Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015


Μία γυναίκα ηλικίας 85 ετών από την Αυστρία αποφάσισε να κάνει κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, καθώς, όπως φαίνεται, δεν ήθελε να τα αφήσει στους κληρονόμους της.
Τα σκισμένα χαρτονομίσματα των 100 και 500 ευρώ, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 950.000 ευρώ, ανακαλύφθηκαν μετά τον θάνατο της γυναίκας, εντός του οίκου ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η 85χρονη κατέστρεψε επίσης τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Kurier τις οποίες επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ.
Οι εισαγγελικές αρχές της ανατολικής Αυστρίας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ωστόσο δεν ξεκίνησαν έρευνα, καθώς «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα», διευκρίνισε ο εισαγγελέας Έρικ Χάμπιτσλ στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Οι προσπάθειές της ηλικιωμένης να εκδικηθεί τους κληρονόμους της πάντως φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό.
Εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε, μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ, ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα.
Σωστικά συνεργεία στο Πακιστάν ανέσυραν ζωντανό έναν 18χρονο, ο οποίος είχε θαφτεί κάτω από τα ερείπια εργοστασίου που κατέρρευσε κοντά στη Λαχώρη, όπου και παρέμεινε για 50 ώρες, ανακοίνωσαν χθες αξιωματούχοι.

Το αγόρι ήταν εγκλωβισμένο για περισσότερες από δύο μέρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου και η οικογένειά του που το θεωρούσε νεκρό αναγνώρισε και έθαψε τη σορό ενός άλλου θύματος.

«Ο 18χρονος Μουχάμαντ Σαχίντ ανασύρθηκε ζωντανός έπειτα από 50 ώρες μετά την κατάρρευση του κτιρίου με την ευλογία του Θεού» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μουχάμαντ Ουσμάν, ανώτερος διοικητικός αξιωματούχος στη Λαχώρη.

Το τετραώροφο εργοστάσιο Rajput Polyester κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης και μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί τα πτώματα 37 ανθρώπων από τα ερείπιά του. Κατασκεύαζε σακούλες πολυαιθυλενίου και βρισκόταν στη βιομηχανική ζώνη Σούνταρ, περίπου 45 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λαχώρης.

http://www.thestival.gr

Τι πρέπει να κάνεις για να διαρκεί το άρωμά σου περισσότερο
Μάθετε μερικά μυστικά για το πώς μπορείτε να φοράτε το άρωμά σας και να... μοσχοβολάτε όλη μέρα!
- Εφάρμοσε το άρωμα ή την κολόνια σου λίγο μετά το μπάνιο, όπου θα έχεις χρησιμοποιήσει ουδέτερο αφρόλουτρο, όταν οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.
- Μην ψεκάζετε άρωμα σε ξηρό δέρμα, γιατί έχει την τάση να εξατμίζεται πιο γρήγορα όταν βρίσκεται πάνω σε ξηρή επιφάνεια. Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμά σου. Ένας τέλειος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα είναι να εφαρμόσεις στα σημεία που θα ψεκάσεις την κολόνια ή το άρωμά σου λίγη βαζελίνη.
- Ψέκαζε το άρωμά σου από 15 εκ. μακριά.
- Αν θες να έχει περισσότερη διάρκεια το άρωμά σου, τότε μην τρίβεις τα σημεία που το ψεκάζεις. Γιατί; Μα φυσικά γιατί όταν τρίβεις το άρωμά σου διασπώνται τα μόριά του και μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του.
- Ψέκασε το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως για παράδειγμα στο λαιμό, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό του καρπού και πίσω από τα γόνατα.
- Πάρε μια μεγάλη ποσότητα βαμβακιού και ψέκασε πάνω του λίγη ποσότητα από την κολόνια ή το άρωμά σου. Τοποθέτησέ το στην ντουλάπα σου πολύ κοντά στα ρούχα σου και θα δεις πόσο θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις.
- Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά!
- Φυλάξτε τα πιο βαριά και πικάντικα αρώματα για τις βραδινές σας εξόδους, ενώ το πρωί προτιμήστε τις πιο ανάλαφρες μυρωδιές. Αν, πάλι, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας πικάντικη μυρωδιά ούτε λεπτό, τότε το πρωί τουλάχιστον μπορείτε να το αντικαταστήσετε με την αρωματική λοσιόν της αντίστοιχης σειράς.
- Κάτι που δεν πρέπει να αγνοούμε είναι ότι συνηθίζουμε σιγά σιγά το άρωμά μας και το μυρίζουμε όλο και λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αρχίζουμε να ψεκάζουμε όλο και περισσότερο. Η ποσότητα πρέπει να παραμένει πάντα η ίδια.
news.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!