Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018


Δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών αλλά και ένας πραγματικός σταρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Η τελευταία του δόθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί μίνι διακοπές μαζί με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τον γιο του, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει πως το Νο 7 της Γιουβέντους επισκέφτηκε το υπερπολυτελές εστιατόριο "Scott's" του Λονδίνου και παρήγγειλε δύο μπουκάλια κρασί συνολικής αξίας... 31.000 ευρώ!
Άνθρωποι που ήταν στο εστιατόριο εκμυστηρεύτηκαν στην εφημερίδα πως ο Ρονάλντο μαζί με τη σύντροφό του και δύο φίλους του, παρήγγειλαν αρχικά ένα μπουκάλι "Richebourg Grand Cru", το πιο ακριβό κρασί στον κόσμο, που κοστίζει 20.000 ευρώ, με το κρασί αυτό να είναι τόσο σπάνιο που δεν έχει θέση στο μενού του εστιατορίου και προσφέρεται μόνο σε εκλεκτούς πελάτες.

  Ακολούθως ο "CR7" αγόρασε ένα μπουκάλι "Pomerol Petrus" του 1982, που ήταν σχετικά πιο φθηνό καθώς κόστισε 11.000 ευρώ!
Ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να γιορτάσει με στιλ τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, με αρκετούς θαμώνες του εστιατορίου να ισχυρίζονται πως ο Ρονάλντο και η παρέα του έφυγε γρήγορα για να δει αγώνες τένις στο τουρνουά ATP, αφήνοντας στη... μέση το δεύτερο μπουκάλι!

Ένα μοναδικό «vintage» ρολόι χειρός βγήκε «στο σφυρί» έναντι του ποσού-ρεκόρ των 3,915 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (3,88 εκατομμύρια δολάρια) σήμερα στη Γενεύη, όπως έγινε γνωστό από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s.
Το ρολόι κατασκευάστηκε το 1952 με την υπογραφή του Patek Philippe και πουλήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα στο Asprey’s -το μοναδικό που πουλήθηκε από το κατάστημα λιανικής του Λονδίνου. Το «The Asprey» ήταν ο «αστέρας» μεταξύ των 250 ρολογιών χειρός και τσέπης, μεταξύ αυτών από τους οίκους Cartier, Rolex και Vacheron Constantin, που δημοπρατήθηκαν.
Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, το αγόρασε σε δημοπρασία το 2006 έναντι του ποσού-ρεκόρ, και τότε, των 2,2 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (2,21 εκατομμύρια δολάρια).
Η ταυτότητα του αγοραστή και νέου του ιδιοκτήτη δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, αλλά το πρόσωπου που υπέβαλε τις προσφορές για λογαριασμό του ήταν μια νεαρή Ασιάτισσα με σκισμένο τζιν, η οποία καθόταν στην τελευταία σειρά της αίθουσας δημοπρασιών και μιλούσε κινέζικα στο κινητό τηλέφωνό της.
«Τιμή που καταγράφει παγκόσμιο ρεκόρ. Πουλήθηκε» είπε ο Σαμ Χίνς, ο επικεφαλής του Sotheby’s στον τομέα των ρολογιών.
Ο αρχικός ιδιοκτήτης του, τα αρχικά του οποίου, R.C., είναι χαραγμένα στο πίσω μέρος της χρυσής κασετίνας του ρολογιού, φαίνεται πώς το έλαβε ως δώρο για τα 21α γενέθλιά του. Τα στοιχεία του παραμένουν επίσης άγνωστα.

Η Μόνικα Λεβίνσκι έχει καθίσει για πολλές συνεντεύξεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλά σπάνια έχει μιλήσει για την υπόθεση της με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και τον περίφημο «λεκέ».
Όλα αυτά θα αλλάξουν με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα αρχίσει να προβάλεται. Το όνομα αυτού «υπόθεση Κλίντον», όπου η Λεβίνσκι συζητά τα πάντα, γύρω από το πώς ο Κλίντον άφησε τον περίφημο λεκέ στο μπλε φόρεμα της.
Σε ένα επεισόδιο, το οποίο είδε η New York Post, η Λεβίνσκι λέει ότι δεν γνώριζε καν ότι το φόρεμα ήταν λεκιασμένο και ότι σε ένα σημείο πίστευε ότι είχε πέσει ντιπ από σπανάκι.
Είπε επίσης ότι ο λεκές μετά από μια σεξουαλική πράξη με τον πρόεδρο στο μπάνιο οβάλ γραφείου, λίγο μετά από το δώρο που της είχε κάνει, μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του Φύλλα Χλόης του Ουώλτ Ουίτμαν.
«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.
Αποκάλυψε ότι κλήθηκε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ενός δώρου και μπήκε στο Οβάλ Γραφείο με τον Κλίντον και τον γραμματέα του, ο οποίος γρήγορα έφυγε στην τραπεζαρία.
Η Λεβίνσκι είπε ότι ο Κλίντον της είπε: «πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα» και «εσύ και τα καπέλα σου».
Ακολούθησε ένα «πραγματικά όμορφο αντίγραφο» του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν.
Στη συνέχεια… μετακόμισαν στην τουαλέτα.
«Και έτσι μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», υπενθυμίζει η Λεβίνσκι.
«Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ».
Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».
Πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, η Λεβίνσκι εκφράζει την απογοήτευσή της ότι ο Μπιλ δεν πιστεύει ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από αυτήν, αλλά και την επιθυμία της να πει στη Χίλαρι ότι λυπάται.
Υπάτιος Πατμάνογλου
"Έτοιμος να ξανακάνω οικογένεια" φέρεται να είναι ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνδρας που έχασε τη σύζυγο του Αποστολία και τον μοναχογιό του Παύλο στο τροχαίο με την Πόρσε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, το Φεβρουάριο του 2017.
Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" αναφέρθηκε στη γυναίκα που τον έκανε να ερωτευθεί ξανά, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα από το οποίο ο ίδιος γλίτωσε από θαύμα.
Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, που επικαλείται δηλώσεις του περιβάλλοντός του, το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα.
"Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό", δήλωσε συγγενής του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πατμάνογλου έχασε γυναίκα και παιδί ενώ είχαν κάνει στάση ταξιδεύοντας προς Πτολεμαΐδα, όταν έπεσε επάνω στο όχημα μια Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τον ίδιο να επιζεί από τύχη επειδή δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.
Προ ημερών, ο ίδιος είχε κάνει μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, αναφέροντας ότι "η ζωή συνεχίζεται".
Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύεται ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου που είχε χάσει γυναίκα και παιδί
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!