Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

 

Σάλος έχει ξεσπάσει με δύο φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και απεικονίζουν τους υπαλλήλους του γραφείου κηδειών να ποζάρουν δίπλα στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μολίνα, ένας εκ των εργαζομένων του «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την κηδεία του Ντιέγκο, ανέβασε τη σέλφι με την προετοιμασία της ταφής στα social media και εξαγρίωσε τον κόσμο. Λίγο αργότερα, δύο ακόμη υπάλληλοι ανέβασαν ανάλογη φωτογραφία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρους του Αργεντίνου άσου, Ματίας Μόρλα.

Όσον αφορά τον υπάλληλο, η απόλυσή του ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, παρά τη συγγνώμη του.

 

Ένας ευχαριστημένος πελάτης εστιατορίου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, το οποίο κλείνει λόγω κορωνοϊού, άφησε φιλοδώρημα ύψους 3.000 δολαρίων.

Αφού ήπιε το ποτό του –κόστους επτά δολαρίων- ο άνδρας κάλεσε τον ιδιοκτήτη να μοιραστεί με τέσσερις υπαλλήλους του καταστήματος το φιλοδώρημα που θα τους άφηνε.

Όπως περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Nighttown, καθώς ο άνδρας περπατούσε προς την έξοδο του καταστήματος, διαπίστωσε ότι το ποσό έφτανε τις 3.000 δολάρια.

«Έτρεξα πίσω του και μου είπε ότι δεν έκανε λάθος, καθώς και ότι θα μας δει όταν ανοίξουμε ξανά», σημείωσε ο Μπρένταν Ρινγκ.

Ο ιδιοκτήτης τόνισε πάντως ότι δεν θα αποκαλύψει το όνομα του πελάτη, εκτιμώντας ότι ο άνδρας δεν θα το ήθελε.

Εξέφρασε δε την ευγνωμοσύνη του ίδιου και του προσωπικού «για αυτήν την απίστευτα ευγενική και υπέροχη χειρονομία», όπως είπε.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!