Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Με 4 γυναίκες "σκλάβες του σεξ" έφτιαξε... χαρέμι ο 33χρονος Iqbar Ali, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Εκτός απ'το ότι είχε σεξουαλικές επαφές και με τις τέσσερις, τις βασάνιζε κιόλας καθημερινά, όταν του αντιμιλούσαν.

Η μία εξ αυτών αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι κάποια φορά που αντιμίλησε της έκαψε τα χέρια και την έδειρε μέχρι λιποθυμίας. Μια άλλη γυναίκα με την οποία ο Iqbar έχει κάνει και ένα παιδί εξαναγκάστηκε να σταθεί στο παράθυρο γυμνή με ζωγραφισμένο επάνω της τη λέξη πόρνη, όταν ο "αφέντης" της υποψιάστηκε ότι φλερτάρει με κάποιον άλλον.

Σε άλλη περίπτωση ο δράστης διέταξε το ένα από τα θύματα να κάθεται γυμνό μέσα στην ντουλάπα χωρίς να κάνει θόρυβο. Σε περίπτωση που την άκουγε να κάνει τον παραμικρό θόρυβο την έδερνε μέχρι αναισθησίας.

Ή ανάγκαζε τα θύματά του να κάνουν σεξ μαζί του, ενώ αυτός τις έπνιγε με τη ζώνη του!

Οι αποκαλύψεις σόκαραν το δικαστήριο και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

http://www.thestival.gr
Η 19 χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος. Φωνές,κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμοσύνη να συζητήσουν την κατάσταση.
Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει. Σε κάποια στιγμή βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία, να σταματά μπρος στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένας κουστουμαρισμένος νέος με ρολόι, γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο.
Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα…
– Ακούστε κύριε, λέει ο νέος..Για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε…
– Μα…
– Όμως αν το παιδί είναι αγόρι, του δίνω δύο εργοστάσια μου, ένα στην Πάτρα (ελαστικών αυτοκινήτων) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρις πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια, δύο εξοχικά στη Μύκονο,τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος.
Αν είναι κορίτσι, βέβαια, δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δουλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα..
Αν τώρα η κοπέλα αποβάλει…
– Αν αποβάλει στη φέρνουμε και την ξανά πηδάς!

Επιστροφή των περικοπών στις συντάξεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σε πολλές... πολλές δόσεις, που θα αρχίσουν μετά τον Ιούνιο του 2016 και θα περιλαμβάνουν την καταβολή αναδρομικών ακόμη και με ομόλογα αντί μετρητών, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, η κατεύθυνση είναι να μετατεθεί η εφαρμογή της απόφασης για το 2016 και να επιστρέφεται ένα μικρό μόνο τμήμα από τις μειώσεις που θα πρέπει να σταματήσουν να επιβάλλονται από τις 9 Ιουνίου του 2015 και εφεξής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνο που εξετάζεται είναι το σύνολο των συνταξιούχων να παίρνει από το 2016 και για τα επόμενα χρόνια το 1/10 από τις μειώσεις που θα πρέπει να σταματήσουν να επιβάλλονται από τις 9 Ιουνίου του 2015 και μετά (που ισχύει η απόφαση του ΣτΕ).

Στην περίπτωση αυτή, όπως αναφέρουν στελέχη που προέρχονται από τον κλάδο των συνταξιούχων του Δημοσίου, θα επιστραφεί το 2016 για παράδειγμα ένα ποσό της τάξης των 17 ευρώ το μήνα στις κύριες συντάξεις που ήταν μέχρι 1.700 ευρώ, πριν από τις περικοπές. Για υψηλότερα ποσά συντάξεων θα επιστραφούν 20 έως 25 ευρώ μηνιαίως.

Με την αναλογία αυτή, οι συνταξιούχοι θα εξοφληθούν σε μία 5ετία, αν όχι και σε περισσότερα χρόνια.

Για τους 30 συνταξιούχους που δικαιούνται και αναδρομικά από το 2012 την επιστροφή των περικοπών στις συντάξεις, εξετάζεται ακόμη και η πληρωμή τους με ομόλογα του Δημοσίου, που σημαίνει ότι μόνο αν τα κρατήσουν ως τη λήξη τους θα καταφέρουν να εισπράξουν στο ακέραιο τις περικοπές που είχαν από το 2012 και μετά.

Αν όμως θελήσουν να ρευστοποιήσουν τα ομόλογα πριν από την λήξη τους, τότε θα έχουν το ρίσκο να πάροπυν λιγότερα στην περίπτωση που οι τρέχουσες τιμές των ομολόγων βρίσκονται σε πτωτική τροχιά.

http://www.fpress.gr
Ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να αποφεύγετε τις τροφές με πολλή ζάχαρη και ανθυγιεινά λιπαρά για να μην πάρετε βάρος, εφαρμόζοντας όμως αυτήν την τακτική θα αποφύγετε και την πρόωρη γήρανση.

Έχει αποδειχθεί ότι ορισμένα συστατικά επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, καθώς προωθούν την καταστροφή των κυττάρων, με τα σημάδια να γίνονται ορατά με τη μορφή ρυτίδων, κηλίδων ή χαλάρωσης.

Σύμφωνα με την Αυστραλιανή διαιτολόγο Susie Burrell, πρέπει η διατροφή μας να βασίζεται στις παρακάτω τροφές ώστε να διατηρήσουμε τη νεανική μας όψη για περισσότερο καιρό:

- Κόκκινο κρασί: Η ρεσβερατρόλη, μια αντιοξειδωτική ουσία που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά.

- Φρούτα και λαχανικά: Ιδιαίτερα όσα έχουν έντονο χρώμα είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το βήτα καροτένιο, συστατικά που βρίσκονται σε αρκετά φρούτα και λαχανικά, προστατεύουν επίσης τα μάτια από εκφυλιστικές παθήσεις και διατηρούν νεανική την επιδερμίδα.

- Προϊόντα ολικής άλεσης: Οι φυτικές ίνες που περιέχουν διατηρούν υγιή τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2.

- Λιπαρά ψάρια: Τα Ω-3 λιπαρά οξέα που παρέχουν ψάρια όπως ο σολομός, ο τόνος και το σκουμπρί προστατεύουν την καρδιά και μειώνουν τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ.

- Ξηροί καρποί: Παρέχουν υγιεινά λιπαρά που μειώνουν τον κίνδυνο υπέρτασης και συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο της χοληστερόλης.



Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!