Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016


Με μισή χαρά θα μείνουν οι θαυμαστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» καθώς ένας εκ των πρωταγωνιστών αποκάλυψε ότι δεν θα παραβρεθεί στο reunion της παρέας!

Στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για τον Τζιμ Μπάροους, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει σκηνοθετήσει 15 επεισόδια της σειράς, το NBC σχεδίαζε αυτό που πολλοί ονειρεύονται: να δουν ξανά μαζί τους έξι πρωταγωνιστές, 12 χρόνια μετά το φινάλε.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «The Graham Norton Show», ο Μάθιου Πέρι, ο γκαφατζής Τσάντλερ της σειράς, δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στο event, που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου, στις ΗΠΑ, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων στο Λονδίνο.

«Δεν είναι το reunion που πολλοί ελπίζουν. Απλά θα γιορτάσουμε τον Τζιμ Μπάροους που ήταν ένας εκ των σκηνοθετών. Οι άλλοι πέντε της παρέας θα είναι παρόντες», ανέφερε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

Πηγή: star.gr

Aλλεπάλληλα τα «χτυπήματα» της μοίρας για την Σελίν Ντιόν: μία ημέρα αφότου έχασε το σύζυγό της από καρκίνο και ετοιμάζεται για την κηδεία του, έγινε γνωστό πως από την ασθένεια πάσχει και ο αδερφός της, με τους γιατρούς να του δίνουν το πολύ λίγες μέρες ζωής!

Την ώρα που η Σελίν (το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά της οικογένειας) θρηνεί το χαμό του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, Ρενέ Αντζελίλ, οι δικοί της βρίσκονται σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ, στο προσκεφάλι του μεγαλύτερου αδερφού της, του 59χρονου Ντάνιελ, ο οποίος δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

«Είναι πολύ επίπονο! Είναι θέμα ωρών ή ημερών. Mοιάζει με τον καρκίνο του Ρενέ, εκείνος είχε στον λαιμό, την γλώσσα και τον εγκέφαλο. Η οικογένειά μας έχει εμπειρία σε αυτό», είπε, στην εφημερίδα «Journal Of Montreal», η αδερφή της τραγουδίστριας, Κλοντέτ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έμαθαν ότι ο αδερφός τους αργοσβήνει λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Ρενέ Αντζελίλκαι έτρεξαν αμέσως στο νοσοκομείο! «Είμαστε εδώ μέρα και νύχτα», πρόσθεσε.

Τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του 59χρονου επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Σελίν Ντιόν, στο «Entertainment Tonight», το βράδυ της Παρασκευής.
Στο μεταξύ, όπως έχει γράψει το star.gr, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την κηδεία του Ρενέ, που κατά πληροφορίες θα γίνει στο Μόντρεαλ, σε στενό κύκλο, ενώ «πάγωσε» τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, έως τις 23 Φεβρουαρίου.


Πηγή: star.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!