Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

  Πώς θα καταλάβετε οτι βρήκατε το άλλο σας μισό

Υπάρχουν άνθρωποι συναντάμε για πρώτη φορά στη ζωή μας και αισθανόμαστε - χωρίς να μπορούμε να το εξηγήσουμε - σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια.

Είτε πιστεύετε στα παραμύθια είτε όχι υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας είναι εκείνος ο άντρας με τον οποίο θα γεράσετε μαζί και προορίζεται για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του.

Αν λοιπόν κάνει τα παρακάτω, τότε μην τον αφήσετε να φύγει!

Είσαι στις προτεραιότητες του

Αν σε υπολογίζει στα σχέδιά του όσο άμεσα ή μελλοντικά κι αν είναι. Αν σου τηλεφωνεί για να τσεκάρει αν είσαι καλά μετά από μία πιεστική ημέρα. Αν μπορεί να βάλει τη σωστή προτεραιότητα ανάμεσα στην οικογένεια, στη δουλειά, στους φίλους, στη σχέση του και στα χόμπι του κι εσύ βρίσκεσαι κάπου στις πρώτες θέσεις, ανάλογα και με τις συνθήκες.

Σε βοηθά να εξελίσσεσαι

Έχεις ήδη τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου χαρακτήρα και έχεις κάνει ήδη τη δική σου διαδρομή. Ωστόσο, αυτό το άτομο θέλει και προσπαθεί να σε βλέπει να εξελίσσεσαι. Σε στηρίζει στις αποφάσεις σου, σε ενθαρρύνει και παράλληλα, σε συμβουλεύει. Μοιράζεται τη χαρά σου και αναζητά τρόπους να σε κάνει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σέβεται τους δικούς σου ανθρώπους

Το άλλο σου μισό δεν θα αγαπά μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που υπήρχαν δίπλα σου πριν από αυτόν. Την οικογένεια σου, τους κολλητούς σου, το κατοικίδιο σου. Σέβεται και εκτιμά κάθε πλευρά της ζωής σου, ακριβώς γιατί σχετίζεται με εσένα.

Σε θαυμάζει

Σε θαυμάζει όχι μόνο σαν σύντροφο του αλλά σαν άνθρωπο. Στον τρόπο που επικοινωνείς, που εργάζεσαι, που κινείσαι. Ακόμα και στον τρόπο που θα χειριστείς κάποια κατάσταση λάθος. Βέβαια, είναι και εκείνο το άτομο που θα έχει το θάρρος να σου πει την αλήθεια για κάτι που δεν χειρίστηκες σωστά, κρατώντας ωστόσο τις προσδοκίες που έχουν για εσένα.

Θα καβγαδίσει μαζί σου

Ακριβώς όπως και στο νούμερο πέντε, έτσι και γενικότερα στην καθημερινότητα σας, δεν θα διστάσει να σε αντικρούσει, να διαφωνήσει και να σου παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική οπτική από αυτή που εσύ σκεφτόσουν για κάποιο ζήτημα. Πρόσεχε παρόλα αυτά, να μην μπερδευτεί η υγιής διαφωνία με την τοξικότητα που θέλει να επιβάλλει απόψεις σε κάποιον άλλον.

Αναγνωρίζει την αξία σου

Σε μία τοξική σχέση, η αξία σου υποτιμάται. Αντί να εκτιμήσει την έκπληξη που του έκανες στο γραφείο, θα παραπονεθεί για το ότι τον διέκοψες από τη δουλειά. Η στήριξη του και η εκτίμηση που σου δείχνει ξεχωρίζει μέσα σε μία πραγματικά αμοιβαία σχέση.

Σε εμπιστεύεται

Είστε πιστοί ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχει τοξική ζήλια και υπάρχει χώρος για την ιδιωτική ζωή του καθενός έξω από εσάς.

πηγή:govastileto.gr

 Τρία πλήκτρα – Η άγνωστη ιστορία του Ctrl+Alt+Del

Ο συνδυασμός Ctrl+Alt+Del έχει μείνει για πάντα στην ιστορία ως ο συνδυασμός στο πληκτρολόγιο που μπορεί να κάνει επανεκκίνηση στον υπολογιστή μας όταν όλες οι λοιπές λύσεις έχουν αποτύχει.

Ο συνδυασμός δημιουργήθηκε το 1981 όταν ο Bradley και ακόμη 11 προγραμματιστές, έψαχναν έναν πιο σύντομο τρόπο για να κάνουν restart στον πρώτο υπολογιστή IBM που σχεδίαζαν. Μέχρι τότε προσπαθούσαν να κλείσουν τον υπολογιστή με έναν ομολογουμένως… αργό τρόπο.

Τον έβγαζαν από την πρίζα και τον έβαζαν πάλι στο ρεύμα μετά.

Αρχικά είχε προτιμήσει το Ctrl+Alt+Esc, αλλά διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός μπορούσε να οδηγήσει σχετικά εύκολα σε ακούσιες επανεκκινήσεις, λόγω απροσεξίας, οπότε και επέλεξε το Ctrl+Alt+Del επειδή ήταν αδύνατον πατηθεί μόνο με το ένα χέρι.

Ο Bradley που σήμερα είναι άνω των 70 ετών, δηλώνει πως ουδέποτε φανταζόταν πως το «Ctrl+Alt+Del» θα γινόταν ένας «παγκόσμιος» συνδυασμός, μια εντολή που τη γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά. Και πως θα ήταν ό,τι πιο γνωστό έχει κάνει ποτέ στην επαγγελματική ζωή του. «Έκανα πολλά για την ΙΒΜ, αλλά ο κόσμος θα με θυμάται για αυτό. Δεν πειράζει, μου αρκεί, αισθάνομαι υπερήφανος», δηλώνει χαρακτηριστικά στο βίντεο που είδατε παραπάνω.

Ο συνδυασμός πάντως έγινε «διάσημος» από στόμα σε στόμα καθώς πολλοί δημιουργοί λογισμικού το έλεγαν σε χρήστες για να τους βοηθήσουν. Το shortcut έγινε παγκοσμίως γνωστό κατά την δεκαετία του 1990, ως λύση για την «μπλε οθόνη» που εμφανιζόταν όταν «κράσαραν» τα PC.

Σημειώνεται πως ο συνδυασμός που αρχικά χρησιμοποιούνταν για να επανεκκινήσει έναν υπολογιστή, διατηρήθηκε και στα Windows 8, για να αποκτά ο χρήστης πρόσβαση στον task manager. Σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, χρησιμοποιείται για να μπορεί ο χρήστης να κάνει login στο σύστημα.

πηγή:in.gr

 7 λάθη που σχεδόν όλοι κάνουμε στο μπάνιο και στο ντους

Το ντους μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε κάθε πρωί ή το τελευταίο πράγμα κάθε βράδυ. Είναι μια καθημερινή, βασική συνήθεια, την οποία μάλλον δεν φαντάζεστε ότι μπορεί να την κάνετε λάθος.

Με το ντους και το μπάνιο απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθώς και τα έλαια, τις βρωμιές, τον ιδρώτα και τα βακτήρια. Τα δερματικά έλαια αποτελούν τροφή για τα βακτήρια, οπότε όταν κάνουμε ντους, μειώνουμε επίσης τον κίνδυνο μολύνσεων του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, το πολύ συχνό ντους μπορεί να συμβάλει στην ξηρότητα και την φαγούρα στο δέρμα.

Όπως θα δείτε, το σωστό ντους δεν είναι τόσο προφανές. Και καθώς η πανδημία COVID-19 εξακολουθεί να μαστίζει τον κόσμο, πολλοί έχουν απορίες σχετικά με το πώς και πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε ντους: από τη θερμοκρασία του νερού έως ποια προϊόντα να χρησιμοποιούν και πότε.

Δείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να κάνετε λάθη στο ντους:

  1. Ντους σε λάθος θερμοκρασία

Το πολύ κρύο ντους μπορεί μπορεί να σας “ξυπνάει”, αλλά πιθανότατα δεν θα σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Από την άλλη πλευρά, ούτε το καυτό ντους δεν είναι λύση. Το πολύ ζεστό νερό αναγκάζει το σώμα σας να χάσει τα φυσικά του έλαια, αφήνοντας το δέρμα ξηρό και με φαγούρα. Το χλιαρό νερό είναι το σωστό.

  1. Ντους για πάρα πολύ ώρα

Το να κάθεστε με τις ώρες κάτω από το ζεστό νερό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε όμορφα εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι επιζήμιο για το δέρμα σας. Όπως και με το πολύ ζεστό νερό, έτσι και το πολύωρο ντους κάνει το δέρμα να χάνει περισσότερα έλαια και, συνεπώς, υγρασία. Εάν παρατηρήσετε ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ξηρό δέρμα, μειώστε την χρονική διάρκεια του ντους, περιορίζοντάς το σε 5 έως 10 λεπτά.

  1. Πλύσιμο με σφουγγάρι

Τα σφουγγάρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την ποσότητα σαπουνιού που χρησιμοποιείτε για το σώμα σας. Ωστόσο, μπορούν να λειτουργήσουν και σαν “δεξαμενή” βακτηρίων και μπορούν επίσης να ερεθίσουν ένα ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα. Είναι καλύτερα να εφαρμόζετε το σαπούνι με τα χέρια σας.

  1. Χρησιμοποιείτε σκληρό καθαριστικά

Αυτήν τη στιγμή, εν μέσω πανδημίας COVID-19, φαίνεται ότι εξετάζουμε υπερβολικά το πώς καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα πάντα, ακόμη και τον εαυτό σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το απλό σαπούνι και το νερό αρκούν για να σκοτώσουν τον ιό που προκαλεί την νόσο COVID-19. Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόζετε στο δέρμα σας πιο σκληρά καθαριστικά.

  1. Ξεπλύνετε τα μαλλιά μαζί με το σώμα

Για να αποτρέψετε την ακμή και τον ερεθισμό του δέρματος, λουστείτε με το σαμπουάν πρώτα, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, στη συνέχεια βάλτε μαλακτικό στα μαλλιά, πλύνετε το σώμα σας με σαπούνι και στο τέλος ξεπλύνετε ταυτόχρονα το μαλακτικό από τα μαλλιά και το σαπούνι από το σώμα. Ακολουθώντας αυτήν τη σειρά στο ντους σημαίνει ότι το πλύσιμο βοηθά στην πλήρη απομάκρυνση μαλακτικού και σαμπουάν από το δέρμα σας. Όσο για το ξύρισμα, αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή στο ντους, οι τρίχες θα είναι πιο μαλακές από τη ζέστη, το νερό και τον ατμό και θα είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν.

  1. Ντους (μόνο) το πρωί

Δεν υπάρχει κάποια ώρα που να είναι η καλύτερη για να κάνετε ντους. Εξαρτάται από το πρόγραμμά σας και την προσωπική σας προτίμηση. Το πρωινό ντους θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ξύπνιοι. Ωστόσο, μην αγνοείτε τα πιθανά οφέλη από το βραδινό ντους. Πρώτον, ένα ζεστό ντους 10 λεπτών μία έως δύο ώρες πριν τον ύπνο βοηθάει να κοιμηθείτε γρηγορότερα, σύμφωνα με μια μετα-ανάλυση στο επιστημονικό περιοδικό Sleep Medicine Reviews. Καθώς το σώμα σας κρυώνει μετά τη ζεστασιά του ντους, διεγείρει το σώμα για να πάτε για ύπνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα για το βραδινό ντους: Εάν είστε αλλεργικοί, το ντους πριν τον ύπνο θα ξεπλύνει τη γύρη από τα μαλλιά και το δέρμα σας.

  1. Κάνετε ντους πολύ συχνά

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε ντους με σαμπουάν και σαπούνι καθημερινά. Ειδικά τους πιο κρύους χειμερινούς μήνες, όταν μάλλον δεν ιδρώνετε τόσο πολύ και το δέρμα σας τείνει να είναι πιο ξηρό, μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες. Μάλιστα, το να κάνετε ντους απλά μερικές φορές την εβδομάδα μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε. Εάν ασκείστε ή έχετε μια δουλειά που σας γεμίζει βρωμιές και αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ντους δύο φορές την ημέρα, τότε δοκιμάστε να κάνετε ένα γρήγορο ξέβγαλμα μόνο με νερό την μία φορά και κάντε πλήρες ντους την άλλη.

πηγή:iatropedia.gr

 

Παρουσιάστηκε το iPhone 12 από την Apple.

“Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή. Το iPhone ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του. Θα είναι το πιο γρήγορο και το πιο ασφαλές που κατασκευάσαμε ποτέ”, τόνισε ο Κουκ, εξηγώντας το σύνθημα της Apple, το “Hi, Speed” – δηλαδή “καλώς ήλθες ταχύτητα”!

Το νέο iPhone 12 είναι 11% λεπτότερο και 16% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο. Διατίθεται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς, ενώ είναι εφοδιασμένο με οθόνη Super Retina XDR OLED με ανάλυση δύο φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το iPhone 11.

Νέας τεχνολογίας είναι, επίσης, η προστασία της οθόνης από τη φθορά, με την επίστρωση Ceramic Shield, ό,τι πιο ανθεκτικό υπάρχει στον τομέα σήμερα.

Ξεχωριστός και ειδικά “φτιαγμένος” για το δίκτυο 5G είναι ο νέος επεξεργαστής του iPhone 12, με την κωδική ονομασία Α14 Bionic. Υπόσχεται ταχύτητα 1 Gigabit το δευτερόλεπτο σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας και είναι σε θέση να εκτελεί 11 τρισεκατομμύρια ενέργειες το δευτερόλεπτο!

Σε ό,τι αφορά την κάμερα, η Apple διατηρεί τη διπλή του iPhone 11, αναβαθμίζοντας, όμως, σημαντικά τις δυνατότητες της ψηφιακής λήψης εικόνων, για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Τα μοντέλα ξεκινούν από 64 GB και φτάνουν έως και τα 256 GB.

Η τετραμελής οικογένεια του iPhone 12 απαρτίζεται από: το iPhone 12 Mini (με οθόνη 5,4 ιντσών), τα iPhone 12 και 12 Pro (στις 6,1 ίντσες), και τη ναυαρχίδα του μοντέλου, το iPhone 12 Pro Max, με οθόνη 6,7 ιντσών.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη γενιά του, το iPhone διέθετε 3 εκδόσεις: το iPhone 11 (6,1 ίντσες), το iPhone 11 Pro (6,1 ίντσες) και το iPhone 11 Pro Max (6,7 ίντσες).

Το iPhone 12 Pro Max είναι εφοδιασμένο με τριπλή κάμερα. Με την αξιοποίηση εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Εκμάθησης οι δυνατότητες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης, καθιστούν το iPhone 12 Pro Max εφάμιλλο επαγγελματικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά, χάρις τον νέο ευρυγώνιο φακό και τα βελτιωμένα μέσα για την φωτογράφηση μέσω υπολογιστή, το iPhone 12 αποδίδει κατά 87% καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Την ίδια στιγμή η Apple παρουσίαζε και το iPhone 12 Mini, το μικρότερο και “καλύτερο smartphone 5G στην αγορά”, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας.

Στις ΗΠΑ η τιμή του iPhone 12 Mini θα ξεκινά από τα 699 δολάρια και του iPhone 12 από τα 799 δολ. Το iPhone 12 Pro θα διατίθεται για προ-παραγγελίες από τις 16 Οκτωβρίου, με τιμή από 999 δολάρια, ενώ το iPhone 12 Pro Max, από τις 6 Νοεμβρίου, στα 1.099 δολάρια.

Στην τελετή της Apple παρουσιάστηκαν και άλλα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού, όπως: το HomePod mini (φωτογραφία πάνω), ένα μίνι ηχείο, το οποίο υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις ακουστικής. Θα είναι διαθέσιμο στην αμερικανική αγορά στα 99 δολάρια, σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Παράλληλα, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του Intercom, μίας εφαρμογής μέσω της οποίας ο χρήστης θα έχει τον έλεγχο σε όλα μέσω των συσκευών του. Είναι συμβατό με iPhone, iPad, CarPlay και Apple Watch.

Επιβεβαιώθηκε ακόμα και η επιστροφή του MagSafe, που επιτρέπει τη μαγνητική ένωση ασύρματων φορτιστών τεχνολογίας Qi στο πίσω μέρος του iPhone. Το ίδιο ισχύει και για άλλα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιούν τους ίδιους μαγνήτες.

 

Δεν επέτρεψαν σε 22χρονη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο γιατί το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας θεώρησε πως η μαύρη μπλούζα που φορούσε ήταν πολύ αποκαλυπτική.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Southwest Airlines από το αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης προς το αεροδρόμιο Midway.

Η 22χρονη Kayla Eubanks, δήλωσε ότι κρατήθηκε στην πύλη του αεροδρομίου το απόγευμα της Τρίτης από υπαλλήλους που της είπαν πως είναι «άσεμνη και προσβλητική». Τελικά μπόρεσε να επιβιβασθεί αφού δανείστηκε ένα μπλουζάκι από τον πιλότο.

«Ήταν ενοχλητικό», δήλωσε η Eubanks στο Tribune την Παρασκευή. «Δεν είχε νόημα για μένα», ανέφερε.

Η Southwest Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό και την πολιτική του για τον ενδυματολογικό κώδικα, σε δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Σάββατο.

«Η Southwest έχει μια πολιτική πελατών στο συμβόλαιο μεταφοράς μας που απαγορεύει την ενδυμασία που είναι« άσεμνη ή προσβλητική», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

«Οι υπάλληλοί μας ενημέρωσαν διακριτικά τον επιβάτη για αυτήν την πολιτική ένδυσης και προσπάθησαν να επιλύσουν το θέμα με συζήτηση πριν επιβιβαστούν».

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο twitter:

Y’all I was KICKED OFF my @SouthwestAir flight because my boobs are “lewd, obscene and offensive.” I was told that passengers may look at me in my attire and be offended. The attire in question: https://t.co/tOAxZsFDU5 pic.twitter.com/S9W9gFXpg6

— Kayla Eubanks (@UziSuzy) October 6, 2020

 

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε μια γυναίκα που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ ένα συσκευασμένο μπρόκολο.

«Παιδιά μόλις γύρισα από το σούπερ, κοιτάξτε αυτό το μπρόκολο. Θα το πάω πίσω στο μαγαζί. Τι φίδι είναι. Όχι δεν είμαι τρελή. Δείτε την απόδειξη», υποστήριξε η γυναίκα στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Μάλιστα, στην επιβεβαίωση της είδησης προχώρησε και η διοίκηση του σούπερ μάρκετ: «Συνέβη στ’ αλήθεια, πρόκειται για αληθινό περιστατικό. Η πελάτισσα επέστρεψε το προϊόν και συνεννοηθήκαμε».

«Είναι ένα νεαρό φιδάκι. Είναι ακίνδυνα και είναι πολύ συνηθισμένο να εμφανίζονται σε κήπους γεμάτους λαχανικά και τρέφονται με σαλιγκάρια και σκουλήκια. Δεν έχουν δηλητήριο, αλλά όταν μεγαλώνουν έχουν το ίδιο χρώμα με τις οχιές τζαράκα κι έτσι ο κόσμος τα σκοτώνει», ανέφερε ο ερπετολόγος, Τομπάιας Κουνζ.

 

Στη νομιμοποίηση της ευθανασίας και για τα παιδιά ηλικίας από ενός μέχρι 12 ετών που πάσχουν από ανίατες ασθένειες στο τελευταίο στάδιο πρόκειται να νομιμοποιήσει η Ολλανδία.

Ο υπουργός Υγείας Χούγκο ντε Γιόνγκε ανέφερε ότι θα αναθεωρήσει την ισχύουσα νομοθεσία, βασιζόμενος σε μια μελέτη που συνέταξαν ειδικοί και δείχνει ότι τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες υποφέρουν «απελπιστικά».

Η ευθανασία είναι ήδη νόμιμη στην Ολλανδία για τους ανηλίκους άνω των 12 ετών που μπορούν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και για τα βρέφη κάτω του ενός έτους, με τη συγκατάθεση των γονέων τους. Δεν υπάρχει όμως κάποια νομική κάλυψη για τους ανηλίκους από 1 έως 12 ετών, καθώς οι αρχές συνεχίζουν τη συζήτηση για το αν τα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι σε θέση να λάβουν μια τέτοια απόφαση.

Ο ντε Γιόνγκε εξήγησε ότι μια έρευνα που διενήργησαν ειδικοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες, κατόπιν εντολής του υπουργείου, έδειξε ότι ο νέος κανονισμός θα μπορούσε να εφαρμόζεται σε 5-10 παιδιά κάθε χρόνο.

«Η μελέτη δείχνει ότι υπάρχει η ανάγκη να μπορούμε να βάλουμε τέλος στη ζωή των παιδιών με ανίατες ασθένειες, τα οποία υποφέρουν απελπιστικά και τρομερά και τα οποία πρόκειται να πεθάνουν εντός προβλέψιμου χρονικού διαστήματος», γράφει σε επιστολή του προς το Κοινοβούλιο ο υπουργός.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης συνασπισμού του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε συμφώνησαν τελικά σήμερα, μετά από πολλούς μήνες διαφωνιών και παρά τις ισχυρές αντιρρήσεις των χριστιανικών κομμάτων.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι με την απόφαση αυτή δεν θα διώκονται οι γιατροί αν τυχόν κάνουν ευθανασία, για την οποία έχουν λάβει έγκριση, σε κάποιο παιδί που υποφέρει.

Το Κοινοβούλιο θα συζητήσει το θέμα την Πέμπτη και η κυβέρνηση σκοπεύει να εφαρμόσει τη νέα ρύθμιση εντός των προσεχών μηνών.

Η Ολλανδία και το Βέλγιο ήταν οι πρώτες χώρες του κόσμου που νομιμοποίησαν την ευθανασία το 2002. Το Βέλγιο ενέκρινε την ευθανασία ανηλίκων το 2014 και το ακολούθησε πολύ γρήγορα και η Ολλανδία.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!