Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017


Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, Κεραμική, Ζωγραφική και Ομαδικά παιχνίδια στα γήπεδα , περιμένουν τους μικρούς μας φίλους τις ημέρες που τα σχολεία είναι κλειστά.
Πρόγραμμα Απασχόλησης για τις ημέρες των εορτών, από τις 8:00 πμ έως τις 15:45 μμ

Ημέρες λειτουργίας: 27,28,29 Δεκεμβρίου και 2,3,4 & 5 Ιανουαρίου
Συμμετοχή: €14/ημέρα
Πληροφορίες-Εγγραφές 231 600 1000
http://www.facebook/epimorfosi
email: education3@ymca.gr

Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017 θα πρέπει να έχουν πάρει όλες τις άδειες τους οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα. Εφόσον δεν γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθεί με προσαύξηση η αποζημίωση αδείας από τους εργοδότες τους
H ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α.) ενημερώνει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη χορήγησης άδειας του τρέχοντος έτους 2017
Ολόκληρη η οφειλόμενη ετήσια άδεια ανάπαυσης και το επίδομα αδείας πρέπει να χορηγηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017. Ενδεχόμενη συμφωνία για μη χορήγηση της ετήσιας άδειας είναι άκυρη.
Σε περίπτωση που ο εργοδότης αρνείται να χορηγήσει την ετήσια άδεια ανάπαυσης που ζήτησε ο εργαζόμενος, τότε οφείλει την πληρωμή της σε χρήμα με προσαύξηση 100%.
Στην ιστοσελίδα του ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ δίνονται αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη χορήγηση της ετήσιας άδειας.  Επίσης διατίθεται η νέα online εφαρμογή του ΚΕ.Π.Ε.Α., με την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να υπολογίσουν μόνοι τους την άδεια που δικαιούνται, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://kepea.gr/calc-epidoma-adeias.php

Απολύθηκε μετά τις αντιδράσεις η αεροσυνοδός της κινεζικής Urumqi Air, η οποία εμφανιζόταν σε βίντεο να δοκιμάζει τα φαγητά των επιβατών, πριν αυτά σερβιριστούν.
Σε ανακοίνωσής της, η εταιρία ανέφερε ότι τα γεύματα ήταν αποφάγια που δεν προορίζονταν για τους επιβάτες, αλλά σε κάθε περίπτωση απέλυσε την αεροσυνοδό.
Στο υλικό φαίνεται η συγκεκριμένη γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, να δοκιμάζει με κουτάλι τουλάχιστον ένα από τα γεύματα που βρίσκονται μπροστά της.
Εικοσιεπτά... απίθανες μπάντες χέβι μέταλ που αδυνατούμε να ξεχάσουμε
Κάποτε γέμιζαν γήπεδα, ενώ το κοινό σε στέκια όπως στην παλιά Ομπρε, παραληρούσε στο άκουσμα των τραγουδιών τους.
Σήμερα, οι φωτογραφίες από αυτά τα μέταλ συγκροτήματα είναι πλέον βίντατζ και εκτός από τη νοσταλγία που προκαλούν σε κάποιους για την πύρινη δεκαετία του '80, γεννούν και μια βασική απορία: δεν έβλεπαν τι φορούσαν;;;
hm1
hm2
hm3
hm4
hm5
hm6
hm7
hm8
hm9
hm10
hm11
hm12
hm13
hm14
hm15
hm16
hm17
Δεκαπέντε φωτογραφίες που είναι απλά... τέλειες!
Μπορεί να μην είσαι ο καλύτερος φωτογράφος του κόσμου, όμως, καμιά φορά η τύχη τα φέρνει έτσι που όλα λειτουργούν υπέρ σου και βγάζει την ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφία! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να πατήσεις το κουμπί τη σωστή στιγμή.
Το Bored Panda συγκέντρωσε είκοσι τέτοιες φωτογραφίες οι οποίες απλά θα σου μείνουν αξέχαστες!
perf_tree.jpg
perf_mom.jpg
perf_bulb.jpg
perf_fire.jpg
perf_wings.jpg
perf_toilet.jpg
perf_teach.jpg
perf_eagl.jpg
perf_sun.jpg
perf_tune.jpg
perf_turb.jpg
perf_wave.jpg
perf_sea.jpg
perf_dad.jpg
perf_tv.jpg
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!