Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

 h-catherine-zeta-Jones-lansarei-tin-proti-tis-seira-ablabon-kalluntikon


Η χρωματιστή παλέτα για μακιγιάζ ματιών που δημιούργησε η θρυλική ηθοποιός, προστατεύει την υγεία της επιδερμίδας σας και τον πλανήτη.

Η 50χρονη Catherine Zeta-Jones μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στην καταναλωτική αγορά, ανακοινώνοντας ότι αναβαθμίζει την δημοφιλή φίρμα ρούχων και αξεσουάρ σπιτιού που έχει ιδρύσει (Casa Zeta-Jones), προσθέτοντας καινοτόμες σειρές μακιγιάζ με 100% φυσικά και αβλαβή προϊόντα, τα οποία φιλοδοξεί να αγαπηθούν από όλες τις γυναίκες του πλανήτη.
Αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα συνεργασία της με την εταιρεία KF Beauty, η Zeta-Jones αναφέρει στους λογαριασμούς της στα social media ότι η κίνησή της στηρίζεται σε μια και μόνη απλή ιδέα: «...να ψάχνω για τα καλύτερα, τα πιο φυσικά και πιο άκακα καλλυντικά προϊόντα, για χάρη της υγείας της επιδερμίδας, της υπεράσπισης των ζώων και της σωτηρίας του περιβάλλοντος».


«Ξεκινώ αυτό το εγχείρημα με μια σειρά μάσκαρα και eyeliners, ως αιχμή του δόρατος της αποστολής #CasaZetaJones, η οποία έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν καθημερινών προϊόντων μόδας και ομορφιάς, που θα αποδίδουν την αίσθηση της αγνής πολυτέλειας συνδυαστικά με τη χρηστικότητα, χωρίς να δημιουργούν οδύνη στην επιδερμίδα και τον πλανήτη», γράφει η ηθοποιός, η οποία προς το παρόν παρουσιάζει τρία τέτοια προϊόντα μακιγιάζ -μια μάσκαρα και δυο μολύβια eyeliners.

 

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ο κιθαρίστας Eddie Van Halen.  Σύμφωνα με τη δημοσίευση του γιου του στο Twitter ο θάνατος του προήλθε μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο. O  βιρτουόζος κιθαρίστας είχε δώσει το όνομά του στο γκρουπ που έπαιζε μουσική Hard Rock και βρισκόταν στα μουσικά charts για περισσότερες από δύο δεκαετίες. ο Eddie Van Halen είχε γεννηθεί στην Ολλανδία και μεγάλωσε στην Pasadena όπου μαζί με τον αδερφό του τον Alex δημιούργησαν το ομώνυμο γκρουπ. Η  παρουσία του εκρηκτικού David Lee roth ως τραγουδιστή του συγκροτήματος και και τα εκπληκτικά σόλο του κιθαρίστα έκαναν την μπάντα ιδιαίτερα δημοφιλή.

Η αποχώρηση του τραγουδιστή από τους Van Halen  ήταν καθοριστική και ανέκοψε την ανοδική πορεία του συγκροτήματος. Από όλους τους ειδήμονες του χώρου και τα μουσικά έντυπα ο Eddie Van halen θεωρείται από τους σημαντικότερους Κιθαρίστες που πέρασα από το χώρο της χαρντ ροκ μουσικής.

 

Πρόστιμο 35,3 εκατομμυρίων ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία ένδυσης H&M, η οποία «καταδικάστηκε» για παράνομη παρακολούθηση εκατοντάδων εργαζόμενων στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το επίσημο «κατηγορώ», ο σουηδικός κολοσσός τηρούσε «εκτεταμένα αρχεία» για την οικογένεια, τη θρησκεία και την υγεία του εργατικού δυναμικού που διατηρεί στο κέντρο εξυπηρέτησης στη Νυρεμβέργη.

Μάλιστα, η διοίκηση αποδέχθηκε πλήρως την ευθύνη και διαβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αποζημιώσει τους θιγόμενους εργαζόμενους. «Όλοι οι εργαζόμενοι στο κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και όσοι εργάζονταν για τουλάχιστον έναν μήνα έως τον Μάιο του 2018, όταν και τέθηκε σε ισχύ ο κανονισμός GDPR, θα λάβουν οικονομική αποζημίωση»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο στην Ευρώπη, με βάση τους αναθεωρημένους κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι είναι γνωστοί και ως GDPR. Πέρυσι, οι γαλλικές αρχές είχαν επιβάλλει πρόστιμο 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Google για αντίστοιχου περιεχομένου παραβάσεις.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!