Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016





Οι κραυγές του γιου της Tyler κατά τη διάρκεια της νύχτας μετάτρεψαν μια μητέρα στην Αυστραλία σε σούπερ μαμά. Όταν μπήκε στο δωμάτιο του γιου της ένας πύθωνας 3 μέτρων δάγκωνε το πρόσωπο του γιου της.


Αμέσως η Tammy το άρπαξε και το πέταξε μακριά. Αργότερα φώναξε τον οικογενειακό φίλο Craig Baker που σκότωσε το ερπετό. Το φίδι είχε μπει στο σπίτι τους στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία και επιτέθηκε στον ανήλικο το βράδυ. Αρχικά του δάγκωσε το χέρι και στη συνέχεια άρχισε να δαγκώνει το προσωπάκι του.

Ήταν η στιγμή που έσπευσε από τα ουρλιαχτά η μητέρα του και το σταμάτησε. Ο Craig Baker, που σκότωσε το φίδι, ανέβασε φωτογραφία στο Facebook, σημειώνοντας πως ο μικρός Tyler είναι καλά στην υγεία του. Εκπρόσωπος του Mid North Coast Local Health Destrict είπε στην Daily Telegraph πως το 6χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Macksville District Hospital την περασμένη Παρασκευή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Coffs Harbour hospital.


Πηγή: Telegraph




Ήταν ο νικητής του διαγωνισμού και το μεγάλο έπαθλο για τον 16χρονο Ruslan Schedrin είναι να περάσει ένα μήνα σε ξενοδοχείο με τη Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova! Ενώ ο ανήλικος είναι εκστασιασμένος, η μητέρα του είναι εξοργισμένη.


Ο μαθητής από τη Ρωσία, που κέρδισε τον online διαγωνισμό, ανυπομονεί για τη μεγάλη συνάντηση, σημειώνοντας πως βράζει μέσα του. Θα περάσει έναν μήνα με την καυτή πορνοστάρ σε ξενοδοχείο στη Μόσχα. "Δεν το πίστευα στην αρχή. Νόμιζα ότι ήταν ψέμματα. Όταν αποδείχτηκε αληθινό, ευχαρίστησα το site. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν. Τώρα χαίρονται για εμένα. Μερικοί με ζηλεύουν. Την είδα και μου άρεσαν τα πάντα. Ανυπομονώ για τη συνάντησή μας. Βράζουν τα πάντα μέσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο 16χρονος που έχει εργαστεί ως ηθοποιός. "Όταν το είπα στη μητέρα μου το πήρε άσχημα αλλά νομίζω ότι θα το λύσουμε. Όταν συναντήσω την κοπέλα θα της πω "γεια, είμαι το αγόρι που σε κέρδισε".


Η μητέρα του όχι απλά δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του γιου της αλλά είναι εξοργισμένη. "Είμαι κατά όλου αυτού. Έχει εξετάσεις, διάβασμα. Τι εννοούν έναν μήνα με μια πορνοστάρ; Ακόμα και μια εβδομάδα θα ήταν υπερβολή. Θα έπρεπε να μας δώσουν 100.000 ρούβλια. Θα είμασταν χαρούμενοι. Πώς σκέφτηκαν κάτι τέτοιο για έναν 16χρονο; Είμαι σοκαρισμένη. Δεν έχω δει την κοπέλα, αλλά ο γιος μου πρέπει να διαβάσει", σημείωσε η Vera Schedrina.

Το βραβείο, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, μπορεί να περάσει στον επίσημο εκπρόσωπό του, όπως για παράδειγμα στον πατέρα του. Η μητέρα του φυσικά ούτε που θέλει να το σκεφτεί. Είναι αντίθετη. Εξήγησε πως η κατάσταση έχει προκαλέσει καβγάδες στην οικογένεια και πως ο γιος της έχει τρελαθεί με το έπαθλο.


Στο ίδιο μήκος κύματος και η 17χρονη αδερφή του Diana Schedrina που εκφράζει την αντίθεσή της. "Δεν νομίζω ότι έχει να του προσφέρει κάτι. Αν θέλει μπορεί να βρει μια κοπέλα. Τι θα είχε συμβεί αν κέρδιζε ένας παντρεμένος άντρας ή μια κοπέλα; Είναι λάθος ιδέα για βραβείο".

Η πορνοστάρ Ekaterina Makarova, που διανύει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, είχε συμφωνήσει πριν από 3 μήνες να είναι το βραβείο για τον επισκέπτη με αριθμό 100.000 που θα έμπαινε στην ιστοσελίδα που πουλά εικονικά όπλα για παιχνίδια στον υπολογιστή. Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Ruslan, αλλά δήλωσε πως τα 16 είναι μια καλή ηλικία για να είναι κάποιος ανεξάρτητος. "Θα ταξιδέψω στη Μόσχα και μετά θα αποφασίσει. Θα το διαπραγματευτούμε με τη μητέρα του αν μπορεί να ζήσει μαζί μου σε ξενοδοχείο ή να ταξιδέψει κάπου μαζί μου. Έχει εξετάσεις και διάβασμα". Όταν τη ρώτησαν αν το βραβείο σημαίνει και σεξ με τον νικητή, η πορνοστάρ είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθορισμένο. Σημείωσε βέβαια πως όλα είναι μέσα στη ζωή, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοιχτό.


"Είναι κάτι που συνηθίζεται όταν άπειρα αγόρια βρίσκουν πιο έμπειρες κοπέλες. Δεν ξέρω. Τουλάχιστον θα είμαστε φίλοι. Μου άρεσε στις φωτογραφίες. Αν δεν νιώθει άνετα σε ξενοδοχείο, μπορεί να μείνει σπίτι. Θα πρέπει να αποφασίσει".


Πηγή: Dailymail
Από Μάρτιο οι φορολογικές δηλώσειςΚλειστή παραμένει η πύλη του Taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων και δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι να κατατεθούν στη Βουλή οι νομοθετικές διατάξεις με τις οποίες θα διευθετούνται εκκρεμότητες για τη φορολόγηση των εισοδημάτων που αποκτήθηκαν το 2015 και την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εκτιμήσεις είναι ότι το σύστημα θα ανοίξει τον Μάρτιο. Οι φορολογούμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους 60 ημέρες, δηλαδή έως το τέλος Απριλίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο, θα δοθεί η δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλήσουν το φόρο σε μηνιαίες δόσεις με τα σενάρια να προβλέπουν την καταβολή του σε 5 ή 8 μηνιαίες δόσεις και την πρώτη δόση να καταβάλλεται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από τη βεβαίωση του φόρου.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε να ανοίξει το Taxisnet στις αρχές Φεβρουαρίου για να υποβληθούν οι δηλώσεις, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό κι έτσι οι ημερομηνίες μετατίθενται.
Το υπουργείο Οικονομικών θέλει να αποφύγει την υπερσυγκέντρωση φορολογικών υποχρεώσεων μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους κάτι που συμβαίνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα, ειδικά κατά το τελευταίο τρίμηνο κάθε έτους να «φουσκώνουν» τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία.
tanea.gr
Ο No.1 παράγοντας κινδύνου για διαζύγιο – και πώς να το αποφύγετε
Ο Dr. John Gottman, ένας από τους μεγαλύτερους συμβούλους σχέσεων και γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "The Seven Principles for Making Marriage Work: A Practical Guide from the Country's Foremost Relationship Expert", δαπάνησε τέσσερις δεκαετίες για να λύσει τον γρίφο των γάμων που έχουν άδοξο τέλος, τι πραγματικά δημιουργεί ένα ρήγμα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και κατά πόσο αυτό μπορεί να διορθωθεί. Έπειτα από μια τεράστια έρευνα γύρω από τα θέματα αυτά ο Dr. Gottman παρατήρησε πως τα ζευγάρια που χωρίζουν έχουν ένα κοινό μοτίβο, προσδιορίζοντας πως αυτό είναι και ο #1 προγνωστικός δείκτης του διαζυγίου. Είστε έτοιμοι για την μεγάλη αποκάλυψη;

Είναι η περιφρόνηση.
Η κάθε είδους περιφρόνηση, αυτή που ο άλλος αντιδρά όταν του λες κάτι και γυρίζει τα μάτια προς τα πάνω, που δείχνει έντονα ότι αισθάνεται αηδία με κάτι που κάνεις, η περιφρόνηση που έρχεται επίσης με αρνητικές σκέψεις. Πολλοί από εμάς την έχουμε νιώσει για κάποιον σύντροφο μας (και δείξει), αλλά ακόμα κι αν την αισθάνεστε και τώρα για τον σύντροφο σας δεν σημαίνει πως είστε καταραμένες να χωρίσετε.
Ο Mike McNulty του Gottman Institute διασαφηνίζει όλα όσα πρέπει να ξέρει ένα ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένων γιατί η περιφρόνηση είναι τόσο επιζήμια σε μια σχέση, πώς να την αντιμετωπίσετε και, το πιο σημαντικό, πώς να την σταματήσετε.

Πως προκύπτει η περιφρόνηση
Είναι φυσιολογικό να αισθανόμαστε ενοχλημένες κάποιες φορές με διάφορα πράγματα που σχετίζονται με τον σύντροφο μας, ή να διαφωνούμε, αλλά όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να φτάνει στο σημείο της περιφρόνησης, αυτό είναι ανθυγιεινό, λέει ο  McNulty. Όλα τα ζευγάρια έχουν προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται, επανεμφανίζονται ή την θέση τους παίρνουν άλλα. Το θέμα είναι πως επιλέγουμε να τα χειριστούμε: με ευγένεια ή με περιφρόνηση; Αυτό είναι και που θα καθορίσει αν θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα υγιές ζευγάρι ή αν έχουμε υπογράψει την ημερομηνία λήξης μας. Τα ζευγάρια που δεν συζητούν τα προβλήματα τους είναι και αυτά με τον μεγαλύτερο βαθμό κινδύνου για ένα διαζύγιο. Τα ζευγάρια που βαίνουν προς τον χωρισμό έχουν τις χαρακτηριστικές τάσεις: θυμώνουν εύκολα μεταξύ τους. Παράλληλα χρησιμοποιούν αυτό που λέμε «οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης»: κριτική, περιφρόνηση, κωλυσιεργία και αμυντική στάση. Αυτό οδηγεί και σε σωματικές εκρήξεις, μεγαλύτερη ποσότητα ορμονών απελευθερώνεται, η παλμοί της καρδιάς πολλαπλασιάζονται, οι μύες βρίσκονται σε ένταση, το δέρμα ζεσταίνεται και ιδρώνει. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Αν έχετε έρθει αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση, τότε σίγουρα θα ξέρετε πως οι ψυχικοί λόγοι που σας οδήγησαν εκεί δεν σας διευκόλυναν για να κάνετε μια πολιτισμένη συζήτηση. Σε αυτή τη φάση, όταν τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο, το ζευγάρι δεν μπορεί να λάβει νέες πληροφορίες  και χάνει την αίσθηση του χιούμορ και της δημιουργικότητας του διαλόγου. Με άλλα λόγια, θα ήταν προτιμότερο το ζευγάρι να μιλήσει κάποιες στιγμές αργότερα, όταν και οι δύο θα αισθάνονται πιο ήρεμοι.

Τα καλά νέα για τον θυμό 
Ακόμη κι αν εσείς και ο σύντροφός σας βρεθήκατε σε μια έντονη διαφωνία τελευταία, αυτό δεν σημαίνει πως οδεύετε προς την καταστροφή. «Οι σχέσεις πεθαίνουν από τον πάγο, όχι από την φωτιά», υποστηρίζει ο McNulty. Κάποια ζευγάρια καταλήγουν να μην πιστεύουν καθόλου στον διάλογο. Θεωρούν τις διενέξεις και τις διαφωνίες κάτι τρομερά δύσκολο και επίπονο κι έτσι, παραιτούνται. Μεγαλώνουν την απόσταση μεταξύ τους και καταλήγουν να είναι περισσότερο σαν συγκάτοικοι, παρά σαν σύζυγοι. Στο τέλος, η συναισθηματική αποδέσμευση είναι η απόλυτη ένδειξη πως ένα ζευγάρι κατευθύνεται προς το διαζύγιο. «Αν ακόμη διαφωνείτε μεταξύ σας, καβγαδίζετε και θυμώνετε, τότε δεν έχετε φτάσει ακόμα στο σημείο της παράδοσης», λέει ο McNulty.

Τι να προσέξετε
Το γύρισμα των βολβών των ματιών προς τα πάνω είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση περιφρόνησης. Εκτός από αυτή την αντίδραση, το ανασήκωμα του άνω χείλους που δημιουργεί μια χλεύη, είναι άλλο ένα σημάδι περιφρόνησης. Αυτές οι κινήσεις αποτελούν συνολικές στάσεις απέχθειας προς τον σύντροφο σας και ενδεχομένως ένας τρόπος να νιώσετε εσείς ανωτερότητα. Κάποιες φορές η περιφρόνηση έρχεται και λεκτικά. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι συζητά για τις δουλειές του σπιτιού και λέει ο ένας «στην οικογένεια μου, νοιαζόμασταν περισσότερο για την καθαριότητα του σπιτιού». Η σιωπηλή κατάληξη της πρότασης αυτής είναι «…στην δική σου μάλλον όχι». Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι «η οικογένεια μου είναι ανώτερη από τη δική σου». Η περιφρόνηση χωρίς τις εκφράσεις του προσώπου μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο σκληρή.

Διώχνοντας την περιφρόνηση από τη ζωή μας
Τώρα που ξέρετε πόσο επιβλαβής είναι η περιφρόνηση, εδώ είναι τα πέντε πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη σχέση σας για να χειριστεί τις συγκρούσεις καλύτερα:
1.      Να είστε σε επιφυλακή για τις δικές σας κακές αντιδράσεις (μάτια που ανεβοκατεβαίνουν, στόματα που στραβώνουν, παθητικά σχόλια που στόχο τους έχουν την επίθεση).
2.      Δώστε στις προσδοκίες σας έναν έλεγχο της πραγματικότητας. «Τα ζευγάρια συχνά εξιδανικεύουν ο ένας τον άλλο και στο τέλος περιμένουν τόσα πολλά», εξηγεί ο McNulty. Ο ίδιος προτείνει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας πως ο σύντροφος μας είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος από εμάς, με διαφορετικές απόψεις και ένα διαφορετικό σύνολο των θεμελιωδών αναγκών του. Δεν γίνουμε να συμφωνούμε σε όλα μαζί του και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, προκειμένου να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε μια αρμονία. Η πλειονότητα των προβλημάτων μεταξύ ενός ζευγαριού τους ακολουθεί συνέχεια (όπου το 69% των προβλημάτων είναι καθημερινότητας και μόλις το 31% επιλύονται με απλές διαδικασίες). Οπότε πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε.
3.      Γυρίστε το θέμα γύρω από τον εαυτό σας. Όταν πρόκειται για κάτι που σας τσιγκλάει πολύ, αναρωτηθείτε «γιατί με ενοχλεί τόσο αυτή η συμπεριφορά; Μπορώ να μάθω να ζω με αυτή;». Αν όχι, δοκιμάστε να βρείτε τον τρόπο ή ζητήστε συμβουλές για να μάθετε κάποιους μηχανισμούς αντιμετώπισης των προστριβών με τον σύντροφο σας. Αλλά όπως επισημαίνει ο McNulty «στον γάμο πρέπει να μάθουμε να επιλέγουμε τις μάχες μας».
4.      Αντί να νιώσετε θυμό για τον σύντροφο σας όταν εκείνος εκφράζει τις θέσεις του που σας βρίσκουν αντίθετες, προκαλέστε τον εαυτό σας με το να προσπαθήσετε να εισχωρήσετε σε αυτό που σας λέει εκείνος. Αυτό θα σας κάνει να εξασκήσετε την υπομονή σας στον διάλογο.
5.      Όταν έρθει η ώρα να δώσετε φωνή στα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, θυμηθείτε να διαμαρτυρηθείτε απαλά και με ευγένεια, αποφεύγοντας να κατηγορήσετε το άλλο πρόσωπο. Μιλήστε για τα συναισθήματα σας και για το πώς αισθάνεστε χωρίς να επιρρίψετε ευθύνες και να ασκήσετε κριτική στον σύζυγο σας. Αυτές οι μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά μας είναι αρκετά απλές και κάνουν πραγματικά τη διαφορά.
marieclaire.gr
Η πόλη που δεν μπορεί να βρει γιατρό (με μισθό 30.000 ευρώ)
Αν σας πρόσφεραν 360.000 ευρώ ετήσια αμοιβή, θα πιάνατε δουλειά οπουδήποτε, έτσι δεν είναι;
Στη Νέα Ζηλανδία προσφέρουν μια τέτοια ευκαιρία απασχόλησης, αλλά κανείς δεν θέλει να πάει να εργαστεί εκεί όσα χρήματα κι αν του δίνουν, γιατί… δεν έχει πρόσβαση στο Internet και η κοινωνική ζωή είναι υπό του μηδενός.
 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Μια μικρή πόλη της Νέας Ζηλανδίας, το Τοκορόα που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Βόρειου Νησιού, ακριβώς ανάμεσα στο Οκλαντ και το Ουέλινγκτον, αναζητά εδώ και δυο χρόνια έναν δεύτερο κοινοτικό γιατρό.
Μάλιστα το όλο πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει ετήσιο μισθό 360.000 ευρώ (δηλαδή με άλλα λόγια 30.000 ευρώ μηνιάτικο), τρεις μήνες άδεια μετ’ αποδοχών, μηδέν ώρες νυχτερινή εργασία, μηδέν ώρες δουλειά κατά τα Σαββατοκύριακα καθώς κι ένα πλουσιοπάροχο πελατολόγιο της τάξεως των 6.000 ασθενών –κι όλα αυτά για μια πόλη 14.000 κατοίκων.
Κι όμως, όπως εξηγεί ο νυν γιατρός της πόλης Αλαν Κένι, μετά από δυο χρόνια αναζήτησης, ακόμη να βρει έναν συνάδελφο που, σημειωτέον, δεν θα τον αντικαταστήσει, αλλά απλώς… θα τον βοηθάει!
«Η δουλειά έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μόνος μου δεν μπορώ να εξυπηρετήσω όλη την πόλη», λέει ο Κένι, που έχει καταγωγή από την Βρετανία και μετακόμισε πριν πολλά χρόνια στη Νέα Ζηλανδία μαζί με την οικογένεια του.
«Κατά καιρούς έρχονται διάφοροι συνάδελφοι μου να με βοηθήσουν, αλλά δεν κάθονται πολύ», προσθέτει ο Κένι που αποδίδει τον δισταγμό των γιατρών στο γεγονός ότι η πρόσβαση στο Internet είναι πενιχρή, η κοινωνική ζωή είναι… υπό του μηδέν, ενώ η τοποθεσία της πόλης την καθιστά πολύ απομονωμένη από τις υπόλοιπες νεοζηλανδικές μεγαλουπόλεις.
«Παρολ’ αυτά, προσφέρουμε ένα τεράστιο μισθό, πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο που επικρατεί στην αγορά εργασίας», τονίζει ο Βρετανός γιατρός και δεν έχει άδικο, καθώς ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν γιατρό δεν υπερβαίνει τα 240.000 ευρώ.
Η αναζήτηση για τον Κένι συνεχίζεται, όπως λέει, με την ελπίδα σύντομα οι… προσευχές του να εισακουστούνε και να έρθει κάποιος συνάδελφος του προκειμένου να τον ξαλαφρώσει από ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών του υποχρεώσεων.
in.gr
Τρίχινη μάζα 1,5 κιλού στο στομάχι κοπέλας που έτρωγε τα μαλλιά της
Μια τρίχινη μάζα, βάρους 1,5 κιλού και μήκους 27 εκατοστών, έβγαλαν από το στομάχι μιας 17χρονης, που έτρωγε τα μαλλιά της, γιατροί της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα τριχοπίλημα στομάχου, το οποίο αποτελείται από συμπαγείς μάζες τριχών που παραμένουν συνήθως στον στόμαχο ατόμων με ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που για μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν την έξη της τριχοφαγίας.

Η 17χρονη είχε πάει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, λόγω αδυναμίας, ανορεξίας, εύκολης κόπωσης και απώλειας βάρους.

Από την κλινική εξέταση διαπιστώθηκε ότι μια ευμεγέθης μάζα καταλάμβανε ολόκληρη την άνω κοιλία, ενώ τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου έδειξαν ότι πάσχει από σοβαρή μικροκυτταρική αναιμία.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και αξονική τομογραφία με την υπόνοια τριχοπιλήματος καθώς και σε γαστροσκόπηση, με την οποία επιβεβαιώθηκε η διάγνωση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο συντονιστής διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παπανικολάου, Μάριος Κατσούναρος πρόκειται για ένα περιστατικό που αντιμετωπίστηκε παλαιότερα (το 2011) και τώρα παρουσιάζεται ως αναρτημένη ανακοίνωση στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κατσούναρος επεσήμανε ότι τα τριχοπιλήματα στομάχου μπορούν να λάβουν μεγάλες διαστάσεις και να προκαλέσουν σημαντικές ή και επικίνδυνες για τη ζωή επιπλοκές, όπως εξέλκωση, απόφραξη ή και διάτρηση ακόμη και αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της ανακοίνωσης, η σιδηροπενική αναιμία είναι μια σπάνια εκδήλωση, που μπορεί να παρουσιαστεί σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη και χωρίς εμφανή απώλεια αίματος, ενώ η επιτυχής αφαίρεση του τριχοπιλήματος φαίνεται ότι συμβάλλει στη διόρθωση της σιδηροπενίας.

Στο πλευρό του κατά 20 χρόνια μικρότερου αγαπημένου της, χαμογελαστή και με το μονόπετρο να κάνει «μπαμ», έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως αρραβωνιασμένη η Κάιλι Μινόγκ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 47χρονη σταρ και ο 27χρονος ηθοποιός Τζόσουα Σας έκαναν το επόμενο βήμα και ετοιμάζονται για γάμο, μετά από περίπου έξι μήνες σχέσης.

Το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του ως αρραβωνιασμένο το βράδυ της Τετάρτης, στα βρετανικά μουσικά βραβεία Brit Awards, στο «O2 Arena» του Λονδίνου, με τους φωτογράφους να εστιάζουν –πού αλλού;- στο τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της τραγουδίστριας!

ΠΗΓΗ: star.gr

Περί τα 72 εκατ. δολάρια υποχρεούται να καταβάλει η εταιρία Johnson & Johnson σαν αποζημίωση στην οικογένεια μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, ο θάνατος της οποίας συνδέεται με την χρήση προϊόντων της εταιρίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Ζακλίν Φοξ, η οποία ζούσε στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, χρησιμοποιούσε για περισσότερα από 35χρόνια το ταλκ για μωρά της Johnson & Johnson και το αφρόλουτρο «Shower to Shower» για την γυναικεία υγιεινή. Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο στην ηλικία των 62 ετών.
Έπειτα από τρεις ολόκληρες εβδομάδες, οι ένορκοι στο δικαστήριο του Μιζούρι έκριναν το βράδυ της Δευτέρας ότι η Johnson & Johnson είναι ένοχη για απάτη, αμέλεια και συνωμοσία.
«Η Johnson & Johnson γνώριζε από τη δεκαετία του 1980 τους κινδύνους, αλλά προτίμησε να πει ψέματα στους καταναλωτές», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Τζιρ Μπίσλι, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Ένα δικαστήριο του Μιζούρι διέταξε την Johnson & Johnson να καταβάλει στην οικογένεια της Ζακλίν Φοξ το τεράστιο αυτό ποσό, ενώ την ίδια ώρα η εταιρεία είναι αντιμέτωπη με δεκάδες άλλες αγωγές που έχουν γίνει από πολίτες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι με σκοπό να αυξήσει τις πωλήσεις της, δεν ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα που παράγει και τα οποία έχουν ως βάση το ταλκ, μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.
Η εκπρόσωπος της εταιρείας, Κάρλ Γκούντριτς, ανέφερε ότι η Johnson & Johnson είναι «απογοητευμένη» με την έκβαση τς συγκεκριμένης υπόθεσης, τονίζοντας πως η ασφάλεια και η υγεία των καταναλωτών είναι η «μεγαλύτερη ευθύνη» της εταιρείας.
«Συμπάσχουμε με την οικογένεια της γυναίκας αλλά πιστεύουμε ότι η ποιότητα του ταλκ που χρησιμοποιούμε, υποστηρίζεται από δεκαετίες επιστημονικών ερευνών», ανέφερε.
Πηγή: sofokleousin.gr




Αποκαλύψεις έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στον αέρα της εκπομπής «Βράδυ». Ο Δήμαρχος Στυλίδας ρώτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο αν έχει πάει ποτέ με άντρα, εκείνος απάντησε «όχι» και τότε αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ο ίδιος το έχει κάνει στο παρελθόν.
Απόστολος Γκλέτσος: Να σε ρωτήσω κάτι, με άντρα έχεις πάει;
Πέτρος Κωστόπουλος: Όχι.
Απόστολος Γκλέτσος Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει και το λέω;
Πέτρος Κωστόπουλος: Το λες;
Απόστολος Γκλέτσος: Βέβαια και το λέω!
Πέτρος Κωστόπουλος: Που το έχεις πει;
Απόστολος Γκλέτσος Εδώ, τώρα. Μόνο εγώ έχω πάει; Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα! Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άντρα είμαι εγώ, εντάξει!

aftodioikisi.gr

Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως όσοι πάσχουν έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ προβληματική συναισθηματικά ζωή. Δύσκολη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους εκάστοτε συντρόφους τους.
Τι κι αν οι μαϊμουδίτσες είναι –ομολογουμένως- αξιαγάπητες; Όταν ο άνθρωπος έχει την τάση να μιμείται στις ερωτικές του σχέσεις τη συμπεριφορά τους, υπάρχει πρόβλημα. Και αν ακόμα αναρωτιέστε τι είναι αυτό που συνδέει τη μαϊμού με τον άνθρωπο κοιτάξτε γύρω σας.
Πόσοι άνθρωποι είναι εξαρτημένοι από μία σχέση; Πόσοι δεν κάνουν βήμα μόνοι τους, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις; Και πόσοι αδυνατούν να εγκαταλείψουν μια σχέση που δεν τους καλύπτει πλέον χωρίς πρώτα να βρουν την επόμενη; Και κάπου εκεί φτάνουμε σε αυτό που αποκαλούμε «σύνδρομο της μαϊμούς».
Όπως ακριβώς οι μαϊμούδες δεν αφήνουν ποτέ από το χέρι τους το κλαδί από το οποίο κρατιούνται χωρίς πρώτα να έχουν πιάσει με το άλλο τους χέρι κάποιο άλλο κλαδί, έτσι λειτουργούν και αυτοί οι άνθρωποι. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ έναν σύντροφο, όσο και να μην τον θέλουν ή τον χρειάζονται πια, χωρίς πρώτα να έχουν εξασφαλίσει την ύπαρξη του επόμενου. Καταλήγουν λοιπόν σε παράλληλες σχέσεις και δεσμούς εξάρτησης που, όμως, διαρκούν μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ενδιαφερόμενος.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι σύνηθες τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες και συνδέεται άμεσα με την έλλειψη αυτοπεποίθησης, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση αλλά και την ανάγκη αυτοπροβολής.
Σας θυμίζει κάτι; Αν ναι, ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε την ερωτική σας συμπεριφορά και να αφήσετε το δίπορτο για… τις μαϊμούδες!
Πηγή: koolnews.gr

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook, καθώς το αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενίσχυσε τα «εργαλεία», με τα οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τις αντιδράσεις του σε όσα διαβάζει και βλέπει.
Πιο συγκεκριμένα, εάν μετακινήσει κανείς τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like» («Μου αρέσει»), θα διαπιστώσει ότι, πλέον, μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» (φόρος τιμής στον Γιάνη Βαρουφάκη) μέχρι το… «έλεος»!
Για να χρησιμοποιήσουν τα πέντε «reactions», όπως ονομάζονται, οι χρήστες του Facebook αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!