Τρίτη 5 Απριλίου 2016

«Γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος» έλεγαν οι αρχαίοι και όπως φαίνεται είχαν απόλυτο δίκιο, αφού ακόμα και απλές καθημερινές συνήθειες, όπως το λούσιμο των μαλλιών μας, μπορεί να βελτιωθούν εφαρμόζοντας ορισμένες καινούργιες «επαναστατικές» τεχνικές. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα Independent, υπάρχει πλέον ένα καινούργιο σύστημα για το λούσιμο των μαλλιών που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε – και κάναμε μηχανικά – μέχρι σήμερα στο μπάνιο...
Με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα ένσημά σας και το πλήρες ασφαλιστικό σας βιογραφικό. Στο Πληροφοριακό Σύστημα «Άτλας» θα ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους ΦΚΑ της χώρας. Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ. Επίσης έχει ενσωματωθεί περίπου το 70% του χρόνου ασφάλισης...
Εταιρεία που λειτουργεί ενάντια στην πειρατεία θέλει να μπλοκάρει τους πειρατές μέσω του web browser. H εταιρεία με τα φιλόδοξα σχέδια είναι η Rightscorp, η οποία λέει ότι εργάζεται πάνω σε μια τεχνολογία που θα μπλοκάρει όσους κατεβάζουν παράνομα υλικό, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους web browsers τους μέχρι να πληρώσουν τα πρόστιμα που αντιστοιχούν στους κατόχους των δικαιωμάτων. H εταιρεία σε αυτή τη φάση στέλνει emails σε...
Οταν ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δημιουργούσε το 2004 τον πιο διάσημο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης δεν περίμενε ότι το Facebook θα γινόταν «όχημα» για την εξάπλωση του bullying στο μαγικό κόσμο του Διαδικτύου, με στόχο μάλιστα τα πιτσιρίκια του Δημοτικού! Κι όμως, στην ελληνική νεολαία, ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συντάραξε την Ελλάδα αποκαλύπτοντας το πιο σκοτεινό πρόσωπο του εκφοβισμού, η νέα έρευνα της Μονάδας Εφηβικής...
Μπορεί πολλές τροφές να είναι “light” και με χαμηλά λιπαρά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες ή ότι συμβάλλον στην απώλεια βάρους Έρευνα του πανεπιστημίου Cornell δείχνει ότι καταναλώνουμε 25% περισσότερη ποσότητα τροφής όταν πρόκειται για προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σε σύγκριση με την ποσότητα που καταναλώνουμε στα κανονικά προϊόντα, ενώ σύμφωνα με βρετανική έρευνα, το 10% των “προϊόντων διαίτης”...
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!