Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019


Μια αινιγματική, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχητική ανάρτηση στο Twitter έκανε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς (η οποία πλέον έχει αλλάξει το επίθετό της σε Giuffre), η οποία ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη υπήρξε σκλάβα του σεξ του Τζέφρι Έπσταιν, ενώ είχε υποχρεωθεί να κάνει σεξ τρεις φορές παρά τη θέλησή της με τον πρίγκιπα Άντριου.
H 36χρονη γυναίκα φαίνεται πως φοβάται για τη ζωή της, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στη συνέντευξή της στο BBC.
«Κάνω δημοσίως γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Έχω ενημερώσει τον γιατρό μου και αν κάτι μου συμβεί, σας παρακαλώ για χάρη της οικογένειάς μου να τους προστατέψετε. Πολλοί μοχθηροί άνθρωποι θέλουν να με φιμώσουν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η συγκλονιστική συνέντευξή της

Στη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η Τζιούφρι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Άντριου έκανε σεξ μαζί της τρεις φορές, περιγράφοντας την πρώτη ερωτική επαφή μαζί του – κατόπιν εντολής της Γκισλέιν Μάξγουελ, στενής φίλης του Τζέφρι Έπσταϊν – ως «σύντομη και αηδιαστική».
Όπως εξήγησε η εμπειρία αυτή την έκανε να νιώσει «τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη», αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την κακοποίησε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ ερωτική επαφή με την εν λόγω γυναίκα, ενώ έχει αμφισβητήσει την αυθεντικότητα φωτογραφίας που τους δείχνει να ποζάρουν αγκαλιά.

«Ο πιο φρικτός χορός»

Ο πρίγκιπας της ζήτησε να χορέψουν και όπως εξομολογείται η Ρόμπερτς «ήταν ο πιο φρικτός χορός της ζωής της. Ο ιδρώτας του ήταν σαν να έβρεχε παντού».
«Στο αυτοκίνητο, η Γκισλέιν μου είπε ότι πρέπει να κάνω στον Αντριου ό,τι κάνω και στον Τζέφρι και αυτό με αρρώστησε», είπε
Αργότερα, το ίδιο βράδυ ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του στο σπίτι της Μάξγουελ, στη Μπελγκράβια, κάτι που επαναλήφθηκε δύο φορές ακόμη, στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στην Καραϊβική.
«Οι εμπλεκόμενοι θα συνεχίσουν προφανώς να χρησιμοποιούν αυτές τις γελοίες δικαιολογίες (…) Αυτά είναι βλακείες. Εκείνος ξέρει τι συνέβη, εγώ ξέρω τι συνέβη. Και μόνο ο ένας από εμάς λέει την αλήθεια. Και ξέρω ότι αυτή είμαι εγώ», επέμεινε η Τζιούφρι στη συνέντευξή της.
«Δεν πρόκειται για κάποια πρόστυχη ιστορία σεξ. Πρόκειται για μια υπόθεση εμπορίας ανθρώπων, μια ιστορία κακοποίησης, μια ιστορία της βασιλικής οικογένειάς σας», τόνισε.
Απαντώντας στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε: «Αρνούμαστε εμφατικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής και αβάσιμος».
Την περασμένη εβδομάδα η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποινική έρευνα στη Βρετανία για την υπόθεση.

Την αυτοκριτική του αποφάσισε να κάνει φέτος τις γιορτές ο ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ και να απολογηθεί για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε στο παρελθόν, στα χρόνια της εφηβείας του.
Ο 25χρονος τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με αναφορές στις «αδυναμίες» και τα λάθη του παρελθόντος του.
«Είμαι αποφασισμένος αυτήν την εορταστική περίοδο να αναλάβω την ευθύνη όλων των αδυναμιών μου και να εργαστώ με αυτές, για μένα και για όσους αγαπάω. Ποιος είναι ο δικός σας στόχος;» έγραψε ο Μπίμπερ απευθυνόμενος στα εκατομμύρια των ακολούθων του στο Instagram. 
«Εναντιωθείτε στον ρατσισμό» ήταν η δεύτερη ανάρτηση του τραγουδιστή. «Όταν ήμουν νεότερος, ήμουν ακαλλιέργητος και έπιασα τον εαυτό μου να λέει άσχημα πράγματα χωρίς να γνωρίζω τη δύναμη όλων όσων έλεγα. Συγγνώμη» έγραψε και πρόσθεσε: «Ο ρατσισμός εξακολουθεί να είναι πολύ διαδεδομένος και θέλω να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για υπενθυμίσω ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι έχουμε ίση αξία μπροστά στο Θεό».

Έξαλλη είναι η Κιμ Καρντάσιαν με την Κόρτνεϊ καθώς θεωρεί ότι η αδελφή της δεν είναι ειλικρινής και πως κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.
“Η δουλειά μας είναι να είμαστε ειλικρινείς και να δείχνουμε στον κόσμο τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή. Τα τελευταία πέντε χρόνια η Κόρτνεϊ επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”, είπε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δεν δίστασε να απειλήσει τη μεγαλύτερη της αδελφή πως αν συνεχίσει έτσι δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στην εκπομπή-ριάλιτι.
“Όλον αυτό τον καιρό που η Κόρτνεϊ δεν συμμετείχε στα γυρίσματα, η Κλόι και εγώ το αντιμετωπίζαμε χαλαρά. Αλλά, εάν είναι να μην ‘μοιραζόμαστε’ με τον κόσμο τις ζωές μας, γιατί να έχουμε θέση στην εκπομπή;” διερωτήθηκε η Κιμ Καρντάσιαν.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!