Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Τι σημαίνει ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας
Συνήθως υπάρχουν δύο τρόποι για να κρεμάσει κανείς το χαρτί υγείας στην τουαλέτα του. Ο ένας τρόπος υποδεικνύει να κρεμάμε το χαρτί με την άκρη του από πάνω, ενώ ο άλλος τρόπος είναι να το κρεμάμε με την άκρη από κάτω.
Η Gilda Carle, ειδικός στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και ψυχοθεραπεύτρια, μίλησε στην εφημερίδα Independent για τον διαφορετικό τρόπο που επιλέγουν οι άνθρωποι να κρεμάνε το χαρτί υγείας και όσα αναφέρει είναι εντυπωσιακά.
Το γνωρίζατε πως ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας;
Εσείς πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας;
Η Gilda Carle διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών. Όλα τα άτομα απάντησαν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω.
«Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες».
Το εντυπωσιακό της έρευνας είναι πως πολλά άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν έντονα την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού υγείας σε πολλά σπίτια που επισκέπτονται και έχουν το χαρτί με την άκρη από κάτω.
Αν σας αρέσει να κρεμάτε το χαρτί ώστε να ξετυλίγετε προς τα έξω, είστε δυναμικός χαρακτήρας, οργανωτικός και πολύ φιλόδοξος. Από την άλλη μεριά, αν σας αρέσει το χαρτί κρεμασμένο με την άκρη προς τα μέσα, είστε παθητικός χαρακτήρας, χαλαρός, αξιόπιστος και σας αρέσει να κάνετε σχέσεις με πολύ γερά θεμέλια.
«Αν και αρχικά ξεκίνησε σαν μια διασκεδαστική άσκηση, το προϊόν της έρευνας είναι ένα ακριβές εργαλείο αξιολόγησης, που μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη μελλοντική συμβατότητα με ένα άτομο». Η γνωστή ψυχοθεραπεύτρια αναφέρει πως καλό είναι να τα ζευγάρια να έχουν τον ίδιο τρόπο κρεμάσματος του χαρτιού υγείας γιατί η σχέση τους θα είναι πιο υγιής.
Ξόδεψε μια περιουσία για να δείχνει 20 χρόνια... μεγαλύτερος
Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να μεγαλώσουν και περνούν δύσκολες ώρες βλέποντας τα μαλλιά τους και τα γένια τους να γκριζάρουν! Αυτός όμως ο 35χρονος βιαζόταν να μεγαλώσει και μάλιστα ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάζει... περίπου 60 χρονών, βάφοντας τα μαλλιά του και τα γένια του λευκά.
Ο Πάβελ Λατζιάκ, είναι personal trainer και υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι λανθασμένα θεωρούν ότι έχει συνταξιοδοτηθεί, ενώ αυτό που όντως έκανε ήταν να «γεράσει» ηθελημένα προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς του στο Instagram, θεωρώντας ότι η ασυνήθιστη εμφάνισή του τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους αστέρες των social media.
Αποτέλεσμα εικόνας για pavel ladziak instagram
Και ενώ πολλές γυναίκες μπορεί να βρίσκουν αποκρουστική την ιδέα ενός «ηλικιωμένου» συντρόφου, η λαμπερή σύζυγος του Πάβελ, Μάγκντα είναι πολύ ευχαριστημένη που βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άνδρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για pavel ladziak instagram
Ο Πάβελ διαθέτει πια περισσότερους από 384.000 οπαδούς στο Instagram και οι φωτογραφίες του έγιναν αντικείμενο σύγκρισης με τον «βασιλιά του Instagram», Ιταλό επιχειρηματία Gianluca Vacchi, 49 ετών, ο οποίος είναι γνωστός για την πολύ καλή φυσική του κατάσταση!
Αποτέλεσμα εικόνας για pavel ladziak instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για pavel ladziak instagram
Αποτέλεσμα εικόνας για pavel ladziak instagram
Γιατί αυτή η γυναίκα πιστεύει ότι έχει το πιο τέλειο σώμα στον κόσμο
Αφού φορούσε έναν κορσέ για 23 ώρες την ημέρα και ύστερα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, το μοντέλο από την Αργεντινή, Aleira Avendano, ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο!
Όπως δήλωσε η ίδια πρόσφατα: «Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να είναι πραγματικά όμορφη».
Η Avendano φορούσε έναν κορσέ για τα τελευταία έξι χρόνια και αναφέρεται σε αυτόν ως το δεύτερο δέρμα της. Η 26χρονη συνέχισε να φοράει κορσέ παρά τις προειδοποιήσεις από τους γιατρούς για την υγεία της.
Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano
«Λατρεύω την αίσθηση της πίεσης και τον βγάζω μόνο για μια ώρα την ημέρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ«, είπε η Avendano.
Συμπλήρωσε πως συχνά άγνωστοι την κοιτάζουν στον δρόμο και μερικοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σώμα και στήθος της (φοράει σουτιέν νούμερο 34DD) είναι πραγματικά. Άλλοι πάλι την έχουν κατηγορήσει ότι μοιάζει με εξωγήινο και πως δεν έχει πλευρά.
Η Avendano εξήγησε ότι ήταν δύσκολο να συνηθίσει τον κορσέ στην αρχή, αλλά τελικά την έπιανε φαγούρα χωρίς αυτόν και της έγινε απαραίτητος. Τώρα, το μοντέλο λέει ότι δεν αισθάνεται κανέναν πόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μαζί με ασκήσεις στη μέση, η Avendano κάνει ειδική διατροφή για να διατηρήσει το σχήμα της. Η διατροφή περιλαμβάνει μικρές μερίδες από ασπράδια αυγού, ανανά, φρούτα και κρέας. Κάνει επίσης κοιλιακούς και βάρη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano
Η 26χρονη δεν βασίζεται μόνο στη γυμναστική και σε μια υγιεινή διατροφή – έχει επίσης κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν 4 ξεχωριστές βελτιώσεις μαστού, 2 επεμβάσεις μύτης και μία γαστρική παράκαμψη. Επιπλέον είχε 3 εμφυτεύματα στους γοφούς, 1 επιμήκυνση μετώπου, λιποαναρρόφηση και επιμήκυνση λαιμού. Είχε ακόμη αφαιρέσει τα δόντια της και πλέον φοράει οδοντοστοιχίες για να της δώσουν το τέλειο χαμόγελο.
Παρά την αυστηρή ρουτίνα της, η Avendano επισήμανε πως εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει το σώμα της και είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ.
Αποτέλεσμα εικόνας για Aleira Avendano

Δέκα συνολικά οδηγοί ταξί συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε διάφορες περιοχές (κέντρο Αθήνας, Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, έξω από νοσοκομεία και πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατηγορούμενοι για επέμβαση στην ταμειακή μηχανή και κατοχή πλαστών ειδικών αδειών οδήγησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε οδηγοί συνελήφθησαν γιατί είχαν επέμβει με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, συσκευές) στις ταμειακές μηχανές, βραχυκυκλώνοντας ή θέτοντας εκτός λειτουργίας αυτές, προκειμένου να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις και άλλοι πέντε γιατί κατείχαν πλαστές ειδικές άδειες οδήγησης.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δ.Ο.Υ., Περιφερειακές Ενότητες), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.
Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!