Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Την… μαγείρευαν αρκετό καιρό και τελικά η συνεργασία «ψήθηκε». Έτσι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό σύντομα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να δηλώνει καθημερινή παρουσία στη συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζουν.

Οι συναντήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1, όπως αναφέρει το newsit, είχαν θετικό αποτέλεσμα και έτσι είναι οριστικό ότι ο Αρναούτογλου θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει την εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» και στην οποία δύο παιδιά αγωνίζονται μεταξύ τους για να αποδείξουν ότι η συνταγή που θα εκτελέσουν με τις εντολές και βοήθεια των μανάδων τους θα είναι η καλύτερη.
Μάλιστα την απόφαση για το ποιο από τα δύο πιάτα είναι καλύτερο θα παίρνει ο Έκτορας Μποτρίνι που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαΐου με σκοπό η εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Μαΐου και να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται καθημερινά γύρω στις 4 το μεσημέρι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να περάσουν καλά και να διαπιστώνουν κατά πόσο η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση!

http://www.thestival.gr
Νόμιζε πως το έβλεπε στον ύπνο της, αλλά ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως το αγόρι βρισκόταν όντως στο κρεβάτι της. Τότε άρχισε να ουρλιάζει.

Σοκάρει η κατάθεση μιας γυναίκας από το Μπλάκπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου σε βρετανικό δικαστήριο για το πώς ενώ κοιμόταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο της το γιο.

Ο 14χρονος, που λάμβανε φαρμακευτική θεραπεία για διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, είχε προβληματική συμπεριφορά για κάποιες εβδομάδες. Για αρκετά χρόνια το αγόρι είχε τη συνήθεια να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της μητέρας του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. «Η καταγγελία είναι πως το αγόρι βίασε τη μητέρα του ενώ κοιμόταν, το γεγονός σε αυτό τον ισχυρισμό ήταν πως το αγόρι βρισκόταν στο κρεβάτι της μητέρας του. Δεν τίθεται κανένα θέμα συναίνεσης ή μη. Υπάρχει ο ισχυρισμός πως υπήρξε διείσδυση και η άρνηση του κατηγορούμενου ως προς αυτήν την τοποθέτηση», σημείωσε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα κοιμόταν, όταν κάποια στιγμή ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως ο γιος της βρισκόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της. «Το αγόρι λέει πως το κρεβάτι του ήταν άβολο και γι’ αυτό πήγε και ξάπλωσε με τη μητέρα του. Θα σας πει πως η μητέρα του φορούσε μόνο τα εσώρουχά της και πως ξάπλωσε δίπλα της με το χέρι του να την αγκαλιάζει. Θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια αθώα εξήγηση για την παρουσία του στο κρεβάτι της. Είτε είχε πιει είτε όχι, ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη μητέρα του», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Μιλώντας στην αστυνομία η γυναίκα είπε πως «έτρεμα από μέσα μου». «Ξέρω μόνο πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί, δεν ξέρω καν τι του είπα, έφυγε από το δωμάτιο και δεν είπε τίποτα. Απλά στεκόμουν εκεί κρατώντας τα σεντόνια μου και σκεφτόμουν “τι στο καλό έγινε;”. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Μήπως απλά υπνοβατούσε; Ήξερε τι έκανε; Είχε αντίληψη; Τώρα αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση να βρίσκεται. Κατάλαβε τι έχει γίνει;».

Σύμφωνα με τη γυναίκα ο γιος της είχε πολλά προβλήματα, εδώ και καιρό, και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν ένας «εφιάλτης» που όλο χειροτέρευε. «Είναι πολύ επιθετικός μαζί μου, μού πετάει πράγματα, με χτυπά με παντόφλες ή με μαξιλάρια. Προσπαθούσα να τον τιμωρήσω για τη συμπεριφορά του». Στο τέλος της κατάθεσής της είπε: «Με νοιάζει πολύ ο γιος μου, με απασχολεί περισσότερο τι θα απογίνει…».

Η δίκη συνεχίζεται...

http://www.seleo.gr 
Είναι ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Πόντιος, οι οποίοι συζητούν για το ποιό πράγμα είναι πιο γρήγορο. Ο Άγγλος λέει :
– Εγώ νομίζω πως το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι το φώς, επειδή τρέχει με 300.000χλμ ανά δευτερόλεπτο.
– Εγώ νομίζω, λέει ο Γάλλος, πως το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι η σκέψη!
Και ο Πόντιος τους λέει :
– Είστε λάθος και οι δύο. Το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο!
– Γιατί; τον ρωτάνε οι άλλοι δύο.
– Επειδή όταν με πιάνει κόψιμο, ούτε φώς προλαβαίνω να ανάψω, ούτε και να σκεφτώ τίποτα!
Με την αύξηση της ηλικίας, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται με αποτέλεσμα ακόμη και αν έχετε σταθερές διατροφικές συνήθειες, να παρατηρείτε αύξηση του βάρους σας.

Είναι τα κιλά της ηλικίας που όπως συνηθίζεται να λέγεται «κάθονται» και όσο μεγαλώνετε τόσο πιο δύσκολο είναι να απαλλαγείτε απ' αυτά.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες τροφές που όσο πιο πολύ τις καταναλώνετε, βοηθάτε το σώμα σας στη διατήρηση του βάρους.

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τα τρόφιμα, αλλά και τους μεταξύ τους συνδυασμούς που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά ή να διατηρήσετε έστω το βάρος σας. Επιπλέον, σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα τρόφιμα που θα μπορούσαν να σας κάνουν να παχύνετε προκειμένου να τα αποφεύγετε.

Όπως ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης, παρατηρώντας ποιες τροφές προτιμούσαν οι αδύνατοι άνθρωποι, τα τρόφιμα που σας κρατάνε λεπτούς, καθώς μεγαλώνετε είναι οι ξηροί καρποί, το κοτόπουλο χωρίς πέτσα, τα θαλασσινά και το γιαούρτι.

Αντίθετα, βρήκαν ότι όσοι επέλεγαν το κρέας, τα επεξεργασμένα παράγωγα κρέατος και τους υδατάνθρακες (πατάτες, λευκό ψωμί και γλυκά) ήταν πολύ πιο πιθανό να έχουν παραπανίσια κιλά.

Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι η έρευνα έδειξε ότι το τυρί, τα αυγά και το γάλα -είτε είναι πλήρες είτε ελαφρύ- δεν φαίνεται να έχουν καμία επίδραση στο βάρος. Επιπλέον, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι και οι συνδυασμοί των τροφών επιδρούν στο αν θα πάρουμε ή θα χάσουμε τελικά βάρος. Έτσι, φάνηκε ότι όσοι συνδύαζαν το κρέας με υδατάνθρακες ήταν πιο πιθανό να παχύνουν από ότι όσοι συνδύαζαν το κρέας τους με λαχανικά.

Οι διαιτολόγοι συμβουλεύουν καταρχάς τους ανθρώπους καθώς μεγαλώνουν, ειδικά μετά τα 45, να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες, τουλάχιστον 200 λιγότερες καθημερινά, ώστε να αποφύγουν να πάρουν βάρος. Όμως με αυτήν την έρευνα όπου οι Αμερικανοί ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από 3 μακροχρόνιες έρευνες που παρακολούθησαν 120. 000 Αμερικανοί επαγγελματίες στον χώρο της υγείας για περισσότερα από 16 χρόνια, βρέθηκε ότι έχει πιο μεγάλη σημασία τι τρώμε παρά πόσο τρώμε. Έτσι, το κρέας και οι υδατάνθρακες σχετίστηκαν με την αύξηση του βάρους αντίθετα με τα γαλακτοκομικά, τα θαλασσινά, τους ξηρούς καρπούς και το κοτόπουλο που φάνηκε ότι αδυνατίζουν.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!