξέι, 45 χρονών σήμερα και παρέμειναν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια αλλά τελικά πήραν διαζύγιο.
Μάλιστα η Μαρίνα Μπαλμάσεβα προκειμένου να πείσει τους 420.000 ακολούθους της στο instagram για τον έρωτά της με τον θετό γιο της ανέβασε μια φωτογραφία τους μαζί από το πριν και το μετά, δηλαδή από τότε που ο Βλαντίμιρ ήταν 7 χρονών και αυτή 22 και τώρα που εκείνος είναι 20 και αυτή 35. Ωστόσο είχε τα αντίθετα αποτελέσματα με τους ακολούθους να σοκάρονται από τη σχέση αυτή. «Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει η ζωή και πότε θα γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαμογελάς» είχε γράψει στη λεζάντα η Μαρίνα που πρόσθεσε: «Ξέρω κάποιοι θα μας επικρίνετε, άλλοι θα μας στηρίξετε, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι και ελπίζω όλοι να είστε καλά».
Η 35χρονη influencer σημείωσε ότι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του ενώ οι δυο τους μεγαλώνουν τα τρία από τα πέντε αδέρφια του, καθώς το μικρότερο έχει σύνδρομο Down και παραμένει με τον πατέρα του. Η Μαρίνα υιοθέτησε τα παιδιά του συζύγου της όταν ήταν παντρεμένοι. Παράλληλα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει παιδιά με τον Βλαντίμιρ και σχεδιάζουν τον γάμο τους. Φυσικά οι δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να εκφράζουν το σοκ τους: “Αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι ότι το αγόρι μεγάλωσε μπροστά στα μάτια της” σχολίασε μια γυναίκα ενώ άλλοι σχολιάζουν πως παράτησε τον μεγαλύτερο άνδρα για ένα νεότερο μοντέλο.

Την έντονη αντίδραση της εταιρείας ΙΚΕΑ προκάλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κινεζικά social media και δείχνει μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια ενός εκ των καταστημάτων στην Κίνα.
Στο βίντεο, το οποίο έχει «κατέβει» από τις περισσότερες πλατφόρμες των κινεζικών social media φαίνεται μια ημίγυμνη γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται ενώ δίπλα της περνούν έκπληκτοι πελάτες του καταστήματος.
«Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΙΚΕΑ.
Στην ίδια ανακοίνωση παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι «θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής» καλώντας τους καταναλωτές «να κάνουν βόλτα στα καταστήματα μας με πολιτισμένο τρόπο».
Η ταυτότητα της γυναίκας που προκάλεσε το σκάνδαλο παραμένει άγνωστη ενώ Κινέζοι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι το κατάστημα βρίσκεται στην επαρχία Γκουαντόνγκ.
Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι βίντεο έχει καταγραφεί πριν από την κρίση με τον κορωνοϊό καθώς οι περισσότεροι από όσους εμφανίζονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες.

«Το ρολόι των θανάτων εξαιτίας του Τραμπ»: έτσι βάφτισε ο στρατευμένος σκηνοθέτης Γιουτζίν Τζαρέκι τον φωτεινό πίνακα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Υόρκης και αναγράφει τον αριθμό των θυμάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, κατ’ αυτόν, αν ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε αναλάβει δράση πιο γρήγορα.
Αυτό το «ρολόι», τοποθετημένο στην οροφή ενός κτιρίου στην Times Square που εγκαταλείφθηκε εν μέσω της πανδημίας, μέτραγε χθες πάνω από 48.000 θανάτους — 48.590, για την ακρίβεια — ενώ το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας στη χώρα ξεπέρασε τους 80.000 και ο επίσημος απολογισμός στις ΗΠΑ είναι, εδώ και καιρό, ο πιο βαρύς στον πλανήτη.
Ο μετρητής αυτός βασίζεται στην εξής υπόθεση: το 60% των θανάτων στις ΗΠΑ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ είχε αποφασίσει να εφαρμόσει τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, το κλείσιμο των σχολείων και επιχειρήσεων περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι το έπραξε, δηλαδή την 9η Μαρτίου αντί της 16ης, εξήγησε ο Τζαρέκι στο μπλογκ του στο Medium.
Δείτε τον μετρητή πατώντας εδώ.
Ο νεοϋορκέζος κινηματογραφιστής, βραβευμένος δύο φορές στο φεστιβάλ Sundance, εξήγησε πως χρησιμοποιεί αυτόν τον «συντηρητικό» υπολογισμό, το 60%, διότι σε αυτόν είχαν καταλήξει ορισμένοι ειδικοί με βάση δηλώσεις που είχε κάνει στα μέσα του Απριλίου ο επιδημιολόγος Δρ. Άνθονι Φάουτσι, ο οποίος χαίρει σεβασμού στις ΗΠΑ.
Ο διάσημος επιδημιολόγος και σύμβουλος του Τραμπ παραδέχθηκε ότι εάν είχαν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα από την 9η Μαρτίου, «θα μπορούσαν να είχαν σωθεί ζωές».
«Οι ζωές που χάθηκαν ήδη χωρίς λόγο απαιτούν να ζητήσουμε πιο υπεύθυνη διαχείριση της κρίσης. Ακριβώς όπως τα ονόματα των πεσόντων στρατιωτών χαράσσονται σε μνημεία για να μας υπενθυμίζουν το κόστος των πολέμων, η ποσοτικοποίηση των ζωών που χάσαμε εξαιτίας της καθυστερημένης αντίδρασης του προέδρου θα υπηρετήσει μια ζωτικής σημασίας λειτουργία για την κοινή γνώμη», εξηγεί ο Τζαρέκι στο κείμενο στο μπλογκ του, το οποίο δημοσιεύθηκε αρχικά στην εφημερίδα The Washington Post.

Ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα, Τζόναταν ντος Σάντος, ανέβασε φωτογραφία του στο κρεβάτι μαζί με την Ελληνοαμερικανίδα σύντροφό του, Αμάντα Τριβιζά, αμφότεροι γυμνοί.
Επική, «καυτή» γκάφα του Τζόναταν ντος Σάντος, η οποία έγινε αμέσως viral. Ο Μεξικανός μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ο οποίος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μπάρτσα και φόρεσε την φανέλα και της Βιγιαρεάλ, ανέβασε κατά λάθος (;) φωτογραφία που τον δείχνει στο κρεβάτι με την σύντροφο του, Ελληνοαμερικανίδα μοντέλο Αμάντα Τριβιζά και αμφότεροι είναι γυμνοί!
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, αδελφός του Ζιοβάνι ντος Σάντος, κατάλαβε γρήγορα την γκάφα του και κατέβασε την φωτογραφία, αλλά ήταν πλέον αργά, αφού έγινε viral και έγινε… ανάρπαστη στο Διαδίκτυο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!