Τετάρτη 16 Μαΐου 2018


Τα 24 καράτια χρυσό, συνήθως συνδέονται με κοσμήματα – όλα αυτά μέχρι τώρα γιατί ένα νέο εστιατόριο της Νέας Υόρκης, το The Ainsworth, κάνει πράξη μια νέα γκουρμέ τρέλα, το νέο μενού που περιλαμβάνει και χρυσά φτερά κοτόπουλου!
Αν έχετε περιέργεια, δείτε πώς προετοιμάζονται: οι φτερούγες μαρινάρονται για περίπου 12 ώρες, ακολούθως τις πανάρουν, τις τηγανίζουν και τις βουτούν σε ένα μείγμα μελιού και βουτύρου. Τέλος, τις καλύπτουν με σκόνη χρυσού 24 καρατίων – προσοχή είναι βρώσιμη.
Παρά την πολυτελή λάμψη, δε χρειάζεται να σπεύσετε στην τράπεζα για μια μερίδα, καθώς τα δέκα κομμάτια κοστίζουν 45 δολάρια και τα 20 90 δολάρια.

Ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία αντενδείκνυται για όσους είναι… κλειστοφοβικοί, καθώς τα δωμάτια του είναι μικροσκοπικές καμπίνες που θυμίζουν μάλιστα κάτι πολύ μακάβριο: ψυγεία νεκροτομείου!
Για την ακρίβεια οι διαστάσεις των «δωματίων» είναι 1,2 μέτρα πλάτος, 2,1 μέτρα μήκος και 1,4 μέτρα ύψος.
Οι καμπίνες των ξενοδοχείων της αλυσίδας «First Cabin hotel» διαχωρίζονται με μία κουρτίνα, ενώ στο εσωτερικό διατίθεται τηλεόραση 24 ιντσών και μια μικρή θήκη παπουτσιών.
Για εκείνους, ωστόσο, που δεν αντέχουν το δωμάτιο, που θυμίζει φέρετρο, διατίθεται ποικιλία μεγαλύτερων δωματίων, τα οποία έχουν ελαφρώς ψηλότερο ταβάνι, αλλά το ίδιο μονό κρεβάτι.
Όσο για τις σουίτες της ξενοδοχειακής αλυσίδας, εκείνες διαθέτουν ημίδιπλα κρεβάτια και κομοδίνα, ενώ υπάρχει και προσωπικό μπάνιο για κάθε σουίτα.
Η αλυσίδα ξενοδοχείων «First Cabin hotel» έχει μονάδες στο Τόκιο, την Οσάκα και το Κιότο, ενώ η διανυκτέρευση σε μια από τις καμπίνες στοιχίζει περίπου 50 ευρώ.
α αίτημα που απευθύνεται στη δημόσια τηλεόραση της Ισλανδίας RUV και την καλεί να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί το 2019 στο Ισραήλ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 8.000 υπογραφές.
Το αίτημα υπεβλήθη, μετά τον θάνατο δεκάδων Παλαιστίνιων από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο Ισλανδός πολίτης που ανάρτησε αυτό το διαδικτυακό αίτημα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο change.org ελπίζει να συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.
«Όλα εξετάζονται» σε αυτό το στάδιο, σχολίασε σοβαρά ένας εκπρόσωπος της RUV, ο Σκαρπέντιν Γκούντμουντσον.
Ο Παλ Όσκαρ Χαλμτίσον, ο οποίος συμμετείχε παλαιότερα στον διαγωνισμό, συντάχθηκε με την πρωτοβουλία καταγγέλοντας, στη σελίδα του στο Facebook, τις χώρες που «παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Το 2019 ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Ισραήλ, μετά τη νίκη της Νέτα Μπαρζιλάι, το περασμένο Σάββατο, με το τραγούδι Toy.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!