Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017


Ένα ζευγάρι πέρα από τα συνηθισμένα επιδιώκει να υιοθετήσει παιδί.
Δύο παντρεμένοι άνδρες και μία γυναίκα ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και 2 χρόνια και αυτοαποκαλούνται «ζευγάρι». Μπορεί κάποιοι να επιμένουν ότι το ζευγάρι αποτελείται από δύο άτομα, εκείνοι όμως το αρνούνται και δηλώνουν ευτυχισμένοι.
Ο 38χρονος Chris και ο 28χρονος Matt είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια. Πριν από περίπου 2 χρόνια γνώρισαν την Cait μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Ο Chris είναι αμφιφυλόφιλος, όμως ο Matt δεν είχε ποτέ εμπειρία με γυναίκες, έτσι θέλησαν και οι δύο να εντάξουν μια γυναίκα στη… σχέση τους.
Μπορεί στην αρχή το ομοφυλόφιλο ζευγάρι να αντιμετώπιζε πολλές σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο έχουν καταφέρει σήμερα να βρουν τις ισορροπίες τους και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι. Οι τρεις τους μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο και μάλιστα έχουν κάνει κοινό τατουάζ. Τώρα επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.
«Στην αρχή ζήλευα και ένιωθα ανασφάλεια. Μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή ο άνδρας μου να μου λέει ότι όπως ακριβώς αγαπά εμένα, αγαπά και μια άλλη γυναίκα. Έπρεπε να το δεχτώ. Όσον αφορά τα παιδιά, νομίζω είναι τέλειο να μοιράζονται οι υποχρεώσεις με τρία άτομα. Τώρα έχουμε δύο σκυλιά και είμαστε καλά, όπως είμαστε», δηλώνει ο Matt.

Ήταν πριν από δύο εβδομάδες που o άστεγος Johnny Bobbitt Jr έδωσε στην Kate McClure τα τελευταία του 20 δολάρια.
Είχε ξεμείνει από βενζίνη στη Φιλαδέλφεια και ο άστεγος πρώην πεζοναύτης της αγόρασε με τα τελευταία του χρήματα. Η 27χρονη Kate δεν ξέχασε την καλοσύνη του. Έφτιαξε μια fundraising σελίδα την Πέμπτη και αφού ζήτησε ευγενικά για δωρεές κατάφερε να συγκεντρώσει για τον άστεγο βετεράνο Jr 239.000 δολάρια.
«Ο Johnny με παρακάλεσε να σταματήσω να δέχομαι δωρεές σήμερα. Έχει εκπλαγεί από την υποστήριξη και την αγάπη που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες», έγραψε η 27χρονη. άστεγος
Ωστόσο μια ώρα αργότερα δέχτηκε βροχή μηνυμάτων με το αίτημα να ανοίξουν και πάλι οι δωρεές. «Εντάξει αυτό δεν κράτησε για πολύ. Πήραμε τηλέφωνο τον Johnny και του εξηγήσαμε ότι απαιτούν να παραμείνουν ανοιχτές οι δωρεές. Είναι περισσότερο από ευτυχισμένος από το ποσό που συγκεντρώθηκε που δεν ήθελε να φανεί ότι το εκμεταλλεύεται».

Υπάρχει άραγε ...ζωή μετά το ποδόσφαιρο; Ερώτημα που ήρθε, έφυγε, επιστρέφοντας αρκετές φορές στις σκέψεις αστέρων της μπάλας, σε εκείνες τις μοναχικές στιγμές απολογισμού, μακριά από τους δυνατούς προβολείς των σταδίων και τα «ανακριτικά» φώτα της δημοσιότητας.

Σπίτι τους, σε στιγμές χαλάρωσης, απομόνωσης, στο δωμάτιο κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου, παραμονές κάποιου μεγάλου ντέρμπι.

Την απάντηση φέρνει μόνο η ίδια η ζωή, αλλά ορισμένες φορές και κάποια ξεχωριστά παραδείγματα, όχι κατ΄ ανάγκη προς μίμηση ή αποφυγή.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες, που μόλις «έβαλαν» τα παπούτσια τους σε κάποιο ντουλάπι, βάζοντας πρόχειρα τις παντόφλες τους, άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους, επιστρέφοντας, σε επαγγέλματα απροσδόκητα, ιδιαίτερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Για παράδειγμα, ο Πάολο Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος, στην ηλικία των 30 ετών, αποφάσισε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, για να ακολουθήσει καριέρα rockstar.

Είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μαζί με άλλες...

Τον Γκάϊθκα Μεντιέτα και τον γνώριμό μας από το πέρασμα στον Παναθηναϊκό, Τζιμπρίλ Σισέ, ενώνει κάτι κοινό... Το πάθος τους για το επάγγελμα του DJ.

O Ισπανός ξεκίνησε από ντισκοτέκ του Λονδίνου για να φτάσει στο Champions Festival, που διεξήχθη στο Μιλάνο, την ημέρα του τελικού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος, «έστρεψε» το πάθος που είχε με την μουσική, με το πέρασμα από τις κονσόλες.

Ο Χιντεντόσι Νακάτα, είπε το δικό του «αντίο» στο ποδόσφαιρο, μόλις στα 29 του χρόνια. Ο Ιάπωνας επέστρεψε στην πατρίδα του και πήρε τον δρόμο των επιχειρήσεων. Έγινε παραγωγός σάκε (σ.σ. οινοπνευματώδες ποτό που παράγεται και καταναλώνεται, κυρίως, στην Ιαπωνία) και προέρχεται από ζυμωμένο ρύζι. Παράλληλα έγινε ιδιοκτήτης μπαρ στο Χονγκ Κονγκ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία το 1998, Φρανκ Λεμπέφ, άρχισε καριέρα στον κινηματογράφο. «Ηταν πάντα η πρώτη μου αγάπη», επαναλαμβάνει στις συνεντεύξεις του.

Μεταξύ των ταινιών που πρωταγωνιστεί, είναι και η «Θεωρία των όλων», μία βιογραφία του Βρετανού επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ, σε σκηνοθεσία του Τζέϊμς Μαρς, όπου ο Λεμπέφ ερμηνεύει έναν γιατρό.

Από κεντρικός αμυντικός ...ντεντέκτιβ. Αυτή είναι η διαδρομή του Αριαν ντε Ζέου, που αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Φίτεσε και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Αγγλία. Μετά την «συνταξιοδότησή του», στα 39, συνεργάστηκε με την ολλανδική αστυνομία και εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ικανότητές του.

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, έμεινε κατά κάποιο τρόπο στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Βόσνιος πρώην άσος του Αμβούργου, της Μπάγερν, της Γιουβέντους και της Βόλφσμπουργκ, χάρη σε έναν εκτυπωτή 3D, δημιουργεί μινιατούρες ποδοσφαιριστών. Από τις εκφράσεις του προσώπου μέχρι και τα τατουάζ, όλα με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Τιμ Βίζε, πρώην τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης και της Χοφενχάιμ, το 2014 άλλαξε ριζικά ζωή. Πρώτα αφιερώθηκε στο body bulding και στη συνέχεια ξεκίνησε την καριέρα του στην πάλη. Το Νοέμβριο του 2014 έκανε το ντεμπούτο του στην WWE, την πιο σημαντική ομοσπονδία της πάλης, με το όνομα Τhe Machine.

O Τζεφ Ουίτλι, από την Ζάμπια, αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας προβλημάτων με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μόλις βγήκε από κλινική αποτοξίνωσης, άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή του και τώρα, ασχολείται με πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ο Φραντσέσκο Φλάκι, τρίτος πιο παραγωγικός επιθετικός στην Ιστορία της Σαμπντόρια, άφησε το ποδόσφαιρο και επέστρεψε στην γενέθλια πόλη του, ανοίγοντας κατάστημα σάντουιτς μαζί με την μητέρα του.

Ο Ιρλανδός Φιλίπ Μούρλιν, πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ολοκλήρωσε μία καριέρα γεμάτη προβλήματα, το 2009 μπήκε στο Pontifical Irish College, στη Ρώμη, και τέσσερα χρόνια αργότερα, αποφοίτησε στη θεολογία. Τον Οκτώβριο του 2016, έγινε ιερέας.

«Διπλή ζωή» για τον, λιγότερο γνωστό, Φάμπιο Ματσελάρι, πρώην παίκτη των Κάλιαρι, Μπολόνια και Ιντερ. Ο πρώην αμυντικός, δουλεύει με τον εξάδελφό του ως ξυλουργός, αλλά επίσης απολαμβάνει να κάνει τον τραγουδιστή σε μία μικρή ροκ μπάντα, τραγουδώντας Led Zeppelin και Deep Purple.

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφκσι χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης.Σύμφωνα με το Entertainment Tonight το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από ένα μήνα και παραμένουν φίλοι.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 48χρονος σκηνοθέτης είχαν παρευρεθεί μαζί σε απονομή βραβείων στις αρχές Νοεμβρίου, παρότι ήδη είχαν χωρίσει, αναφέρει η ιστοσελίδα. «Η Τζένιφερ και ο Ντάρεν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά είχαν τεχνηέντως αποφύγει να φωτογραφηθούν μαζί», γράφει το Entertainment Tonight.

Η σχέση ξεκίνησε μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Mother!», στην οποία πρωταγωνιστεί η Λόρενς και σκηνοθετεί ο Αρονόφσκι. Η ίδια, ωστόσο, είχε δηλώσει ότι είχε ερωτευτεί τον Ντάρεν πολύ πριν από τη συνεργασία τους.

Νωρίτερα φέτος η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη ότι «είναι απλά λαμπερός. Έχει απίστευτο ένστικτο».

Αλλά και ο Αρονόφσκι μόνο καλά λόγια είχε για την Τζένιφερ. «Δεν ξέρω τι την κάνει σπουδαία - ίσως ήταν οι γονείς της, ίσως ήταν το νερό του Κεντάκι. Δεν έχω ιδέα, είναι μοναδικό ταλέντο της γενιάς της και απλά είναι ένας ανεμοστρόβιλος και ένας τυφώνας και ένας σεισμός και μια καταιγίδα ταλέντων».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!