Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018


Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού Εμανουέλ Εμενίκε έχει… αγριέψει με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά την άσεμνη χειρονομία του «θεού» στο 2-1 της Αργεντινής επί της Νιγηρίας.
Ο Εμενίκε με ποστάρισμά του, αφού καλεί τη FIFA να εξετάσει την άσεμνη συμπεριφορά του Μαραντόνα, προειδοποιεί τον «pibe d’ oro» να μην τον πετύχει πουθενά στη Νιγηρία!
Χαρακτηριστικά έγραψε ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού:
«Ο μεγαλύτερος ανόητος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ποιο είναι το μήνυμά σου σ’ αυτή τη γενιά Ντιέγκο Μαραντόνα; Η FIFA πρέπει να το δει. Ανόητε γέρο, μη σε πετύχω πουθενά στη Νιγηρία, ζώο».

O Mαραντόνα «τρελάθηκε» στο γκολ του Ρόχο, αλλά η FIFA δεν είδε με… καλό μάτι την αντίδραση του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες.
Τον Φλεβάρη του 2017, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανακηρύθχηκε κι επίσημα πρεσβευτής της FIFA και συνεργάτης του νέου προέδρου Τζιάνι Ινφαντίνο, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα περίοδο στο βιβλίο της ιστορίας του «πίμπε ντ όρο».
Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν αποκλείεται να… χωρίσουν σύντομα μετά τα… δάχτυλα του θεού στο γκολ του Ρόχο. Σύμφωνα με τους Times, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει… τσεκάρει τη συμπεριφορά του Μαραντόνα στα γήπεδα της Ρωσίας κι έπειτα το τέλος της διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της.

Και τι δεν έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα; Για τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, τις πιο ακριβές, τις πιο ηλιόλουστες, τις πιο φιλόξενες κλπ κλπ κλπ. Αυτό που μας λείπει όμως είναι μια απάντηση στο «ποια είναι η πιο άγρια πόλη του κόσμου».
Για να μην παρεξηγηθούμε. Με τον όρο «άγρια» (wild), το MoveHub -που είχε την ιδέα να ερευνήσει το θέμα και να καταρτίσει τις γνώστες σε όλους μας λίστες κατάταξης- προσδιορίζει τις πόλεις εκείνες όπου οι άνθρωποι κάνουν μια άγρια, ξέφρενη ζωή, παρτάρουν μέχρι τελικής πτώσεως, ενδίδουν σε ηδονές πάσης φύσεως.
Προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό, ασφαλές αποτέλεσμα η ομάδα του MoveHub επικεντρώθηκε στο επίπεδο νυχτερινής ζωής (bar, night clubs κ.α.), κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών σε 112 πόλεις ανά τον κόσμο. Οι σχετικές πληροφορίες αντλήθηκαν από το Υelp και το TripAdvisor και στη συνέχεια έγινε χρήση στατιστικών που αφορούν τον πληθυσμό της κάθε υπό εξέταση πόλης. Έτσι υπολογίστηκε πχ ο αριθμός των νυχτερινών κέντρων που αντιστοιχούν ανά συγκεκριμένο αριθμό κατοίκων, η κατανάλωση κάνναβης (με τη βοήθεια του Weed Index) και ναρκωτικών ουσιών όπως η κοκαϊνη (βάσει στοιχείων που τηρεί το UNODC και o Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).
Στη συνέχεια, σε κάθε πόλη πιστώθηκαν από 0 έως 3 βαθμοί ανάλογα με τα ευρήματα.
Η απάντηση που περιμένετε λοιπόν είναι η εξής:
Η πιο άγρια πόλη στον κόσμο είναι το Manchester της Αγγλίας!
Διαβάστε επίσης:
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τις πόλεις ανά τον κόσμο που οι άνθρωποι απολαμαμβάνουν περισσότερο το σεξ
Αυτή είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο (όπως την επέλεξαν μαζί με άλλες 19 οι ίδιοι οι ταξιδιώτες)
Η πόλη συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (2,83) και εάν δεν έχετε πάει ποτέ στο Manchester και δυσκολεύεστε να καταλάβετε πώς κέρδισε αυτή την πρωτιά, ας εξηγήσουμε λίγο καλύτερα: Η πόλη είναι γεμάτη (χωρίς υπερβολές) από πρώτης τάξεως night clubs ενώ πολλοί θα συμφωνήσουν πως είναι η πόλη που διαμόρφωσε την rave κουλτούρα τη δεκαετία του ’90. Επίσης ήρθε πρώτη σε δύο βασικές κατηγορίες. Αυτή της πληθώρας των νυχτερινών κέντρων και της κατανάλωσης κάνναβης. Συγκεκριμένα υπάρχουν 818 χώροι για νυχτερινή διασκέδαση για 100.000 κατοίκους ενώ καταναλώνονται 2,3 τόνοι κάνναβης ανά 100.000 κατοίκους κάθε χρόνο.
Η λίστα με τις 10 πιο «άγριες πόλεις» του κόσμου είναι:
Manchester (Ηνωμένο Βασίλειο)
Washington (ΗΠΑ)
Miami (ΗΠΑ)
Seattle (ΗΠΑ)
San Francisco (ΗΠΑ)
Leeds (Ηνωμένο Βασίλειο)
Denver (HΠΑ)
Boston (ΗΠΑ)
Paris (Γαλλία)
Lyon (Γαλλία)
Όπως φαίνεται τα ξέφρενα πάρτι είναι υπόθεση των Βρετανών, των Αμερικανών και των Γάλλων.
Όσο για την πιο «ήσυχη» πόλη στον κόσμο, αυτή είναι η Jakarta της Ινδονησίας ενώ η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι επίσης πολύ χαμηλά στην κατάταξη και συγκεκριμένα στην 91η και 92η θέση αντίστοιχα με σκορ 0,86 και 8,83.
πηγή: huffingtonpost.gr

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας 22χρονος από τη Ρουμανία που σκότωσε το αφεντικό του την πρώτη μέρα που πήγε στη δουλειά. Ο 46χρονος Masoud Esmailian προσέλαβε τον 22χρονο Andrew Ilie στην επιχείρησή του, μία πιτσαρία στο Μπέρμιγχαμ.
Ο 22χρονος του ζήτησε δουλειά, εξηγώντας του ότι χρωστάει λεφτά σε κάποιον αλλά κι ένα μέρος για να μείνει και ο 46χρονος αφού τον προσέλαβε προσφέρθηκε και να τον φιλοξενήσει.
Στο τέλος της πρώτης του βάρδιας, ο 46χρονος Esmailian του πρότεινε να μείνει στο διαμέρισμά του και ο υπάλληλος δέχτηκε.
Όταν όμως μπήκαν στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 22χρονος τον μαχαίρωσε στο στήθος στις 27 Αυγούστου του 2015. Άλλαξε τα ρούχα του, πήρε τις εισπράξεις, τύλιξε το πτώμα σε μια κουβέρτα κι έφυγε από το διαμέρισμα.
Το επόμενο πρωί πέταξε για Ρουμανία αλλά συνελήφθη με την άφιξή του στο αεροδρόμιο για άλλη υπόθεση ληστείας.
Καταδικάστηκε σε ισόβια και θα κληθεί να εκτίσει 17 χρόνια φυλακή καθώς κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.
Εξέτιε τρία χρόνια φυλακή στη Ρουμανία πριν από την έκδοσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου καταδικάστηκε για τη δολοφονία. Τον πρόδωσε το DNA του που βρέθηκε στο μαχαίρι και μια πετσέτα στο διαμέρισμα του 46χρονου.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!