
Τα 24 καράτια χρυσό, συνήθως συνδέονται με κοσμήματα – όλα αυτά μέχρι τώρα γιατί ένα νέο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, το The Ainsworth, κάνει πράξη μια νέα γκουρμέ τρέλα, το νέο μενού που περιλαμβάνει και χρυσά φτερά κοτόπουλου!
Αν έχετε περιέργεια, δείτε πώς προετοιμάζονται: οι φτερούγες μαρινάρονται για περίπου 12 ώρες, ακολούθως τις πανάρουν, τις τηγανίζουν και τις βουτούν σε ένα μείγμα μελιού και βουτύρου. Τέλος, τις καλύπτουν με σκόνη χρυσού 24 καρατίων – προσοχή είναι βρώσιμη.
Παρά την πολυτελή λάμψη, δε χρειάζεται να σπεύσετε στην τράπεζα για μια μερίδα, καθώς τα δέκα κομμάτια κοστίζουν 45 δολάρια και τα 20 90 δολάρια.

α αίτημα που απευθύνεται στη δημόσια τηλεόραση της Ισλανδίας RUV και
την καλεί να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα
διεξαχθεί το 2019 στο Ισραήλ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 8.000
υπογραφές.


