Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018


Έχει γίνει είδωλο της μόδας, καθώς και μια από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες μόδας στον κόσμο. Και τώρα, η Βικτόρια Μπέκαμ θα δίνει συμβουλές- στυλ, μόδας και ομορφιάς - σε δικό της κανάλι YouTube.
Αυτό ανακοινώθηκε από την ίδια τη σχεδιάστρια μόδας, πρώην μέλος του συγκροτήματος «Spice Girls» κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον δημοσιογράφο μόδας, συγγραφέα, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ που διοργανώθηκε με αφορμή τη δέκατη επέτειο από την ίδρυση της εταιρείας της.
«Προφανώς οι άνθρωποι το θέλουν, είναι αυτό που θέλουν, αυτό που πραγματικά θέλουν» είπε η Βικτόρια Μπέκαμ, παραπέμποντας στο Wannabe, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια  των «Spice Girls» .
Η Βικτόρια Μπέκαμ, σύζυγος του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε λόγο για «νέο κεφάλαιο» στη ζωή της.
Εκτός από τις στιλιστικές συμβουλές, το κανάλι στο YouTube θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο της Βικτόρια, προς ικανοποίηση των 23, 5 εκατομμυρίων ακολούθων της, οι οποίοι κάθε μέρα εμπνέονται από το άψογο στυλ της.

Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χιούστον Μπόμπι Μπράουν και η διαχειρίστρια εταιρεία της περιουσίας της κόρης τους Μπόμπι Κριστίνα μήνυσαν τη Showtime Networks και το BBC για το υλικό που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια σε ένα ντοκιμαντέρ του 2017 για την εκλιπούσα τραγουδίστρια, το "Whitney: Can I Be Me."
Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο που κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπράουν και η διαχειρίστρια εταιρείας της περιουσίας της Μπόμπι Κριστίνα ποτέ δεν συναίνεσαν στη μετάδοση του υλικού που χρησιμοποιήθηκε στο ντοκιμαντέρ.
Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι το υλικό είναι ηλικίας περίπου 15 ετών και προηγείται χρονικά του διαζυγίου που πήραν το 2007 ο Μπράουν και η Χιούστον και του θανάτου της το 2012, ενώ η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του έβλαψε τον Μπράουν, την επιχείρησή του και τη διαχειρίστρια εταιρεία της Μπόμπι Κριστίνα.
«Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να ελέγχει πώς η ταυτότητά του, η απεικόνισή του ή η προσωπικότητά του, ή η φωνή του, το όνομα, η εικόνα του εμπορευματοποιούνται από άλλους» τονίζεται στη μήνυση.
Το ντοκιμαντέρ "Whitney: Can I Be Me" έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2017 στο δίκτυο Showtime, που ανήκει στο CBS Corp, και το BBC το πρόβαλε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους φίλους της Χιούστον και πρόσωπα που τη γνώριζαν, όπως και αρχειακό υλικό.

Πρόταση ενοχής για 25 από τους 26 κατηγορούμενους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και άλλους στην υπόθεση στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων το 2011, που αποκαλείται «Koriopolis», υπέβαλε η εισαγγελέας έδρας του πενταμελούς εφετείου Ευδοκία Πούλου.
Η εισαγγελική λειτουργός του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ζήτησε την ενοχή του Γιώργου Τσακογιάννη, θεωρούμενου ως εκ των βασικών κατηγορουμένων, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών και 10 μηνών, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση καθώς και για πλημμεληματικές κατηγορίες που αφορούν εκβίαση, δωροδοκία και στοιχηματική απάτη στο παιχνίδι Πόντιοι Κατερίνης – Αετός Σκύδρας και για δωροδοκία στους αγώνες Ηλιούπολη – Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας – Ηλιούπολη, Ηλιούπολη – Εθνικός Περαία.
Για τον πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε την ενοχή του για δωροδοκία στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός και Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου σε βαθμό πλημμελήματος. Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο κ. Μπέος, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ τη μέρα.
Η κ. Πούλου ζήτησε επίσης την ενοχή του Γιάννη Κομπότη ,που πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή, για δωροδοκία στον αγώνα Ηλιούπολη – Λεβαδειακός.
Αντίστοιχα, πρότεινε την ενοχή των Γιώργου Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου για δωροδοκία στα παιχνίδια Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης και Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου, καθώς και για απόπειρα δωροδοκίας στο Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα, σε βαθμό πλημμελήματος. Ο πρόεδρος και ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης πρωτόδικα, είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή για δωροδοκία.
Η εισαγγελέας τάχθηκε επί της ενοχής ακόμη, των Βασίλη Καρακούλια, Βασίλη Δημόπουλου, Δημήτρη Ζαβαντία, Βασίλη Γεωρτσιάκου, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλου, Νίκου Παντελή, Γιώργο Πουλόπουλου, Στάθη Προβατίδη, Πέτρου Ρουτζιέρη, Χαράλαμπου Ταμπάση, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλου Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλου, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργου Τσεκερίδη, Γιώργου Διγώνη, Γιώργου Γαλαίου, Βασίλη Αδαμάκη.
Κατά την εισαγγελική εκτίμηση, μοναδικός κατηγορούμενος που πρέπει να αθωωθεί λόγω αμφιβολιών, είναι ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, για δωροδοκία και δωροληψία.
Υπενθυμίζεται πως ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, οι κατηγορούμενοι ήταν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούσαν δράση εγκληματικής οργάνωσης – πλην όμως, το τριμελές εφετείο κακουργημάτων εξέδωσε για όλους απαλλακτική απόφαση ως προς αυτές τις κατηγορίες.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Kι όμως δεν είναι φωτομοντάζ. Η εικονιζόμενη τεράστια ασπρόμαυρη αγελάδα είναι πραγματική. Ζυγίζει όσο ένα μικρό αυτοκίνητο VW Golf κι έχει ύψος 1,94 μ.
Η αγελάδα Νίκερς βρίσκεται στην Αυστραλία, είναι επτά ετών και ζυγίζει 1400 κιλά. Τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο Διαδίκτυο με φωτογραφίες της να κατακλύζουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η εφημερίδα «Guardian».
Ο ιδιοκτήτης της, Γκέοφ Πίρσον, υποστηρίζει στο δίκτυο «ABC» ότι δεν μπορούσε να πουλήσει ή να εξάγει την αγελάδα εξαιτίας του μεγέθους της.
«Ήταν πολύ μεγάλη για να την εξάγω και ήταν πολύ τυχερή που μπόρεσε να μείνει στην φάρμα”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης και πρόσθεσε:
«Όποτε θέλει να σηκωθεί και να περπατήσει υπάρχουν χιλιάδες ίχνη άλλων βοοειδών που την ακολουθούν. Όλοι ξέρουμε πότε η Νίκερς κινείται και περπατάει».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, το μεγαλύτερο βοοειδές του κόσμου ονομάζεται «Μπελίνο». Ζυγίζει 2267 κιλά , βρίσκεται στην Ιταλία κι έχει ύψος λίγο παραπάνω από 2 μέτρα.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!