Τετάρτη 30 Μαΐου 2018


Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα υποδυθεί έναν βαρόνο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε επερχόμενη δραματική σειρά του BBC με τίτλο "MotherFatherSon".

Είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού του Χόλιγουντ μετά από περίπου τρεις δεκαετίες. Ο χαρακτήρας του στη σειρά του BBC, o Μαξ, είναι ένας χαρισματικός αυτοδημιούργητος Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Λονδίνο και σε όλο τον κόσμο.

"Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που εργάστηκα στην τηλεόραση" δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Pretty Woman". "Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι τώρα με το BBC σε αυτό το εξαιρετικό οκτάωρο πρόγραμμα με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους και το οποίο αντικατοπτρίζει τόσο πολύ τα όσα ζούμε".

Ο Γκιρ θα συμπρωταγωνιστήσει με την Έλεν ΜακΚρόρι και τον Μπίλι Χάουλ.

Η ΜακΚρόρι θα υποδυθεί την Κάθριν την αποξενωμένη σύζυγο του Μαξ, και ο Χάουλ τον γιο του ζευγαριού, Κέιντεν, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά κάνει σαφείς αναφορές στη σχέση Τζέιμς και Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο Κέιντεν διαχειρίζεται τις βρετανικές εφημερίδες του πατέρα του, ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματά του.

Ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής του Κέιντεν τον οδηγεί όμως εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για την οικογένειά του και την επιχειρηματική αυτοκρατορία. Ο Τομ Ρομπ Σμιθ (American Crime Story: Η δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε) είναι ο σεναριογράφος της σειράς.

Δεν είναι άγνωστο ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι αυθεντία στην ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Προτού γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εργαζόταν σκληρά ως εκτελεστικό στέλεχος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, ανέτρεφε μία οικογένεια και έγραφε ιστορία.
Τον Φεβρουάριο, η Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της, με τίτλο Becoming.

Στο βιβλίο θα αφηγείται την ιστορία της, πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στο South Side του Σικάγου με τους γονείς της Φρέιζερ και Μάριαν Ρόμπινσον, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, παντρεύτηκε τον Μπάρακ Ομπάμα και έγινε σύμβολο που εμπνέει ακόμη και σήμερα.

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου στις 13 Νοεμβρίου, η Μισέλ Ομπάμα υποσχέθηκε να μοιραστεί στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες που θα συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του W.




Οι 20 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Λεζάντες γεμάτες συναίσθημα περιγράφουν τις μνήμες πίσω από τις στιγμές που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η παρασκηνιακή ιστορία για την ημέρα του γάμου των Ομπάμα στα απομνημονεύματα. Σύμφωνα με τη λεζάντα στο Instagram, σε φωτογραφία της μεγάλης τους ημέρας, ο πρώην πρόεδρος ξύπνησε με κρυολόγημα, αλλά από τη στιγμή που το ζευγάρι βάδισε στον διάδρομο της εκκλησίας, έγινε καλά.


Αν το βιβλίο της του 2012, "American Grown", το οποίο περιγράφει απόλυτα ευχάριστες ιστορίες από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου, αποτελεί ένδειξη της ικανότητας αφήγησης της Ομπάμα, το "Becoming" αναμένεται να είναι μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη μελέτη της οικογένειάς της.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται επίσης λεπτομέρειες για τη σχέση της με τις κόρες της, Μάλια και Σάσα Ομπάμα και τη ζωή της οικογένειάς της από την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως η ταινία "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", παντρεύτηκε χθες για πρώτη φορά στη ζωή του, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε την 39χρονη Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό Άννα Έμπερσταϊν, δίνοντας έτσι τέλος σε 57 χρόνια εργένικης ζωής. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια σεμνή τελετή που έγινε στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έβγαλε το ζευγάρι μετά τον πολιτικό του γάμο, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σε βρετανικές εφημερίδες.

Σε αυτές φαίνονται ο Γκραντ και η Έμπερσταϊν να ποζάρουν έξω από το ληξιαρχείο του Τσέλσι όπου βρίσκονται μαζί με λίγα μέλη των οικογενειών τους. Ο Γκραντ φοράει σκούρο μπλε κοστούμι και η Έμπερσταϊν γαλάζιο πουκάμισο και λευκή μίνι φούστα.

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του γνωστού ηθοποιού δεν απάντησε στο αίτημα του Reuters να σχολιάσει σχετικά με τον γάμο.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία", είναι τα τελευταία έξι χρόνια ζευγάρι με την Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Χιου Γκραντ έχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Ο "αιώνιος εργένης", όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Ο Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς ηθοποιούς της Βρετανίας, ήταν γνωστός για την απροθυμία του να παντρευτεί. Το 2000 είχε χωρίσει έπειτα από 13 χρόνια σχέσης με την Λιζ Χάρλεϊ.

"Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο", δήλωνε στο περιοδικό People το 2015. "Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία", πρόσθετε.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες του στις ταινίες "Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" ή "Αγάπη είναι..." , έλαβε και πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC "A Very English Scandal".
Πώς θα αποκτήσω υγιές μαύρισμα;Μπρούντζινο και εξωτικό μαύρισμα. Ποιος δε θα το ήθελε (και) γι’ αυτό το καλοκαίρι;

Προσοχή όμως. Η παραμονή στον ήλιο ενέχει κινδύνους, και οι επιλογές μας για μαύρισμα θα πρέπει να γίνονται με προσοχή.

Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς και ποιος ο ρόλος της διατροφής;

Ηλιοθεραπεία: Ναι μεν, αλλά

Ο ήλιος δυστυχώς δεν είναι πια άκακος και η μακρά έκθεση στις ακτίνες του κρύβει αρκετές παγίδες (αύξηση ελεύθερων ριζών στο σώμα) όπως διατείνονται οι δερματολόγοι και οι άλλοι ειδικοί υγείας. Για υγιές μαύρισμα με ηλιοθεραπεία, αφ’ ενός θα πρέπει να κάνετε χρήση αντιηλιακού με SPF 30 (τουλάχιστον) ή και παραπάνω ανάλογα τον τύπο δέρματός σας και να αποφεύγετε τις ώρες 12.00 με 16.00, όταν και οι ακτίνες του ήλιου είναι κάθετες.

Η εφαρμογή του αντηλιακού θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τριάντα λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, σε κάθε σημείο του σώματος που εκτίθεται σε αυτόν, ενώ θα πρέπει να επαναλαμβάνετε την επάλειψη κάθε δύο ώρες, ειδικά αν έχετε βουτήξει ή/και ιδρώσει.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάτε για μπάνιο τις «ζόρικες» ώρες, απλώστε την πετσέτα σας κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, ή έστω νοικιάστε ομπρέλα, και μείνετε λιγότερη ώρα μέσα στο νερό και περισσότερη έξω, στη σκιά.

Οι καλύτερες τροφές για μαύρισμα

Με μια σχετικά συχνή αλλά σύντομη έκθεση στον ήλιο και με την βοήθεια της συστηματικής κατανάλωσης συγκεκριμένων τροφίμων, μπορούμε να πετύχουμε το πολυπόθητο, όμορφο μαύρισμα με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Τα τρόφιμα αυτά, σύμφωνα με το Iatronet.gr, είναι τα καροτενοειδή, ουσίες που υπάρχουν κατά βάση σε λαχανικά και φρούτα, όπως η β-καροτίνη στο καρότο και στα βερίκοκα, το λυκοπένιο στο καρπούζι και στη ντομάτα, η λουτεΐνη στο μπρόκολο και στο σπανάκι. Επίσης, ο χαλκός, διεγείρει την λειτουργία του ενζύμου τυροσινάση, με τη βοήθεια της οποίας παράγεται η μελανίνη. Βρίσκεται βρίσκεται στα μανιτάρια, το συκώτι, τα θαλασσινά, τα καρύδια και τα σταφύλια. Οι ουσίες αυτές έχουν επίσης ωφέλιμη αντιοξειδωτική προστασία, προστατεύοντας το δέρμα από την οξείδωση.

Η εναλλακτική του self tan

Πρόκειται για τεχνητό μαύρισμα, το οποίο επιτυγχάνεται με την εφαρμογή σπρέι η ζελέ. Τα προϊόντα αυτομαυρίσματος βάφουν την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος και της δίνουν μια λαμπερή και μπρούτζινη απόχρωση με μερικές μόνο εφαρμογές.

Η δραστική τους ουσία είναι η DHA (διχλωροακετόνηη η οποία αλληλεπιδρά με τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα του δέρματος και έτσι δημιουργείται το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η μέθοδος κρίνεται ασφαλής από τους ειδικούς, αρκεί η ουσία να μην εισπνέεται κατά την εφαρμογή και να μην εφαρμόζεται σε χείλη, βλέφαρα και μύτη γιατί ενδέχεται η ουσία να συμβάλλει στην ανάπτυξη ελεύθερων ριζών.

Σημειώστε πάντως πως δεν προστατεύουν το δέρμα από την ακτινοβολία του ήλιου και γι' αυτό πρέπει είτε να έχουν ενσωματωμένο SPF ή να συνδυάζονται με αντιηλιακό.
5 απίθανες συνταγές με τυρίTάρτα με κατσικίσιο τυρί και μαύρα μούρα

Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη για τάρτα, 1 κρόκος για το άλειμμα, 30 γρ. ρόκα, 120 γρ. κατσικίσιο τυρί, 100 γρ. μπέικον σε φέτες, 4 αυγά μέτρια, 60 γρ. γάλα, 200 γρ. κρέμα γάλακτος, πιπέρι, 80 γρ. blackberries
Για το σερβίρισμα: φύλλα ρόκας

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Βουτυρώνουμε μία ορθογώνια ταρτιέρα 20x30 εκ. και απλώνουμε τη ζύμη. Με ένα πιρούνι τρυπάμε τον πάτο της ζύμης ελαφρά και τον καλύπτουμε με μεμβράνη ή με λαδόκολλα. Σκεπάζουμε τον πάτο με φασόλια ή οποιοδήποτε άλλο όσπριο για βάρος και ψήνουμε για 25 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε το βάρος και ψήνουμε για άλλα 10-15 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει η ζύμη.

Αλείφουμε με τον κρόκο τη ζύμη με ένα πινέλο και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε την ταρτιέρα από τον φούρνο και απλώνουμε τη ρόκα στη βάση της. Στη συνέχεια σπάμε το κατσικίσιο τυρί με τα χέρια και απλώνουμε διάσπαρτα στη βάση. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και απλώνουμε διάσπαρτα όπως το τυρί.

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα μισά blackberries και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Αδειάζουμε το μείγμα στη ταρτιέρα και ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να σφίξει το μείγμα των αυγών. Αφαιρούμε από τον φούρνο, διακοσμούμε με τα υπόλοιπα blackberries και αφήνουμε να κρυώσει η τάρτα εντελώς. Διακοσμούμε με φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.

Η συνταγή είναι από τον Άκη Πετρετζίκη

Πιπεριές γεμιστές με τυριά

Υλικά:
12 πιπεριές κέρατο, μέτριες
Για τη γέμιση: 200 γρ. κατίκι Δομοκού, 200 γρ. ανθότυρο, 200 γρ. τυρί κρέμα, 2 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Για το ψήσιμο: 1 φλ. ελαιόλαδο, 1 φλ. κασέρι ψιλοτριμμένο, πιπέρι

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει ζεματάμε τις πιπεριές για 10 λεπτά. Τις βγάζουμε και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν. Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού αφαιρούμε όλα τα κομμάτια της φλούδας που έχουν ξεκολλήσει από τις πιπεριές, κόβουμε το πάνω μέρος που βρίσκεται το κοτσανάκι τους και τις αφήνουμε στην άκρη.

Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τρία τυριά και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι να γίνουν μια μάζα. Προσθέτουμε την πάπρικα, το ελαιόλαδο και τον άνηθο. Τα ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα. Με ένα λεπτό κουταλάκι γεμίζουμε τις πιπεριές πιέζοντας ελαφρά το μίγμα να φτάσει βαθιά, προσέχοντας να μη σπάσουν.

Ακουμπάμε τις πιπεριές σε ένα ταψάκι, τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πιπερώνουμε ελαφρά και τις πασπαλίζουμε με το κασέρι. Τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά και αμέσως μετά ανάβουμε το γκριλ και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Η συνταγή είναι από εδώ

Φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι

Υλικά:
400 γρ. φέτα σκληρή, 2 αυγά χτυπημένα, 3 κ.σ αλεύρι, 2 φλ. σουσάμι, 1/2 φλ. μαυροσούσαμο, ελαιόλαδο για το τηγάνισμα, θυμαρίσιο μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ, που θα χρειαστούμε για την τηγανιτή φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι. Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια. Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού. Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι. Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.

Η συνταγή είναι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Τυρόψωμο με ελιές και λιαστές ντομάτες

Υλικά:
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ, 4 αυγά, 1 φλ. γάλα, 1 φλ. ελαιόλαδο, ½ κ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη, 10-12 ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες, 4-5 λιαστές ντομάτες, χοντροκομμένες, 1-2 πρέζες αλάτι, πιπέρι, κατά βούληση

Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αβγά, το μείγμα του αλευριού, το γάλα, το ελαιόλαδο και χτυπάμε με τον γάντζο, μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη φέτα, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες και χτυπάμε λίγο ακόμα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Αλείφουμε ένα στρόγγυλο ταψί με λίγο ελαιόλαδο και αδειάζουμε το μείγμα του μίξερ στο ταψί. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε στους 180οC για 50-60 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρόψωμο. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε το τυρόψωμο όσο είναι ακόμη ζεστό.

Η συνταγή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Μους τυριού με μύρτιλα

Υλικά:
1 φλ. μύρτιλα και επιπλέον για το σερβίρισμα, ½ φλ. ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 2 κεσεδάκια τυρί κρέμα, 1 φλ. κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική, 2 κ.σ. άχνη, ½ λεμόνι (ο χυμός του), 2 κ.σ. πίνατς σπασμένα

Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία σοτάρουμε τα μύρτιλλα με το μισό φλιτζάνι ζάχαρη και την μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου 10 λεπτά μέχρι να λιώσουν ελαφρώς τα μύρτιλα και να γίνουν σαν μαρμελάδα. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς το μείγμα.

Ανακατεύουμε με μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να σφίξουν. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το λεμόνι και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το μείγμα με τα μύρτιλα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε μπολάκια και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα. Για το σερβίρισμα προσθέτουμε φρέσκα μύρτιλα πάνω από την κρέμα και μερικά πίνατς.

Η συνταγή είναι από εδώ
Τι μαγιώ να επιλέξω ανάλογα με το σώμα μου
Θέλετε να βγείτε στην παραλία και όλοι να σας κοιτούν παράξενα; Μάλλον όχι.

Θέλετε να φοράτε ένα μαγιό το οποίο δε σέβεται το σώμα σας; Μάλλον όχι.

Για να βγείτε φέτος στην παραλία και να τραβήξετε τα βλέμματα με καλό τρόπο, δείτε τι μαγιό καλό είναι να επιλέξετε ανάλογα με το σώμα που σας προίκισε η φύση.

Ή η μάσα.


Μεσογειακός σωματότυπος

Έχετε λεπτό θώρακα και μέση και ανοιχτή περιφέρεια; Τότε τραβήξτε την προσοχή στο πάνω μέρος προτιμώντας ένα μπούστο σε ανοιχτό χρώμα. Αν έχετε μεγάλο στήθος, ένα σουτιέν με έντονα σχέδια στο πάνω μέρος, συνδυαστικά με ένα σκουρόχρωμο κάτω μέρος είναι ό,τι πρέπει, ενώ αν το στήθος σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, τότε προτιμήστε ένα αποκαλυπτικό σουτιέν που θα τονίσει το μπούστο σας με βολάν και ντροπαρίσματα.

Φαρδιά μέση «Μήλο»

Αν η μέση σας είναι πιο φαρδιά από τους γοφούς σας, τονίστε τα πόδια σας και το κάτω μέρος του σώματος με μονοχρωμία στο μπικίνι και χοντρές τιράντες. Από κάτω, μπορείτε να φορέσετε κάποιο σλιπ με βολάν ή vintage κόψιμο. Ιδανική επιλογή; Ένα ολόσωμο μαγιό με χοντρές τιράντες ή ένα βαθύ ντεκολτέ.

Ψιλόλιγνη


Ή «σωλήνας» ή «μπανάνα». Αν έχετε αυτόν τον σωματότυπο, τότε το σώμα σας είναι ομοιόμορφο και αδύνατο, με γοφούς, μέση και μπούστο στο ίδιο μέγεθος. Για να ενισχύσετε τη θηλυκή σας εμφάνιση παίξτε με επιλογές όπως μαγιό με λεπτομέρειες: βολάν, φιόγκους και κορδονάκια. Αυτές θα δώσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών, πριν πάτε στον πλαστικό σας. Για πάνω, τριγωνάκια και στραπλες είναι ό,τι πρέπει.

Τύπος «κλεψύδρα»

Είστε από εκείνες με φαρδύ μπούστο και γοφούς, και μικρή μέση; Γεια σας κυρία «κλεψύδρα» και συγχαρητήρια γιατί έχετε μπόλικες επιλογές. Όλα τα μπικίνι σας ταιριάζουν, αλλά αν θέλετε να αναδείξετε το σώμα σας στο έπακρο, επιλέξτε κάποιο σουτιέν μπαλκονέ ή κάποιο κόψιμο παλιάς κοπής τύπου pin up girls.

Ώμοι μεγαλύτεροι από τη μέση

Για τη λεγόμενη κατηγορία «φράουλα» ενδείκνυνται μαγιό με λαιμόκοψη τύπου “V” ήτοι τα σουτιέν που δένουν γύρω από τον λαιμό. Αν έχετε μεγάλο στήθος, μπορείτε να πάρετε κάποιο ενισχυμένο με χοντρές τιράντες για να το… βαστάνε καλά.

Πληθωρικός σωματότυπος

Αν έχετε αρκετά παραπανίσια κιλά, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με λεπτές τιράντες και ψηλό κόψιμο στους μηρούς είναι καλή επιλογή οπτικού αδυνατίσματος. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μαγιό με λεπτομέρειες όπως αμπίρ κόψιμο και διακοσμήσεις στο στήθος ή ντραπαρίσματα τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα. Επίσης, διαγώνιες ή κάθετες ρίγες σε μαγιό αδυνατίζουν οπτικά.

Για πιο δραστικές αλλαγές, κάντε κλικ εδώ και εδώ.

in2life.gr

«Το κατάστημα θα παραμείνει σήμερα κλειστό». Αντιμέτωποι με αυτή την πινακίδα βρέθηκαν σήμερα οι πελάτες 8.000 καταστημάτων των Starbucks στις ΗΠΑ, καθώς η γνωστή αλυσίδα καφέ αποφάσισε να λάβει αυτό το μέτρο προκειμένου να κάνει μαθήματα καλής συμπεριφοράς στους υπαλλήλους της.
Αφορμή στάθηκε ο σάλος που προκλήθηκε προ εβδομάδων, όταν δύο νεαροί Αφροαμερικανοί συνελήφθησαν ύστερα από τηλεφώνημα του διευθυντή καταστήματος των Starbucks επειδή… κάθονταν σε τραπέζι χωρίς να έχουν παραγγείλει. Αν και ενημέρωσαν τον υπάλληλο ότι θα παραγγείλουν αργότερα επειδή περιμένουν φίλο τους, αυτός έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει το διευθυντή του κι εκείνος με τη σειρά του να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, έγινε viral στα social media και προκάλεσε κατακραυγή. Η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, να απομακρύνει τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους και να ανακοινώσει ότι σήμερα 29 Μαΐου θα παραμείνουν κλειστά 8.000 καταστήματα στις ΗΠΑ προκειμένου να γίνουν σεμινάρια στους εργαζόμενους κατά των φυλετικών προκαταλήψεων.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία λαμβάνει ένα τέτοιο μέτρο. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί παλαιότερα με ολιγόωρο «λουκέτο» σε χιλιάδες καταστήματα, προκειμένου να γίνει σεμινάριο για την παρασκευή του «τέλειου latte».
Πηγή:
news247
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!