Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018


Μαζί τους οι Iron Maiden φέρνουν μία «γεμάτη» setlist 16 τραγουδιών, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και αρκετά κομμάτια που έχουν πολλά χρόνια να ακουστούν σε συναυλία τους, όπως το «The Wicker Man» και το «Sign of the Cross». Φυσικά, μεγαλύτερη έκπληξη όλων, το «Flight of the Icarus», που έχει να ακουστεί σε live από το 1986.
Το «Legacy Of The Beast World Tour» είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden με τη setlist να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80's και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα άλμπουμ του συγκροτήματος.
«Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden, εναλλάσσοντας νέες κυκλοφορίες με ιστορικά κομμάτια. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για τη μπάντα» εξηγεί ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood.
Την ίδια μέρα, στο Terra Vibe θα εμφανιστούν και οι Volbeat, το συγκρότημα από τη Δανία, που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, προκειμένου να αποδείξει γιατί θεωρείται η πιο δυνατή μπάντα του σκληρού ήχου τα τελευταία χρόνια.

Ο συνεργάτης της τραγουδίστριας, μουσικοσυνθέτης Στούαρτ Ματιούμαν, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο ίδιος και η τραγουδίστρια έχουν «ένα σύνολο τραγουδιών» για να δώσουν μία συνέχεια στο άλμπουμ του 2010 «Soldier of Love». «Η Σαντέ δεν ενδιαφέρεται για τη φήμη, για οτιδήποτε άλλο ή άλλα πράγματα», δήλωσε στο Rated R & B. «Της αρέσει να μοιράζεται την τέχνη. Έτσι όταν είναι έτοιμο θα κυκλοφορήσει», είπε.
Η Σαντέ κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της νέο τραγούδι μετά από επτά χρόνια για την ταινία της Ρις Γουίδερσπουν και της Όπρα Γουίνφρεϊ «A Wrinkle in Time».
Εν τω μεταξύ ο Ματιούμαν είπε ότι η Σαντέ «ξέρει ότι δεν έχει νόημα να γκρινιάζει ή να δίνει προθεσμίες. Δεν βοηθάει πραγματικά τη διαδικασία».
ο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας της Κύπρου, αναθεώρησε τον τιμοκατάλογο των κυλικείων της Δημόσιας Υπηρεσίας, με αυξήσεις στις τιμές των ροφημάτων από 5 μέχρι 10 σεντς του ευρώ.
Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες η τιμή του κυπριακού καφέ αυξάνεται από 80 σεντς που ήταν μέχρι σήμερα στα 90 σεντς ενώ η τιμή στο τσάι με μέλι αυξάνεται κατά 5 σεντς.
Οι νέες τιμές, όπως αναφέρει η εγκύκλιος  θα ισχύουν από την 1/08/2018.

Οι τιμές που ίσχυαν μέχρι σήμερα
Τραπέζια σαλονιού με φωτιζόμενους χάρτες | in.gr
Η ομάδα σχεδιασμού επίπλου Woo Designs, που δραστηριοποιείται στη Βαρσοβία, δημιουργεί απίστευτα τραπέζια σαλονιού από ξύλο και ρητίνη. Τα δρύινα τραπέζια είναι χαραγμένα με χάρτες διεθνών πόλεων όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο και μπορούν να γεμιστούν με κρυσταλλική ρητίνη που λάμπει στο σκοτάδι. Είναι ακόμη δυνατό να ζητήσετε έναν προσαρμοσμένο χάρτη εάν η αγαπημένη σας πόλη δεν είναι διαθέσιμη!

Ενώ τα coffee tables είναι διαθέσιμα χωρίς τη λαμπερή ρητίνη, το μπλε και πράσινο εφέ λάμψης προσθέτει απίστευτο βάθος στο έργο καθώς τα φώτα σβήνουν. «Η κατευθυντήρια αρχή κάθε προϊόντος είναι ότι είναι μοναδική και δίνει στο εσωτερικό χώρο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα», δηλώνει η εταιρεία. «Θέλω οι χρήστες των προϊόντων μου να έχουν ένα αντικείμενο με μια αίσθηση μοναδικότητας. Πιστεύουμε ότι κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέλειο προϊόν.»
 

Κάθε τραπέζι είναι εξοπλισμένο με χαλύβδινα πόδια για μια σύγχρονη εμφάνιση που επιτρέπει στον χάρτη να «λάμψει». Κάθε τραπέζι είναι χαραγμένο σε τρία επίπεδα – δρόμους, κτίρια και νερό – για να δώσει διάσταση στο έργο. Εάν αγαπάτε τους χάρτες ή θέλετε να προσθέσετε μοναδικό χαρακτήρα στο σπίτι σας, τα Woo Designs διαθέτουν μια ποικιλία τραπεζιών προς πώληση μέσω της Etsy. Έτσι ο αγαπημένος σας προορισμός θα λάμπει για πάντα στο σαλόνι σας!
 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!