Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Οι υπεύθυνοι τεχνολογίας του Facebook θα δημιουργήσουν ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που θα σε προειδοποιεί αν ανεβάζεις μια φωτογραφία ή ένα κείμενο που μπορεί να καταστρέψει την ζωή σου. Το λογισμικό αυτό θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει τις φωτογραφίες στις οποίες είστε νηφάλιος από αυτές που είστε μεθυσμένος.
Αν για παράδειγμα σε μια φωτογραφία ο χρήστης εμφανίζεται μεθυσμένος ή σε απρεπείς στάσεις θα του εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα τον προειδοποιεί αν θέλει να την αναρτήσει για να μην τον δουν σε αυτή την κατάσταση οι γονείς του ή το αφεντικό του.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που φέρνουν αντίρρηση υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι χάνουν την προσωπική τους ελευθερία και δεν θέλουν να είναι απλά δεδομένα σε ένα υπολογιστή και να τους υπαγορεύουν οι μηχανές τι να κάνουν.

Τη λίστα με τα δέκα δημοφιλέστερα βίντεο στο YouTube για το 2014 δημοσιοποίησε η Google στο επίσημο blog της.
Σε αυτά περιλαμβάνονται μία φάρσα με έναν σκύλο-αράχνη στην Πολωνία, ένα βίντεο για το τι σημαίνει να περπατάει μια γυναίκα για δέκα ώρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και άλλα.
Για αυτόν τον σκοπό, πάνω από 100 δημιουργοί συνεργάστηκαν για το ετήσιο rewind video (YouTube Rewind: Turn Down for 2014), που έχει να κάνει με τα καλύτερα του 2014 στο YouTube.
Ακολουθεί η λίστα με  τα κορυφαία trending videos του 2014, βάσει views, shares, σχολίων, likes κλπ.
  1. Mutant Giant Spider Dog (SA Wardega) by SA Wardega
  2. Nike Football: Winner Stays. ft. Ronaldo, Neymar Jr., Rooney, Ibrahimović, Iniesta & more by Nike Football
  3. FIRST KISS by Tatia PIlieva
  4. The Voice IT | Serie 2 | Blind 2 | Suor Cristina Scuccia - #TEAMJ-AX by TheVoiceOf Italy
  5. iPhone 6 Plus Bend Test by Unbox Therapy
  6. Bars & Melody - Simon Cowell's Golden Buzzer act | Britain's Got Talent 2014 by Britain's Got Talent
  7. Budweiser Super Bowl XLVIII Commercial -- "Puppy Love" by Budweiser
  8. Devil Baby Attack by DevilsDueNYC
  9. Goku vs Superman. Epic Rap Battles of History Season 3. by ERB
  10. 10 Hours of Walking in NYC as a Woman by Street HarassmentVideo
Όσον αφορά στη μουσική, φαίνεται πως ήταν η χρονιά των γυναικών καλλιτεχνών: ακολουθούν τα 10 κορυφαία μουσικά βίντεο του 2014.
  1. Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J
  2. Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona
  3. Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
  4. Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown
  5. Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg (Official HD Music Video)
  6. Iggy Azalea - Fancy (Explicit) ft. Charli XCX
  7. Sia - Chandelier (Official Video)
  8. Taylor Swift - Shake It Off
  9. Meghan Trainor - All About That Bass
  10. Nicki Minaj - Anaconda
naftemporiki.gr
Τις τέλειες διακοπές για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά έχει ετοιμάσει για εσάς το μαγικό Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο!

Το ξενοδοχείο που είναι ανοικτό και το χειμώνα δημιούργησε μοναδικά εορταστικά πακέτα διαμονής και διασκέδασης, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και της ανάγκες όλων!

Σε μια πανέμορφη παραλία του Koρινθιακού που συνορεύει με το μοναδικό αισθητικό πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, το «Sikyon Coast Hotel» προσφέρεται για χαλαρωτικές αποδράσεις σε 40 μοντέρνας αισθητικής δωμάτια με όλες τις ανέσεις.

Σημείο αναφοράς η βίλα του ποιητή Άγγελου Σικελιανού, μοναδικό αρχιτεκτονικό κτίσμα των αρχών του 20ού αιώνα που δεσπόζει μέσα στον κατάφυτο κήπο του ξενοδοχείου.



Απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία, την προσεγμένη γαστρονομία αλλά ατέλειωτες βόλτες στη γύρω περιοχή! Η πολύ κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου από την Αθήνα (λιγότερο από 1,5 ώρα) επιτρέπει την οικονομική και εύκολη πρόσβαση.



Βόλτες στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήριας, σε αμπελώνες και οινοποιεία, ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης στο spa, βόλτες στην ακρογιαλιά, διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και ακαταμάχητες γαστρονομικές εμπειρίες σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών!




Για το διάστημα 19/12/2014-08/01/2015, ισχύουν ειδικά πακέτα 4 διανυκτερεύσεων σε deluxe δίκλινο με θέα θάλασσα. Το πακέτο περιλαμβάνει ημιδιατροφή, δύο συνεδρίες μασάζ, πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης και live dj sets την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα €120 ανά διαν/ση. Ένα παιδί έως 12 ετών διαμένει δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών και έκπτωση 50% για το δεύτερο. Επίσης, πακέτο 4 διαν/σεων σε deluxe τρίκλινο, με τις ίδιες παροχές, στα €160 ανά διαν/ση.



Στα γεύματα της ημιδιατροφής συμπεριλαμβάνονται το εορταστικό δείπνο Παραμονής των Χριστουγέννων και Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.



To Resort

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου, διαφόρων τύπων, με υπέροχη θέα στο δάσος ή τη θάλασσα, είναι διακοσμημένα με ζεστά γήινα χρώματα και πλήρως εξοπλισμένα, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες: από ρομαντικές αποδράσεις μέχρι οικογενειακές διακοπές σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.



Ζήστε γαστρονομικές εμπειρίες στο εστιατόριο μεσογειακών γεύσεων Palmer’s δίπλα στην παραλία. Το όνομα του εστιατορίου βασίζεται στο όνομα της Εύας Πάλμερ, συζύγου και μούσας του ποιητή Άγγελου Σικελιανού.



Αφεθείτε στο ατμοσφαιρικό cocktail bar με θέα στον Κορινθιακό. Στο πλήρως εξοπλισμένο Physis Spa & Health Center θα χαλαρώσετε με jacuzzi και σάουνα και θα απολαύσετε μασάζ και άλλες θεραπείες με φυσικά ελληνικά προϊόντα.


Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό και για την διοργάνωση μικρών συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, αφού διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο μέσα σε μια κομψή αίθουσα με θέα στο πευκοδάσος.

news.gr
Έχουμε δει πολλά βιογραφικά αλλά σαν και αυτό κανένα! “Όλες οι γυναίκες έχουν προστασία τον απόλυτο άρχοντα Φάνη. Μην τις πειράξει κανένας θα του σπάσω το κεφάλι” γράφει σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό του ο 34χρονος που δηλώνει “προστάτης των γυναικών και μαχητής των δρόμων”
Δείτε το βιογραφικό του Fanis Bruce-Lee…
biografiko
Οι μπαταρίες από τα παλιά λάπτοπ εξακολουθούν να έχουν μέσα τους "ζωή", αρκετή για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τις φτωχογειτονιές.
Αυτό υποστηρίζει μια έρευνα της ΙΒΜ, σύμφωνα με την οποία από το σύνολο των πεταμένων μπαταριών που ανέλυσαν οι ερευνητές το 70% αυτών βρέθηκε να έχει αρκετή ενέργεια για να φωτίζει μια λάμπα LED για πάνω από τέσσερις ώρες την ημέρα, επί ένα χρόνο.
Οι ερευνητές αναφέρουν ακόμη, ότι οι μπαταρίες που έχουν αποσυρθεί είναι πιο φτηνές από τις υπάρχουσες επιλογές παροχής ενέργειας, ενώ βοηθούν ακόμη και με το πρόβλημα των "e-απορριμμάτων".
Η ιδέα δοκιμάστηκε στην πόλη Bangalore της Ινδίας φέτος, ενώ τα συμπεράσματα της έρευνας, που διεξήχθη από μια ομάδα της IBM που εδρεύει στην Ινδία, πρόκειται να συζητηθούν στο πλαίσιο ενός συνεδρίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, σύμφωνα με δημοσίευμα στο TechnologyReview του ΜΙΤ.

Φτηνή λύση

Η ομάδα της ΙΒΜ δημιούργησε μια συσκευή, την οποία ονόμασε "UrJar" και η οποία χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου από παλιές μπαταρίες για την τροφοδότηση με ενέργεια συσκευών συνεχούς ρεύματος χαμηλής ενέργειας, όπως μια λάμπα.
Σκοπός των ερευνητών είναι να βοηθήσουν τους σχεδόν 400 εκατ. ανθρώπους στην Ινδία που ζουν χωρίς τις βασικές ανέσεις.
"Η συσκευή UrJar θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα e-αποβλήτων προς την ανακούφιση τα ενεργειακής φτώχειας, προσφέροντας παράλληλα μια βιώσιμη λύση για δύο προβλήματα" αναφέρουν οι ερευνητές, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, τονίζοντας ότι οι πρώτες δοκιμές είχαν θετικά αποτελέσματα.

 news.gr
Από τις 27 Νοεμβρίου 2014, το Mini, η λατρεία των αστών και όχι μόνο, θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σε μια περιοδική έκθεση με τίτλο "Το MINI Story".
Oι επισκέπτες στο Μουσείο BMW θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να θαυμάσουν πάνω από 30 πρωτότυπα οχήματα, μικρότερα εκθέματα και αξεσουάρ από 55 χρόνια ιστορίας ΜΙΝΙ.
Πολλές φωτογραφίες, ταινίες και σκίτσα, μαζί με πληθώρα πληροφοριών για το αυτοκίνητο και την προέλευση, αλλά και της ιστορία της κατασκευής του, διηγούνται την ιστορία της παράδοσης σε είκοσι θεματικές περιοχές.

news.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!