Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει να κάνετε κάποιες επεξηγήσεις και να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς τους οποίους ίσως τους είχατε χάσει για ένα διάστημα. Το πιθανό ενδιαφέρον για μια έξτρα γνώση που θα σας βοηθήσει πιθανόν να δημιουργήσει νέα κανάλια.
Ερωτικά: Σήμερα τα λέτε όλα και μάλιστα ζητάτε και αποδείξεις από ένα πρόσωπο για το τι νιώθει για σας. Ίσως να μην σας επαρκούν κάποιες κινήσεις του, κυρίως αν είναι Παρθένος και βρίσκεται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να κυνηγήσετε και να κερδίσετε κάτι ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Αλλά χρειάζεται να είστε στην κυριολεξία κυνηγοί και να μην αρνηθείτε ακόμα και ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές και να συμπεριφερθείτε περισσότερο ανεξάρτητα και ελεύθερα. Η γυμναστική και γενικά η φύση θα σας κάνει καλό και θα ξεφύγετε από το άγχος και τα τετριμμένα.
Ερωτικά: Θα εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα ζήλειας που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο κι ίσως να βρείτε και ένα χιουμοριστικό τρόπο για να τα βγάλετε. Ο Τοξότης έχει μια μυστηριώδη γοητεία πάνω σας για αυτό μην αποκόπτεστε από αυτόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να κινηθείτε πολύ διπλωματικά και έξυπνα με στόχο το κέρδος. Σε ένα ακίνητο που σας απασχολεί ίσως να βρεθεί μια λύση που δεν την περιμένατε αρκεί να ρίξετε τις μεγάλες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε μεγάλη άνεση στην επικοινωνία και για αυτό είστε διατεθειμένοι να ανοίξετε τα χαρτιά σας, προκειμένου οι άλλοι να μάθουν τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που σας κάνουν να συνειδητοποιείτε την δύναμή σας. Ίσως αυτό πιο πολύ να σας το βγάζει ένας Τοξότης. Ο Σκορπιός που σας ενώνει με το παρελθόν μπορεί να βρίσκεται σε μια έντονα συναισθηματική κατάσταση και εσείς ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τις ανάγκες του.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανησυχείτε για κάποια πράγματα γιατί δεν γίνονται με τον τρόπο που θέλετε, αλλά τουλάχιστον έχετε την άνεση να διαχειριστείτε με διπλωματία και εξυπνάδα τις διάφορες συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ άνετοι στο να μιλάτε και να κάνετε εκμυστηρεύσεις για τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά σε κάποια θέματα τηρείτε σιγή ιχθύος.
Ερωτικά: Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο γιατί το σίγουρο είναι ότι μερικοί από εσάς θα γυρίσουν πίσω σε μια ιστορία που σας έχει πονέσει. Όμως τελικά βρίσκετε την άκρη και επικοινωνείτε πιο εύκολα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες και κυρίως να κερδίσετε χρήματα και να παρουσιάσετε κάποια δείγματα γραφής σε ορισμένα άτομα. Υπάρχουν πάντως πράγματα τα οποία είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μιλάτε και επικοινωνείτε πιο εύκολα με πολύ κόσμο κι αυτό σας δίνει μεγάλη δύναμη στο να αντιμετωπίσετε κάποιες τρέχουσες δυσκολίες. Ένας φίλος Τοξότης που είχατε απομακρυνθεί έρχεται και πάλι κοντά σας.
Ερωτικά: Έχετε άνεση στο να μπορείτε να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να κερδίσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας με κάποιες κινήσεις που μερικές φορές είναι απαραίτητες να γίνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα έχετε μια θετική απάντηση από μια δουλειά που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Η συμπάθεια προς το πρόσωπό σας μπορεί να μετρήσει θετικά σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε υποθέσεις στις οποίες χρειάζεται να αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως. Καλό είναι βέβαια να τις πάρετε με την σειρά προτεραιότητας γιατί μπορεί να νιώσετε ότι το άγχος σας κυριεύει.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη άνεση στο να μιλήσετε και να πείτε με ένα διαφορετικό τρόπο όλα αυτά που σας απασχολούν. Πιθανόν όμως να φανείτε κάπως επιπόλαιοι και να νιώσετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας, κυρίως σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε συντηρητικοί και άτομα της λογικής αλλά όταν λειτουργείτε τολμηρά, επειδή είναι αναγκαίο από τις τρέχουσες καταστάσεις, μερικές φορές χάνετε τον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η δύναμή σας είναι στο ότι μπορείτε και περνάτε τις γραμμές σας όμορφα και ήπια. Για αυτό σήμερα θα βρεθείτε σε μια καλή κατάσταση που τα πιο πολλά πράγματα θα κινηθούν υπέρ σας.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας είναι καλή, οπότε μπορείτε να μοιραστείτε και να περάσετε όμορφα. Ευτυχώς που έχετε απομονώσει τις δυσκολίες και με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευχέρεια να είστε ο εαυτός σας. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι σε άλλη πόλη από εσάς θα μπει σε ένα καλό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Με την πίστη σας στο όραμα και με γνώσεις ή πληροφορίες που παίρνετε από άτομα που σχετίζονται με το δικό σας θέμα θα λύσετε άμεσα ένα ζήτημα που σας είχε μπλοκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές είναι υποχρεωτικό να βαδίζετε πάνω στην πεπατημένη για να μην έχετε συνέχεια την διάθεση της έρευνας. Από την άλλη θέματα που για σας μπορεί να είναι απαγορευμένα ίσως τώρα να βγουν στην επιφάνεια πιο εύκολα.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να συζητήσετε με ανοικτά χαρτιά ακόμα και τις ερωτικές σας επιθυμίες και ίσως τελικά να σας δοθεί η κατανόηση που περιμένατε από τον σύντροφό σας. Η σχέση με Κριό ή Δίδυμο ζητάει αλήθειες.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διάθεση κάποιων ατόμων να μοιραστούν μαζί σας εμπειρίες σε επίπεδο συνεργασίας ίσως να μην σας αρέσει και πολύ γιατί είναι σαν να μπαίνουν στα άδυτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάνετε παιχνίδι πιο εύκολα με τους άλλους και ίσως παρασυρθείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με αυτούς παρά με το δικό σας θέμα. Αλλά μέσα από τα ανοίγματα κάνετε και νέες γνωριμίες οι οποίες είναι καλές για σας.
Ερωτικά: Νιώθετε ότι μπορεί να διχάζεστε και να μην είστε ο εαυτός σας. Για αυτό σταθείτε απέναντι στον καθρέπτη και επιβεβαιώστε τα συναισθήματα που νιώθετε για ένα πρόσωπο πριν πείτε ή κάνετε κάτι που μετά θα μετανιώσετε, κυρίως με Δίδυμο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ακόμα αρκετές ευκαιρίες οι οποίες όμως μόνο με μεθοδική δουλειά θα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη γιατί όλα χρειάζονται περισσότερο οργάνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου κάποια πράγματα τα οποία όσο τα σκέφτεστε δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Παρόλο που δεν είστε άτομα που μιλάτε πολύ για τους άλλους, σήμερα ίσως να παρασυρθείτε με την δικαιολογία ότι θα πάρετε κάποιες πληροφορίες παραπάνω και να συμμετάσχετε σε κάποια σχόλια.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ή Υδροχόο θα γίνει πιο εύκολα σήμερα γιατί ίσως να έχετε καταλάβει τι ακριβώς θέλουν για να είστε μαζί. Παρόλο που είναι δύσκολο για σας να συμβιβάζεστε ή να γίνεστε πολύ ανοικτοί, ίσως οι περιστάσεις να ζητάνε αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξαντλείτε όλες σας τις γνωριμίες και τις επαφές, προκειμένου να πετύχετε κάτι που ίσως να είναι η αρχή που θα λύσει όλα σας τα τρέχοντα προβλήματα. Αλλά καλό είναι να μιλήσετε πάνω σε αυτό και να μην περιμένετε να γίνουν θαύματα χωρίς να βάλετε το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και κυρίως λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ίσως να μην χρειαστεί να κάνετε πολλές διευκρινήσεις σήμερα και να γίνουν εύκολα οι επιθυμίες σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση είτε να δουλέψετε με βάση το σπίτι σας, είτε να γίνετε περισσότερο φιλόξενοι.
Ερωτικά: Στα πλαίσια της καλής διάθεσης και της δράσης σας ίσως να μην υπολογίσετε την άρνηση που έχετε πάρει από κάποιο πρόσωπο και εσείς να επιμείνετε να του λέτε τα δικά σας. Προς κατάπληξη όλων θα κερδίσετε το στοίχημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάτι που θα σας βγάλει τη δύναμη προς τα έξω. Για αυτό θα δείτε ότι θα κερδίσετε ένα ποσό που ίσως να έρθει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ ενεργοποιημένοι στο να κάνετε πράγματα και ίσως να μπλεχτείτε χωρίς τελικά να ολοκληρώσετε την δουλειά σας. Μια γενική αναστάτωση σωματική και ψυχική ίσως να σας δημιουργήσει άγχος αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάποιες πληροφορίες.
Ερωτικά: Σήμερα έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε και να δεχτείτε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να μην σας πηγαίνουν αλλά τουλάχιστον σας μαθαίνουν ένα άλλον τρόπο επαφής και επικοινωνίας, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ξεφύγετε από κάποιες δυσκολίες και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις επικοινωνώντας και μοιράζοντας με μεγαλύτερη ευκολία τους προβληματισμούς σας. Αν συνεχίσετε έτσι και δεν φοβηθείτε να εμπιστευτείτε τότε θα δείτε ότι κάτι θα ανοίξει.
Πηγή: astrology.gr


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!