Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Έντονες είναι οι φήμες ότι η Τζούλια Ρόμπερτς και ο σύζυγός της Ντάνι Μόντερ ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό "Star" το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο αξίας 225 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Τζούλια Ρόμπερτς με τον σύζυγό της έχει αντιδικία για την κηδεμονία των παιδιών αλλά και για τα οικονομικά τους. Επίσης το περιοδικό κάνει λόγο για κακή συμπεριφορά της ηθοποιού στον επί 14 χρόνια σύζυγό της.







http://www.enikos.gr 
Τις τελευταίες δεκαετίες πέφτει όλο και περισσότερο φως σε ό,τι αφορά το sex, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά που μέχρι πρότινος έμοιαζαν κοινώς αποδεκτές αλήθειες να αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν στην πραγματικότητα.

Πόσο ενημερωμένος είστε, όμως, γύρω από τους μύθους που περιβάλλουν το sex;

Δείτε τους 14 πιο δημοφιλείς μύθους, σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

1. Το σεξ είναι καλύτερο όταν είσαι νέος

Σίγουρα το σεξ όταν κανείς είναι νέος μπορεί να είναι πιο γρήγορο, πιο έντονο και πιο αθλητικό, αλλά οι σεξουαλικά ενεργοί ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας δηλώνουν πως στη φάση αυτή έχουν την πιο ικανοποιητική και συναισθηματικά ανταποδοτική σεξουαλική ζωή από ποτέ. Η έμφαση δε δίνεται στους γρήγορους οργασμούς, αλλά στην αισθησιακότητα, τη δημιουργικότητα, και τη συναισθηματική σύνδεση.

2. Τα προφυλακτικά μειώνουν την απόλαυση

Το σωστό προφυλακτικό μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική απόλαυση και για τους δύο συντρόφους. Σε μια σχετική έρευνα βρέθηκε ότι το 68% των ανδρών διαλέγουν το λάθος μέγεθος και σχήμα προφυλακτικού. Όταν βρήκαν το κατάλληλο, τα επίπεδα της σεξουαλικής τους απόλαυσης εκτοξεύτηκαν.

3. Η συνουσία από μόνη της μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε οργασμό

Σχεδόν το 75% των γυναικών δεν καταφέρνει να φτάσει σε οργασμό όταν η σεξουαλική πράξη περιορίζεται μόνο στη συνουσία, αλλά χρειάζεται άμεσο κλειτοριδικό ερεθισμό. Εάν μάλιστα οι δύο σύντροφοι επιθυμούν να συγχρονίσουν την κορύφωση της σεξουαλικής τους διέγερσης, είναι απαραίτητος ο ερεθισμός της κλειτορίδας με τη βοήθεια των δαχτύλων ή ακόμα και τη χρήση ενός σεξουαλικού βοηθήματος.

4. Οι άνδρες συνήθως δεν είναι μονογαμικοί αλλά οι γυναίκες είναι

Οι γυναίκες δέχονται σίγουρα έντονες κοινωνικές πιέσεις που έχουν σκοπό να περιορίσουν τη σεξουαλική τους έλξη σε ένα σύντροφο κάθε φορά. Σε επίπεδο βιολογίας και προσωπικότητας όμως, είναι εξίσου ικανές με τους άνδρες να διατηρούν πολλαπλούς σεξουαλικούς συντρόφους.

5. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο από τους άνδρες για το σεξ

Ευτυχώς για τους άνδρες κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ όταν υπάρχει ιστορικό κακοποίησης, όταν η σχέση τους ταλανίζεται από προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται, καθώς και όταν οι απαιτήσεις από την εργασία και την ανατροφή των παιδιών είναι πολύ υψηλές. Σε γενικές γραμμές, μια σεξουαλικά ικανοποιημένη γυναίκα είναι χαρούμενη και διατιθέμενη να δώσει και να λάβει αγάπη.

6. Οι άνδρες πρέπει να εκσπερματίσουν για να βιώσουν τη σεξουαλική απόλαυση

Αυτή είναι μια κοινή πεποίθηση των γυναικών , οι οποίες συχνά εστιάζονται στο να φέρουν τους συντρόφους τους στο σημείο της εκσπερμάτισης. Όποιος άνδρας όμως έχει μάθει να ξεχωρίζει την εκσπερμάτιση από τον οργασμό, γνωρίζει ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα στον οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η προτεραιότητα να είναι η εκσπερμάτιση.

7. Ένας άνδρας πρέπει να έχει στύση για να απολαύσει το σεξουαλικό παιχνίδι

Τα προκαταρτικά δεν απαιτούν την ύπαρξη στύσης και η διαδικασία της διέγερσης μια γυναίκας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστική εάν δεν υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τις απαιτήσεις της επίδοσης. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν τα προκαταρτικά περισσότερο από τη συνουσία και μάλιστα, η ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη όταν το προκαταρτικό παιχνίδι δε βιώνεται σαν μια στρατηγική για να φτάσει το ζευγάρι στη συνουσία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

8. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πέους τόσο μεγαλύτερη είναι η απόλαυση

Η σύγχρονη βιβλιογραφία δείχνει ότι το μέγεθος του πέους δεν είναι τόσο σημαντικό όσο θεωρείται από την κοινή γνώμη. Αυτό που φαίνεται να έχει σημασία είναι η συμβατότητα των μεγεθών. Ένα μεγάλο πέος και ένας μικρός κόλπος για παράδειγμα δεν είναι ένας ιδανικός συνδυασμός. Το να γνωρίζει ένας άνδρας πώς να χρησιμοποιεί το πέος του για να προσφέρει στη σύντροφό του απόλαυση είναι πολύ πιο σημαντικό από το ίδιο το μέγεθος του οργάνου.

9. Οι περισσότεροι γάμοι δεν επιβιώνουν μετά από μια εξωσυζυγική σχέση

Η σχετική έρευνα αποκαλύπτει το αντίθετο ως έναν βαθμό. Ο ευκαιριακός εξωσυζυγικός δεσμός του άνδρα χωρίς συναισθηματική σύνδεση είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος για το γάμο, σε σύγκριση με τον εξωσυζυγικό δεσμό της γυναίκας που έχει έντονο το στοιχείο της σύγκρισης των δύο συντρόφων. Το κλειδί για την ανάρρωση του γάμου είναι η απόδοση ενός αυθεντικού και συνεκτικού νοήματος στο δεσμό και η αναδόμηση της εμπιστοσύνης, της οικειότητας και του σεξουαλικού δεσμού ανάμεσα στους δυο συζύγους.

10. Όσο περισσότερη οικειότητα αναπτύξει το ζευγάρι, τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ

Ο μεγαλύτερος εχθρός του σεξ είναι η ανία. Κάθε ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την πρόκληση βρει το σεξουαλικό του στυλ που θα εξισορροπεί την οικειότητα και τον ερωτισμό. Η ανάπτυξη πολύ μεγάλης οικειότητας μπορεί να οδηγήσει τους δυο συντρόφους να από-ερωτικοποιήσουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα η σχέση να χάσει τον αισθησιακό της χαρακτήρα.

11. Λιγότερο από το 10% των γυναικών βιώνει πόνο κατά τη σεξουαλική πράξη

Δυστυχώς, το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο και φτάνει στο 30%. Όταν λοιπόν μια γυναίκα αναφέρει δυσφορία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ο άνδρας πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη.

12. Εάν η γυναίκα δεν έχει πολλαπλούς οργασμούς είναι σημάδι σεξουαλικής αναστολής

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Όταν τίθενται συγκεκριμένοι στόχοι με όρους σεξουαλικής επίδοσης μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την γυναικεία σεξουαλικότητα και κατ' επέκταση τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, οδηγώντας σε συχνά σε δευτεροπαθή σεξουαλική δυσλειτουργία. Η αποδοχή της σεξουαλικής φωνής της γυναίκας και του τρόπου με τον οποίο φτάνει σε οργασμό είναι η πιο υγιής προσέγγιση για τη γυναίκα, αλλά και το ζευγάρι.

13. Κάθε άνδρας μπορεί να μάθει να ελέγχει την εκσπερμάτιση του

Κάποιοι άνδρες εκσπερματίζουν σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με κάποιους άλλους. Ο χρόνος μέχρι την εκσπερμάτιση μπορεί να αυξηθεί και εάν κάποιος άνδρας δεν είναι ικανοποιημένος, είναι σημαντικό να συζητήσει το θέμα με τον ειδικό που εμπιστεύονται. Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις και θεραπείες που βοηθούν στην αύξηση του χρόνου μέχρι την εκσπερμάτιση. Οι προσδοκίες όμως, είναι σημαντικό να είναι ρεαλιστικές. Οι άνδρες που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το ένα λεπτό, δε θα επιτύχουν το χρόνο των εργαζόμενων στη βιομηχανία του πορνό. Η έμφαση πρέπει να δίνεται στην απόλαυση των δυο συντρόφων και όχι στην επίτευξη καλύτερου χρόνου.

14. Αυτό που κυρίως θέλει μια γυναίκα είναι έναν άνδρα που θα τη φέρει σε οργασμό

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες θέλουν τους άνδρες που τις κάνουν να νιώθουν επιθυμητές. Εάν μια γυναίκα θέλει την άρτια τεχνική θα μπορούσε να ικανοποιηθεί με ένα σεξουαλικό βοήθημα. Αυτό που θέλει είναι να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί απλά και μόνο η παρουσία της να προκαλεί την ερωτική επιθυμία του συντρόφου της. Από τη μεριά του, ο σύντροφος είναι πολύ σημαντικό να την αφήνει να αντιληφθεί τη σεξουαλική του επιθυμία.

http://www.onmed.gr
Το αστέρι της Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι, παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με το BBC, ένας Ισπανός δικαστής αποφάσισε την απόρριψη της αίτησης απαλλαγής των κατηγοριών με τη δικαιολογία ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ήταν υπεύθυνος  για τα οικονομικά του Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του κατηγορούνται ότι απέκρυψαν -από το 2007- από τις αρμόδιες αρχές περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

http://www.enikos.gr 
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η 54χρονη Carmen Montelogo από την Καλιφόρνια, για την άγρια δολοφονία του πρώην συντρόφου της, τον οποίο μαχαίρωσε 22 φορές...
Η γυναίκα, το 2011, είχε δολοφονήσει τον 62χρονο Samule Wiggins ενώ στη συνέχεια τεμάχισε το πτώμα του και έκρυψε τα κομμάτια σε γλάστρες με λουλούδια.

Η Montelogo συνελήφθη τον Μάιο του 2011, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία, όταν γείτονες κάλεσαν τις αρχές για μια ''περίεργη μυρωδιά'' από το σπίτι της, ενώ στις έρευνες βρέθηκαν κομμάτια του άτυχου άνδρα στα σκουπίδια της.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το κεφάλι και τα χέρια του θύματος σε μεγάλες γλάστες με λουλούδια που είχε δώσει η Montelogo σε ανυποψίαστο συγγενή της.

Πάντως η γυναίκα επιμένει στην αθωότητά της ενώ οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το κίνητρο της δολοφονίας.

http://ksipnistere.blogspot.gr 
Οριστικά την Τετάρτη η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Με βάση τον εως σήμερα κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, το αίτημα της κυβέρνησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα κατατεθεί στην Ολομέλεια, κατά πάσα πιθανότητα, την προσεχή Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, ωστόσο η συζήτηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη.

Αυτό γιατί τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η ανάγνωση του προεδρικού διατάγματος για τη λήξη των εργασιών της Β’ Συνόδου , όμως η Ολομέλεια θα ξεκινήσει τα εργασίες της την επόμενη ημέρα και άρα τότε μπορεί να κατατεθεί το σχετικό αίτημα.

Η διάρκεια της συζήτησης δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τρεις ημέρες, ενώ τερματίζεται με ονομαστική ψηφοφορία.

http://www.enikos.gr 
Δείτε τα πιο εκκεντρικά και περίεργα κόλπα ομορφιάς…

1. Το άρωμα στην Αίγυπτο, χρησιμοποιείτο τόσο ως καλλυντικό όσο και για ιατρικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, το Kyphi, ένα από τα πιο διάσημα αιγυπτιακά αρώματα, φτιαγμένο από λουλούδια, μέλι, κρασί και μούρα, χρησιμοποιείτο επίσης και ως ποτό για την θεραπεία των πνευμόνων, του εντέρου και για προβλήματα του ήπατος.

Υ.Γ.: Μην αρχίσετε να κατεβάζετε ένα μπουκάλι Chanel Νο. 5 για να συνέλθετε από το hangover σας.

2. Στην αρχαία Ελλάδα, το πιο περιζήτητο χρώμα των μαλλιών ήταν το ξανθό. Οι γυναίκες για να πετύχουν μια πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά τους, χρησιμοποιούσαν εκχυλίσματα φυτών ή αρσενικό (!) . Επίσης έπλεναν τα μαλλιά τους με στάχτη, ελαιόλαδο και νερό.

3. Στην Αναγέννηση στην Ιταλία οι γυναίκες δημιούργησαν το απόλυτο κόκκινο χρώμα για τα χείλη και τα μάγουλα, αναμιγνύοντας cochineal, σανταλόξυλο ή κιννάβαρι με κερί ή γράσο. Η διαδικασία ήταν περίπλοκη, αλλά το κόκκινο χρώμα διαρκούσε για πάνω από μία εβδομάδα, ακόμη και αν έπλεναν το πρόσωπό τους κάθε μέρα .

4. Στην Ισπανία, οι γυναίκες για να καταφέρουν να αποκτήσουν πορσελάνινο δέρμα, έφταναν στο σημείο να τρώνε πηλό, ακόμη και αν αυτό προκαλούσε αναιμία και ή χλώρωση.

http://www.4news.gr 
Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από φριχτούς πόνους και οι γιατροί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν...
  Σύμφωνα με την είδηση λοιπόν, μία γυναίκα από την Κολομβία μπήκε στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από φρικτούς πόνους.

Οι γιατροί έμειναν άφωνοι όταν ανακάλυψαν ότι είχε βάλει μέσα στον κόλπο της, μία... πατάτα!



Η 22χρονη εξήγησε στους γιατρούς ότι έβαλε την πατάτα για να προλάβει κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.   Όπως είπε τη.... συμβουλή της την είχε δώσει η μητέρα της!

"Η μαμά μου μού είπε να βάλω μία πατάτα εκεί για να μη μείνω έγκυος και την πίστεψα".

 Η πατάτα αφαιρέθηκε χωρίς να υπάρξει χειρουργική επέμβαση.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση δέχονται οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το θάνατο του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη, που υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσαν, κατά τη διάρκεια επεισοδίου, σε αγώνατης Γ' Εθνικής μεταξύ του Ηροδότου και του Εθνικού.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αποφάσισε τελικά, σύμφωνα με το cretapost.gr, να μετατρέψει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση στους τέσσερις οπαδούς του Ηροδότου που φαίνεται να είναι οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη.

Μέσα στην βδομάδα οι καταθέσεις

Μέσα της επόμενης βδομάδας θα κληθούν να καταθέσουν τα δύο άτομα που κατονόμασαν το ζευγάρι των φιλάθλων του Εθνικού πριν από λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος και η 34χρονη κατονόμασαν δύο άτομα ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων τα οποία αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αρχές.

http://www.thestival.gr
Αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων από τον Νοέμβριο προβλέπει η τελική ρύθμιση της κυβέρνησης η οποία θα περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού.

Η κυβέρνηση προχωρά σε σταδιακή... αποκατάσταση των ενστόλων, με τις πρώτες αυξήσεις αποδοχών να αποτυπώνονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015, το οποίο κατατίθεται την ερχόμενη Δευτέρα 6 του μήνα, στη Βουλή.

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχουν έτοιμο το τελικό σενάριο των αυξήσεων που θα τεθούν σε ισχύ από τον Νοέμβριο και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει ότι οι βασικοί μισθοί θα αυξηθούν από 4 έως 232 ευρώ τον μήνα ανάλογα και με τον βαθμό για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες.

Δείτε τις αποδοχές μετά τις αυξήσεις:






































http://www.seleo.gr
Ο αιματοκρίτης είναι ένας βιολογικός δείκτης που φανερώνει πόσα ερυθρά αιμοσφαίρια υπάρχουν στο αίμα. Εκφράζεται ως ποσοστό του όγκου ερυθρών αιμοσφαιρίων ανά συγκεκριμένη ποσότητα αίματος.

Τα φυσιολογικά επίπεδα του αιματοκρίτη καθορίζονται κυρίως από την ηλικία και δευτερευόντως από το φύλο.

Ο χαμηλός αιματοκρίτης είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αποτέλεσμα αναιμίας, εκτεταμένης αιμορραγίας ή ασθένειας που συνδέεται με την καταστροφή ή τη μειωμένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Τα βασικότερα συμπτώματα που προειδοποιούν ότι ο αιματοκρίτης βρίσκεται κάτω από τα όρια του φυσιολογικού είναι τα εξής:

- κόπωση
- δύσπνοια
- αδυναμία
- συχνές ζαλάδες
- χλωμό δέρμα
- ερυθρίαση (ξαφνικό κοκκίνισμα του δέρματος)
- συχνοί πονοκέφαλοι
- αφυδάτωση (ξηροστομία, μειωμένη εφίδρωση, μικρή παραγωγή ούρων)

Μια απλή αιματολογική εξέταση μπορεί να καταδείξει εάν τα επίπεδα του αιματοκρίτη κυμαίνονται στα όρια του φυσιολογικού.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!