Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο 24ος Μποντ βρίσκεται επιτέλους στο στάδιο της προετοιμασίας για τα γυρίσματα, με προοπτική κυκλοφορίας το 2015, αλλά μια νέα αλλαγή έρχεται να καθυστερήσει και πάλι τα πράγματα.

Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει το σενάριο του Τζον Λόγκαν, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καλούνται να «γυαλίσουν» δυο βετεράνοι σεναριογράφοι του φραντσάιζ, το δίδυμο Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ.

Οι δυο τους υπογράφουν από το «The World is not Enough» του 1999 και έπειτα όλες τις επόμενες ταινίες του τριψήφιου και συνεργάστηκαν με τον Λόγκαν στο «Skyfall».

Ο τελευταίος φερόταν μέχρι σήμερα ως ο μόνος σεναριογράφος της νέας ταινίας του Μέντες, αλλά και της επόμενης, 25ης περιπέτειας του 007, κάτι που είχε προκαλέσει υποψίες ότι τα νέα «επεισόδια» αποκόπτονταν από το πρόσφατο παρελθόν της σειράς.

Παρ όλα αυτά, με την επιστροφή των Πέρβις και Γουέιντ, δυο σεναριογράφων που έχουν αναλάβει και την τηλεοπτική αναβίωση της «Μπαρμπαρέλα» από τον Νίκολας Γουάιντινγκ Ρεφν, ο 24ος Μποντ μοιάζει να ξαναπιάνει το νήμα από το «Skyfall» και τα πρόσωπα του παρελθόντος που επέστρεψαν στη σειρά, με τις φήμες να θέλουν την παραγωγή να έχει στο μυαλό της περισσότερο χιούμορ από τα παλιά, λιγότερο σκοτεινό και προβληματισμένο ήρωα και πολλές αναφορές στην κινηματογραφική παράδοση της χρυσής εποχής του διάσημου πράκτορα.

Η νέα επεξεργασία του σεναρίου, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα του Μέντες στο θέατρο αλλάζουν τον προγραμματισμό των γυρισμάτων, που μεταφέρονται το νωρίτερο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ελπίζουμε οι εξελίξεις να βρίσκουν σύμφωνους τους Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Τσιγουέτελ Ετζίοφορ και Πενέλοπε Κρουθ.

http://peiraxtiri.gr



Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει έγκυος από τα προσπερματικά υγρά του συντρόφου της;
Πρόκειται για μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν τα ζευγάρια στο γυναικολόγο, ενώ παράλληλα υπάρχει μία τεράστια παραφιλολογία γύρω από το θέμα.
Τα προσπερματικά υγρά δεν είναι τίποτε άλλο, από μια φυσιολογική έκκριση, η οποία πραγματοποιείται ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της στύσης.
Στην ουσία, τα ίδια τα προσπερματικά υγρά δεν περιέχουν ποσότητα σπερματοζωαρίων ικανή να οδηγήσει σ' εγκυμοσύνη.
Είναι πολύ πιθανό, όμως, μαζί με τα προσπερματικά υγρά -και χωρίς να το καταλαβαίνει ο άντρας- να φεύγει και μια ποσότητα σπέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη.
Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί (ποσοστό που μετά βίας φτάνει το 1%) όχι όμως και απίθανο.
Εάν, λοιπόν, η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι που επιθυμείτε σε αυτή τη φάση της ζωής σας, καλό είναι να ενημερωθείτε για τα αντισυλληπτικά χάπια ή να χρησιμοποιείτε σε κάθε επαφή προφυλακτικό.
Superman on fire

Είναι ο Superman που λέτε και ψάχνει απελπισμένα να ρίξει ένα καλό πήδημα. Εκεί λοιπόν που πετάει βλέπει τον Batman πάει προς αυτόν και του λέει: -Εεεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρω να πηδήξω, έχω τρελαθεί σου λέω. -Γιατί δεν δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς. -Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει. Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση. -Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη. -Η Wonder Woman είναι φίλη μου, μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, λέει και φεύγει πάλι. Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει; Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης. Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει. Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πείς κίμινο έχει εξαφανιστεί. -Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό. -Δεν ξέρω, λέει ο Αόρατος Aνθρωπος, αλλά ο κώλος μου με πεθαίνει.

http://www.anekdota.gr 
Ο Κρις Μπίρερ είναι ο ράπερ ο οποίος πριν από καιρό είχε κόψει τα γεννητικά του όργανα  και είχε πηδήξει από το μπαλκόνι...Πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για εκείνον, μιας και δηλώνει ότι όχι μόνο το πέος του λειτουργεί κανονικά, αλλά... υπόσχεται να πρωταγωνιστήσει και σε αισθησιακή  ταινία  για να το αποδείξει.
«Αν δουλεύει; Μπορεί ο Κρις Μπράουν να χορέψει; Μπορεί ο Κάνι Γουέστ να κομπάζει; Μπορεί ο Τζέι Ζι να αποφύγει τα "κόλπα";» απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά.
 
 
 
Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Χρήστος Θηβαίος τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (αποθήκη 8)
Ώρα έναρξης: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 13 ευρώ ταμείο.
(Τα εισιτήρια της συναυλίας Μίλτου Πασχαλίδη & Χρήστου Θηβαίου που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά και για την νεα ημερομηνία)

Μια μεγάλη συναυλία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που υπόσχεται πολλά. Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη στους δρόμους. Θα ενώσουν ξανά τις φωνές και τις προσωπικότητες τους και μας προσκαλούν σε μια γιορτή που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα. Είναι και φέτος "πάντα εδώ..." επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν την πετυχημένη συνεργασία τους, κάνουν προσθήκες στο πρόγραμμα τους με απρόσμενα τραγούδια.Τραγούδια σταθμοί από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και ιστορίες που τους ένωσαν τα τελευταία 20 χρόνια της παράλληλης πορείας τους, γεμίζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από την Κρητική παράδοση, το ιταλικό τραγούδι και αλλά τραγούδια που τους συγκινούν κι ας μην είναι δικά τους.

Οργάνωση παραγωγής: Stray Music , kazandB , LOVE CASUAL LIVING
www.straymusic.gr , www.vasilisp.com , www.facebook.com/PapakonstantinouV
Επικοινωνία/ Δημόσιες Σχέσεις: PuRe
Άννα Γιώτη giotianna@gmail.com 6946959419
Χρήστος Καρυώτης kariotis@pure.com.gr 6944979551

Πληροφορίες : 2310365425 - 2310441601

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά : viva.gr - τηλ. 11876
Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ :
(Μεταμορφώσεως 24, Καλαμαριά - Τηλ.2310 426780
Εμπορικό Κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS Τηλ. 2310 472308
Πλατεία Αριστοτέλους 7, Κέντρο - Τηλ. 2310 277004)

Καταστήματα Public (κέντρο, Cosmos)
Καταστήματα «Παπασωτηρίου» (Τσιμισκή 87 - Τηλ. 2310 250808)
Καταστήματα Seven Spot
καφέ-μπαρ ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Κατούνη 17, Λαδάδικα - Τηλ. 2310 538282)
καφέ-μπαρ ΈΝΤΕΧΝΟΝ (Ι.Δέλλιου 4, Πλατεία Συντριβανίου - Τηλ. 280553)
MUSICLAND (Μητροπόλεως 102 - Τηλ. 2310 264880)
STEREODISC (Αριστοτέλους 4 - Τηλ. 2310 262912)

http://www.thestival.gr
Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, έφτασε ως τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την ζήτηση που έχουν οι Έλληνες παίκτες, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων…

Κώστας Μανωλάς: Πρώτος σε ζήτηση από την Εθνική ομάδα είναι ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Μανωλάς. Ο 22χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου και της ΑΕΚ όλη τη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στο Μουντιάλ πέρα από το λάθος του με την Κολομβία, στα υπόλοιπα τρία ματς που έδωσε η Εθνική ήταν σταθερός. Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλούς συλλόγους στην Ευρώπη, από την Ιταλία, την Αγγλία, την Πορτογαλία, την Γερμανία, ενώ και το όνομα της Μπαρτσελόνα, ακούστηκε, πως τον «τσεκάρει». Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει βάλει ψηλά τον πήχη καθώς τον αξιώνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο αρχηγός της Εθνικής στο παιχνίδι με την Κοστα Ρίκα πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος, δεν σταματά εδώ και η ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο «Κάρα» έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στο «Craven Cottage» και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, στον Παναθηναϊκό. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο 37χρονος μέσος θα απαντήσει στους «πράσινους» μετά το Μουντιάλ και ως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών, για το τι μέλει γενέσθαι.

Χοσέ Χολέμπας: Ο αριστερός διεθνής οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός, αλλά ο Χολέμπας έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον αριστερό μπακ έχουν δηλώσει ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία και την Αγγλία, ωστόσο χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, καθώς το επίπεδο του ενδιαφέροντος παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Γιώργος Σαμαράς: Ο 29χρονος επιθετικός, ήταν ο άνθρωπος που έστειλε την Ελλάδα στους «16» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από την Σέλτικ θα αποχωρήσει καθώς μένει ελεύθερος και έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σουόνσι η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το όνομά του σχετίστηκε με την μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Όπως στη περίπτωση του Χολέμπας, έτι και σε αυτή του «Σαμ», ο χρόνος θα ρίξε «φως« στην υπόθεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Στέφανος Καπίνο: Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, ωστόσο δεν σημαίνει πως οι σκάουτερς δεν τον έχουν παρακολουθήσει και δεν έχουν στείλει τις αναφορές τους στις ομάδες που εκπροσωπούν. Άλλωστε, ο Στέφανος Καπίνο διέπρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και τον ορέγονται αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων είναι οι: Μπενφίκα, Τζένοα, Βερόνα, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κώστας Μήτρογλου: Η μετάβαση από την Ελλάδα στο εξωτερικό ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε, όμως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε κληρονομήσει τον Γενάρη δεν του επέτρεψε να συμβάλλει τα μέγιστα στην Φούλαμ, από την οποία και θα αποχωρήσει. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Γουέστ Χαμ, η Κρίσταλ Πάλας καθώς επίσης και η Μπεσίκτας που φαίνεται πως δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα. Βέβαια, ιδανική ομάδα για τον Μήτρογλου είναι η Κρίσταλ Πάλας, όπου εκεί θα βρει θέση βασικού, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί στην Γουέστ Χαμ, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, σε περίπτωση που ο διεθνής επιθετικός αποφασίσει να μείνει στο νησί και δεν ξενιτευτεί, εκ νέου.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Οι εμφανίσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού και με την Κόστα Ρίκα ήταν εξαιρετικές. Η Μπολόνια είχε εκφράσει την επιθυμία της να τον πουλήσει. Η Παλέρμο εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο Λάζαρος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Βερόνα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Παναγιώτης Κονέ: Όπως με την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου, έτσι και σε αυτή του Κονέ, η Μπολόνια μετά τον υποβιβασμό της εξέφρασε την επιθυμία της να τον πουλήσει, με την ΚΠΡ να «ζαχαρώνει» τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Sky Sports.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ο πρώην μέσος της Ένωσης και διεθνής βγάζει το…ψωμί του στην Ιταλία και θα συνεχίζει να το βγάζει. Ο νεαρός χαφ θα αποχωρήσει από την Τορίνο και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στη Κάλιαρι του Ζέμαν, με τους δυο άνδρες να έχουν συνυπάρξει στην Ρόμα, όταν ο Ταχτσίδης έπαιρνε θέση βασικού και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έμενε στον πάγκο.

http://www.4news.gr 
Ανάμεσα στις 16 χώρες  που είναι υποψήφιες να αναλάβουν το Ευρωμπάσκετ του 2015, βρίσκεται και η Ελλάδα. Τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία έκαναν τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της FIBA να αποσύρουν το δικαίωμα της Ουκρανίας να αναλάβει το Ευρωμπάσκετ, αναθέτοντάς στους Ουκρανούς την διεξαγωγή του επόμενου Ευρωμπάσκετ του 2017.

Η Ελληνική ομοσπονδία έχει κινήσει τις διαδικασίες για να καταθέσει τον φάκελο υποψηφιότητάς της, προκειμένου να αναλάβει την εν λόγω διοργάνωση, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportando.

Το γεγονός πως η Ελλάδα έχει γήπεδα όπως το ΣΕΦ, το Ο.Α.Κ.Α., το "Παλατάκι" αλλά και τα κλειστά της Κρήτης που πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, της δίνει περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2015.

http://www.thestival.gr
Ο Λευκός Πύργος χτίστηκε πιθανόν μεταξύ 1450 και 1470 και σήμερα θεωρείται το πιο χαρακτηριστικό μνημείο της Θεσσαλονίκης – κι ό,τι έχει σωθεί από την κατεδαφισμένη οθωμανική οχύρωση της πόλης!

Στην αρχή ονομαζόταν «Πύργος του Λέοντος», όπως αναφέρει τουρκική επιγραφή του 1535-36. Από τον 17ο αιώνα και έπειτα λεγόταν «Φρούριο της Καλαμαριάς» και «Πύργος των Γενίτσαρων».

Μετά τη διάλυση του τάγματος των Γενίτσαρων το 1826, αποκτά το όνομα «Kanli Kule», δηλαδή «Πύργος του Αίματος», λόγω των σφαγών των Γενίτσαρων. Το όνομα αυτό διατηρήθηκε και μετά το 1826, επειδή ο Πύργος λειτουργούσε ως φυλακή μελλοθανάτων και τόπος βασανιστηρίων.

Όταν ένας Εβραίος κατάδικος, ο Nathan Guidili, αποφάσισε να τον ασβεστώσει με αντάλλαγμα την ελευθερία του, το όνομά του άλλαξε. Από το 1891 μέχρι το 1912 ο χριστιανικός πληθυσμός συνεχίζει να τον αναφέρει ως «Kanli Kule» (Πύργο Του Αίματος) όμως ο εβραϊκός λαός ήδη τον αποκαλούσε «Λευκό Πύργο» (Τοrre Blanca), ένα όνομα που υιοθέτησαν και οι Τούρκοι («Beyaz Kule»).

http://www.seleo.gr 
Πολύ λίγοι είναι οι άνθρωποι, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, που συνηθίζουν να κοιμούνται γυμνοί.

Τα οφέλη, ωστόσο, του γυμνού ύπνου καταδεικνύονται από πολυάριθμες επιστημονικές έρευνες.

Από την απελευθέρωση ορμονών με αντιγηραντική δράση μέχρι τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη βελτίωση της ποιότητας του σεξ, δείτε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του «γυμνού» ύπνου!

Βοηθά στο καλύτερο σεξ

Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι γυμνοί με το σύντροφό σας, απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία ελέγχει τη σεξουαλική διέγερση.

Ενισχύεται η δράση των αντιγηραντικών ορμονών
Όταν κοιμόμαστε, το σώμα μας τείνει να κατεβάζει τη θερμοκρασία του. Η αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλούν τα ρούχα, διακόπτει την απελευθέρωση των ορμονών με αντιγηραντική δράση, όπως επίσης και της αυξητικής ορμόνης.

Κοιμόμαστε πιο βαθιά και ποιοτικά
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, για ορισμένες μορφές αϋπνίας ευθύνεται η αδυναμία του σώματος να ρίξει τη θερμοκρασία του, ώστε να περάσει σε βαθύτερο στάδιο ύπνου.

Διώχνει την πείνα
Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή κατά τον ύπνο, τα επίπεδα κορτιζόλης στο σώμα μας, της ορμόνης που ευθύνεται για το αίσθημα πείνας, αυξάνονται, με αποτέλεσμα να ξυπνάμε πεινασμένοι.

Προστατεύεται το ανοσοποιητικό σύστημα
Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ανεβάζουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη, αναστατώνουν τις κανονικές συνήθειες ύπνου, μειώνουν τη λίμπιντο και αυξάνουν την επιθυμία για ζάχαρη και υδατάνθρακες. Επίσης, συμβάλουν σε άλλες ορμονικές ανισορροπίες και παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του PMS, της στειρότητας, της νόσου του θυρεοειδούς και διαταραχές των σακχάρων στο αίμα.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!