Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

 6 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και παραμένουν…ευτυχισμένα

Όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια έχουν κάποιες συνήθειες που προσπαθούν να ακολουθούν πιστά ώστε να διατηρήσουν τη σχέση τους υγιή.

Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω τις αγαπημένες μας και ακολουθήστε κάποιες από αυτές και στη δική σας σχέση.

#1. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια προσπαθούν να μην έχουν πολλές στιγμές σιγής όταν είναι με το άλλο τους μισό γιατί γνωρίζουν πως αυτές οι στιγμές μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση τους.

#2. Διαθέτουν την ίδια αίσθηση χιούμορ και τους αρέσει να κάνουν ο ένας τον άλλον να γελάει.

#3. Μπορεί να τσακωθούν για κάποια συγκεκριμένα πράγματα αλλά γνωρίζουν πως αυτό θα τους βοηθήσει να έχουν καλύτερη επικοινωνία.

#4. Δεν βαριούνται ποτέ να εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον την αγάπη τους. Παραμένουν ερωτευμένοι για πολλά χρόνια και αγαπημένοι για πάντα.

#5. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια προσπαθούν να παίρνουν όλες τις αποφάσεις τους μαζί. Είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες αποφάσεις θέλουν να είναι πάντα κοινές.

#6. Επιτρέπουν ο ένας στον άλλον να έχει προσωπικό χρόνο ώστε να κάνει τα πράγματα που αγαπάει. Έτσι έχουν και οι δύο χρόνο για να περάσουν μόνοι τους, για να κάνουν κάποιο χόμπι ή για να καθίσουν με τους φίλους τους.

#7. Δεν κάνουν small talks αλλά προτιμούν να κάνουν πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις που θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον καλύτερα.

#8. Κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον γιατί θέλουν να βλέπουν το άλλο τους μισό να χαίρεται και να είναι ευτυχισμένος.

#9. Δεν καταπιέζουν ποτέ ο ένας τον άλλον και προσπαθούν να κατανοήσουν τις ανάγκες τους.

#10. Ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον στο να πετύχουν περισσότερα πράγματα που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν στο μέλλον ακόμα περισσότερο.

πηγή:faysbook.gr

 έτρος Φιλιππίδης: Με ένα… γράμμα αποχαιρετά

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του Πέτρου Φιλιππίδη με τον σταθμό, οι σεναριογράφοι έψαχναν να βρουν τον

τρόπο εκείνο με τον οποίο θα γινόταν ομαλά η μετάβαση στην… νέα εποχή. Σε αυτή δηλαδή που ο «Παρασκευάς»

δεν θα βρίσκεται στο χωριό.

Ο τρόπος βρέθηκε και η «εξαφάνιση» του «Παρασκευά» αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο

επεισόδιο της Δευτέρας. Στο ίδιο επεισόδιο δηλαδή που θα κάνει την εμφάνιση του ο αδερφός του Παρασκευά, ο

Μένιος, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

Ο Παρασκευάς θα εξαφανιστεί και οι κάτοικοι του χωριού θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει όταν

δεν εμφανίζεται σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού του. Τους λόγους της εξαφάνισής του, τους εξηγεί στην σύζυγο

του με ένα γράμμα το οποίο της έχει αφήσει.

 Εμβόλιο: Από 20 Ιανουαρίου στον γενικό πληθυσμό - Η διαδικασία & οι προτεραιότητες (βίντεο)

Κορωνοϊός: Η Ρωσία εγκρίνει το τρίτο της εμβόλιο

Η Ρωσία ενέκρινε σήμερα ένα τρίτο εμβόλιο κατά της Covid-19 για εγχώρια χρήση, όπως ανακοίνωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

Οι πρώτες 120.000 δόσεις του εμβολίου, με την ονομασία CoviVac που παράγονται από το Κέντρο Χουμάκοφ στην Αγία Πετρούπολη, θα διατεθούν προς χρήση στη Ρωσία τον Μάρτιο, πρόσθεσε ο ίδιος.

 καρντάσιανγουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ, όπως επιβεβαίωσε στο Forbes εκπρόσωπος της Καρντάσιαν, σηματοδοτώντας το τέλος του "Kimye", ενός από τους πιο γνωστούς και πλουσιότερους γάμους διασημοτήτων.

Τα γεγονότα

-Οι Καρντάσιαν και Γουέστ είναι παντερεμένοι εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τα πρώτα σύννεφα σχηματίστηκαν πέρυσι με την αποτυχημένη απόπειρα του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

-Παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν τέσσερα παιδιά: North, Saint, Chicago και Psalm.

-Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της Καρντάσιαν, μετά το διαζύγιό της από τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας το 2004 και τον 72 ημερών γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις το 2011.

Πόσα χρήματα διακυβεύονται

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι με πόσα χρήματα θα μείνει το κάθε μέλος μετά τον χωρισμό, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία για τα οποία ενδεχομένως να αντιδικήσουν.

Ο Κάνιε είναι ο πλουσιότερος του ζευγαριού, με το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του να συνδέεται με τη δική του εταιρεία ένδυσης-υπόδυσης. Ο λόγος για την εταιρεία Yeezy, η αξία της οποίας σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται σε 1,26 δισ. δολ. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα αθλητικά παπούτσια της, τα οποία κατασκευάζει η Adidas. Ο Γουέστ εισπράττει περίπου το 11% των ετήσιων εσόδων της Yeezy, που ήταν περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.

Αν και με λιγότερα χρήματα, η περιουσία της Κιμ είναι πιο ρευστή. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Κιμ προέρχεται από το brand καλλυντικών KKW Beauty, στην οποία κατέχει μερίδιο 72%, το οποίο αποτιμάται σε 500 εκατ. δολ.

Η Κιμ έχει κερδίσει πολλά χρήματα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι και το μόντελινγκ, αλλά το μεγαλύτερο κερδος της προέκυψε όταν πούλησε το μερίδιό της ύψους 20% στην KKW Beauty στον όμιλο Coty για 200 εκατ. δολ. πέρυσι.

Τι μένει απέξω

Το ζευγάρι κατέχει πολλά σπίτια - και έχει αρκετές υποθήκες - μαζί, συμπεριλαμβανομένων μιας έπαυλης στο Calabasas, ενός διαμερίσματος στο Μαϊάμι και δύο αγροκτημάτων στο Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με έγγραφα που ο Γουέστ έστειλε στο Forbes πέρυσι, υπάρχουν επίσης 5 εκατομμύρια δολάρια σε έργα τέχνης, σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια σε οχήματα, 3,2 εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα.

Το τι θα πάρει ο καθένας, βέβαια, θα εξαρτηθεί από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου (αν πράγματι έχουν συνάψει κάτι τέτοιο) αλλά και από όσα θα συμφωνήσουν οι δικηγόροι τους. 

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!