Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά αναφέρθηκε και στο αν θα έπαιρνε μέρος στο Celebrity Game του All Star Game του ΝΒΑ. Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για τον Αντετοκούνμπο, λέγοντας: «Δεν τον έχω συναντήσει ακόμη. Ξέρω ότι είναι σούπερ ταλαντούχος και είμαστε κι οι δύο υποψήφιοι για τα Αθλητικά Βραβεία της περασμένης σεζόν στην Ελλάδα. Τον σέβομαι πολύ επειδή δουλεύει πολύ, είναι πολύ ταλαντούχος, πολύ ταπεινός και πραγματικά μ’ αρέσει να βλέπω ανθρώπους σαν αυτόν. Φαίνεται να είναι ένα ενδιαφέρον άτομο για να συναντήσω».
Όσον αφορά στον θάνατο του Μπράιαντ, ο Τσιτσιπάς παραδέχθηκε ότι επηρεάστηκε σε σημαντικό βαθμό: «Όταν ξύπνησα εκείνο το πρωινό, θυμάμαι ότι ήμουν στη Μελβούρνη στην Αυστραλία, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, ήμουν αρκετά σοκαρισμένος, συντετριμμένος. Είναι δύσκολο το να έχεις να έναν τόσο μεγάλο θρύλο στον κόσμο του μπάσκετ όχι μόνο ως προσωπικότητα και ως αθλητή και να πεθαίνει».
Για την πιθανότητα να λάβει μέρος στο Celebrity Game του All Star Game του ΝΒΑ και αν είναι τόσο καλός στο μπάσκετ, είπε: «Είμαι αρκετά καλός στο μπάσκετ, αλλά νομίζω ότι πρέπει να προπονηθώ πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς, επειδή δεν έχεις την ευκαιρία κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξεις».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!