Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015


Μαύροι κύκλοι και ρυτίδες: Δύο από τους μεγαλύτερους beauty εφιάλτες κάθε γυναίκας που θα θέλαμε να εξαφανίσουμε όλες μια για πάντα! Βέβαια, πριν προχωρήσουμε στην εξαφάνισή τους- μια διαδικασία η οποία γίνεται σταδιακά και θέλει περισσότερο χρόνο- θα πρέπει να βρούμε άλλους, πιο γρήγορους τρόπους για να τους καλύψουμε!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο προϊόν, για το οποίο θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία, αλλά ένα εύκολο trick που η καθεμία μας μπορεί να κάνει με δύο προϊόντα που έχει ήδη στο νεσεσέρ της!

Λοιπόν, τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι το concealer και η κρέμα ματιών σας! Ακολουθήστε τα 2 βήματα και καλύψτε με τον πιο εύκολο τρόπο λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και ρυτίδες.

Βήμα1ο: Διαλέξτε ένα concealer με μέτρια κάλυψη με μια ενυδατική κρέμα ματιών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια μικρή, ίση ποσότητα και από τα δύο προϊόντα και αναμείξτε τα πάνω στο χέρι σας.

Βήμα 2o: Εφαρμόστε το μίγμα κάτω από τα μάτια σας, τοποθετώντας το τριγωνικά. Χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας ή κάποιο πινέλο και ταμποναριστά απλώστε το σε όλη την περιοχή.

Πηγή: queen.gr

Άλλη μία εμφάνιση που έκανε τους fans της –και όχι μόνο- να ανησυχήσουν για την υγεία της με την πολύ αδύνατη φιγούρα της έκανε η Αντζελίνα Τζολί.

Η 40χρονη χολιγουντιανή σταρ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Καμπότζης Hun Sen στο γραφείο του στην Phnom Penh με αφορμή την επερχόμενη ταινία της, ωστόσο το σκελετωμένο «κορμί» της βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των ξένων δημοσιευμάτων!

Όπως βλέπετε και στις φωτο, η διάσημη ηθοποιός φοράει nude γόβες, μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα ενώ δείχνει αρκετά αδυνατισμένη.



Σημειώνεται πάντως, πως η Τζολί ετοιμάζει το νέο της πρότζεκτ, μια ταινία που αφορά το καθεστώς των Ερυθρών Χμερ στην Καμπότζη και για αυτό το λόγο αυτές τις μέρες βρίσκεται εκεί, με σκοπό να συγκεντρώσει το υλικό της και τα απαραίτητα ιστορικά στοιχεία.

Πηγή: star.gr

Ο κίνδυνος κατάθλιψης μπορεί να μειωθεί εντάσσοντας στο καθημερινό μας διαιτολόγιο περισσότερα φρούτα, λαχανικά, ψάρια, όσπρια και λιγότερα επεξεργασμένα κρέατα και γλυκά, σύμφωνα με ισπανική έρευνα.
Η νέα μελέτη επιβεβαιώνει ότι η υγιεινή διατροφή επηρεάζει θετικά την κατάθλιψη και γενικότερα τις ψυχικές παθήσεις, κάτι που έχουν δείξει και παλαιότερες έρευνες. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να είναι κάποιος αυστηρός με την (όποια) υγιεινή διατροφή του για να αποκομίσει οφέλη για την ψυχική υγεία του γενικά και ειδικότερα για την κατάθλιψη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Αλμουδένα Σάντσες-Βιγιέγκας του Πανεπιστημίου της Λας Πάλμας στα Μεγάλα Κανάρια, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «BMC Medicine», μελέτησαν στοιχεία για πάνω από 15.000 άτομα, που δεν είχαν κατάθλιψη στην αρχή της έρευνας. Μετά από μια δεκαετία, 1.550 από τους συμμετέχοντες είχαν διαγνωστεί με κατάθλιψη ή είχαν πάρει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
Οι επιστήμονες μελέτησαν την επίπτωση που είχαν στην ψυχική κατάσταση των συμμετεχόντων τρία διαφορετικά είδη υγιεινής διατροφής, η μεσογειακή, η φυτοφαγική και η εναλλακτική. Η βασική διαπίστωση ήταν ότι και οι τρεις αυτές υγιείς δίαιτες μπορούν να μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης, χωρίς αισθητές διαφορές μεταξύ τους. Έτσι, όσοι ακολουθούσαν -όχι κατ” ανάγκη φανατικά- τη μεσογειακή διατροφή, είχαν 25% έως 30% μικρότερο κίνδυνο κατάθλιψης, σε σχέση με όσους δεν έτρωγαν καθόλου «μεσογειακά».
Ο βιολογικός μηχανισμός που εξηγεί αυτή την προστατευτική δράση, πιθανώς σχετίζεται με τις αυξημένες βιταμίνες και τα μέταλλα που παίρνει κανείς, όταν τρώει με υγιεινό τρόπο, πράγμα που ωφελεί τον εγκέφαλό του και, κατ’ επέκταση, τον ψυχισμό του.
Πηγή: medicalnews.gr

Αν ο 16χρονος εαυτός σας ήξερε πολύ καλά τι είναι τα μιτοχόνδρια και ποιος βυζαντινός αυτοκράτορας είχε ψύχωση με τις θρησκευτικές εικόνες, το τεστ που ακολουθεί θα σας φανεί παιχνιδάκι. Εκτός αν –λέμε τώρα αν– δεν σας χρειάστηκαν ποτέ σε τίποτα οι οργανικές ενώσεις και οι λίστες με τα ονόματα των βυζαντινών αυτοκρατόρων, και τις απωθήσατε σε κάποιο σκοτεινό διάδρομο της μνήμης σας, περίπτωση στην οποία θα χρειαστείτε λίγη προσπάθεια παραπάνω. Ξεκινάμε με βιολογία…

  1. Το αίμα θεωρείται από τους περισσότερους ερευνητές ως ιδιαίτερος τύπος συνδετικού ιστού, που αποτελείται από τρία είδη κυττάρων:

Α. τα ζυγωτά, τα αιμοπετάλια και τα μυϊκά κύτταρα

Β. τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα οστεοκύτταρα και τα αιμοπετάλια

Γ. τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα λευκά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια

Δ. τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τα λευκά αιμοσφαίρια Και λίγη βιολογία ακόμα…



  1. Ένας τένοντας:

Α. Αποτελείται κυρίως από ατρακτοειδείς μυϊκές ίνες με γραμμώσεις

Β. Αποτελείται από ερειστικό ιστό

Γ. Έχει οστεοκύτταρα μέσα σε κοιλότητες

Δ. Στηρίζει και θρέφει τα νευρικά κύτταρα

Ε. Τίποτα από τα παραπάνω Ας περάσουμε στη Φυσική



  1. Ένα σώμα κινείται ευθύγραμμα με σταθερή ταχύτητα. Τότε η συνισταμένη δύναμη που δέχεται: Α. Είναι μηδενική

Β. Είναι ανάλογη της ταχύτητας του σώματος

Γ. Είναι σταθερή κατά μέτρο και κατεύθυνση

Δ. Έχει την κατεύθυνση της ταχύτητας



  1. Αφήνουμε ένα σώμα να πέσει ελεύθερα επί ορισμένο χρονικό διάστημα t1, οπότε αποκτά ταχύτητα υ1 και διανύει κατακόρυφη απόσταση y1. Αν ο χρόνος πτώσης διπλασιαστεί (t2=2t1), τότε:

Α. Η τελική ταχύτητα θα παραμείνει σταθερή

Β. Η επιτάχυνση θα παραμείνει σταθερή

Γ. Η επιτάχυνση θα διπλασιαστεί

Δ. Η απόσταση που θα διανύσει θα διπλασιαστεί



Για να δούμε τι κάνουμε στη Χημεία
  1. Κάθε οργανική ένωση περιέχει

Α. Οξυγόνο

Β. Άνθρακα

Γ. Άζωτο



Μια ευκαιρία στη Χημεία ακόμα…

  1. To N είναι το σύμβολο του χημικού στοιχείου

Α. Νέον

Β. Νάτριο

Γ. Άζωτο

Δ. Δεν αντιπροσωπεύει κανένα χημικό στοιχείο



Ώρα για λίγη Ιστορία.

  1. Η Συνθήκη της Λωζάνης υπογράφηκε στις:

Α. 24 Ιουλίου 1923

Β. 30 Ιανουαρίου 1923

Γ. 30 Ιανουαρίου 1924

Δ. 18 Οκτωβρίου 1912

  1. Ποιος βυζαντινός αυτοκράτορας χώρισε λίγο πριν πεθάνει την Αυτοκρατορία σε Δυτική και Ανατολική;

Α. Ο Κωνσταντίνος

Β. Ο Ιουστινιανός

Γ. Ο Θεοδόσιος

Δ. Ο Αλέξιος



Ας θυμηθούμε για το τέλος και λίγα νέα ελληνικά…

  1. Τι σημαίνει εσμός;

Α. Μεγάλο πλήθος

Β. Αναπόφευκτος

Γ. Μεγαλομανία, επίδειξη

Δ. Αριβισμός

  1. Και τι σημαίνει φερέοικος;

Α. Συνήθεια σε κάτι

Β. Χλευασμός

Γ. Διαρκώς περιπλανώμενος

Δ. Ανυποχώρητος




Σωστές απαντήσεις: 1-Γ, 2-Ε, 3-Α, 4-Β, 5-Β, 6-Γ, 7-Α, 8-Γ, 9-Α, 10-Γ

Πηγή: www.in2life.gr

Η οικονομική κρίση σπρώχνει νοικοκυρές στο επικερδές “επάγγελμα” του διαδικτυακού έρωτα.
Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό σόου μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ.
Ο τζίρος από το “ζωντανό” διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ΄ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική “κλειδαρότρυπα”.
Όπως διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές “περιπολίες” που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.
Πηγή: Εspresso


Η τεμπελιά δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό κάποιων ανθρώπων, αλλά μία αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού στο να ρυθμίζει έτσι τη δαπάνη ενέργειας που καταναλώνει για να μπορεί να έχει κι άλλη.
Συγκεκριμένα, μελέτη που έγινε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου «Σάιμον Φρέιζερ» στον Καναδά και η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο «Current Biology», δείχνει ότι ο εγκέφαλος μας ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο περπατάμε προκειμένου να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.
Οι επιστήμονες έβαλαν εθελοντές να περπατήσουν φορώντας ένα μεταλλικό σκελετό στο σώμα τους που τους με μεταλλικά στηρίγματα και κινητήρες στα πόδια. Επί της ουσίας σαν να ήταν ρομπότ. Ο σκελετός ήταν προγραμματισμένος να μειώνει τη βάδιση ασκώντας αντίσταση, η οποία όμως χανόταν όταν ο αθλούμενος βάδιζε με κανονικό τρόπο. Οι επιστήμονες προσπάθησαν να δείξουν στους εθελοντές ένα νέο τρόπο βάδισης, εντελώς διαφορετικό από το συνήθη τρόπο που περπατούσαν, με τον οποίο η ενέργεια που κατανάλωναν μειωνόταν στο ελάχιστο. Διαπίστωσαν ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι συμμετέχοντες προσαρμόστηκαν άψογα στο νέο τρόπο, με τον οποίο η κατανάλωση ενέργειας τους έφτανε στο 5%.

 
SFU LOCOMOTION LAB
Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της μελέτης δρ. Μαξ Ντόνελαν δε χρειάστηκε καν η σταδιακή μάθηση στη περίπτωση αυτή καθώς ο οργανισμός προσαρμόστηκε άμεσα στη μείωση δαπάνης ενέργειας καθώς ήταν κάτι που του ήταν εύκολο να το κάνει. Ο οργανισμός μας όπως λέει, μπορεί να ρυθμίσει την κατανάλωση που πρέπει να κάνει έτσι ώστε να κρατά αποθέματα. Προφανώς το ενεργειακός κόστος των κινήσεων μας δεν είναι θέμα των μυών αλλά όλου του νευρικού συστήματος, γι αυτό και οι επιστήμονες επεσήμαναν ότι, είναι απαραίτητη μία ακόμα μελέτη, ώστε να δουν πως ακριβώς το νευρικό σύστημα παρακολουθεί τις κινήσεις και καταγράφει την ενεργειακή δαπάνη τους και κατ’ επέκταση υπολογίζει τις βέλτιστες κινήσεις για κάθε μυ στο σώμα μας.

Πάντως σύμφωνα με τον δρ. Ντόνελαν ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος μας ρυθμίζει τις κινήσεις μας απαντά στο ερώτημα γιατί μας διαλέγουμε να κάνουμε πράγματα με λιγότερο κόπο, όπως το να μην σταθούμε όρθιοι περιμένοντας κάπου αλλά να καθίσουμε ή το να επιλέξουμε το συντομότερο δρόμο για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Η εξοικονόμηση ενέργειας ακόμα και ελάχιστης είναι εύκολα αποδεκτό από τον άνθρωπο.
Μια προσφορά που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί ο ανδρικός πληθυσμός κάνουν τράπεζες σπέρματος στην Κίνα, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Μετά την... κατάθεση, οι ενδιαφερόμενοι εισπράττουν αρκετό μετρητό για την αγορά ενός καινούργιου iPhone.

Σύμφωνα με το in.gr σε διαφημιστική καταχώριση ενός τέτοιου κέντρου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται πλέον να πωλήσετε τα νεφρά σας. Μπορείτε με πιο απλό τρόπο να αποκτήσετε το 6s.»

Σε ένα από αυτά τα κέντρα, οι δωρητές σπέρματος που θα περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα εισπράξουν έως και 940 δολάρια.

Όπως σχολιάζει και το BBC, η προσφορά είναι δελεαστική, δεδομένου ότι οι Κινέζοι αγαπούν ιδιαίτερα τα προϊόντα της Apple. Το 2012 σχεδόν ξέσπασαν επεισόδια έξω από ένα κατάστημα του Πεκίνου, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 2.000 άτομα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι Κινέζοι σατιρίζουν την προσφορά. «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στα σοβαρά!» αναφέρει ένας.

http://www.thestival.gr
Samsung-project-valley
H Samsung κατέθεσε πατέντα για έναν μηχανισμό αναδίπλωσης smartphone, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το Project Valley για επέκταση της οθόνης ενός phablet. 
Και οι δυο προτάσεις της Samsung κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φίλων της υψηλής τεχνολογίας, καθώς με το Project Valley, η κορεάτικη εταιρεία δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο να προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια για την οθόνη, χωρίς να γίνεται απαγορευτικά μεγάλο το μέγεθος ολόκληρου του smartphone.
H σχετική φημολογία που έχει προκύψει για το Project Valley, ή Project V της Samsung στο Διαδίκτυο κάνει λόγο για ενδεχόμενη επίσημη παρουσίασή του εντός του ερχόμενου Ιανουαρίου.
Άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Valley της Samsung μιλούν για μνήμη RAM 3GB, με δυνατότητα επέκτασης όχι μόνο της οθόνης, αλλά και του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση καρτών microSD. Στη θέση του επεξεργαστή θα είναι ένας Qualcomm Snapdragon 620 ή 820.
Samsung-flexible-display
Εκτός από το Project Valley, η Samsung έχει καταθέσει μία αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα αναδίπλωσης του πλαισίου ενός smartphone, το οποίο δείχνει να μην προορίζεται για ένα clamshell, αλλά για μία συσκευή παρόμοια με το Project Valley.
Η διάταξη της Samsung περιλαμβάνει ένα σταθερό σημείο πάνω στο οποίο εδράζουν δύο οθόνες AMOLED, προκειμένου να μεγαλώνει κατά πολύ η οθόνη προβολής των μενού ενός smartphone.
Όλα δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον…
pestaola.gr
Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρες 09:00 – 13:30, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ» στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν, προσφέροντας ένα δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για την τράπεζα αίματος της Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τoν υπεύθυνo αιμοδοσίας της Ένωσης μας Τριαντάφυλλο Χρήστο (6948507071).

http://www.thestival.gr
Ζήτησαν 1.000 ευρώ από πρόσφυγες για να μεταφέρουν αναπηρικό καροτσάκι
Τη λένε Αϊμέ και τον άντρα της Ομέρ. Κάτω των 30 ετών και οι δυο. Ούτε πέντε χρονών τα δυο τους παιδιά.
«Δεν υπάρχει η πόλη μας πια» λέει η Αϊμέ σε τέλεια αγγλικά, αναφερόμενη στην πόλη καταγωγής της. «Δεν υπάρχει πια και η πατρίδα μας η Συρία…» συμπληρώνει ο άντρας της.
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Ανάμεσα σε τέσσερις-πέντε -ποιος ξέρει;- χιλιάδες άλλους μετανάστες και πρόσφυγες. Αυτή, αυτός, τα δυο τους παιδιά και... το αναπηρικό καροτσάκι της Αϊμέ!
Η Αϊμέ λόγω μιας προϊούσας μυοπάθειας είναι ανάπηρη από τη μέση και κάτω. Δεν την εμποδίζει αυτό να φροντίζει τα δυο της παιδιά. Δεν εμποδίζει και τον Ομέρ να την αγαπά και να την προσέχει.
Έφυγαν από τη Συρία κυνηγημένοι από τον πόλεμο. Πέρασαν τα σύνορα της Τουρκίας μέσα από αντλίες με νερό και συρματοπλέγματα. Κάποια στιγμή ο Ομέρ σήκωνε στην αγκαλιά του την Αίμε, τα παιδιά και το καροτσάκι.
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς...» λέει.
Από την Τουρκία στη Μυτιλήνη. «Όλοι μαζί σε μια βάρκα, 1.500 δολάρια ο ένας μας, 750 δολάρια το κάθε παιδί, 1.000 δολάρια το αναπηρικό καροτσάκι» είναι η περιγραφή του κόστους μεταφοράς από τη μαφία των Τούρκων δουλεμπόρων. Χρεώνουν 1.000 ευρώ για να μεταφέρουν το αναπηρικό καροτσάκι.
Ο προορισμός του;  Η Γερμανία. Ερωτηθέντες τι θα κάνουν εκεί, απαντούν: «Θα ζήσουμε...»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δωρητές σπέρματος αντί... iPhone, το νέο trend στην Κίνα
Μια προσφορά που δύσκολα (ενδεχομένως) μπορεί να αρνηθεί ο ανδρικός πληθυσμός κάνουν τράπεζες σπέρματος στην Κίνα, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Μετά την... κατάθεση, οι ενδιαφερόμενοι εισπράττουν αρκετό μετρητό για την αγορά ενός καινούργιου iPhone.

Όπως αναφέρουν οι Changjiang Times σε διαφημιστική καταχώριση ενός τέτοιου κέντρου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται πλέον να πωλήσετε τα νεφρά σας. Μπορείτε με πιο απλό τρόπο να αποκτήσετε το 6s.»

Σε ένα από αυτά τα κέντρα, οι δωρητές σπέρματος που θα περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις  θα εισπράξουν έως και 940 δολάρια.

Όπως σχολιάζει και το BBC, η προσφορά είναι δελεαστική, δεδομένου ότι οι κινέζοι αγαπούν ιδιαίτερα τα προϊόντα της Apple. Το 2012 σχεδόν ξέσπασαν επεισόδια έξω από ένα κατάστημα του Πεκίνου, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 2.000 άτομα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι κινέζοι σατιρίζουν την προσφορά. «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πάρω στα σοβαρά!» αναφέρει ένας...


Οι Rolling Stones πρόκειται να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ την επόμενη χρονιά - το 25ο του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία - όπως ανακοίνωσε ο 71χρονος κιθαρίστας τους, Κιθ Ρίτσαρντς.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προώθηση του ακυκλοφόρητου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «Crosseyed Heart», ο Ρίτσαρντς είπε ότι μαζί με τα άλλα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, τους Μικ Τζάγκερ, Τσαρλι Γουότς και Ρόνι Γουντ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο στούντιο.

REUTERS/© CARLO ALLEGRI / REUTERS
«Βρισκόμουν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και βρεθήκαμε με τα αγόρια... ναι... έχουμε σίγουρα στα σχέδιά μας νέα ηχογράφηση», είπε ο Ρίτσαρντς. Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Ο Ρίτσαρντς, ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μαζί με το συγκρότημα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ του εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, αύριο Παρασκευή.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό κομματιών ροκ, ρέγκε και κάουντρι, στο οποίο ο ίδιος θα παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, μπάσο και πιάνο και θα τραγουδάει. Τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ τα έγραψε σε συνεργασία με τον ντράμερ και συμπαραγωγό Στιβ Τζόρνταν.

Οι Stones θεωρούνται από πολλούς ως η μεγαλύτερη ροκ μπάντα στον κόσμο. Έχουν πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. To «Sticky Fingers» του 1971 διαδέχθηκαν οκτώ άλμπουμ που έφτασαν στο Νο.1 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 1989, το συγκρότημα εντάχθηκε στο αμερικάνικο Rock and Roll Hall of Fame, και το 2004 πήρε την τέταρτη θέση στους 100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών του περιοδικού Rolling Stone. Πολλά τραγούδια τους - όπως τα «Painted Black», «Sympathy for the Devil», «(I Can't Get No) Satisfaction», «Angie» και «Brown Sugar» - έχουν μείνει κλασικά στην ιστορία της ροκ μουσικής.

naftemporiki.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!