Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δεν τα κατάφερε να μπει στα play-off η Pune FC με τους παίκτες της ετοιμάζονται για διακοπές... Έτσι, έκλεισε και ο "κύκλος" του Κώστα Κατσουράνη στην Indian Super League.

Ο διεθνής μέσος ευχαρίστησε μέσω twitter την ομάδα του και την διοργανώτρια Αρχή λέγοντας πως ήταν η πιο συναρπαστική εμπειρία στην καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Pune FC, την Indian Super League αλλά και όλους εσάς για την πιο συναρπαστική εμπειρία στην ποδοσφαιρική μου ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά.





http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Με έγγραφό του το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιεί ότι τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από τις 24 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015. H 23η Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη, θα είναι η τελευταία μέρα μαθημάτων για το τρέχον έτος.

Να σημειώσουμε ότι για κάποιους μαθητές σχολείων απομακρυσμένων περιοχών ίσως τα μαθήματα να τελειώσουν νωρίτερα, καθώς το υπουργείο δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να αναχωρήσουν πιο νωρίς, με την προϋπόθεση ότι θα αναπληρωθούν τα μαθήματα που θα γίνονταν στις 22 και στις 23 Δεκεμβρίου.

Α) Πρωτοβάθμια εκπαίδευση:

Σύμφωνα με τα άρθρα 4, §§ 1.δ των Π. Δ 200 & 201 /1998 (ΦΕΚ 161Α), τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων).

Β) Δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

Σύμφωνα με το άρθρο 2, § 1α του Π.Δ 104/1979 (Α΄23) και την § 1α του άρθρου 2 της υπ΄ αριθμ. 80033/Γ2/04-08-2006 Υ.Α. (Β΄1286), τα Γυμνάσια, τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας δεν λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων).

http://www.aftodioikisi.gr 
H LG δεν έχει εγκαταλείψει τον τομέα των κυρτών smartphones και το LG G Flex 2 φέρεται πως είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο CES του 2015. 
Το LG G Flex είχε κάνει αίσθηση με την κυρτή οθόνη του, ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την κορεάτικη εταιρεία να ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του. Το όνομα αυτού αναμένεται να είναι LG G Flex 2 και εκτιμάται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο Consumer Electronics Show στο Las Vegas, στις αρχές Ιανουαρίου 2015.
Σύμφωνα με το Phone Arena, το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη τεχνολογίας P-OLED, μικρότερων διαστάσεων από τον προκάτοχό του, ενώ άγνωστο παραμένει το ποια θα είναι η ανάλυση της οθόνης αυτής. Η τεχνολογία του πίσω καλύμματος να αυτοθεραπεύεται από γρατσουνιές θα υπάρχει πιθανότατα και στο LG G Flex 2, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται η ύπαρξη του Android 5.0 Lollipop στη θέση του λειτουργικού συστήματος.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη της εμπορικής πορείας της συσκευής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αργότερα κυκλοφορίας του και σε άλλες αγορές, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα. Μένει να δούμε εάν θα μπορέσει να σημειώσει υψηλές πωλήσεις μία συσκευή με τόσο διαφορετικό σχήμα.
pestaola.gr
Καθημερινά ταλαιπωρούν πονοκέφαλοι και ημικρανίες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Σε κάποιους δεν αρέσουν ή δεν αρκούν μόνο τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σας προτείνουμε ένα φυσικό κοκτέιλ που υπόσχεται ανακούφιση από τους πόνους.
Σε ένα ποτήρι νερό προσθέστε 1 κ.γ αλάτι (κατά προτίμηση κέλτικο ή κρυσταλλικό των Ιμαλαΐων) και φυσικό χυμό από μισό λεμόνι. Το συγκεκριμένο κοκτέιλ περιέχει μέταλλα και ηλεκτρολύτες, μειώνει τον πόνο της ημικρανίας, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, ελέγχει τα ποσοστά της σεροτονίνης και αποκαθιστά τα αλκαλικά επίπεδα στον οργανισμό.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!