Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

ο WiFi είναι η συντομογραφία για την Wireless Fidelity και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στη σύγχρονη εποχή. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο WiFi λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει, ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Σήμερα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, τα περισσότερα δίκτυα έχουν περιορισμό κωδικού πρόσβασης, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε.
Όπως όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει λένε, η τουλάχιστον ψάχνοντας βρίσκουμε τρόπους να το ξεκλειδώσουμε.
Έτσι λοιπόν πιο κάτω θα δούμε μερικές εφαρμογές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βρούμε τους κωδικούς πρόσβασης από κλειδωμένα δίκτυα WiFi.
Instabridge – WiFi Passwords
To Instabridge δεν είναι στην πραγματικότητα μια εφαρμογή για hacking. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή έρχεται με ένα ενσωματωμένο μηχανισμό που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δωρεάν WiFi ή σε ένα σημείο κοντά σας. Διατηρώντας μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια δίκτυα WiFi, το Instabridge θα σας βεβαιώσει ότι θα είστε πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ακόμα και αν έχει λήξει το πακέτο δεδομένων σας. Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις συσκευές iOS που εκτελούνται σε iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση.
Πλεονεκτήματα του Instabridge:
Έρχεται με μια εκπληκτικά μεγάλη βάση δεδομένων WiFi με πάνω από 3 δισεκατομμύρια συνδέσεις.
Είναι ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη.
Λειτουργεί σε μη-jailbroken συσκευές iOS.
Μειονεκτήματα του Instabridge:
Όπως είναι σαφές, δεν μπορείτε να παραβιάσετε ασφαλή δίκτυα WiFi χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.
WiFiAudit Pro – WiFi Passwords
Η εφαρμογή WiFiAuditPro σάς επιτρέπει να βρείτε τους κωδικούς πρόσβασης των WiFi για τους δρομολογητές των οποίων ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης δεν έχει αλλάξει. Έρχεται με ένα λεξικό που περιέχει όλους τους προεπιλεγμένους κωδικούς πρόσβασης για αναρίθμητους δρομολογητές.
Πλεονεκτήματα του WiFiAuditPro:
Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε τους κωδικούς πρόσβασης των WiFi στη συσκευή σας.
Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν στο iPhone / iPad και ακόμη και σε ένα iPod Touch.
Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις iOS 7.0 και παραπάνω.
Λειτουργεί σε μη-jailbroken συσκευές iOS.
Μειονεκτήματα του WiFiAuditPro:
Όπως είπατε στην αρχή, μπορείτε να επιλέξετε μόνο τους δρομολογητές WiFi των οποίων οι προεπιλεγμένοι κωδικοί πρόσβασης δεν αλλάζουν με αυτήν την εφαρμογή. Αν αλλάξει ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης, τότε αυτή η εφαρμογή είναι τελείως άχρηστη.
iWep Pro: 2.29ε
Το iWep Pro είναι μία από τις πιο προηγμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται και είναι η πιο πολύ δημοφιλής για το hacking των χρηστών WiFi για iPhone. Το iWep Pro έχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι πολύ πιο απλό και κατανοητό από τους χρήστες. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κανένα προγραμματισμό ή τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διάσπαση των κωδικών πρόσβασης WiFi. Η εφαρμογή iWep Pro θα μπορούσε να σπάσει αποτελεσματικά τον κωδικό WiFi στη συσκευή iOS χωρίς να χρειαστεί jailbreak.
Πλεονεκτήματα του iWep Pro:
Εύκολο στη χρήση καθώς μπορούμε να δούμε ένα πολύ εύκολο περιβάλλον χρήστη.
Ελέγχει την ασφάλεια ενός δικτύου WiFi.
Δημιουργεί WEP για το δρομολογητή WiFi.
Συμβατό με όλες τις συσκευές iOS χωρίς jailbroken που εκτελούνται πάνω από iOS 8.
Μειονεκτήματα του iWep Pro:
Μη αναμενόμενα σφάλματα κατά τη χρήση.
Απροσδόκητη συντριβή.
WiFi Χάρτης:
Αυτή η εφαρμογή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού υποστηρίζεται για ios και Android συσκευές και στο εσωτερικό της θα βρείτε εκατομμύρια κωδικούς που προστίθενται καθημερινά από χρήστες που τους χρησιμοποιούν σε διαφορα σημεία από καταστήματα σπίτια υπηρεσίες και άλλα.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι μαθητές περιμένουν πως και πως για να ξεκουραστούν.
Φέτος όμως η 23η Δεκεμβρίου είναι ημέρα Δευτέρα και ορισμένοι υπέθεσαν τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και έτσι η ξεκούραση για τους μαθητές θα αρχίσει από την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.
Όσο για το πότε θα ανοίξουν με τη νέα χρονιά, αυτό θα συμβεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη (Τρίτη 7 Ιανουαρίου) τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Eνα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε γάμο στην Ινδία.
Σε βίντεο, που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, εμφανίζεται η 22χρονη χορεύτρια Χίνα να χορεύει στον γάμο της κόρης ενός ηγέτη χωριού στη βόρεια επαρχία Ουτάρ Πραντές, όταν κάποιος από το κοινό άνοιξε πυρ εναντίον της.
Η 22χρονη, χορεύει μαζί με μία συνάδερφό της, η οποία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, λέγεται Νάινα. Κάποια στιγμή, το τραγούδι σταματά και οι δύο κοπέλες σταματούν με τη σειρά τους να χορεύουν. Το κοινό, όμως, αρχίζει να αποδοκιμάζει.
Τότε, ακούγεται ένας πυροβολισμός, κανείς, ωστόσο, δεν αντιδρά. Οι δύο κοπέλες, κατόπιν, γυρίζουν και μιλούν σε κάποιον, που δεν φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με την ινδική ιστοσελίδα NDTV, ακούγεται κάποιος να λέει «θα πέσουν πυροβολισμοί» και τότε μια άλλη φωνή λέει: «Αδερφέ, πρέπει να πυροβολήσεις». Ακολουθεί δεύτερος πυροβολισμός, με τη Χίνα να πιάνει το πρόσωπό της και να πέφτει στη σκηνή.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με μια πληγή στο σαγόνι της, αλλά, πλέον, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Στο απίστευτο περιστατικό, δε, τραυματίστηκαν και δύο συγγενείς του γαμπρού, με τους συγγενείς του να κάνουν την αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας πως αυτοί που άνοιξαν πυρ ήταν συγγενείς του πατέρα της νύφης, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγες μέρες μετά.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!