Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

 

Μια 43χρονη από την Ταϊλάνδη δεν άντεξε στην ακόρεστη δίψα του συζύγου της για σεξ και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία καθώς δεν άντεχε πλέον!

Η κυρία, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στην δημοσιότητα για ευνόητους λόγους, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Chachoengsao και έκανε παράπονα γιατί ο 64χρονος σύζυγός της ήθελε 6 με 7 φορές την ημέρα σεξ!

H 43χρονη

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με την ερωτική του ζωή ωστόσο κάποια στιγμή στράφηκε στα βότανα και έτσι ανακάλυψε το νερό της καρύδας, το οποίο έχει αφροδισιακές ιδιότητες.

Και κάπου εκεί ξεκινά το… μαρτύριο της 43χρονης καθώς π σύζυγός της απότομα δεν συμβιβαζόταν με δυο φορές σεξ την ημέρα αλλά ήθελε διαρκώς!

 Η προφανής λύση θα ήταν να μειώσει το νερό καρύδας, ωστόσο η γυναίκα υποστηρίζει πως ο σύζυγός της είναι πλέον εθισμένος και δεν μπορεί να σταματήσει!

Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του ζευγαριού, το νερό καρύδας στην χώρα έχει γίνει ανάρπαστο…

πηγή: newsbomb.gr

 

Το Twitch είναι μια livestreaming πλατφόρμα. Αρχικά, το Twitch εστίαζε αποκλειστικά στα games, αλλά σήμερα φιλοξενεί και streams που αφορούν την μουσική, τα talk shows, τη τέχνη ακόμα και τηλεοπτικές σειρές.

Το να κερδίζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι, σύμφωνα με το newmoney.gr, όμως 26χρονος από το Λος Άντζελες τα κατάφερε αφού κέρδισε 16.000 δολάρια σε μια μόνο νύχτα στη ζωντανή ροή του Twitch.

Η νέα λοιπόν πιο hot τάση αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι να παρακολουθείς live ανθρώπους να κοιμούνται. Η ιδέα είναι απλή: Διάσημοι influencers προσπαθούν να κοιμηθούν ενώ το κοινό τους κάνει τα πάντα για να μην τους αφήσει σε ησυχία. Στέλνουν μηνύματα, βίντεο και τραγούδια μέσα από το ηχείο Alexa, που ενεργοποιείται με τη χρήση text-to-speech messaging. Σύμφωνα με το BusinessInsider, oι χρήστες που τους παρακολουθούν πληρώνουν σχεδόν δυόμιση δολάρια για να λειτουργήσει το ηχείο και του ζητάνε να κάνει οτιδήποτε, από το να αποκαλύψει τη διεύθυνσή του, μέχρι να αγοράσει το καλάθι του στο Amazon ή να καλέσει την αστυνομία.

Αυτό ακριβώς είπε να κάνει και ο «Asian Andy» και τελικά δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη γενναιοδωρία των φαν του. «Σας ευχαριστώ πολύ», είπε στο τέλος της ζωντανής ροής του Twitch, το οποίο αργότερα δημοσίευσε στο YouTube. «Ήμουν οδηγός Uber και έβγαζα μόλις 16 δολάρια την ώρα». Ο Αντι, όμως, δεν έγινε διάσημος μέσα από το Twitch, είναι επαγγελματίας influencer καθώς έχει περισσότερους από 40.000 ακολούθους σε Instagram και Twitter καθώς και ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube .

Το Twitch ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό ως πλατφόρμα παιχνιδιών. Σήμερα, ορισμένοι χρήστες μπορούν να κερδίσουν έως και 200.000 δολάρια ετησίως. Η πλατφόρμα διαθέτει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα εκτός παιχνιδιού. Ο Άντι όμως δεν είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να βγάλει χρήματα προσπαθώντας να κοιμηθεί. Ο διάσημος «Ice Poseidon» κέρδισε 5.000 δολάρια μόλις σε οκτώ ώρες – ακόμη και βουλευτές χρησιμοποιούν το Twitch για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα και να προσελκύσουν περισσότερους ψηφοφόρους.

πηγή: newmpney.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!