Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

«Ταξίδευα με εξωγήινο και μου χάλασε και την selfie» λέει μια Ρωσίδα
Η Ολέσα Ποντγκορίντοφ ταξίδευε με το αεροπλάνο, όταν έκανε σχεδόν το αυτονόητο (πλέον): έβγαλε μια selfie. Όταν όμως αποφάσισε να την ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα ανακάλυψε ότι ένας εξωγήινος της είχε χαλάσει τη στιγμή.

«Ανέβασα τη φωτογραφία και γέμισε ο τοίχος μου σχόλια και ερωτήσεις» είπε η ίδια.

Λύση στο μυστήριο δεν κατάφερε να βρει όσο και αν η ίδια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του περίεργου πλάσματος.

Ένας ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας, ο Βίκτορ Λούνεφ, της έγραψε ότι δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο στα χρόνια που πετά, ενώ συμπλήρωσε ότι το πλήρωμα των αεροσκαφών συνήθως είναι προληπτικό.
«Ίσως κάποιοι βασικοί κανόνες της Φυσικής να το εξηγούν» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ

Αν έχεις λεπτή και λιπαρή τρίχα σίγουρα το μεγαλύτερο «hair problem» σου είναι ότι δείχνουν «λαδωμένα» και βαριά ακόμη και αν έχεις λουστεί το περασμένο βράδυ.

Δεν χρειάζεται να φρικάρεις και να κυκλοφορείς πάντα με πιασμένους κότσους. Βρήκαμε τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις και εντείνουν την λιπαρότητα των μαλλιών σου! Μάθε ποια είναι αυτά και φρόντισε να μην τα ξανακάνεις…

Λάθος #1: Καθημερινό λούσιμο:

Πολλές φίλες μου που έχουν λιπαρή τρίχα, πιστεύουν ότι με το να λούζονται κάθε μέρα θα κάνουν τα μαλλιά τους να μη λαδώνουν. Αυτό είναι ένας μεγάλος μύθος, καθώς σε κάθε λούσιμο, η επιδερμίδα της κεφαλής παράγει έλαια για να αναπληρώσει εκείνα που χάθηκαν στο πλύσιμο. Οπότε, αν λούζεσαι κάθε μέρα, θα «υποχρεώσεις» το δέρμα να αυξήσει περισσότερο την παραγωγή των φυσικών ελαίων και θα χειροτερέψεις την κατάσταση.

Λάθος #2: Η εφαρμογή κοντίσιονερ στη ρίζα:

Το ότι έχεις λιπαρά μαλλιά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείς και κοντίσιονερ, το θέμα είναι όμως να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις σωστά! Προσπάθησε να απλώνεις το κοντίσιονερ ή τη μάσκα σου μόνο στα ¾ της τρίχας, δηλαδή μόνο στις άκρες και όχι στη ρίζα. Βάζοντας κάποιο προϊόν ενυδάτωσης στη ρίζα το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να φράξεις τους πόρους και να αυξήσεις τη λιπαρότητα.

Λάθος #3: Πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου:

Παραδέξου το: στις πιο αμήχανες και αγχωτικές στιγμές της ζωής σου, την πληρώνουν τα μαλλιά σου! Πολλές από εμάς, έχουμε τη συνήθεια να πειράζουμε με τα χέρια τα μαλλιά μας κάθε φορά που νιώθουμε περίεργα. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι ότι όσο πιο πολύ τα αγγίζουμε, τόσο περισσότερο ενεργοποιούμε την παραγωγή ελαίων από την επιδερμίδα. Οπότε καλύτερα βρες μια άλλη συνήθεια να υιοθετήσεις!

Πηγή: fasybook.gr
Ένας άνδρας έχει τρεις φιλενάδες αλλά δεν ξέρει ποια από τις τρεις να παντρευτεί.Αποφασίζει λοιπόν να δώσει στην καθεμία τους 5000 Ευρώ και να δει πως θα τα ξοδέψουν.
Η πρώτη βγήκε έξω και έκανε ολόκληρη ανακαίνιση με λεφτά.Πήρε καινούργια ρούχα,έκανε καινούργια κόμμωση,μανικιούρ,πεντικιούρ,αγαθοεργίες και είπε στον άνδρα:"Ξόδεψα τα λεφτά για να δείχνω όμορφη για εσένα,επειδή σ'αγαπώ πολύ".
Η δεύτερη βγήκε έξω και αγόρασε καινούργια μπαστούνια του γκολφ,παπούτσια,DVD,CD,μια τηλεόραση Plasma,Home Cinema,στερεοφωνικό κ.λπ και τα έδωσε στον άνδρα.Του είπε:"Αγόρασα αυτά τα δώρα με τα λεφτά,επειδή σ'αγαπώ τόσο πολύ".
Η τρίτη παίρνει τα 5000 Ευρώ και τα επενδύει στο χρηματιστήριο,διπλασιάζει την επένδυση της,επιστρέφει πίσω στον άνδρα το ποσό των 5000 Ευρώ και επαναεπενδύει τα υπόλοιπα χρήματα.Του είπε:"Επένδυσα τα υπόλοιπα χρήματα για το μέλλον μας επειδή σε αγαπώ πολύ".
Ο άνδρας σκέφτηκε πολύ και βασανιστικά το πως η καθεμιά τους ξόδεψε τα χρήματα και αποφάσισε να παντρευτεί αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζιά...

Για την άγνωστη περίοδο της ζωής του μιλά ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ Weekly». Αποκαλύπτει το σοκ που υπέστη από τον τρόπο που τον προσέγγισαν τα Μέσα στα πρώτα βήματα της καριέρας του, τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν, αλλά και την κατάθλιψη που βίωσε.

Με το χαμόγελο του και την ενέργεια του, ο Σάκης Ρουβάς, ξεσηκώνει- εδώ και 25 χρόνια- τα πλήθη. Μπορεί να μοιράζει απλόχερα την χαρά και την αισιοδοξία, ωστόσο υπήρξε μία «σκοτεινή» περίοδος στη ζωή του, που είχε κλειστεί στον εαυτό του.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ήταν ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και απέφευγε να μιλάει δημόσια, στην πορεία όμως εξελίχθηκε σε έναν επικοινωνιακό άνθρωπο που εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη του.

«Σταμάτησε να υπάρχει ο φόβος. Όταν ξεκινούσα την πορεία μου στη μουσική, ήμουν δεκαοχτώ-δεκαεννιά χρόνων. Μόλις είχα ολοκληρώσει την καριέρα μου ως πρωταθλητής στίβου, ενόργανης και στο άλμα επί κοντώ. Το περιβάλλον του αθλητισμού ήταν τελείως διαφορετικό και το πέρασμα από αυτό στον καλλιτεχνικό κόσμο, και ιδίως σε εκείνον της νύχτας και των μπουζουκιών, ήταν ένα σοκ για μένα και όσον αφορά τους βιορυθμούς, αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων.'Οταν μάλιστα ήρθα αντιμέτωπος και με το πρώτο κύμα προσέγγισης των ΜΜΕ, το σοκ που βίωσα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Το ζητούμενο δεν ήταν η επικοινωνία, όλο αυτό άγγιζε τα όρια της ανθρωποφαγίας. Εκείνη την εποχή, δε, τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, τα λεγόμενα tabloids, ήταν πολύ της μόδας. Είχα ζήσει αυτή την πλευρά των ΜΜΕ πάρα πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να κλειστώ λίγο στον εαυτό μου», είπε ο τραγουδιστής στο «Εγώ Weekly».

«Βέβαια πέρασα κατάθλιψη και χωρίς να το γνωρίζω κιόλας. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που ζούσα. Δεν κατανοούσα τι συνέβαινε», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτό που βίωνε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κλεινόμουν αρκετά στον εαυτό μου. Πολλές φορές είχα κρίσεις πανικού. Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος».

Η περίοδος αυτή τον ταλαιπώρησε μερικά χρόνια. «Ακόμα και για ένα μήνα να σου συμβεί αυτό, είναι μεγάλο ζόρι», είπε ο Σάκης Ρουβάς. «Δεν υπήρχε εκλογίκευση των πραγμάτων. Χρησιμοποιούσα τη δύναμη μου για να αντεπεξέλθω σε όλη αυτή την κατάσταση. Υπερίσχυε το ένστικτο της επιβίωσης», απάντησε όταν ρωτήθηκε πώς το διαχειρίστηκε. «Έχω κλάψει πολλές φορές και σε άσχετες στιγμές», πρόσθεσε.

Για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν, ο Έλληνας σταρ, είπε ότι είχε πάθει πολλές φορές ενώ σε κάποιες από αυτές ένιωθε ότι θα πέθαινε. «Ο κάθε άνθρωπος, βέβαια, το βιώνει διαφορετικά. Αισθανόμουν χάλια. Δεν ήταν ευχάριστο», είπε.

Ωστόσο, κάποια στιγμή κατάφερε να ξεπεράσει την κατάσταση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε κάποια στιγμή στη ζωή μου που άρχισα να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και μία από αυτές ήταν να δουλέψω πάνω στο φόβο μου. Συνήθως ο φόβος δεν είναι απλός. Είναι τύπου ''αυτό που θα κάνω θα με σκοτώσει''. Είχα αποφασίσει λοιπόν ότι δεν θα με σκότωνε. Και μόνο που το προσπαθείς, που μπαίνεις σε αυτήν τη διαδικασία είναι μια νίκη».

http://www.thestival.gr

Στη... μνήμη του Μπομπ Μάρλεϊ η μικρή...
ιταλική πόλη Alassio αποφάσισε να συνεργαστεί με γνωστή εταιρεία παγωτού και να φτιάξει ένα παγωτό με κάνναβη.

Το... high παγωτό έχει και καλή γεύση και κάνει και καλό, λένε οι κατασκευαστές, καθώς έχει ως βάση τον φλοιό από σπόρους κάνναβης που κάνουν καλό σε μια σειρά από παθήσεις όπως η αρτηριοσκλήρωση, η χοληστερίνη και η οστεοαρθρίτιδα.

Βέβαια η κάνναβη πλέον έχει ευρεία χρήση σε μια σειρά από προϊόντα και έτσι επί της ουσίας μάλλον μιλάμε για διαφημιστικό τρικ, ειδικά το... αφιέρωμα στον Μπομπ Μάρλει απλά λειτουργεί για επικοινωνιακούς λόγους αφού προφανώς και δεν θα υπάρχει η γνωστή επίδραση του χασίς σε όσους καταναλώνουν το παγωτό...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

Διαβάστε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, αλλά και να κάνετε ένα διάλειμμα!

Δείτε μερικά μυστικά αναζήτησης και αστεία tips που είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε...

1. Μπορεί να τα ψάχνετε όλα «λάθος»
Αν θέλετε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας με τη λέξη «ιστοσελίδα». Για παράδειγμα, αν θέλετε να βρείτε μια είδηση με τα τέλη κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα newsbeast, γράψτε: «site:newsbeast.gr τέλη κυκλοφορίας».

2. Οι «άχρηστες» μικρές λέξεις
Λέξεις όπως «το» ή «και» αγνοούνται από το Google οπότε δεν χρειάζεται να τις βάζετε. Αν ωστόσο πρόκειται για συγκεκριμένη φράση πχ τίτλο βιβλίου πρέπει να τις συμπεριλάβετε. Για καλύτερα αποτελέσματα βάζετε εισαγωγικά ("...").

3. Το Google έχει... χιούμορ
Η φράση «Μήπως εννοείτε...;» μπορεί να σας βοηθήσει μπορεί και όχι, αλλά μπορεί επίσης να έχει αστείο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να παίξετε με τις λέξεις αν έχετε χρόνο.

4. Μπορείτε ακόμα να παίξετε... Pacman
Το Μάιο του 2010, το Google Doodle είχε ένα διαδραστικό παιχνίδι Pacman που «κόλλησε» χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως. Μπορείτε ακόμα να σπαταλήσετε λίγες ώρες παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι online απλά πατώντας «Play Pac-man» στην αναζήτηση. Ακόμη και τα «εξαφανισμένα» παιχνίδια υπάρχουν κάπου στο διαδίκτυο

5. Μπορείτε να «τρελάνετε» το Google
Απλά πληκτρολογήστε στην αναζήτηση «Do a barrel roll» και θα έρθουν τα πάνω-κάτω. Κάτι παρόμοιο κάνει και η λέξη «askew» που... στραβώνει την οθόνη!

6. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λογότυπο της Google
Μπορείτε να κάνετε τη σελίδα σας στο Google πολύ... δική σας, με τη βοήθεια του Goglogo. Με το Goglogo, μπορείτε να προσαρμόσετε το λογότυπο της Google σε ό, τι κείμενο θέλετε. Δοκιμάστε το!

7. Είναι μια αριθμομηχανή
Για μια γρήγορη απάντηση σε μια μαθηματική εξίσωση απλά πληκτρολογήστε την στη μηχανή αναζήτησης. Πατήστε για παράδειγμα 5-2.

8. Είναι μια πραγματική... σφαίρα
Δεν σας αρέσει η επίπεδη οθόνη της Google! Δοκιμάστε το Google Sphere και θα τα δείτε όλα να γυρίζουν!

Πηγή: newsbeast.gr

Ο βήχας είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα του κρυολογήματος.

Ο λαιμός πονάει και δυσκολεύει την κατάποση, ενώ συχνά δυσχεραίνει και την αναπνοή.

Εκτός από την αγωγή που θα σας συστήσει ο γιατρός ανάλογα με τη διάγνωση, μπορείτε να ανακουφιστείτε με το πιο απλό γιατροσόφι που θα φτιάξετε μόνοι σας.
 
Πρόκειται για το αλατόνερο, το οποίο μπορεί να καταπραΰνει το βήχα.

Σύμφωνα με τον εκδότη του «Οδηγού με τα Σπιτικά Γιατροσόφια» (Mayo Clinic Book of Home Remedies) δρα Φίλιπ Χέιγκεν, ένα διάλυμα με αλάτι μπορεί να απομακρύνει τα περιττά υγρά από τους φλεγμένοντες ιστούς στον λαιμό, με αποτέλεσμα να ελαττώνεται ο πόνος που νιώθει ο ασθενής.

Το αλατόνερο μαλακώνει επίσης την παχιά βλέννα που επιστρώνει τον λαιμό, διευκολύνοντας έτσι την αποβολή της και μαζί την απομάκρυνση κάθε τυχόν ερεθιστικής ουσίας (όπως τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια και οι μύκητες) που παγιδεύεται σε αυτήν.

Η δράση αυτή δεν φαίνεται να έχει μόνο θεραπευτικές ιδιότητες, είναι πιθανό να έχει και προληπτικές. Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2005 στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Προληπτικής Ιατρικής», επιστήμονες επιστράτευσαν περίπου 400 υγιείς εθελοντές και τους παρακολούθησαν επί 60 ημέρες κατά τη διάρκεια της εποχής του κρυολογήματος και της γρίπης.

Οι ερευνητές είχαν συστήσει στους μισούς εθελοντές να κάνουν γαργάρες με αλατόνερο τρεις φορές την ημέρα. Στο τέλος των 60 ημερών, αυτοί οι εθελοντές είχαν προσβληθεί από 40% λιγότερες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου. Ακόμα όμως και όταν αρρώσταιναν, «οι γαργάρες καταπράυναν τα βρογχικά συμπτώματά τους», έγραψαν οι ερευνητές.

Άλλες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι οι γαργάρες καταπολεμούν τον πονόλαιμο και το οίδημα που μας κάνει να πονάμε όταν καταπίνουμε.

Ποια είναι όμως η συνταγή για το θεραπευτικό αλατόνερο; Σύμφωνα με τον «Οδηγό» της Κλινικής Μάγιο, για καλύτερα αποτελέσματα διαλύστε μισό κουταλάκι του καφέ αλάτι σε ένα γεμάτο ποτήρι ζεστό νερό. Να κάνετε γαργάρες με το διάλυμα για λίγα δευτερόλεπτα, φροντίζοντας να φτάνει έως το πίσω μέρος του λαιμού, και μετά να το απορρίψετε.

Μια άλλη καλή και πιο γευστική λύση, σύμφωνα με τον «Οδηγό», είναι οι γαργάρες με μείγμα ζεστού νερού με λίγες σταγόνες λεμόνι και μέλι.

Το μείγμα αυτό δεν συνιστάται να χορηγείται σε μικρά παιδιά αλλά μόνο σε ενηλίκους.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!