Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έκκληση στο Facebook για μάρτυρες που είδαν το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) να «βολτάρει» στον ουρανό της Ουαλίας, απηύθυνε ένας ερευνητής παραφυσικών φαινομένων! 
 
Το αντικείμενο εθεάθη να κινείται με μεγάλη ταχύτητα το βράδυ της Πέμπτης (5/6) στα δυτικά της χώρας, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν ένα μεγάλο φως και δύο μικρότερα που το συνόδευαν.

Ο Gavin Davies, διευθυντής ιστοσελίδας που ασχολείται με μεταφυσικά φαινόμενα, εκείνη την ώρα ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και δεν πρόλαβε να απαθανατίσει το… εξωγήινο γεγονός, με αποτέλεσμα να στραφεί στη δύναμη των social media.

«Νόμισα πως ήταν ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός, ωστόσο μόλις ξαναγύρισα το κεφάλι μου είχε εξαφανιστεί», τόνισε και συμπλήρωσε: «Πρόκειται ξεκάθαρα για UFO και ήδη έχω λάβει αρκετά μηνύματα. Δεν έκανε τον παραμικρό θόρυβο…».

http://www.newsbomb.gr
Από την εποχή των πρώτων κινητών τηλεφώνων, οι συμβουλές για τη σωστή φόρτιση των συσκευών έδιναν και έπαιρναν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Τι ισχύει όμως και τι είναι μύθος;

Παρακάτω καταγράφουμε και καταρρίπτουμε τους 5 δημοφιλέστερους μύθους που σχετίζονται με τη φόρτιση της μπαταρίας και τη φθορά της, και σημειώνουμε τι πραγματικά ισχύει.

Μύθος 1: Φορτιστές από τρίτους κατασκευαστές καταστρέφουν την μπαταρία

Η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο είναι να προτιμούνται οι φορτιστές που έρχονται στη συσκευασία μαζί με το κινητό, ωστόσο φορτιστές επώνυμων κατασκευαστών δεν θα προκαλέσουν βλάβη στην μπαταρία.
Θα πρέπει πάντως γενικότερα να αποφεύγονται φθηνοί φορτιστές αμφιβόλου ποιότητας που δεν έχουν περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους και πιστοποιήσεις ασφαλείας.

Μύθος 2: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το κινητό όσο φορτίζει

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να χρησιμοποιείτε το κινητό σας καθώς φορτίζει, αρκεί να μην χρησιμοποιείτε πάμφθηνους φορτιστές αμφιβόλου ποιότητας.
Αυτός ο μύθος ξεκίνησε επειδή υπήρχε ο φόβος ότι θα προκληθεί ηλεκτροπληξία στον χρήστη και διατηρήθηκε από ένα ατύχημα στον χρήστη ενός iPhone σε μία πτήση κατά την φόρτιση. Στην πραγματικότητα, για το ατύχημα και την ανατίναξη του iPhone, έφταιγε ο «κακός» φορτιστής.

Μύθος 3: «Απαγορεύεται» να φορτίζει το κινητό όλη νύχτα

Με τα σύγχρονα smartphones να απαιτούν διαρκώς φόρτιση (ανάλογα τη χρήση βέβαια), οι περισσότεροι πριν κοιμηθούν το αφήνουν να φορτίζει, ώστε το πρωί να ξεκινήσει η μέρα με γεμάτη μπαταρία.
Το κινητό σε μία τέτοια περίπτωση, αποδεικνύεται όντως… smart, και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση παρακάμπτει την μπαταρία και δεν την τροφοδοτεί με ρεύμα.

Μύθος 4: Δε χρειάζεται να απενεργοποιείται το τηλέφωνο

Όλες οι μηχανές πρέπει να ξεκουράζονται, ακόμα και τα smartphones. Μπορεί η μπαταρία να μην είναι ακριβώς «μηχανή», ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι είναι καλό να απενεργοποιούμε το smartphone περιστασιακά και να μην το φορτίσουμε, ώστε να παραταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μύθος 5: Μη φορτίζετε το κινητό μέχρι «να αδειάσει τελείως η μπαταρία»

Παλαιότερα, με τις μπαταρίες να είναι από άλλα συστατικά και όχι Li-ion όπως οι περισσότερες σήμερα, κάτι τέτοιο ήταν απαραίτητο.
Οι σημερινές μπαταρίες παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους με συνεχόμενες φορτίσεις πριν κλείσει το κινητό επειδή ξεφορτίστηκαν εντελώς. Το ιδανικό είναι να διατηρείτε την μπαταρία του κινητού σας στο 40%-90% με φόρτιση όποτε χρειάζεται.

Βασικές αρχές συντήρησης

Διατηρείτε την μπαταρία (και κατ” επέκταση τη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένη) σε όσο το δυνατόν πιο δροσερό περιβάλλον. Όταν ζεσταίνεται η μπαταρία, φθείρεται, ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείται ή όχι.
Σε μία μέση θερμοκρασία 0oC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου σε ένα χρόνο θα χάσει το 6% της μέγιστης χωρητικότητάς της. Σε μία μέση θερμοκρασία 25oC, θα χάσει το 20%, ενώ όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 40 βαθμούς, το ποσοστό απωλειών ανεβαίνει στο 35%.
Επειδή στην Ελλάδα το κλίμα είναι θερμό, αποφύγετε να αφήνετε το κινητό σε μέρη εκτεθειμένα σε ήλιο, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες γενικότερα είναι υψηλότερες.

http://peiraxtiri.gr
Ένας μικροκαμωμένος μπαίνει στο μπαρ για το συνηθισμένο ποτό του…

Καθώς πίνει το ποτό, βλέπει έναν τεράστιο τύπο στην άλλη άκρη του μπαρ να τον κοιτάζει

Σηκώνεται, σαν γνήσιος Ελληναρας μάγκας που δεν γουστάρει να τον κοζάρουν και πηγαίνοντας προς το μέρος του ,λέει στο ΘΗΡΙΟ :

- Τρέχει τίποτα ρε μα@@@κα????.

Σηκώνεται και ο άλλος και του σκάει μια μπουνιά που τον γυρνάει τρεις σβούρες και του σκορπίζει τα δόντια σε όλο το μπαρ.

Σκυμμένος ο τυπάκος ψάχνοντας να βρει τα δόντια του γυρνάει και του λέει:

- Καλά ε,έτσι και λείπει κανένα τη γαμ**ες!!!!!!!
Πρόκειται για μια επώδυνη εμπειρία, αλλά αν γνωρίζετε τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε εγκαίρως, τότε δεν θα υποφέρετε για πολύ.

Το τσίμπημα της τσούχτρας είναι συνήθως απρόσμενο αφού κατά κανόνα συμβαίνει καθώς κολυμπάμε στην θάλασσα, ενώ και το διάφανο ή πολύ ανοιχτό χρώμα που έχουν συνήθως οι τσούχτρες καθιστά δύσκολο το να τις δούμε εγκαίρως και να αποφύγουμε την επαφή μαζί τους.

Αν, ωστόσο, σας τσιμπήσει τσούχτρα, τότε πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

-Βγείτε αμέσως από το νερό

-Αν τα πλοκάμια της τσούχτρας είναι ακόμα στο δέρμα σας, τότε αφαιρέστε τα προσεκτικά. Μην το κάνετε με γυμνά χέρια, αφού είναι πολύ πιθανό να τραυματιστείτε και σε άλλα σημεία. Η ερυθρίαση της περιοχής είναι κάτι φυσιολογικό και δεν πρέπει να σας ξαφνιάσει.

-Σταθείτε στα ρηχά και ρίξτε άφθονο θαλασσινό νερό στο σημείο που σας τσίμπησε η τσούχτρα. Αυτό θα απενεργοποιήσει (μουδιάσει) το συγκεκριμένο σημείο. Προσοχή! Μην ρίξετε γλυκό νερό επειδή θα προκαλέσει το σπάσιμο όσων μικροσκοπικών κεντριών από τα πλοκάμια δεν έχουν σπάσει και αυτά θα απελευθερώσουν ακόμα περισσότερο δηλητήριο.

-Σε περίπτωση που δεν είστε στην Μεσόγειο, αλλά κολυμπάτε σε τροπικά νερά, τότε αντί για θαλασσινό νερό, συνιστάται να ξεπλύνετε το σημείο με άφθονο ξύδι. Οι τσούχτρες στα τροπικά νερά έχουν πολύ πιο τοξικό τσίμπημα. (Ανάλογα με το είδος της τσούχτρας, ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα η χρήση ξυδιού να επιδεινώσει τον πόνο).

-Εφόσον μπορείτε να βρείτε ξύδι, καλό είναι να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε τσιμπήματα στα ελληνικά νερά. Ρίξτε άφθονο ξύδι για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αν δεν έχετε ξύδι, τότε διαλύστε λίγη μαγειρική σόδα σε νερό και κάντε κομπρέσες. Αυτό θα σας ανακουφίσει από το αίσθημα του πόνου.

-Στη συνέχεια μουλιάστε το σημείο που σας τσίμπησε η τσούχτρα μέσα σε καυτό νερό για τουλάχιστον 20 λεπτά.

-Κάντε επάλειψη με μια ήπια κορτιζονούχα αλοιφή.

-Τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να βάζετε περιοδικά λίγο πάγο στο σημείο για να το μουδιάσετε και να περιορίσετε τον πόνο. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε με καθαρό νερό το σημείο 3 φορές την ημέρα και μετά να βάζετε κάποια αντιβιοτική κρέμα. Χρησιμοποιήστε και επίδεσμο, αν χρειαστεί.

-Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το τσίμπημα μιας τσούχτρας μπορεί να είναι ιδιαιτέρως τοξικό/δηλητηριώδες και να χρειαστεί να πάτε στο νοσοκομείο, ειδικά εφόσον είστε αλλεργικοί και δεν το γνωρίζετε. Τα συμπτώματα σε αυτή την περίπτωση είναι ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή, ζαλάδα, ταχυκαρδία. Πείτε αμέσως στους γιατρούς ότι σας τσίμπησε τσούχτρα και περιγράψτε τους την μορφή της εφόσον προλάβατε να την δείτε.

http://www.4news.gr
Μία άγνωστη και μάλλον επικίνδυνα σκανταλιάρικη πτυχή της ζωής του Στιβ Τζομπς αποκαλύπτει στη βιογραφία του ο συγγραφέας Γουόλτερ Ιζαακσον, περιγράφοντας τις
σκανταλιές του Στιβ Τζομπ και του Στιβ Γουόσνιακ από τα εφηβικά ακόμη χρόνια τους.

Ακολουθούν όλες οι «φάρσες» του άτακτου Τζομπς κατά τα μαθητικά του χρόνια όπως περιγράφονται στην βιογραφία του δια χειρός Ιζαακσον, σύμφωνα με το Business Insider.

«Ζωάκια στο Σχολείο»
Οπως αναφέρεται στη βιογραφία του, ο Τζομπς είχε έναν εξίσου άτακτο φίλο, ονόματι Ρικ Φερεντίνο και μαζί κάνανε απίστευτα πράγματα: Κάποια φορά είχαν τη φαεινή ιδέα να οργανώσουν μία ημέρα «ζωάκια στο σχολείο» όπου οι μαθητές θα έφερναν τα κατοικίδια τους στο σχολείο. Φυσικά όλο αυτό οργανώθηκε εν αγνοία τον δασκάλων και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό με την τάξη να θυμίζει την Κιβωτό του Νώε.

«Πυροτεχνήματα»
Φαίνεται πώς του άρεσαν και οι εκρήξεις, αφού όπως αναφέρεται στην βιογραφία του, έπαιζε με πυροτεχνήματα μέσα στην τάξη και μία φορά έβαλε ένα πυροτέχνημα αναμμένο κάτω από την καρέκλα μίας καθηγήτριας του.

«Στέρεο»
Μία μέρα είχε τη φαεινή ιδέα να κρύψει ηχεία και μικρόφωνα σε όλο του το σπίτι και έφτιαξε ένα κέντρο ελέγχου στη ντουλάπα του απ' όπου άκουγε τα πάντα.

«Swab Job»
Η φάρσα που έφερε πιο κοντά τον Τζομπς και τον Γουόζνιακ, κάνοντας τους αχώριστους: Σε ένα μεγάλο σεντόνι στα χρώματα του σχολείου, ζωγράφισαν ένα τεράστιο χέρι με άσεμνη χειρονομία. Επινόησαν ένα σύστημα με σχοινιά και τροχαλίες, έτσι ώστε θα μπορούσε να κατεβαίνει σαν σημαία, καθώς οι απόφοιτοι θα περνούσαν μπροστά από το σχολείο. Την φάρσα την υπέγραψαν ως «SWAB JOB» τα αρχικά του Wozniak και του φίλου τους Baum σε συνδυασμό με το επώνυμο Jobs.

Κάλεσαν το Βατικανό και ζήτησαν τον Πάπα μιμούμενοι τον Χένρι Κίσινγκερ
Δημιουργησαν «μπλε κουτιά» ηλεκτρονικές συσκευές που τους επέτρεπαν να κάνουν υπεραστικές κλήσεις δωρεάν και για να τα δοκιμάσουν κάλεσαν στο Βατικανό και προσποιήθηκαν πως ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ.

http://www.seleo.gr
Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι βρέθηκες στο ίδιο μέρος στο παρελθόν (χωρίς να έχεις βρεθεί στο ίδιο μέρος ξανά) ή πως έχεις ξαναζήσει την ίδια στιγμή;
Μην αγχώνεσαι! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κράτηση θέσης στο Δαφνί, ούτε να πας για επίσκεψη. Αυτό που παθαίνεις λέγεται Deja-vu και μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε.



Τι, όμως, είναι στην ουσία το Deja-vu έχει επιστημονική εξήγηση ή απλά ανήκει και αυτό στα ανεξήγητα του φανταστικού και των περίεργων;

Εμείς δεν ξέρουμε πώς να σου το εξηγήσουμε και έτσι χρειαστήκαμε την βοήθεια των ειδικών. Συγκεκριμένα επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ασχολήθηκαν πολύ με το Deja-vu μας λένε τα εξής:

Συνήθως, το Deja-vu είναι μια κατάσταση που βιώνεται στις ηλικίες 15-25 ετών και ειδικά σε αγχώδεις άτομα. Πρόκειται, συνήθως, για άτομα που είναι μορφωμένα, ανοιχτόμυαλα και έξυπνα. Είναι μια φυσική κατάσταση στην οποία το μυαλό τρέχει γρηγορότερα από τον χρόνο και έτσι λέμε την φράση: Ωχ αυτό το έχω ξαναζήσει!

Βέβαια, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι το Deja-vu μερικές φορές συνδέεται και με εκδήλωση ψυχικής νόσου και είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα.

Συμβουλή!

Αν παθαίνεις συχνά Deja-vu πριν αρχίσεις και λες πόσο έξυπνος-η και μορφωμένος-η είσαι, καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον ειδικό γιατί μπορεί τελικά να μην γλυτώσεις το άσπρο αυτό φόρεμα χωρίς μανίκια που δεν θα σε κολακεύει καθόλου!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Ένα νέο επιχειερηματικό βήμα, εντελώς διαφορετικό από εκείνα του παρελθόντος κάνει τώρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι γνωστός για την εκκεντρικότητά του αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του κολεξιόν για σκύλους. Μάλιστα, η κολεξιόν του αυτή αφορά σκυλάκια από ένα έως τρία κιλά και όχι για πιο μεγαλόσωμα. Όπως ο ίδιος σχολίασε γι' αυτή τη νέα επιχειρηματική του κίνηση, «Η αγάπη μου για τα ζώα κρατάει χρόνια». Όπως μεταδίδει το "gossiptv.gr" η συλλογή του αυτή, σύμφωνα με το θέμα, έχει τον τίτλο Lak 4.4. Feet και περιλαμβάνει ακόμα και τσάντα για τη μεταφορά των ρούχων τους.

http://www.thestival.gr 
Στο ίδιο κτίριο, με τα ίδια μέσα, με το ίδιο προσωπικό- μειωμένο κατά το 1/3- που εν πολλοίς θα ασκεί τα ίδια καθήκοντα, και με μόνη βασική διαφορά ότι στο εξής θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ΕΛ.ΑΣ., και όχι του Δήμου Θεσσαλονίκης, αναμένεται να λειτουργήσει στο προσεχές διάστημα το δημοτικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει τη Δημοτική Αστυνομία που καταργήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Το δημοτικό αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης, όπως γράφει η εφημερίδα Μακεδονία,  θα στελεχώσουν 55 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι απορροφήθηκαν σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σκόνη είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο χειρότερος εφιάλτης μέσα σε κάθε σπίτι, αφού όσες φορές κι αν πάρεις απόφαση να ξεσκονίσεις την επόμενη στιγμή είναι και πάλι εκεί...
Η ταλαιπωρία στην οποία μας βάζει δεν είναι, εντούτοις, το μοναδικό πρόβλημα, καθώς η σκόνη μπορεί να αποτελέσει εστία μόλυνσης αλλά και αιτία σοβαρών αλλεργιών. Για να την κρατήσεις μακριά όσο το δυνατόν περισσότερο, ακολούθησε τις παρακάτω έξυπνες τεχνικές και θα δεις άμεσα τη διαφορά.


1.Χρησιμοποίησε σωστά καθαριστικά είδη

Ο βασικός σκοπός όταν ξεσκονίζεις είναι να αιχμαλωτίσεις τη σκόνη και όχι να τη διασκορπίσεις στον αέρα του σπιτιού. Προτίμησε, άρα, να ξεσκονίζεις με πανάκια που διαθέτουν μικροΐνες ή είναι υγρά, τα οποία σε αντίθεση με ένα απλό πανί μπορούν να σου λύσουν τα χέρια.


2.Άλλαξε τα σεντόνια σου συχνά

Φρόντισε να αλλάζεις τα σεντόνια σου σε εβδομαδιαία βάση, καθώς συγκεντρώνουν μεγάλες ποσότητες σκόνης. Όσον αφορά τα παπλώματα και τα μαξιλάρια, τα οποία είναι δύσκολο να πλένονται με την ίδια συχνότητα, μπορείς ανά 2 με 3 μέρες να τα τινάζεις.


3.Καθάρισε τα φίλτρα του αέρα

Εάν χρησιμοποιείς συχνά το κλιματιστικό είτε για θέρμανση είτε για ψύξη, να έχεις πάντα στο νου σου ότι τα φίλτρα αέρα συγκρατούν ,μεγάλη ποσότητα σκόνης, μεγάλο μέρος της οποίας απελευθερώνεται κατά τη λειτουργία τους και γι' αυτό ο τακτικός καθαρισμός τους κρίνεται αναγκαίος.


4.Κράτησε τις ντουλάπες καθαρές

Όλοι νομίζουμε πως τοποθετώντας τα ρούχα μας στη ντουλάπα τα διατηρούμε καθαρά ενώ στην ουσία, αυτή αποτελεί ένα τεράστιο «βασίλειο» σκόνης. Για το λόγο αυτό, φύλαξε τα ρούχα που χρησιμοποιείς σπανιότερα σε ειδικές σακούλες, ενώ τα παπούτσια και τις τσάντες σε κουτιά. Βέβαια, δεν πρέπει να παραλείπεις να ξεσκονίζεις συχνά τα ράφια και το κάτω μέρος της.


5.Πες «όχι» στα χαλιά

Μπορεί τα χαλιά και οι μοκέτες να δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς σε ένα σπίτι όμως, δυστυχώς, η συσσώρευση της σκόνης και σε αυτά είναι τεράστια. Απόφυγε λοιπόν να καλύπτεις μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού με αυτά, ενώ παράλληλα φρόντισε να τα σκουπίζεις όσο το δυνατόν συχνότερα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Τρώτε καλά, κοιμάστε αρκετές ώρες, ασκείστε τακτικά, αλλά νιώθετε ότι τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό σας είναι χαμηλά. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε συσσωρευμένη κούραση από την ένταση μιας δύσκολης ημέρας, εβδομάδας ή ακόμα και σε ψυχολογικές αιτίες.

Όποια και αν είναι η αιτία, δείτε μερικούς απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δώσετε άμεσα μια "ένεση" ενέργειας στον οργανισμό σας:

-Κάντε διάλειμμα από την καθιστική εργασία: Αν δουλεύετε πολλές ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, τότε δεν κινείστε αρκετά και αυτό σταδιακά ρίχνει την ενέργεια που νιώθετε πως έχετε. Κάντε τακτικά διαλείμματα, σηκωθείτε από την καρέκλα και κάντε μια βόλτα.

-Βγείτε έξω για να πάρετε καθαρό αέρα και ήλιο: Το σώμα μας χρειάζεται οξυγόνο και ήλιο για να λειτουργεί σωστά. Η έκθεση στον ήλιο για λίγη ώρα, εκτός των άλλων, θα αυξήσει την παραγωγή βιταμίνης D στον οργανισμό.

-Κάντε μερικές διατάσεις στο γραφείο: Αν νιώθετε τους μυς σας "άκαμπτους" και πονάτε λίγο, αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ σφιγμένοι. Όσο πιο σφιγμένοι είναι οι μυς σας, τόσο λιγότερη δύναμη έχετε, επειδή αυτό το σφίξιμο μειώνει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και τη ροή του αίματος, γεγονός που οδηγεί σε μειωμένη αίσθηση ενέργειας.

-Ξεκινήστε ένα χόμπι ή κάντε κάτι αστείο/ανάλαφρο: Αν παίρνετε τη ζωή πολύ σοβαρά και στο μυαλό σας υπερ-αναλύετε διαρκώς το παραμικρό, τότε αυξάνετε το στρες και την κατάθλιψη που σας κάνουν να νιώθετε ατονία και κούραση. Ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα (χόμπι) που σας κάνει να νιώθετε καλά. Ακόμα και μια αστεία πράξη, που θα αλλάξει την ρουτίνα της καθημερινότητας, μπορεί να σας κάνει ξαφνικά να νιώσετε ότι είστε πιο "ζωντανοί" και ενεργητικοί.

-Δοκιμάστε την αρωματοθεραπεία: Η όσφρηση είναι πολύ ισχυρή αίσθηση. Το άρωμα της λεβάντας, του ελαίου λεμονιού, του πορτοκαλιού και του δυόσμου έχει αποδειχτεί ότι λειτουργούν ευεγερτικά για την ψυχολογία πολλών ανθρώπων.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!