Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Τι απαντά η Βαλαβάνη για τον έρωτα που της χρέωσαν με τον Βασάλο;
Με ποια πρόσωπα ήρθες πιο κοντά;
Με τη Λάουρα, τη Σόφι και τον Κοκκινάκη από τη δική μου ομάδα και στην πορεία, γνωρίζοντας και τους Μαχητές, ήρθα πάρα πολύ κοντά με τη Σάρα και τον Βασάλο.
Ένας άλλος έρωτας που σου έχουν χρεώσει είναι αυτός με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Αλίμονο! Με τον Κωνσταντίνο έχω χτίσει μια δυνατή φιλία και όχι μόνο με αυτόν. Και τα άλλα παιδιά που ανέφερα πριν είναι άτομα με τα οποία δέθηκα κι έχω κρατήσει κι εκτός παιχνιδιού στη ζωή μου.

 

Μια 59χρονη Κινέζα από την πόλη Βουχάν υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις για να αλλάξει εμφάνιση, πιστεύοντας ότι έτσι θα κατάφερνε να μην πληρώσει τα προσωπικά χρέη που είχε συσσωρεύσει, ύψους 25 εκατομμυρίων γουάν (περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ).
Σε μια υπόθεση που τονίζει τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει η Κίνα στην προσπάθειά της να εφαρμόσει μια “πιστωτική κοινωνία”, οι αστυνομικοί δήλωσαν “κατάπληκτοι” όταν συνέλαβαν τη γυναίκα. Η 59χρονη είχε διαφύγει στην πόλη Σενζέν, στα νοτιοανατολικά της Κίνας, αφού ένα δικαστήριο της Βουχάν την διέταξε να πληρώσει τα χρέη της.
“Αιφνιδιαστήκαμε. Έμοιαζε 30άρα και ήταν πολύ διαφορετική από τις φωτογραφίες που είχαμε στη διάθεσή μας” είπε ένας αστυνομικός στο κινεζικό πρακτορείο Xinhua.
Η Ζου Νατζουάν ομολόγησε επίσης ότι χρησιμοποιούσε ταυτότητες άλλων προσώπων για να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα με το τρένο. Χρηματοδότησε τις πλαστικές επεμβάσεις της χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες που είχε δανειστεί.
Νέος «Κώδικας Ντα Βίντσι»: Τι έχει κρύψει ο ζωγράφος μέσα στην Μόνα Λίζα;
Ένα βίντεο με 1,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, υποστηρίζει πως ο διάσημος ζωγράφος και εφευρέτης λεονάρντο Ντα Βίντσι, που έζησε τον 14ο και τον 15 αιώνα, είχε κρύψει στον πιο διάσημο πίνακά του, την Μόνα Λίζα, μυστικά για ύπαρξη εξωγήινων!
Στο βίντεο της ομάδας Paranormal Crucible, η αφηγήτρια εξηγεί πως αν ενωθούν η Μόνα Λίζα και το καθρέφτισμα του πίνακα, σχηματίζεται στη μέση η φιγούρα ενός εξωγήινου.
Μάλιστα, έπειτα από ψηφιακή επεξεργασία στην εικόνα και αλλαγή στον φωτισμό, υποστηρίζουν ότι φαίνεται καθαρά το κεφάλι και ο λαιμός ενός τρομακτικού πλάσματος.
Στην επεξήγηση ακούγονται τα εξής λόγια: «Πολλοί θεολόγοι πιστεύουν ότι ο Ντα Βίντσι σκόπιμα απέκρυψε μυστικούς κώδικες και υποσυνείδητα μηνύματα στο μεγαλύτερο μέρος του έργου του. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι η Mona Lisa ήταν στην πραγματικότητα ζωγραφισμένη για να αποκρύψει σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και τη συγκεκαλυμμένη εμπλοκή της εντός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».
Σε άλλο βίντεο της ίδιας συνωμοσιολογικής ομάδας, παρουσιάζονται «αποδείξεις» για ακόμα έναν πίνακα του Ντα Βίντσι όπου υποτίθεται αποκαλύπτεται εξωγήινος, στον Ιωάννη τον Βαπτιστή.

 
Αλμπερτ Αϊνστάιν: Η απίστευτη ζωή του επιστήμονα που άλλαξε τον κόσμο για πάντα
Ο επιστημονικός κόσμος ήταν πάντα σοβαρός, κλειστός, με κανόνες, που κρατούσε αποστάσεις από το απλό κοινό. Μπορεί οι επιστημονικές ανακαλύψεις τους να έφθαναν στο κόσμο, αλλά ποτέ κανείς δεν επηρέασε με τη ζωή του. Όλα αυτά μέχρι τη γέννηση του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Θα μπορούσε να είναι ροκ σταρ, η απλότητά του, η αγάπή του για τα απλά πράγματα της ζωής, η λατρεία του προς τις απολαύσεις τόν έκανε έναν από μας. Μπορείς να ταυτιστείς με τη ζωή του, αφού πριν αναγνωριστεί παγκοσμιώς ως ένας από τους εξυπνότερους επιστήμονες που έχει γεννηθεί ποτέ, έζησε την απόρριψη, συνάντησε πόρτες κλειστές και έπρεπε να παλέψει για τα αυτονόητα.
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν γεννήθηκε στο Ulm, της Γερμανίας στις 14 Μαρτίου 1879 από την Πωλίν Κοχ και Χέρμαν Αϊνστάιν. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος, μια πενταμελούς οικογένειας. Δέχτηκε τα πειράγματα της οικογένειας, αφού άργησε να μιλήσει. Για χρόνια κουβαλούσε το παρατσούκλι  «ο ναρκωμένος». Δεν ήταν λίγες οι φορές που επισκέφθηκε τον γιατρό της οικογένειας, ο οποιός προσπαθούσε να πείσει τους γονείς του, ότι ο Άλμπερτ δεν είναι και ο εξυπνότερος άνθρωπος στο κόσμο και ότι θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν γεννιούνται όλοι οι άνθρωποι έξυπνοι. Κάτι τέτοιες στιγμές θα πρέπει να σκίζονται κάποια πτυχία.
Τα χρόνια περνούν, η οικογένεια μετακομίζει στο Μόναχο, και ο Άλμπερτ μπαίνει στο κόσμο της εκπαίδευσης. Οι επιδόσεις του είναι κακές. Οι γονείς του συνηθίζουν στην ιδέα ότι ο γιος τους πρέπει να ασχοληθεί με χειρονακτικές εργασίες για να επιβιώσει. Έτσι τον στέλνουν μετα το σχολείο δίπλα σε τεχνίτες για να μάθει κάποια τέχνη. Ο Άλμπερτ ξέρει ότι είναι έξυπνος, γελάει με το κόσμο γύρω του που τον θεωρεί προβληματικό. Παθιάζεται με τη μουσική, κολλάει με το βιολί.
Η οικογενειακή επιχείρηση χρεωκοπεί, μετακομίζουν στη βόρεια Ιταλία. Ο Άλμπερτ μπαίνει στο πολυτεχνείο, οι επιδόσεις του στα μαθηματικά είναι οι χειρότερες σε όλο τη πανεπιστημιακή κοινότητα. Αλλά δεν πτοείται, παρακολουθεί μανιωδώς διαλέξεις, διαβάζει τους αρχαίους Έλληνες επιστήμονες και ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι μεγαλειώδες.
Τα χρέη πνίγουν την οικογένεια και εκείνος αναζητά μια εργασία στο πανεπιστήμιο. Κανείς δεν το θεωρεί άξιο. Με τη βοήθεια ενός πολύ καλού του φίλου, βρίσκει μια θέση ως υπάλληλος στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της Βέρνης, το 1903, δύο χρόνια πριν αναπτύξει την ειδική θεωρία της σχετικότητας.
Αρχίζει και δημοσιεύει θεωρίες του σε επιστημονικά περιοδικά. Κανείς δεν τον προσέχει ακόμα. Και έρχεται το 1905, η χρονιά που άλλαξαν όσα ξέραμε για το χρόνο και το χώρο. Σας λέει κάτι το E = mc2; Όλοι όσοι τους έκλεισαν τη πόρτα δεν το είχαν σκεφθεί ποτέ. Παρουσιάζει άρτια την  Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας, που αφορά τη σχέση ενέργειας και μάζας. Η επιστημονική κοινότητα μένει με το στόμα ανοιχτό. Κάνουν ερωτήσεις σαν μικρά παιδιά τη πρώτη ημέρα στο σχολείο.
Αποκτάει έδρα στο πανεπιστήμιο, νόμπελ το 1921, και μια ζωή γεματό λάμψη και αναγνώριση. Και λίγα πράγματα ως προς τον άνθρωπο Αϊνστάιν, ήταν βαθύτατα σοσιαλιστής, οπαδός της ιδέας μια παγκόσμιας κυβέρνησης, γιατί μόνο έτσι δεν θα υπάρχουν πόλεμοι και ανισότητες. Δεύτερη ιστορία που αξίζει να μάθετε, είναι ότι όταν ήθελε να χωρίσει από την πρώτη του γυναίκα, της έταξε γραπτώς και με υπογραφή τα λεφτά από το νόμπελ Φυσικής, ενώ δεν είχε καν προταθεί. Τόσο σίγουρος ήταν για τον ευατό του. 
Πριν τα παρατήσετε επειδή κάποιος σας απέρριψε, σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν ο Άλμπερτ γινόταν τσαγκάρης όπως τον προόριζαν, οι έξυπνοι της οικογένειας. Και μη ξεχνάτε ο χρόνος είναι σχετικός.....

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!