Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018


Σε φοβερά μπλεξίματα με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου της Ισλανδίας μπήκε ο Ryan Carney Williams όταν αποφάσισε να φορέσει 8 παντελόνια, 10 μπλούζες και 3 μπουφάν προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει την έξτρα αποσκευή.
Οι υπεύθυνοι του απαγόρευσαν την είσοδο στο αεροπλάνο. Ο ίδιος άρχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να τον μεταφέρει σε χώρο κράτησης μέχρι να ηρεμήσει.
Μετά την British Airways, την επόμενη ημέρα έκλεισε εισιτήριο με την EasyJet. Αυτή την φορά έκανε check in, πέρασε τον πρώτο έλεγχο, αλλά λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει, λόγω του εν λόγω επεισοδίου.
Έχοντας μείνει χωρίς χρήματα και αποσκευές, καθώς η βαλίτσα του είχε φτάσει ήδη στην Αγγλία από την πρώτη προσπάθεια που έκανε, κατάφερε τελικά να ταξιδέψει με μία Νορβηγική εταιρία και αμέσως ξεκίνησε την προσπάθεια για να αποζημιωθεί κάτι που τελικά και κατάφερε.

Ο επικεφαλής μιας εταιρίας ασφάλειας που εργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά House of Cards κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για ρατσισμό.
Ο Έρλ Μπλου, επικεφαλής της εταιρίας VIP Protective Service και βετεράνος του Ναυτικού, δήλωσε στην Daily Mail ότι ο Σπέισι αρνούνταν να απευθυνθεί στα μαύρα μέλη της ομάδας και έκανε ρατσιστικά σχόλια.
Δήλωσε ακόμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι είχε ακούσει τον Σπέισι να λέει σε ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας ότι «δεν θέλω να βλέπουν το τρέιλερ μου μαύροι».
Όπως είπε ο 51χρονος Μπλου δεν μίλησε τόσο καιρό γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας αλλά πλέον είπε ότι «βρισκόμαστε στο σημείο κατά το οποίο άνθρωποι τραυματίζονται, φτάνει πια».
Υποστήριξε ακόμα ότι η σύμβαση της εταιρίας του δεν ανανεώθηκε με την εταιρία παραγωγής παρότι όλοι δήλωναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσέφερε.
Αργότερα, όπως είπε, έμαθε από έναν διευθυντή παραγωγής ότι ο Σπέισι «δεν ήθελε στην ομάδα του μαύρους».
Πάντως ο παραγωγός της σειράς Ίαν Πάτισον δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρείχε η VIP Protective Service και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπλου.
Οι καλύτερες φωτογραφίες γάμου μόλις ανακοινώθηκαν!
Φωτογραφίες γεμάτες θετική ενέργεια, αγάπη και χαρά!
Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο έστειλαν χιλιάδες φωτογραφίες στον διαγωνισμό junebugweddings.com
Ακολουθούν κάποιες που διακρίθηκαν.
The-Top-50-Wedding-Photos-of-2017-5a4dea7e060e3__880.jpg
Kadek-Artayasa-_-diktatphotography-1-5a4405e72818e__880.jpg
James-Frost-_-James-Frost-Photography-5a4403677871a__880.jpg
Helena-and-Laurent-Martin-_-Helena-and-Laurent-5a4404aa097db__880.jpg
Amy-Painter-_-Amy-Bluestar-Photography-5a44067c9514d__880.jpg
 Eric-Floberg-5a44065375139__880.jpg
Jake-Mcanally-_-Whitney-Justesen-Photography-5a44052fa4a2c__880.jpg

JD-Land-_-Two15-Photography-1-5a440546c39bb__880.jpg
Jeff-and-Cat-of-The-Apartment-Photography-001-5a4405adc25f5__880.jpg
Joanna-Jasklska-_-Joanna-Jasklska-Photography-5a440359b8de8__880.jpg
Johanna-Rosenlew-_-Johanna-Rosenlew-Photography-5a4403ef88e86__880.jpg


Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία της συμπρωταγωνίστριάς του Σοφίας Παυλίδου, η οποία τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

«Τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι όπως έχουν ειπωθεί από την πλευρά της κυρίας Παυλίδου. Επ’ ουδενί δεν υπήρξε κάποιο χτύπημα ή ξυλοδαρμός απέναντί της», υποστηρίζει ο ηθοποιός και προσθέτει:

«Πλέον διέξοδος είναι η νομική οδός. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω στα κανάλια και να μιλάω γι αυτό. Νιώθω πολύ άκομψα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είναι όλο στην υπερβολή του και θα ήθελα να μην δώσω συνέχεια».



Ερωτηθείς για τις εκδορές, που όπως είπε η συνήγορός του, είχε κι εκείνος στο πρόσωπό του, ο ίδιος απάντησε:

«Την επόμενη μέρα ακριβώς, ήταν εμφανέστατες οι εκδορές, αλλά για εμένα δεν ήταν τόσο σημαντικό το θέμα. Απλά με συμβούλευσε κάποια συνάδελφος που έμαθε το περιστατικό και γνώριζε και την κυρία Παυλίδου, με συμβούλευσε να το κάνω (σ.σ. να πάρω γνωμάτευση από γιατρό)».

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Το απομακρυσμένο χωριό Ομύμακων της Σιβηρίας είναι το πιο κρύο κατοικήσιμο χωριό του κόσμου με την μέση θερμοκρασία να αγγίζει τον Ιανουάριο τους -50° C με αποτέλεσμα να παγώνουν ακόμα και οι… φλεφαρίδες. Μάλιστα, η θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλή που ένα νέο ψηφιακό θερμόμετρο που εγκαταστάθηκε στο χωριό εξερράγη μόλις κατέγραψε -62°C. «Έσπασε από το πολύ κρύο», ανέφεραν οι The Siberian Times. Ο επίσημος μετεωρολογικός σταθμός κατέγραψε -59° C. Ένας χωρικός στο Oymyakon κατέγραψε θερμοκρασία – 67°C, ενώ άλλοι συμφώνησαν ότι η θερμοκρασία που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός δεν ήταν η σωστή. ο χωριό φιλοξενεί περίπου 500 κατοίκους οι οποίοι έχουν μάθει να αντέχουν σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Oymyakon είναι το το πάγωμα μελάνης, το πάγωμα των γυαλιών στα πρόσωπα των ανθρώπων και τις μπαταρίες που χάνουν την ενέργειά τους.

Απάντηση στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος νωρίτερα είχε τονίσει πως η Θεσσαλονίκη χρειάζεται δήμαρχο και όχι σταρ, έδωσε πριν από λίγο ο Γιάννης Μπουτάρης.
«Εγώ μπήκα σταρ στο δήμο, δεν έγινα τώρα σταρ. Είμαι σταρ στα κρασιά, είμαι σταρ στα περιβαλλοντικά. Με ζηλεύεις που με βγάζουν οι New York Times και εσένα ούτε η Φωνή του Λαγκαδά. Είμαι σταρ και γι’ αυτό ανέβασα το δήμο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Των δηλώσεων αυτών, είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης “Εντάξει”, Σταύρου Καλαφάτη ο οποίος για μια ακόμη φορά άσκησε σκληρή κριτική στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η πόλη χρειάζεται δήμαρχο και όχι σταρ.
Επιπλέον, αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Καλαφάτης είπε πως πρέπει να γίνει μία εις βάθος συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ θα πρέπει να συζητηθεί και η έκδοση σχετικού ψηφίσματος.
«Ο δήμος, το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν ασκούν εξωτερική πολιτική, αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη. Δεν σημαίνει ότι δεν οφείλουμε να έχουμε άποψη. Είμαστε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένοι και πληροφορημένοι», είπε ο κ. Καλαφάτης.
Παράλληλα, μιλώντας για τη συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη μέσα σε οίκο ανοχής, τόνισε πως δεν θα ασχοληθεί μετά όσα είπε για τις προσωπικές του επιδόσεις, καθώς τον ενδιαφέρουν οι δημαρχιακές του επιδόσεις.
«Δεν δίνεις συνέντευξη ως Γιάννης Μπουτάρης. Δεν θα σε καλούσε κανείς αν δεν ήσουν δήμαρχος. Λειτουργείς σαν σελέμπριτι και η πόλη δεν έχει ανάγκη από σταρ, έχει ανάγκη από δήμαρχο» είπε συγκεκριμένα ο Σταύρος Καλαφάτης.
Συζήτηση για το ονοματολογικό
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης ήταν η ονοματολογία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ). Ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε πως το θέμα το χειρίζεται η κυβέρνηση και  ότι ο ίδιος καταδικάζει το πρόσφατο ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).
«Δεν κινδυνεύουμε εμείς από τους Σκοπιανούς. Οι Σκοπιανοί κινδυνεύουν από εμάς. Δεν είμαστε εμείς που φοβόμαστε. Αυτοί είναι που αγωνιούν», δήλωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης προσθέτοντας πως «εμείς δεν αντιπροσωπεύουμε την πολιτική της χώρας. Το θέμα το χειρίζεται η κυβέρνηση. Εγώ καταδικάζω το ψήφισμα που πήρε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας».
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, υποστήριξε επίσης πως «το Σκοπιανό πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Ο δήμος, το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν ασκούν εξωτερική πολιτική, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη για ένα τόσο σοβαρό θέμα».
Η Ρία Καλφακάκου, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», υποστήριξε «πως η σύνθετη ονομασία ήταν η πιο λογική, η πιο ιστορικά αληθής και αυτή που θα έλυνε το πρόβλημα. Το αφήσαμε 25 χρόνια και γίναμε διεθνώς ρεζίλι»».
Ο Γιάννης Δελής από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», είπε πως «επειδή πολλά ακούγονται για καλή χρονική στιγμή για να λυθεί το Σκοπιανό, λέμε πως δεν είναι τίποτα άλλο από τη χρονική στιγμή που επιλέγει το ΝΑΤΟ», ενώ ο Κωνσταντής Σεβρής από την παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη» χαρακτήρισε «απολύτως λογικά τα αντανακλαστικά των πολιτών για το συλλαλητήριο». Πηγή: Thestival.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!