Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019


Ο Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα πριν δεχτεί τον ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25»: ότι ο χαρακτήρας του δεν θα ήταν ένας αραβόφωνος τρομοκράτης ή ένας κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως δικαιολογία για τα εγκλήματά του.
«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μάλεκ στην εφημερίδα «The Mirror». «Αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: «Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκεύαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται». Προφανώς όμως δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι λοιπόν ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη».
Αναφορικά με την ταινία είπε ότι «είναι ακόμα ένα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω, ό Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».
Προβλήματα παρατηρούν οι χρήστες του Instagram σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως και στην Ελλάδα, την Τετάρτη.
Σε Βρετανία και Γαλλία φαίνεται πως οι χρήστες αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη δυσκολία σύνδεσης με το κοινωνικό δίκτυο αυτό, αλλά και με το facebook και το WhatsApp.
Οι χρήστες διαμαρτύρονται πως η σύνδεση, η φόρτωση του περιεχομένου και οι ίδιες οι ιστοσελίδες αυτές δεν λειτουργούν.
Η βρετανική εφημερίδα The Sun πάντως επισημαίνει ναι μενν πως το πρόβλημα δεν είναι καθολικό, αλλά έχει επηρεάσει εκατοντάδες χρήστες.
xartis-provlimata-pic
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!