Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τον τράβηξε κρυφά φωτογραφίες με το κινητό στο μετρό αλλά την εξέλιξη δεν την περίμενε
Είδε έναν όμορφο άντρα να κάθεται απέναντί της στο μετρό και σκέφτηκε να τον τραβήξει κρυφά μερικές φωτογραφίες με το κινητό της.
Ο λόγος για την Loiba Maria, κάτοικο της Νέας Υόρκης, η οποία βρισκόταν στο μετρό του Μανχάταν όταν «θαμπώθηκε» από την ομορφιά του άντρα που είχε απέναντί της. Δεν της θύμιζε κάτι, απλά πίστευε ότι ήταν η τυχερή της μέρα όπου μία ωραία παρουσία θα ομόρφυνε την διαδρομή της.
Λίγες μέρες μετά έπεσε πάνω σε ένα άρθρο του Buzzfeed και τον αναγνώρισε. Αποδείχθηκε πως ο όμορφος άντρας ήταν ο Nyle DiMarco, ένα κωφό μοντέλο και ακτιβιστής που κέρδισε το «Next Top Model της Αμερικής» το 2015 και το «Dancing With the Stars» το 2016.
Τότε, η Loiba αποφάσισε να αποκαλύψει το μικρό της «έγκλημα» και δημοσίευσε τη φωτογραφία που είχε τραβήξει κρυφά στην σελίδα του fan club του μοντέλου. «Νομίζω ότι σας είδα στο τρένο την περασμένη Κυριακή. Αν είστε εσείς τότε είστε πολύ πολύ όμορφος» έγραψε χαρακτηριστικά.
Και από εκεί που δεν το περίμενε πήρε την απάντησή της η οποία την άφησε έκπληκτη. Ο 28χρονος είχε καταλάβει ότι τον τράβηξε φωτογραφία και την έβγαλε κι εκείνος μία! «Ναι, ήξερα ότι με τραβούσατε φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ» της απάντησε χαρακτηριστικά και της έστειλε τη παρακάτω φωτογραφία:

 

Τίτλοι τέλους για τον Αντρές Ινιέστα στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο 33χρονος άσος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και πιθανότατα και σε διαφορετική ήπειρο, αφού έχει πρόταση από την Κίνα, στην οποία θα πρέπει να απαντήσει μέχρι το τέλος του μήνα.
«Αυτή η σεζόν είναι η τελευταία στη Βαρκελώνη. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχωρήσω, αφού αισθάνομαι ακόμη σημαντικός και βασικός στην ομάδα και έχω τη δυνατότητα να κατακτήσω ακόμη έναν τίτλο» είπε ο Ινιέστα, με την αναφορά στον κυριακάτικο αγώνα των με τη Λα Κορούνια.
«Μετά από 22 χρόνια στο σύλλογο, γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Μπαρτσελόνα, της καλύτερης ομάδας στον κόσμο. Ξέρω τι απαιτείται για να φοράς αυτή τη φανέλα και να είσαι αρχηγός. Θέλοντας να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και το σύλλογο, η καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνει εδώ», συνέχισε.
«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα, καθώς πρέπει να αποχαιρετήσω την ομάδα στην οποία πέρασα όλη τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα για όσα πέρασα εδώ και η απόφαση να φύγω δεν ήταν καθόλου εύκολη», πρόσθεσε ο Ισπανός διεθνής άσος.
Για το ότι ποτέ δεν του απονεμήθηκε η «Χρυσή Μπάλα», είπε: «Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Το γεγονός ότι ήμουν υποψήφιος με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Τσάβι είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Ήταν τιμή και προνόμιο για μένα που μοιράστηκα τόσα χρόνια δίπλα στον Μέσι. Δεν υπάρχει κανένας σαν κι αυτόν. Ήταν καθοριστικός στους τίτλους που κατακτήσαμε. Είμαι τυχερός που είχα τέτοιους συμπαίκτες και προπονητές».
Και κατέληξε αναφερόμενος στο μέλλον του: «Θα αποφασίσω στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν ακόμα θέματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν. Δεν θέλω ποτέ να παίξω κόντρα στην Μπαρτσελόνα, άρα δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω στην Ευρώπη. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανένα. Κοντεύω τα 34, έδωσα όσα μπορούσα και πιστεύω ότι δεν μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Θέλω να πάω κάπου που θα είμαι ευτυχισμένος όπως εδώ».
Ύστερα από καριέρα 22 χρόνων στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα μετρά 31 τρόπαια και σύντομα θα τα κάνει 32, με την αναμενόμενη κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.
Δεν μπορείτε να μαντέψετε ποιος είναι ο πιο πλούσιος ηθοποιός στον κόσμο
Μπορεί κάποιοι να τον ξέρετε, μπορεί και όχι, πάντως η περιουσία του Jerry Seinfeld φτάνει τα 820 εκατομμύρια δολάρια. Nαι καλά διαβάσατε.
Ο stand up comedian Seinfeld είναι ο πιο πλούσιος ηθοποιός στον κόσμο. Όλα ξεκίνησαν από το talk show The Tonight Show Starring Johnny Carson to 1962 και έκτοτε η καριέρα του σταθερά και αργά εξελίχθηκε και του έφερε χρήμα, πολύ χρήμα.
Επόμενος σταθμός οι εκπομπές (Late Night with David Letterman και στο The Merv Griffin Show) και μετά ήρθε η σειρά που τον καθιέρωσε, η ξεκαρδιστική σειρά Seinfeld.

 
Η Mariah Carey γράφει βιβλίο για την εμπειρία της με τις ψυχολογικές διαταραχές
Το υπέροχο πλάσμα και βασίλισσα των πάντων, Mariah Carey, αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι με διπολική διαταραχή τύπου II, από το 2001 όπου έγινε η επίσημη διάγνωση του, μέχρι και σήμερα.
Η διάσημη τραγουδίστρια, όλο αυτά τα χρόνια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της. Μπορεί όλος ο απλός κόσμος να έβλεπε τη λαμπερή της εικόνα και να θεωρούσε ότι η Mariah ζει τρισευτυχισμένη, στην πραγματικότητα όμως εκείνη ζούσε με τον φόβο να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Όπως η ίδια είπε σε συνέντευξη της, δούλευε ασταμάτητα, για πάρα πολλές ώρες και αυτό την έκανε να αντιληφθεί ότι βίωνε μια μορφή μανίας, μέχρι που τελικά έπεσε σε κατάθλιψη. Μάλιστα, περιγράφοντας αυτήν τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της, ανέφερε ότι η κατάθλιψη σε εκείνην εκδηλωνόταν με την απουσία ενέργειας, ενώ ένιωθε συνέχεια μόνη και λυπημένη, ακόμα και γεμάτη ενοχές, πιστεύοντας ότι δεν έβαζε τα δυνατά της για την καριέρα της.

Προκειμένου να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό της, αλλά και θέλοντας να αποτάξει το στίγμα των ψυχολογικών διαταραχών η Mariah αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία της, ευελπιστώντας ότι οι ασθενείς τέτοιων παθήσεων θα νιώσουν λιγότερο μόνοι.

Επιπλέον, τονίζει ότι αυτές οι νόσοι δεν ορίζουν τον άνθρωπο και ότι οι ασθενείς θα πρέπει να παλέψουν για να μην τις αφήσουν να τους ελέγχουν και να τους ορίζουν, όπως έκανε και εκείνη.
Μπράβο Mariah!


 
Οι γυναίκες στρεσάρονται περισσότερο από τους άντρες τους παρά από τα παιδιά
Ίσως να σας κάνει εντύπωση, αλλά η κύρια αιτία του στρες μιας γυναίκας δεν είναι τα παιδιά και η φροντίδα τους αλλά ο σύζυγός της.
Οι γυναίκες παίζουν πολλούς ρόλους στο σπίτι αλλά φαίνεται ότι ο εγκέφαλός της δυσκολεύεται με κάποιους περισσότερο. Με τόσους ρόλους που πρέπει να παίξει κάποια, μερικές φορές είναι δύσκολο να χειριστεί τα πάντα.
Ερευνα που διεξήχθη και περιελάμβανε 7.000 μαμάδες στο Today.com, έδειξε πως οι γυναίκες έχουν πολύ, πάρα πολυ στρες.
Μια μέση μητέρα βαθμολόγησε το επίπεδο στρες της να είναι 8.5 / 10. Περίπου το 46% των γυναικών συμφώνησαν στο γεγονός ότι οι σύζυγοι τους προκαλούν περισσότερο άγχος σε σύγκριση με τα παιδιά τους.
Τρεις στις τέσσερις μητέρες ανέφεραν ότι έχουν επιφορτιστεί το μεγαλύτερο μέρος της γονικής μέριμνας και τα οικιακά καθήκοντα σε σύγκριση με τους συζύγους τους.
Μια στις πέντε μητέρες παραπονέθηκε ότι ο άντρας τους δεν τους βοηθά στις δουλειές του σπιτιού. Αυτό κατ'επέκταση οδήγησε σε τεράστια επίπεδα άγχους και απογοήτευσης. Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη χρόνου να κάνουν οτιδήποτε άλλο πέρα από τις υποχρεώσεις τους.
Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτή η συμπεριφορά των συζύγων έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην υγεία των γυναικών. Μια άλλη έρευνα που διεξήχθη αναφέρει ότι αν η γυναίκα πεθάνει τότε η υγεία του άντρα χειροτερεύει. Αλλά όταν πεθάνει ο άντρας, η υγεία μιας γυναίκας καλυτερεύει!

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!