Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019


Ένα ιδιαίτερο δείπνο σε ένα σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες στα 18 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Grand Velas Riviera Maya στο Μεξικό.
Πρόκειται για το σπήλαιο Chukum Cenote, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του, προκειμένου να… τους ανοίξει η όρεξη για ένα γκουρμέ γεύμα τριών πιάτων που ετοιμάζει ο Γάλλος αρχιμάγειρας των Velas Resorts, Michel Mustiere.
Το μενού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες, αλλά περιλαμβάνει τυρί και αλλαντικά, τερίν πάπιας και χειροποίητες τρούφες.
Παράλληλα, προσφέρονται παραδοσιακά ποτά της περιοχής, όπως το bacanora, λικέρ από αγαύη, το sotol, απόσταγμα από dasylirion wheeleri και το pox, αλκοολούχο ποτό των Μάγια.
Το γκουρμέ δείπνο πάντως είναι αρκετά «τσουχτερό», καθώς κοστίζει 7.000 δολάρια για μια παρέα έως οκτώ ατόμων.
Στην τιμή περιλαμβάνονται η μεταφορά στο σπήλαιο, οι φόροι και το φιλοδώρημα.

Η Εκκλησία των Αποστόλων, για την οποία λέγεται ότι χτίστηκε πάνω από το σπίτι των μαθητών και Αποστόλων του Ιησού, Πέτρου και ο Ανδρέα, ανακαλύφθηκε κοντά στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, σύμφωνα με ομάδα Αμερικανών και Ισραηλινών αρχαιολόγων.

Εμπειρογνώμονες από το Ινστιτούτο Kinneret for Galilean Archaeology στο Ισραήλ και το Nyack College στη Νέα Υόρκη, εργάστηκαν στην ανασκαφή στην περιοχή του el-Araj στη βόρεια ακτή της Γαλιλαίας. Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι το el-Araj είναι ο τόπος που ήταν η Βηθσαϊδά που αναφέρεται ως πατρίδα των Αγίων Αποστόλων Ανδρέα, Φιλίππου και Πέτρου.
Ευρήματα κοντά στο συγκρότημα που εκτιμάται πως είναι η εκκλησία των Αποστόλων  
Ο Καθηγητής Steven Notley του Nyack College δήλωσε στο Fox News ότι οι προηγούμενες ανασκαφές στην περιοχή είχαν αποκαλύψει σημάδια ύπαρξης της εκκλησίας -όπως μαρμάρινα τμήματα και μικρά επιχρυσωμένα γυάλινα τεμάχια ψηφίδας που χρησιμοποιήθηκαν στο περίτεχνο τείχος της εκκλησίας, στα ψηφιδωτά της.


«Αυτές οι ανακαλύψεις μάς έδειχναν ότι η εκκλησία θα βρεθεί κάπου κοντά», ανέφερε ο Καθηγητής. Ακολουθώντας τις ενδείξεις, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ψηφιδωτά δάπεδα της εκκλησίας. «Είναι θαυμαστό το πώς φέραμε αυτά τα όμορφα διακοσμημένα δάπεδα στο φως αφού παρέμεναν θαμμένα για σχεδόν 1500 χρόνια», εξήγησε ο Notley.
Η βυζαντινή εκκλησία είχε αναφερθεί από τους παλαιοχριστιανικούς προσκυνητές. Ο Καθηγητής πρόσθεσε ότι η ανακάλυψή της  είναι σημαντική για πολλούς λόγους. «Μέχρι την πρόσφατη ανακάλυψή της, πολλοί μελετητές αμφισβήτησαν την ύπαρξή της. Αν και αναφέρεται στα βυζαντινά συγγράμματα προσκυνήματος, πολλοί πιστεύουν ότι αυτές οι αναφορές είναι λανθασμένες», εξήγησε ο αρχαιολόγος. Η Καινή Διαθήκη περιγράφει τη Βηθσαϊδά ως την κατοικία των αποστόλων του Ιησού, Πέτρου, Ανδρέα και Φίλιππου. Ο Ιησούς θεραπεύει, επίσης, έναν τυφλό στη πόλη αυτή, κατά τις αναφορές στα ιερά κείμενα.
Οι ειδικοί είναι σίγουροι ότι η επόμενη ανασκαφική περίοδος στο ίδιο σημείο θα αποκαλύψει περισσότερα από τα μυστικά της αρχαίας περιοχής ενώ σχεδιάζεται η πλήρης ανασκαφή της βυζαντινής εκκλησίας.

Θυμάστε τις παλιές καλές μέρες όταν είχαμε «12 χρόνια για να σώσουμε τον πλανήτη»; Τώρα φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι πιστεύουν ότι μας μένουν 18 καθοριστικής σημασίας μήνες για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, επικαλούμενοι και την συχνότητα και ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο πλανήτης εκπέμπει S.O.S., μας λέει να βιαστούμε.
Πέρυσι, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) ανέφερε ότι για να μην υπερβεί η αύξηση της θερμοκρασίας τον 1,5 βαθμό Κελσίου τον αιώνα αυτό, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα πρέπει να μειωθούν κατά 45% έως το 2030. Αλλά σήμερα, οι παρατηρητές αναγνωρίζουν ότι θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή δραστικά μέτρα για την μείωση των ρυπογόνων εκπομπών πριν από το τέλος του επόμενου έτους.
Η προειδοποίηση ότι το 2020 είναι μια κρίσιμη προθεσμία εκφράστηκε εύγλωττα από έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο  το 2017. «Το μάθημα για το κλίμα είναι σαφές: ενώ ο κόσμος δεν μπορεί να θεραπευτεί μέσα στα επόμενα χρόνια, μπορεί να τραυματιστεί θανάσιμα από αμέλεια μέχρι το 2020» είχε διαμηνύσει ο Hans Joachim Schellnhuber, ιδρυτής και πλέον διευθυντής του Potsdam Climate Institute.
Η αίσθηση ότι το τέλος του επόμενου έτους είναι η τελευταία ευκαιρία για την ντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής γίνεται ολοένα και πιο έντονη. «Είμαι σταθερά της άποψης ότι οι επόμενοι 18 μήνες θα αποφασίσουν την ικανότητά μας να διατηρήσουμε την αλλαγή του κλίματος σε επίπεδα επιβιώσιμα και να αποκαταστήσουμε τη φύση στην ισορροπία που χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας» δήλωσε ο πρίγκιπας Κάρολος, μιλώντας πρόσφατα σε δεξίωση για τους υπουργούς Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας .
Ένας από τους υποτιμημένους τίτλους της περυσινής έκθεσης της IPCC ήταν ότι οι παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα πρέπει να κορυφωθούν μέχρι το 2020 για να κρατήσουν τον πλανήτη κάτω από 1,5 βαθμό Κελσίου. Τα υπάρχοντα σχέδια δεν είναι σχεδόν αρκετά ισχυρά ώστε να διατηρούν τις θερμοκρασίες κάτω από το λεγόμενο ασφαλές όριο. Αυτή τη στιγμή, κατευθυνόμαστε προς την κατεύθυνση της αύξησης της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμούς Κελσίου έως το 2100.
Δεδομένου ότι οι χώρες συνήθως εφαρμόζουν τα σχέδιά τους σε χρονικά διαστήματα πέντε και δέκα ετών, εάν επιτευχθεί ο στόχος περικοπής άνθρακα κατά 45% έως το 2030, τότε τα σχέδια πρέπει πραγματικά να τεθούν στο τραπέζι μέχρι τα τέλη του 2020.
Το πρώτο σημαντικό βήμα θα είναι η ειδική σύνοδος κορυφής για το κλίμα που καλείται από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η οποία θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσει η COP25 στο Σαντιάγκο της Χιλής, όπου το πιο σημαντικό επίτευγμα θα είναι πιθανώς απλώς η συνέχιση της διαδικασίας. Αλλά η πραγματικά μεγάλη στιγμή θα είναι πιθανότατα στο Ηνωμένο Βασίλειο στη COP26, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2020.
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία της COP26, σε έναν κόσμο μετά τον Brexit, για να δείξει ότι η Βρετανία μπορεί να οικοδομήσει την πολιτική βούληση για πρόοδο, με τον ίδιο τρόπο που οι Γάλλοι χρησιμοποίησαν τη διπλωματία για να πετύχουν τη Συμφωνία του Παρισιού.
Πηγή: BBC
edem-suites

Άλλα είναι πιο σύγχρονα, άλλα πιο παραδοσιακά, κάποια αποτελούν νέα είσοδο, άλλα μετρούν πάνω από 100 χρόνια ζωής… Το σίγουρο είναι, όμως, ότι η διαμονή στα παρακάτω ξενοδοχεία σε πέντε σημεία της Ελλάδας θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ιεροτελεστίας των διακοπών σας.

Σαντορίνη – Edem Santorini
Απόλυτα εναρμονισμένο με το σαντορινιό τοπίο, το Edem Santorini αποτελεί ένα όμορφο ξενοδοχείο στη γραφική Φοινικιά κοντά στην Οία, που συνδυάζει την παράδοση του νησιού με τη σύγχρονη τέχνη προκειμένου να αποδώσει με επιτυχία τη μυστικιστική αύρα που χαρακτηρίζει τη Σαντορίνη. Οι εντυπωσιακές, ευρύχωρες σουίτες υπόσχονται μια χαλαρωτική και αναζωογονητική διαμονή με διπλά κρεβάτια king size, jacuzzi και πολυτελή επίπλωση που θα λατρέψετε για τις διακοπές σας σε ένα από τα πιο ρομαντικά και ατμοσφαιρικά νησιά του κόσμου. Διαλέξτε ανάμεσα στη στάνταρ σουίτα των 17 τετραγωνικών μέτρων ή στις 4 Superior Jacuzzi σουίτες των 25 τετραγωνικών μέτρων με πριβέ εξωτερικό jacuzzi και ζήστε τη χαλάρωση όπως δεν την είχατε φανταστεί ποτέ.

Πάρος – Summer Senses
Από τις νέες εισόδους της λίστας, το Summer Senses ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο και αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση για το 2019 στην Πάρο. Τα 100 δωμάτιά του, σε μια έκταση 27.000 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνουν και 55 πολυτελείς σουίτες, κάποιες με ιδιωτική πισίνα, ενώ στο ξενοδοχείο θα ζήσετε και μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία χάρη στη Galazia Hytra με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή, όπου σας περιμένουν πιάτα με βάση την αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης. Μην παραλείψετε να πιείτε κοκτέιλ στο πολύ ιδιαίτερο Hydor pool bar του με την υπέροχη κυκλαδίτικη θέα, αλλά και να βουτήξετε στις τρεις πισίνες του, ατενίζοντας το μπλε του Αιγαίου στο βάθος. Δείτε την εμπειρία μας στο Summer Senses εδώ.

Σπέτσες – Poseidonion Grand Hotel

Το «κόσμημα» του νησιού είναι ένα ξενοδοχείο με ιστορία από το 1914, που έφτασε ακόμη και στην εγκατάλειψη, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια έχει επανέλθει μετά την ανακαίνιση που του έδωσε το φιλί της. Με την ανάλογη αρχοντιά και μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζει το νησί, το Poseidonion χαρακτηρίζεται από μια belle époque ατμόσφαιρα, αφού παρά την ανακαίνιση διατήρησε το πρωτότυπο αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα χαρακτηριστικά, ζωγραφισμένα στο χέρι αυθεντικά πλακάκια του 1914, όπως και τη μαρμάρινη κεντρική σκάλα, ενώ πρόσθεσε σύγχρονες υποδομές, πάντα σε αρμονία με τη φιλοσοφία του. Αν και το ξενοδοχείο σας παρέχει πολλές και προσεγμένες προτάσεις για φαγητό, με τα On the Verandah, τη Library Brasserie και το Il Cortile εστιατόριά του, με μενού που υπογράφει ο Σταμάτης Μαρμαρινός, μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε from farm to table πρωινό στο Bostani, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο, ατενίζοντας τις πανέμορφες Σπέτσες από ψηλά. Δείτε την εμπειρία μας στο Poseidonion Grand Hotel εδώ
Κυλλήνη - Olympia Golden Beach Resort & Spa
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο Luxury Resort για το 2018 στην Ελλάδα από τα Travel and Hospitality Awards και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, αφού συνδυάζει προσεγμένες εγκαταστάσεις, υποδειγματικές υπηρεσίες, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του και την ονειρική «χρυσή» ακτή που βρίσκεται μόλις 400 μέτρα μακριά. Η φιλοσοφία του είναι το νερό να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό και το ξενοδοχείο μοιάζει με υδάτινη όαση με τις 12 εντυπωσιακές πισίνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τους καταπράσινους κήπους του. Με πλούσιο πρωινό από έναν μπουφέ βασιλικών προδιαγραφών, κεντρικό εστιατόριο ελληνικών και ευρωπαϊκών γεύσεων σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική, Gourmet εστιατόριο, αλλά και με δύο μπαρ και προσεγμένο room service, η γαστρονομική εμπειρία Olympia Golden Beach Resort & Spa δεν μένει πίσω, ενώ η χαλάρωση ολοκληρώνεται με θεραπείες και μασάζ στο σύγχρονο σπα του.

Χαλκιδική - Pomegranate Wellness Spa Hotel

Μετρώντας έξι χρόνια λειτουργίας, το Pomegranate Wellness Spa hotel έχει φτάσει να θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική, αλλά και μεταξύ των καλύτερων θερέτρων ευεξίας και αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε 172 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, με θέα προς τη θάλασσα και τους κήπους, τα οποία κατανέμονται σε 3 διαφορετικά κτίρια. Δωμάτια elegant, πολυτελείς σουίτες, θεματικές σουίτες είναι οι επιλογές διαμονής του στη δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, με απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους, αλλά και προς τον Τορωναιού Κόλπο. Για φαγητό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα μπαρ και τρία εστιατόρια (μπουφέ και a la carte) που προσφέρουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις κι έπειτα να «παραδοθείτε» στο καταπληκτικό Afrodita Roa Spa, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές στο είδους τους παροχές ευεξίας και απολαμβάνοντας αναζωογονητικές θεραπείες.clickatlife.gr

Το σύστημα προσωπικού κλιματισμού Sony Reon Pocket που παρουσίασε η εταιρεία κατάφερε να πετύχει τον στόχο crowdfunding που είχε θέσει.
Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι το εν λόγω gadget θα καταφέρει να μπει σε παραγωγή, μέσω της χρηματοδότησης που προκύπτει από την πλατφόρμα FirstFlight, η οποία θυμίζει την πλατφόρμα του Kickstarter για καινοτόμα προϊόντα που δεν θα είχαν τρόπο να ξεκινήσουν την παραγωγή τους υπό άλλες συνθήκες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό έδειξε πως ενδιαφέρεται για την ευρεία διάθεση ενός συστήματος που θα μπορεί να προσφέρει δροσιά ατομικά, μέσα από την προσαρμογή του στην μπλούζα.
Η διαδικασία χρηματοδότησης ξεκίνησε από τις 22 Ιουλίου και κατάφερε μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές να αγγίξει τον στόχο των 610.000 δολαρίων, με 4.200 χρήστες της υπηρεσίας να δείχνουν ενδιαφέρον για το προϊόν αυτό, παρόλο που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική μορφή. Το Reon Pocket είναι ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο μπορεί να το χειρίζεται κανείς απευθείας από το smartphone του και επιτρέπει τόσο την ψύξη όσο και τη θέρμανση. Φυσικά, υπάρχει ανά πάσα στιγμή η δυνατότητα της παύσης της λειτουργίας του, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.
Η ειδική μονάδα μπορεί να προσαρμοστεί στην πλάτη ενός T-Shirt, που φορά κανείς κάτω από το πουκάμισο ή τα ρούχα, προκειμένου να κρατά σταθερά ευχάριστη τη θερμοκρασία του σώματος. Σύμφωνα με τη Sony, το σύστημα αυτό μπορεί να μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος έως και κατά 13 βαθμούς Κελσίου, ή να την αυξάνει έως και κατά 8 βαθμούς Κελσίου. Το σώμα προσαρμόζει ανάλογα τη θερμοκρασία του και έτσι προσφέρεται ένα αίσθημα δροσιάς ή ζέστης συνολικά, ανάλογα με τις ανάγκες.
Η μπαταρία της συσκευής είναι ικανή να προσφέρει αυτονομία έως και 24 ωρών, ενώ η Sony ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιεί κανείς για περισσότερο από 15 λεπτά τη φορά. Το φορητό αυτό μίνι κλιματιστικό θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2020, ενώ η αρχική τιμή πώλησης του μέσω της πλατφόρμας crowdfunding είναι τα 130 δολάρια στις ΗΠΑ.   
Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με συνεργό να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας μέσα από την τσάντα της.
Ο περίφημος γόης των Αθηνών, Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Ο 58χρονος άνδρας, επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας νεαρής γυναίκας μέσα από την τσάντα της!
Ο Ερρίκος Πετιλόν έγινε αμέσως αντιληπτός και οι φωνές που έβαλε η γυναίκα κινητοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν αμέσως.
Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν έδειξε διάθεση να φύγει από το σημείο. Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Μόλις πρόσφατα βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Άλλωστε, η πράξη του ήταν μάλλον απερίσκεπτη και εκτός λογικής, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει προβεί σε μία τέτοια κλοπή με τόσο κόσμο γύρω του, μέρα-μεσημέρι.
Η μάχη με τη διπολική διαταραχή
Όπως είχε δηλώσει ξανά ο ίδιος, παλεύει χρόνια με τη διπολική διαταραχή:
«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί, μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες, έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου.
Μετά, όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής, το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».

Μια εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι πέθανε χθες Πέμπτη, κατά τα φαινόμενα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The New York Times.
Κατά τους Τάιμς, το θύμα ονομαζόταν Σίρσε Κένεντι Χιλ και ήταν 22 ετών.
Επρόκειτο για μια από τις εγγονές του Ρόμπερτ και της Έθελ Κένεντι, της σημαντικότερης μορφής αυτής της μητριαρχικής οικογένειας, 91 ετών σήμερα.
«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσαν οι Τάιμς και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».
Κατά το ρεπορτάζ των NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ χθες Πέμπτη το απόγευμα και η Χιλ Κένεντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Μια εκπρόσωπος του νοσοκομείου δεν ήταν διαθέσιμη για σχόλια.
Η Σίρσε Χιλ φοιτούσε στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τους Τάιμς.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η νεαρή είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016.
Η Έθελ Κένεντι έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα ένδεκα παιδιά τους.

Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρώτη της φωτογράφιση στην αμερικανική Vogue. Για τα μοντέλα εκείνη την εποχή η φωτογράφιση στη Vogue ήταν το ύψιστο επίτευγμα. Και τώρα είναι κάτι σημαντικό, όμως πλέον όχι στο ίδιο μέγεθος. Τότε αποτελούσε το ξεκλείδωμα κάθε πόρτας. Για την Κλόντια Σίφερ ήταν ακριβώς αυτό αφού μετά δεν άκουσε Όχι ούτε βίωσε απόρριψη μέχρι να αποσυρθεί.
Σήμερα η Κλόντια είναι 48 ετών και οι μέρες της στη μόδα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί να σαγηνεύσει τον ανδρικό πληθυσμό ούτε ότι δεν είναι ικανή για να κάνει εξώφυλλο σε ένα μεγάλο brand. Σημαίνει απλώς ότι δεν είναι ο γενικός κανόνας, αλλά οι όμορφες εξαιρέσεις φωτογραφίες όπως αυτές που ακολουθούν από το τεύχος Αυγούστου της ιταλικής Vogue.
Εκεί η Γερμανίδα καλλονή φωτογραφίζεται σε ένα κόνσεπτ Claudia by Claudia, παρουσιάζει δηλαδή η ίδια τον εαυτό της. Το κόνσεπτ την περιλαμβάνει χωρίς ρούχα και εσώρουχα όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία. Εκεί η Κλόντια Σίφερ καλύπτει τα επίμαχα σημεία με ένα πορτοφόλι και τα παπούτσια της. Στη συνέχεια φοράει ένα μαύρο σακάκι και ποζάρει χαμογελαστή με έναν καθρέφτη να δίνει μια εικόνα για την πίσω πλευρά της.

 https://www.instagram.com/p/B0ngtupIlwF/?utm_source=ig_embed
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!