Σάββατο 2 Ιουνίου 2018


Σε περιπέτειες μπήκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς ενημέρωσε τις αρχές του Μόντρεαλ ότι μία γυναίκα τον εκβιάζει και του ζητά χρήματα, διαφορετικά τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.
Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Φιλανδός οδηγός της Φόρμουλα 1 και ένας συνοδός του την είχαν προσεγγίσει ανήθικα σε ένα μπαρ μερικές ημέρες πριν το Γκραν Πρι στο Μόντρεαλ το 2016. Σε περίπτωση που θα την αποζημίωνε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν, η γυναίκα θα ήταν διατεθειμένη να μην καταγγείλει τον οδηγό της Ferrari.
Ο Ραϊκόνεν μήνυσε την Καναδή μέσω ενός δικηγορικού γραφείου του Μόντρεαλ για απόπειρα εκβιασμού εις βάρος του. Η συγκεκριμένη είχε απειλήσει ήδη το 2016 και το 2017 με αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης, όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στη Formula 1 δεν είχε αντιδράσει. Τελικά έστειλε στις 23 Μαΐου στον Ραϊκόνεν μία επιστολή, στην οποία επαναφέρει το αίτημά της περί αποζημίωσης, οπότε ο Iceman ενεργοποίησε αμέσως τους δικηγόρους του, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.
Να σημειωθεί ότι η Καναδή εργαζόταν το 2016 ως γκαρσόνα σε κεντρικό μπαρ του Μόντρεαλ και έδωσε ήδη κατάθεση στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Ραϊκόνεν παρουσίασε μία εκδοχή, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Οι δικηγόροι της Καναδής ποντάρουν σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, ενώ ένας από τους συνηγόρους της ανέφερε για την μήνυση του Ραϊκόνεν κατά της πελάτισσάς του, ότι «είναι σαν να πυροβολείς ένα μυρμήγκι με ένα μπαζούκα».
Πηγή: gazzetta.gr

Η 39χρονη Laura Watson πήγε για πικ νικ με τα παιδιά της στο δάσος. Οταν όμως επέστρεψε στο σπίτι και κοίταξε τις φωτογραφίες που έβγαλε, ανακάλυψε κάτι ανατριχιαστικό.
Η Laura Watson από το Νιούκαστλ πρόσεξε πως σε μια φωτογραφία, πίσω από τον γιο της εμφανίζεται ένα άλλο παιδί που απλώνει το χέρι του.
Η γυναίκα βλέποντας αυτό το περίεργο αγόρι της φωτογραφίας τα έχασε καθώς θυμόταν πολύ καλά πως δεν είδε κανένα αγόρι να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στο δάσος εκείνη την ημέρα.
Δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προφίλ της στο facebook και τόνισε ότι φρίκαρε όταν ανακάλυψε αυτό το αγόρι στην οικογενειακή φωτογραφία.
«Δεν πιστεύω στα φαντάσματα, αλλά αυτή η φωτογραφία με έχει συγκλονίσει. Φοβάμαι» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου με τα σχόλια να είναι πολλά καθώς υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν στα φαντάσματα.
Δείτε εδώ τη φωτογραφία και εστιάστε στο κέντρο, πίσω από το παιδί με τα γυαλιά.

Πηγή: bovary.gr

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο (αιμορραγία) και τη νοσηλεία του για περίπου ένα μήνα.
Πλέον, ο σκωτσέζος πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» επέστρεψε σπίτι του, καθώς όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ «γύρισε στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του».
Ο 76χρονος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νοσηλεύτηκε στο βασιλικό νοσοκομείο στο Σάλφορντ.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!