Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Επικό... photoshop σε διάσημα άλμπουμ μουσικής
Όλοι έχουν ένα χόμπι... Του Ιγκορ από τη Ρωσία είναι να ακούει μουσική και να ανακατασκευάζει τα εξώφυλλα μουσικών άλμπουμ. Το Bored Panda συγκέντρωσε τα καλύτερα εξ αυτών και τα παρουσιάζει.
lenno.png
blueoct.png
doors.png
williams.png
adeles.png
mac.png
petty.png
eminme.png
skye.png
lana.png

Γάμο εν πτήσει τέλεσε για πρώτη φορά ο πάπας Φραγκίσκος χθες Πέμπτη. Το παπικό αεροσκάφος πετούσε ανάμεσα σε δύο πόλεις τη Χιλής στα 11.000 μέτρα.
Η Πάουλα Ποδέστ Ρουίς, ηλικίας 39 ετών και ο Κάρλος Κιουφάρντι Ελορίγα, ηλικίας 41 ετών, αεροσυνοδοί, εκμυστηρεύτηκαν στον ποντίφικα ότι είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και ότι αν και σχεδίαζαν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην εκκλησία της ενορίας τους στο Σαντιάγο, δεν θα κατάφερναν να το κάνουν διότι ο ναός έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από τον σεισμό το 2010.
Κατόπιν, ζήτησαν από τον επικεφαλής της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας να ευλογήσει τον γάμο τους. Ο πάπας Φραγκίσκος ωστόσο φαίνεται πως είχε κάτι άλλο κατά νου.
«Θέλετε να σας παντρέψω;», ρώτησε το ζευγάρι.
«Εδώ;», διερωτήθηκαν με έκπληξη εκείνοι.
Ο αργεντίνος πάπας απάντησε θετικά και τέλεσε μια σύντομη γαμήλια τελετή στο αεροπλάνο. Ένα στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας ανέλαβε χρέη μάρτυρα και το πιστοποιητικό του γάμου υπέγραψε ένας χιλιανός επίσκοπος εντός του αεροσκάφους.
«Τα πάντα είναι έγκυρα. Τα πάντα είναι επίσημα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Βατικανού Γκρεγκ Μπουρκ. «Θα σας δείξουμε μια φωτογραφία του πιστοποιητικού αργότερα».

Η γνωστή Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την ρωσική προεδρία στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές του 2021 και ότι θα αξιοποιήσει τις προεδρικές εκλογές για να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε «ορισμένα προβλήματα».
Αναφερόμενη στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά από τρία χρόνια, ανέπτυξε την στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει λέγοντας τα εξής: «Τα τρία χρόνια είναι μια καλή χρονική προθεσμία. Νομίζω ότι αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για τις εκλογές στην Ρωσική Δούμα. Αυτή είναι η χώρα, και για να επικεντρώσεις την προσοχή του κόσμου σε ορισμένα προβλήματα, πρέπει αρχικά να συμμετάσχεις στην προεδρική προεκλογική εκστρατεία, ώστε να νικήσεις μετά στις βουλευτικές εκλογές».
Η Ξένια Σαμπτσάκ δήλωσε επίσης ότι έχει «μεγάλα σχέδια για την πολιτική». Όπως είπε η ίδια, κατά την διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής εκστρατείας προτίθεται να αναπτύξει τις θέσεις της σε εκατομμύρια ανθρώπους, επειδή η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές είναι «η μοναδική νόμιμη δυνατότητα που έχει κανείς στην Ρωσία για να έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα ενημέρωσης». Η Σαμπτσάκ θεωρεί επίσης ότι την παρούσα στιγμή οι Ρώσοι συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι «ζουν σ ένα λαθεμένο σύστημα» καθώς δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση την οποία αν είχαν θα ήθελαν αλλαγές.
«Στόχος μου είναι οι εκλογές για τη Δούμα. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός κόμματος, ώστε σ’ αυτές τις εκλογές να μπορούν να με ακούσουν εκατομμύρια συμπολίτες μου», δήλωσε η Σαμπτσάκ, επισημαίνοντας ότι στην Ρωσία είναι ανάγκη να επιλυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα.
Στις 5 Δεκεμβρίου του 2017 η Σαμπτσάκ μιλώντας στο κανάλι «Ντοζντ» είχε δηλώσει ότι μετά τις προεδρικές εκλογές προτίθεται να δημιουργήσει ένα δεξιό κόμμα. Ο ρόλος της όπως είπε είναι ο ρόλος ενός ανθρώπου ο οποίος αφού έδειξε το αποτέλεσμα που είχε το σύνθημα «εναντίον όλων» μπορεί μετά από αυτό να δημιουργήσει ένα μεγάλο κίνημα, «ένα κόμμα το οποίο θα μπορεί στην συνέχεια να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές για τη ρωσική Δούμα».

Το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για εξορκισμούς και «καθαρισμό αύρας» έλαβε ένα μέντιουμ από μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Το τεράστιο αυτό ποσό όμως της έφερε μεγάλους μπελάδες.
Η 41χρονη Σάλι Αν Τζόνσον από τη νότια Φλόριντα καταδικάστηκε την Τετάρτη σε δύο χρόνια και μήνες φυλάκιση, ενώ διατάχθηκε από τη δικαιοσύνη να επιστρέψει τα χρήματα στην ηλικιωμένη αλλά και να πληρώσει 725.000 δολάρια στην εφορία.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Τζόνσον διοικούσε την επιχείρηση και την περίοδο 2007 με 2014 πληρώθηκε από την ηλικιωμένη το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για υπηρεσίες που υποστήριζε ότι έδιωχναν τους δαίμονες της γυναίκας.
Οι εισαγγελείς ανέφεραν ακόμη ότι η Τζόνσον δεν δήλωσε το εισόδημα και προσπάθησε να αποκρύψει το ποσό για να αποφύγει την πληρωμή των προβλεπόμενων φόρων, όπως μεταδίδει το Associated Press. Η ίδια δήλωσε ένοχη τον περασμένο Οκτώβριο.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!