Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

 

Eλεύθερος αφέθηκε από την εισαγγελία της Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του mykonosvoice.gr, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία πλην όμως η δίκη του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα. Σε βάρος του 27χρονου και των δύο συγκατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συρροή κα εξύβριση κατά συρροή. Επίσης κατά του Μαγκουάιρ και ενός φίλου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου κατά συρροή και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλου.

 Χάρι Μαγκουάιρ: Χαράκωσαν την αδερφή του στο μπράτσο

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε απειλές και ύβρεις από συμπατριώτες του, με τα αίματα να ανάβουν όταν αντιλήφθηκε ότι ένας εξ αυτών χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο την αδερφή του στο μπράτσο. Όσον αφορά το θέμα της δωροδοκίας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, αποδίδεται σε παρεξήγηση, καθώς ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μάθει αν πρέπει να πληρώσει κάποιο ποσό ως πρόστιμο για το περιστατικό.

Μαζί με τον Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκονται δύο νομικοί από την Αγγλία, αλλά και τρεις Έλληνες δικηγόροι.

 Πάτρα: Φόρεσε πλατανόφυλλο αντί για μάσκα

Άνδρας εμφανίστηκε στην Πάτρα φορώντας πλατανόφυλλο αντί για μάσκα και μπήκε σε μαγαζί να κάνει τα ψώνια του. 

Σύμφωνα με το tempo24.gr, την Παρασκευή, στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, εθεάθη ένας άνδρας που αντί για μάσκα είχε βάλει στο πρόσωπο ένα πλατανόφυλλο.

Ο αγρότης φέρεται να πήγε στην πόλη από κοντινό χωριό της Αχαΐας για τα ψώνια του, ωστόσο, η «μάσκα» του ήταν αυτοσχέδια.

Έτσι, μπήκε στο κατάστημα φορώντας ένα πλατανόφυλλο στ’ οποίο, μάλιστα, είχε πιάσει με λαστιχάκι γύρω από το κεφάλι για να στέκεται.

Όπως είναι φυσικό, η σχετική φωτογραφία που τραβήχτηκε έγινε viral.

ΜΑΣΚΑ

 

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Κασσάνδρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Τέλος και στη Σιθωνία θα είναι ηλιόλουστος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

 

Σαφής και ολοκληρωτική παντοδυναμία των ισπανικών ομάδων στην Ευρώπη που μέσα από 15 επιτυχημένους τελικούς έχουν κάνει την υπόλοιπη Ευρώπη να τις… τρέμει. Η Σεβίλλη χθες προσέθεσε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της χώρας και από ό,τι φαίνεται οι άλλες μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι μένουν κατά πολύ πίσω.

Χρονικά και μόνο να το αναλύσει κανείς θα δει πολύ γρήγορα πως οποιοσδήποτε και αν ήταν ο αντίπαλος των πολυδύναμων Ισπανών, η κατάληξη ήταν πάντα ίδια από το 2002 μέχρι και σήμερα.

Μπορεί η νίκη και τα τρόπαια να μην επέστρεφαν κάθε χρονιά στην Ισπανία αλλά και μόνο το γεγονός πως σε 18 τελικούς οι 15 ανήκουν σε ισπανική ομάδα δεν περνά και απαρατήρητο.

H τελευταία ήττα ισπανικής ομάδας σε τελικό (από ομάδα εκτός Ισπανίας) ήταν αυτή της Βαλένθια από την Μπάγερν στα πέναλτι για το Champions League του 2001.

Χρονικά οι κατακτήσεις:

CHAMPIONS LEAGUE: 2002: Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβερκούζεν 2-1

CHAMPIONS LEAGUE: 2006: Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ 2-1

CHAMPIONS LEAGUE: 2009: Μπαρτσελόνα-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0

CHAMPIONS LEAGUE: 2011: Μπαρτσελόνα-Μαν. Γιουνάιτεντ 3-1

CHAMPIONS LEAGUE: 2015: Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 3-1

CHMAPIONS LEAGUE: 2017: Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους 4-1

CHAMPIONS LEAGUE: 2018: Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ 3-1

EUROPA LEAGUE: 2004: Βαλένθια-Μαρσέιγ 2-0

EUROPA LEAGUE: 2006: Σεβίλλη-Μίντλεσμπρο 4-0

EUROPA LEAGUE: 2007: Σεβίλλη-Εσπανιόλ 3-1 (πέναλτι)

EUROPA LEAGUE: 2010: Ατλέτικο Μαδρίτης-Φούλαμ 2-1 (παράταση)

ΕUROPA LEAGUE: 2014: Σεβίλλη-Mπενφίκα 4-2 (πέναλτι)

ΕUROPA LEAGUE: 2015: Σεβίλλη-Ντνίπρο 3-2

EUROPA LEAGUE: 2016: Σεβίλλη-Λίβερπουλ 3-1

EUROPA LEAGUE: 2018: Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαρσέιγ 3-0

EUROPA LEAGUE: 2020: Σεβίλλη-Ίντερ 3-2

Αυτό που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό αυτό το στατιστικό είναι πως οι παραπάνω τελικοί προσέφεραν γκολ και θέαμα με τις ισπανικές ομάδες να έχουν πετύχει συνολικά και στις δυο διοργανώσεις 39 γκολ κόντρα σε ομάδες των άλλων κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Πηγή: sport-fm.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!