Τρίτη 5 Ιουνίου 2018


Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ επισκέφθηκε μαθητές που επέζησαν από την ένοπλη επίθεση σε Λύκειο της Σάντα Φε στο Τέξας.

Ενώ ήταν στην πόλη στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ του «Man of the Woods» ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ επισκέφθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, μαθητές που τραυματίστηκαν, μεταξύ άλλων την 16χρονη Sarah Salazar.

Όπως έγραψε η μητέρα της στο Facebook, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μπροστά τους με ένα δώρο στο χέρι.

Η Salazar νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και είναι στην «αρχή μιας μακράς πορείας προς την ανάκαμψη» μετά από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Η θεία της, η οποία ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων στο GoFundMe για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων ανέφερε: «Ο ώμος της έχει θρυμματιστεί, η γνάθος της είναι σπασμένη και έχει επίσης πολλά κατάγματα στα πλευρά. Πυροβολήθηκε από τον λαιμό μέχρι τον μηρό, είναι διασωληνωμένη και αναρρώνει από το τραύμα σε αγγεία του λαιμού, θα χρειαστεί αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις».

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της ποπ ήταν στην περιοχή για δύο συναυλίες στο Χιούστον και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σόου της Πέμπτης, στο οποίο φορούσε T-shirt με το σύνθημα «Santa Fe Strong». Μάλιστα αφιέρωσε τη μπαλάντα του «Until the End of Time» στα θύματα της φριχτής επίθεσης.

Πριν την αναχώρησή του από το Περιφερειακό Νοσοκομείο στο Κλίαρ Λέικ ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο 17χρονος ελληνικής καταγωγής, Δημήτρης Παγουρτζής άνοιξε πυρ στο Λύκειο του Τέξας στις 18 Μαΐου σκοτώνοντας 10 άτομα και τραυματίζοντας 13.

Πολλοί καλλιτέχνες με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ενώ στην τελετή απονομής των βραβείων Billboard Music Awards η τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον αναφέρθηκε στην τραγωδία.

To ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ είχε ανησυχήσει από την πρώτη στιγμή του χτυπήματος του Ράμος στον Κάριους και μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα έστειλε τον Γερμανό γκολκίπερ στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από κορυφαίο γιατρό. Το Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στο οποίο νοσηλεύτηκε ο Κάριους επιβεβαίωσε πως ο γκολκίπερ των Κόκκινων» είχε υποστεί διάσειση από το χτύπημα του Ισπανού αμυντικού.
«Εχουμε λάβει πολλές κλήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Λορις Κάριους. Με την άδεια του μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για την ιατρική του κατάσταση σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε, τη διάδοση εσφαλμένων πληροφοριών.
Στις 31 Μαΐου, ο Κάριους υποβλήθηκε σε πλήρη εξέταση από τους γιατρούς Ross Zafonte και Lenore Herget στη Βοστώνη στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Κάριους υπέστη διάσειση στη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. Τη στιγμή της εξέτασης, διαπιστώθηκε πως υπήρχε οπτική χωρική δυσλειτουργία και πιθανότατα συνέβη αμέσως μετά το χτύπημα. Ηταν πιθανό αυτός ο τραυματισμός να επηρέασε την απόδοσή του. Από τότε υπάρχει σημαντική και σταθερή βελτίωση και αναμένουμε πλήρη ανάκαμψη» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Παρκαρίσματα θανάτου στη Θεσσαλονίκη: Έβγαλε κάδο για να βάλει το αγροτικόα παρκαρίσματα που "βγάζουν μάτι" συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη. Κι όχι μόνο συνεχίζονται αλλά γίνονται ολοένα και πιο εντυπωσιακά.
Στο ένα ο οδηγός έβγαλε από τη θέση του τον κάδο απορριμμάτων και τον άφησε στη μέση του δρόμου για να βάλει το αυτοκίνητό του ενώ στην άλλη περίπτωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ ο οδηγός πάρκαρε σχεδόν κάθετα στην Ντηλ, πάνω στις διαβάσεις και κάτω από το φανάρι!
Παρκαρίσματα θανάτου στη Θεσσαλονίκη: Έβγαλε κάδο για να βάλει το αγροτικό
Παρκαρίσματα θανάτου στη Θεσσαλονίκη: Έβγαλε κάδο για να βάλει το αγροτικό
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στην ομάδα Active Thessaloniki στο Facebook.
Στις 12 Ιουνίου, στη Σιγκαπούρη στις 09:00 το πρωί, τοπική ώρα θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτό ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος σε συνέχεια της προαναγγελίας Τραμπ για την συνάντηση του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Είναι γνωστό πως πολλοί παίκτες που μπαίνουν στα χρηματικά έπαθλα ενός τουρνουά, αφήνουν κάποιο ποσοστό από τα κέρδη τους ως φιλοδώρημα για τους dealers.
Το ποσό αυτό εξαρτάται από την διοργάνωση και κυρίως από το χρηματικό έπαθλο που έλαβε ο παίκτης.
Πριν από λίγες ημέρες ο Daniel Negreanu κέρδισε $3.000.000 παίζοντας στο Super High Roller Bowl και αναρωτήθηκε πόσα χρήματα θα έπρεπε να δώσει από αυτά σε φιλοδωρήματα.
Το buy in στο Super High Roller Bowl ήταν $300.000 και τα χρήματα αυτά πήγαιναν όλα στο έπαθλο. Ο Νegreanu που είχε μερίδιο 97% του παιχνιδιού του, τερμάτισε 2ος για $3.000.000 και δημοσίευσε στο Twitter το εξής:
«Θεωρητική ερώτηση: Παίζεις σε ένα τουρνουά των $300.000 και έχεις το 97% της δράσης. Πληρώνεσαι για $3,000,000. Οι dealers είναι κορυφαίοι σε αυτό το event και δεν υπήρχε rake ούτε αφαιρέθηκαν χρήματα για τους dealers. Πόσα τους αφήνεις για φιλοδώρημα;»
Διάφορα ακούστηκαν ως σχόλια στις απαντήσεις το tweet, με την πιο… ακραία πρόταση που έκανε κάποιος να λέει να μην δώσει τίποτα στους dealers και να τους βγάλει έξω για φαγητό.
Ο Negreanu για πρώτη φορά αποκάλυψε τι φιλοδώρημα έδωσε μέσα από επόμενο μήνυμά του στο οποίο προσπάθησε και να δικαιολογηθεί.
Αν εξετάσουμε με νούμερα τα ποσά που ανέφερε ο Negreanu ισχύουν τα εξής:
Απο τα $3.000.000 πήρε τα $2.700.000 ήταν το κέρδος καθώς είχε πληρώσει $300.000 για το buy in. Η φορολογία 40% του άφησε $1.620.000 ωστόσο είχε… μόνο το 97% της δράσης και όχι το 100% οπότε το τελικό του έπαθλο έπεσε στα $1.570.000.
Ο Νegreanu αποκάλυψε πως μέχρι τώρα έδινε πάντα ένα tip ύψους 2-3% του επάθλου στους dealers. Αυτή τη φορά έδωσε πολύ λιγότερα γιατί όπως είπε: «το πλεονέκτημα στα high roller τουρνουά είναι τόσο μικρό και τα έπαθλα τόσο τεράστια που το ποσό αυτό μειώνεται».
Ο Νegreanu άφησε το ποσό των $20.000 για τους dealers που δεν ξεπερνάει το 1,3% του καθαρού επάθλου του.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!