Τετάρτη 17 Απριλίου 2019


Το Πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Με βάση το νόμο 4177/2013, επιτρέπεται η λειτουργία όλων των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων, με προτεινόμενο ωράριο: 11.00 π.μ. – 06.00 μ.μ.
Αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο:
ORARIO.jpg

Τις επόμενες μέρες κυκλοφορεί η νέα ποιητική συλλογή του Ν. Παπαοικονόμου από τις εκδόσεις Ιωλκός σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία

Η ποίηση είναι καθρέφτης και ξόρκι. Ρέει, δημιουργεί, καταστρέφει κι ανα-δημιουργεί μέσ’ από λέξεις, φαντασιώσεις, εκρήξεις, συναισθήματα και βιώματα. Είναι η ανθρώπινη φωνή χωρίς όρια και φράγματα, νερό και φωτιά, ουρανό και γη, είναι ο κόσμος του ποιητή και των αναγνωστών του.
Η ποίηση είναι η γνήσια έκφραση του ελεύθερου στοχασμού και της ψυχής, δε χρειάζεται μετάφραση ή ερμηνεία, μόνο να τη βιώσεις, να τη νιώσεις.
Το Λιωμένο χιόνι είναι μετάβαση, μεταμόρφωση, η αναπήδηση του δημιουργού ανάμεσα σε στιγμές, αισθήσεις, σκέψεις, εμπειρίες κι ελπίδες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Κάτι στέρεο που κάλυπτε το νου και τώρα ρέει χωρίς ρυθμό ανάμεσα στις λέξεις του δημιουργού και τις εντυπώσεις του αναγνώστη.
H 50χρονη που κερδίζει $4.000 τον μήνα δείχνοντας... τα πόδια της
Πριν από περίπου έναν χρόνο, η ιστορία της Gweneth Lee, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έγινε viral. Παραδέχτηκε λοιπόν πως για μια δεκαετία υπήρξε μια «κατά συρροή εpωμένη», έχοντας σχέσεις με πάνω από 100 παντρεμένους άντρες.
Άρχισε να έχει παράνομες σχέσεις όταν πέθανε ο σύζυγός της. Από τότε μέσω της πλατφόρμας illicitencounters.com, έβρισκε συντροφιά σε παντρεμένους, με τις σχέσεις να κρατούν από μερικές ημέρες έως και μερικά χρόνια. Κάποιες φορές είχε αρκετούς εpαστές ταυτόχρονα και άλλες μόνο έναν.
PAY-Cavendish-Press-Manchester-Ltd.jpg
Και όπως ισχυρίζεται, με αυτόν τον τρόπο έσωσε πολλούς γάμους. Κι όχι μόνο αυτό. Οι σχέσεις της με εύπορους άντρες τις επέτρεψε να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου. Όπως δήλωσε, μια χρονιά έκανε διακοπές αξίας 100.000 λιρών, συνοδεύοντας τους άπιστους συζύγους σε επαγγελματικά ταξίδια η ακόμα και σε οικογενειακά ταξίδια! Και φυσικά εκείνη δεν πλήρωσε τίποτα, αφού όλα τα ταξίδια ήταν δωρεάν για την ίδια. «Γιατί να ξοδεύεις λεφτά για διακοπές, όταν μπορείς να πεις στον εpαστή σου να το κάνει;» είχε δηλώσει στην Daily Mail.
Πλέον, εδώ και μερικούς μήνες, έχει και ένα έξτρα εισόδημα. Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, επιδεικνύοντας τα πόδια της. Το 50χρονο πρώην μοντέλο, ανεβάζοντας φωτογραφίες των ποδιών της κερδίζει τουλάχιστον 4.000 δολάρια τον μήνα, με τους φαν να της προσφέρουν χρήματα για να της κάνουν μασάζ στα πόδια και αρκετά ακόμα πράγματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Gweneth Lee
Πλέον έχει 1.660 followers και περνά τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα βγάζοντας φωτογραφίες τα πόδια της.
Αποτέλεσμα εικόνας για Gweneth Lee instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για Gweneth Lee instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για Gweneth Lee instagram
Άλμα για τις μετοχές του Ajax, βυθίζεται η Juventus
Άλμα 7,5% σημειώνουν οι μετοχές του Ajax την Τετάρτη μετά την επικράτηση της ολλανδικής ομάδας με 2-1 επί της Juventus μέσα στην Ιταλία χθες.
Ο "Αίαντας" εξασφάλισε έτσι την πρόκριση του στους ημιτελικούς του UEFA Champions League, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ σε επιπλέον έσοδα.
Σημειώνεται ότι στο ξεκίνημα των συναλλαγών ο τίτλος του Ajax βρέθηκε να σημειώνει άλμα 11%.
Στον αντίποδα, οι μετοχές της Juventus κατρακυλούν περίπου 18% μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ νωρίτερα βρέθηκαν να χάνουν 23%.

Eκτός λειτουργίας βρίσκεται το Facebook καθώς και το Instagram σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Αμερική.
Προβλήματα αναφέρουν χρήστες στην Σιγκαπούρη αλλά και στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Facebook ή το Instagram για τα προβλήματα αυτά.

Έχει γίνει γνωστή ως τηλεπερσόνα μέσα από ένα ριάλιτι σόου όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς της και απασχολεί συχνά τα ταμπλόιντ έντυπα με την προσωπική της ζωή και τις εκρηκτικές της εμφανίσεις. Η Αμερικανίδα Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ δηλώνει επιχειρηματίας και μοντέλο και το 2018 η περιουσία της ανερχόταν σε 325.000.000 δολάρια.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα με περισσότερους από 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και 114 εκατομμύρια στο Instagram, ενώ η σελίδα της στο Facebook αριθμεί 29 εκατομμύρια "likes". Έχει κυκλοφορήσει προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών Kim Kardashian: Hollywood, το οποίο πρόσθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και πληθώρα ρούχων και άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λανσάρισε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty, τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά, προσθέτοντας στις καταθέσεις της επιπλέον 12.100.000 δολάρια.
Έχει γίνει εξώφυλλο για το περιοδικό "Playboy", ενώ το περιοδικό Time την κατέταξε το 2015 στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως καθώς ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα και το εισόδημά της ξεπερνούσε τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Το 2016 το περιοδικό Vogue, την ονόμασε "pop culture φαινόμενο". Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014 και με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.Τώρα η Κιμ θέτει υψηλότερους στόχους: αποφάσισε να γίνει ποινικολόγος και όπως λέει η ίδια διαβάζει για να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα το 2022.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!