Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Φωτογραφία: Instagram @robynlawley
Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύ μεγάλη συζήτηση για τα plus size μοντέλα, που έχουν μπει με φόρα στη μόδα και θέλουν να κάνουν όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως είναι.
Η μόδα, λοιπόν, ισορροπεί σε skinny και plus size μοντέλα, ωστόσο ξεχνά μια κατηγορία γυναικών. Τις γυναίκες που δεν είναι ούτε πολύ λεπτές, ούτε και μεγάλου μεγέθους. Τα μοντέλα αυτά, αν θέλουν να διεκδικήσουν το δικό τους χώρα στη μόδα, πρέπει είτε να χάσουν είτε να πάρουν βάρος! Παράδοξο;
Το μοντέλο Τζένι Ρανκ εξομολογείται πως πρακτορεία την είχαν βάλει στην διαδικασία να αποφασίσει σε ποια πλευρά θέλει να ανήκει. Οπως είχαν κάνει και στην Ισκρα Λόρενς, η οποία αγωνίζεται να κάνει τις γυναίκες να δουν θετικά το σώμα τους.

Την ώρα που η μόδα προσπαθεί να διαχωρίσει σε δύο κόσμους τα μοντέλα και κατατάσσει ανθρώπους σε αδύνατους και πιο ζουμερούς, ο απλός κόσμος κατακρίνει τους χαρακτηρισμό plus size όταν αυτός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως λένε.
Οταν η Ρόμπιν Λόουλει φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated και ονομάστηκε plus size, οι αναγνώστες εξοργίστηκαν. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την Μάγια Νταλμπέσιο σε καμπάνια του Calvin Klein το 2014. Αν και η εταιρεία ανέφερε πως ήταν νούμερο 10, το New York Magazine σημείωνε πως ήταν 8. Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι πως οι αναγνώστες και οι τηλεθεατές δείχνουν την αποστροφή τους στην ομαδοποίηση στην κατηγορία «συν», όταν το σώμα είναι απλά υγιές και όχι κοκαλιάρικο.
Calvin Klein
Η βιομηχανία της μόδας με αυτό τον τρόπο δημιουργεί δύο στρατόπεδα: το skinny και το plus size, χωρίς, ωστόσο, να ορίζει τι είναι μοντέλο. Ο διαχωρισμός αυτός έχει αντίκτυπο και στην αγορά, με τις εταιρείες να βγάζουν ρούχα και για τις δύο πλευρές, ξεχνώντας, όμως, τις γυναίκες που βρίσκονται στη μέση. Αφήνοντας, έτσι, κενό αγοράς για εκείνες που δεν είναι ούτε αδύνατες, ούτε πιο ζουμερές, με τη βιομηχανία να χάνει πολλά μα πολλά χρήματα.

«Επειδή δεν είμαι κοκαλιάρικο μοντέλο, αλλά ούτε πιο γεμάτη, έχοντας δηλαδή τη δική μου μοναδικότητα μεγέθους, σκοντάφτω σε αυτό που λένε ''Κανονική Αμερικανίδα», το είδος που απεχθάνονται οι στιλίστες», γράφει στο βιβλίο της με χιουμοριστικό τόνο η ηθοποιός Μίντι Κέλινγκ.
«Το μισούν γιατί είτε μου λείπει η αυτοπειθαρχία, είτε επειδή δεν είμαι αρκετά αυθάδης. Είναι σαν να λένε: ''Διάλεξε πλευρά''», προσθέτει.
Συμπέρασμα σε όλο αυτό μοιάζει να είναι πως η μόδα χρειάζεται μια πιο σφαιρική ματιά, να αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες, όλων των μεγεθών.







Φωτογραφίες: Instagram @victoriassecret, @robynlawley, @iamiskra

Πηγή: iefimerida.gr
Μια πρωτότυπη σχέση: Είναι παντρεμένοι αλλά συναντιούνται μόνο στις διακοπές [εικόνες]
Για τα συμβατικά ζευγάρια το πρώτο ραντεβού συνήθως περιλαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο. Όχι όμως για τον Τρέβορ Κραν και την Τζούλι Μέια. Διήνυσαν αμέτρητα χιλιόμετρα για να ειδωθούν για πρώτη φορά, κανονίζοντας ως σημείο συνάντησης τον Παναμά.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 στο διαδίκτυο και αφού μιλούσαν επί τέσσερις μήνες αποφάσισαν να συναντηθούν σε διακοπές στον Παναμά.

Μπορεί να απέχουν ο ένας από τον άλλον ατελείωτα χιλιόμετρα μια ο 29χρονος ηλεκτρολόγος είναι από τον Καναδά και η 26χρονη από την Κολομβία όπου σπουδάζει ψυχολογία αλλά αυτό δεν τους πτοεί.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση αποφάσισαν να βλέπονται στις διακοπές σε διάφορα εξωτικά σημεία στον πλανήτη. Εχουν πάει παντού, ανέβηκαν στο Μάτσου Πίτσου στο Περού και κολύμπησαν με δελφίνια στο Μεξικό. Εκεί μάλιστα τέλεσαν τον γάμο τους. Στα επόμενα τους σχέδια είναι η Ευρώπη και χώρες όπως η Γαλλία και η Ελλάδα. Όλα αυτά μέχρι η Τζούλι μετακομίσει στον Καναδά για να ζήσει κοντά στον σύζυγό της.
Πηγή φωτογραφιών: Mirror 

Φωτογραφία: Instagram @alpsartacademy
Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε διακοπές στις Αλπεις; Μέσα στη φύση και ένα βήμα μονό μακριά από το πράσινο;
Καταπληκτική ιδέα, το λιγότερο. Αυτό σκέφτηκε και το ξενοδοχείο Null Stern, το οποίο προσφέρει μια εμπειρία αλλιώτικη από τις άλλες. Με ένα δωμάτιο, μέσα στη φύση κυριολεκτικά. Και τι εννοούμε;
Πρόκειται για ένα «δωμάτιο» με ένα κρεβάτι και κομοδίνα. Αυτά και μόνο. Ούτε τοίχους, ούτε ταβάνι, ούτε μπάνιο. Μόνο ένα κρεβάτι, διπλό! Υπνος κάτω από τα αστέρια σε ύψος 1800 μέτρων στα βουνά Graubünden.

Για να απολαύσετε έναν υπέροχο δροσερό ύπνο και την σούπερ θέα των Αλπεων θα πρέπει να δώσετε 226 ευρώ τη βραδιά.
Στόχος, όπως εξηγεί ο Ντάνιελ Τσαρμπονιέρ, επικεφαλής φιλοξενίας του ξενοδοχείου, είναι «να βάλει τον επισκέπτη στο κέντρο της εμπειρίας και να επικεντρωθεί στο άυλο, μειώνοντας οτιδήποτε άλλο στο ελάχιστο».



Φωτογραφίες: Null Stern & Instagram @alpsartacademy

Πηγή: iefimerida.gr

Θεωρείται η πνευματική πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, της κοιτίδας των ιθαγενών Μαορί.
Το παραθαλάσσιο Auckland, το οποίο βρίσκεται κτισμένο σ’ έναν ισθμό μεταξύ του Ειρηνικού Ωκεανού και της Θάλασσας της Τασμανίας, αποτελεί μία από τις συναρπαστικότερες μητροπόλεις του νότιου ημισφαιρίου.
Πρόκειται για μία σύγχρονη μεγαλούπολη με στοιχεία δυτικής αρχιτεκτονικής, καταφέρνει και ενσαρκώνει την πεμπτουσία της κυρίαρχης αγγλοσαξονικής κουλτούρας και φημίζεται για την ηρεμία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα ζωής που προσφέρει στους κατοίκους της.
Στην πόλη αυτή, η οποία μάλιστα είναι κτισμένη σε ένα τεράστιο ηφαιστειακό πεδίο (σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκεται σε αδράνεια), υπάρχει ίσως ο εντυπωσιακότερος ποδηλατόδρομος στον κόσμο που είναι και υποψήφιος για διεθνές βραβείο αρχιτεκτονικής στην κατηγορία μεταφορών και δικτύων! (World Architecture Awards 2016).
Το όνομά του “LightPathAKL” και αποτελεί μέρος του κεντρικού ποδηλατόδρομου. Πριν αλλάξει όψη, ήταν ένα ακόμη τμήμα του παλιού εγκαταλειμμένου πλέον αυτοκινητόδρομου. Όμως το αρχιτεκτονικό γραφείο Monk Mackenzie και οι designer τοπίου LandLab δημιούργησαν ένα ροζ “ποτάμι” το οποίο διασχίζει την πόλη.
Με την βοήθεια των 300 και πλέον φωτεινών κουτιών LED που ενεργοποιούνται μόλις πέσει το σκοτάδι, ο συγκεκριμένος ποδηλατόδρομος αναμφίβολα κλέβει τις εντυπώσεις.

Οι χρόνιες έρευνες του βυθού των Βορείων Σποράδων και του Παγασητικού γενικότερα, έχουν δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τον μύθο του Αργοναύτη Ιάσονα αλλά και τις εμπορικές σχέσεις που διατηρούσε η περιοχή με την Κολχίδα.
Συνολικά έχουν βρεθεί 14 ναυάγια και 2 πρώην χερσαίες εγκαταστάσεις τεκμηριώνοντας ουσιαστικά τον μύθο των Αργοναυτών.
Ο Ιάσονας, ο Αχιλλέας, οι Αργοναύτες, οι Κένταυροι, θα εκτίθενται πλέον στους επισκέπτες που θα τολμούν να βουτήξουν σε 15 με 20 μέτρα βάθος στα νερά του Παγασητικού κόλπου.
Πρόκειται για το καινοτόμο ερευνητικό έργο «Ύφαλος Τέχνης» (project Art Reef) στόχος του οποίου είναι η δημιουργία ενός θεματικού τεχνητού υφάλου που θα απαρτίζεται από υποβρύχια αγάλματα.
Περίπου 100 γλυπτά θα τοποθετηθούν στο βυθό, τα οποία δεν θα χρειάζονται συντήρηση ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, ένα υπόστρωμα δηλαδή για να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί, να εγκατασταθούν σφουγγάρια, φύκια, αστερίες, να μπορούν να ζήσουν και ψάρια και να δημιουργηθεί μια βιοποικιλότητα.
Όπως εξηγεί ο συντονιστής αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, Αλέξιος Λόλας, «Αυτήν την ιδέα την έχω σκεφτεί εδώ και πολλά χρόνια, όταν είχα δει ένα υποβρύχιο μουσείο με γλυπτά από έναν καλλιτέχνη που το έχει κάνει στο Μεξικό. Ήταν κάτι συναρπαστικό και τότε σκέφτηκα να γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Θέλουμε να μελετήσουμε κατά πόσο επιδρά θετικά στο οικοσύστημα, αλλά και να μπορέσουμε να μελετήσουμε την επίδραση που θα έχει στην τοπική κοινωνία όσον αφορά στην ανάπτυξη, στον τουρισμό και γενικότερα στην τοπική οικονομία και να προωθήσουμε τον καταδυτικό τουρισμό στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο, είναι σχεδόν ανύπαρκτος».
Η δημιουργία του υποθαλάσσιου μουσείου είναι ένα ερευνητικό έργο το οποίο έχει εκπονήσει το Τμήμα Ιχθυολογίας & Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φιλοδοξεί να είναι το πρώτο στον κόσμο το οποίο θα έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από δωρεές.
echoes.gr



Είναι τελικά η αριστερή, ή η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας πιο κυρίαρχη; Υπάρχει κάποιο τεστ που να μπορεί να το απαντήσει αυτό; Αυτό είναι ένα σύνηθες θέμα σε ερωτήματα που αφορούν τις αντιδράσεις, τις συμπεριφορές, τις επιλογές και την ψυχολογία του καθενός μας. Ωστόσο, η επιστήμη σίγουρα δεν έχει καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει πλήρως τις διαφορές που προκύπτουν από το ποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου είναι το επικρατέστερο. Τώρα, ένα απλό "παιχνίδι" έρχεται να σας υποδείξει με μεγάλη ακρίβεια το αν το αριστερό ή το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας ορίζει περισσότερο τις επιλογές, τις κλίσεις και την συμπεριφορά σας. Και χρειάζεστε μόλις 30” για να το ολοκληρώσετε!
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Επίθεση από αναρχικούς που συμμετέχουν στο "No Border Camp", δέχθηκαν πριν από λίγο τo γραφείο εργασίας, το κέντρο πληροφόρησης νέων Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, καθώς και τα γραφεία του Διεθνούς  Οργανισμού Μετανάστευσης, τα οποία στεγάζονται στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης,
Οι δράστες της επίθεσης τα έκαναν γυαλιά καρφιά αφού έσπασαν υπολογιστές, άνοιξαν πυροσβεστήρες, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους όπως, "Νo Border, Open the borders, blood on your hands" και πέταξαν μπουκάλια με μπογιές.
"Ήταν περίπου 11:05-11:10 το πρωί όταν ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος από τον διάδρομο. Μια μεγάλη ομάδα, εκτιμώ πάνω από 50-60 άτομα επιτέθηκε συστηματικά, δηλαδή με ένα οργανωμένο σχέδιο στον χώρο των γραφείων που είναι μέσα στον χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Έγιναν καταστροφές σε υλικά γραφείου, σε υπολογιστές, έσπασαν βιτρίνες και καταστράφηκαν χώροι οι οποίοι ήταν για την υπηρεσία των πολιτών", τόνισε ο Μπάμπης Παπαϊωάννου ,εργαζόμενος στο γραφείο πληροφόρησης νέων της Διεύθυνσης νέας γενιάς του υπουργείου Παιδείας.
Όπως τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκουλες και ήταν ξένοι αφού τους είπαν στα αγγλικά πως η παρέμβαση δεν έχει να κάνει με τους εργαζόμενους.
Αυτή την ώρα  οι αντιδημαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σύσκεψη και στη συνέχεια θα κανουν δηλώσεις.thestival.gr

Η νέα έκδοση της εφαρμογής του Facebook για Android θα επιτρέπει σύντομα την τοπική αποθήκευση περιεχομένου βίντεο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να το παρακολουθήσει αργότερα από τη συσκευή του, εκτός σύνδεσης.

Αν και αρχικά το εν λόγω χαρακτηριστικό αναμενόταν να γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ινδία, τελικά αποφασίστηκε ότι θα ήταν χρήσιμο σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση, τα βίντεο δεν θα αποθηκεύονται σε κάποιο directory του λειτουργικού συστήματος με συμβατικό τρόπο και προκειμένου κάποιος να τα προσπελάσει, θα πρέπει να ανοίξει πρώτα το Facebook App και να τα δει μέσω αυτού.

Προς το παρόν η δυνατότητα υποστηρίζεται από τις beta εκδόσεις της εφαρμογής, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του App για Android. Εάν βιάζεστε ωστόσο, μπορείτε από σήμερα κιόλας να κατεβάσετε την τελευταία beta και να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό.

Πηγή: e-pcmag.gr

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 σημείωσε νέα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας, αυξάνοντας περαιτέρω τις πιθανότητες το τρέχον έτος να είναι το θερμότερο που έχει καταγραφεί σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με στοιχεία της NASA και της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ).

Οι δύο οργανισμοί χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους επεξεργασίας των δεδομένων της θερμοκρασίας του πλανήτη, καθώς και διαφορετικά κριτήρια για τη σύγκριση των θερμοκρασιών, που οδηγούν σε ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο και οι δύο συμφωνούν για τη μακροπρόθεσμη τάση των θερμοκρασιών του πλανήτη, όπως και άλλες υπηρεσίες στην Ευρώπη και αλλού.

Οι θερμοκρασίες του 2016 πήραν μία ώθηση από ένα εξαιρετικά ισχυρό φαινόμενο Ελ Νίνιο, αλλά είναι κυρίως το αποτέλεσμα της αυξημένης θερμότητας στην ατμόσφαιρα της Γης που οφείλεται στη συσσώρευση των αερίων του θερμοκηπίου.

Η αυξημένη θερμότητα οδηγεί σε άνοδο της παγκόσμιας στάθμης της θάλασσας, διαταράσσοντας τα οικοσυστήματα και προκαλώντας πιο ακραία καιρικά φαινόμενα.

Κάθε μήνας του τρέχοντος έτους έχει σημειώσει ρεκόρ θερμοκρασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ αρκετοί μήνες στις αρχές του έτους ήταν μεταξύ των πρώτων που έχουν καταγραφεί ποτέ να υπερβαίνουν τον 1°C άνω του μέσου όρου.

Με τη χαλάρωση του Ελ Νίνιο, οι θερμοκρασίες μειώθηκαν ελαφρώς, αλλά βρίσκονται ακόμη σε επίπεδα ρεκόρ.

Ο Ιούνιος ήταν 0,90°C πάνω από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα, σύμφωνα με τη NOAA και 0,79°C πάνω από τον μέσο όρο της περιόδου 1951-1980, σύμφωνα με τη NASA.

Μετά το νέο ρεκόρ θερμοκρασίας του Ιουνίου, το 2016 είναι μέχρι σήμερα 1,05°C πάνω από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα, σύμφωνα με NOAA, και 1,09°C πάνω από τον μέσο όρο της περιόδου 1951-1980, σύμφωνα με τη NASA.

Εξάλλου, η παγκόσμια μέση θερμοκρασία των ωκεανών για το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι 0,79°C πάνω από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα, η μεγαλύτερη τέτοια απόκλιση σε 137 χρόνια καταγραφής θερμοκρασιών.

Οι κυβερνήσεις του πλανήτη έχουν συμφωνήσει να διατηρήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη κάτω από τους 2°C σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, μέχρι το τέλος του αιώνα.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr




Αγωνία για τη νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης.


"Μάχη" για τη ζωή της δίνει 31χρονη Δημοτική Αστυνομικός, εργαζόμενη στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χθες, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, στην Αργυρούπολη, ευρισκόμενη εν ώρα υπηρεσίας, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει διερχόμενους μαθητές του καμπ, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Η 31χρονη Δημοτική Αστυνομικός στεκόταν στο πεζοδρόμιο, στο ύψος του κολυμβητηρίου, στην οδό Κύπρου, στην Αργυρούπολη, στο ρεύμα προς Βούλα, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, με δύο αυτοκίνητα, τα οποία φέρεται να έκαναν "κόντρες".

Όπως όλα δείχνουν, το ένα από τα δύο οχήματα έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε τα κολωνάκια και παρέσυρε την άτυχη Δημοτική Υπάλληλο.

Η άτυχη γυναίκα - πολυτραυματίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι - μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και κατόπιν στον Ευαγγελισμό παρουσιάζοντας έντονη αιμορραγία.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της βρέθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ οι δύο νεαροί οδηγοί των αυτοκινήτων, ηλικίας μεταξύ 20 και 25 ετών, συνελήφθησαν από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού και κρατούνται.

Οι επόμενες 24 ώρες είναι κρίσιμες για την Δημοτική Αστυνομικό, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική, μετά την τοποθέτηση στεντ.

Οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, μετά την πολλαπλότητα και τη σοβαρότητα των τραυμάτων της.

Πηγή: epoli

Τους ένα δισεκατομμύριο χρήστες το μήνα ξεπέρασε το Facebook Messenger, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Σύμφωνα με την εταιρεία πλέον το Facebook έχει δύο εφαρμογές, που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες, καθώς το WhatsApp είχε φτάσει το συγκεκριμένο αριθμό τον περασμένο Φεβρουάριο.
Να σημειωθεί ότι το Messenger έχει αναπτυχθεί ραγδαία μέσα στο 2016, κερδίζοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία έφτασε τα 800 εκατ. χρήστες τον Ιανουάριο και τα 900 εκατ. τον Απρίλιο.

Τη συγκέντρωση στοιχείων για την κατάταξη των υπαλλήλων και τη συγκρότηση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων βάσει των διατάξεων του ν. 4369/2016, ζητά με ΕΓΚΥΚΛΙΟ του προς όλα τα υπουργεία και τις Ανεξάρτητες Αρχές ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Συγκεκριμένα ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες Διοικητικού/Προσωπικού οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα:
α) σε άμεση έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων κατάταξης των υπηρετούντων υπαλλήλων στους νέους βαθμούς βάσει των διατάξεων του άρθρου 27 του ν. 4369/2016 και των άρθρων 80 και 82 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως αντικαταστάθηκαν με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 25 του ν. 4369/2016,
β) στη συγκρότηση και ορισμό μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων βάσει των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 4369/2016, όπως έχει αντικατασταθεί με τις διατάξεις του άρθρου 171 του ν. 4389/2016.
Παράλληλα ζητά από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρώσει τις προαναφερόμενες απαιτούμενες ενέργειες, να προβούν άμεσα στην ολοκλήρωση αυτών ενημερώνοντας σχετικά την Υπηρεσία μας, καθώς η εφαρμογή των διατάξεων αυτών σκοπεύει στην εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
aftodioikisi.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!