Κυριακή 24 Απριλίου 2016


Τη χρονολογία γέννησής της είπε on camera η Νατάσσα Θεοδωρίδου, προσθέτοντας όλο νόημα πως «θα ήμουν θλιβερή αν έλεγα κάτι άλλο»!

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι «πατάει» τα 46, καθώς, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με το χρόνο, ανέφερε: «νομίζω ότι μόνο οι ανόητοι έχουν ταμπού με το χρόνο. Είμαι γεννημένη το 1970 και, όταν έχω δύο κόρες, μία στα 22 και μία στα 16, θα ήμουν το λιγότερο θλιβερή, όχι αν έκρυβα χρόνια, γιατί δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πεις, αλλά αν έλεγα κάτι άλλο».

Παράλληλα, σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η Νατάσσα υποστήριξε πως δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο και συμπλήρωσε: «ότι τι; Δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως την θες; Κανονικότατα!».

Δείτε βίντεο στο star.gr

Το YouTube ανακοίνωσε "διαστημικό ήχο" στα βίντεο on-demand. Έτσι όπως η παρακολούθηση μιας συναυλίας σε 360 μοίρες σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ο διαστημικός ήχος σας επιτρέπει να ακούτε όπως ακριβώς και στην πραγματικότητα, όπου το βάθος, η απόσταση και η ένταση παίζουν σημαντικό ρόλο.

Περισσότερα μαθαίνουμε από το επίσημο blogpost, που υπογράφει ο Neal Mohan.

Μεγαλώνοντας, σαν παιδί ο αγαπημένος μου μπασκετμπολίστας ήταν ο Magic Johnson. Δεν ήθελα τίποτα παραπάνω από το να έχω τη δυνατότητα να τον δω να παίζει από κοντά, αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.

Ακόμα και αν ήταν ένα αθλητικό γεγονός, μια συναυλία ή μια οικογενειακή συνάντηση, όλοι μας είχαμε το συναίσθημα πως θέλαμε να είμαστε κάπου που δεν μπορούσαμε να πάμε.

Αλλά στις μέρες μας, η εικονική πραγματικότητα και τα βίντεο 360 μοιρών μπορούν να βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στο να είστε όντως σε εκείνα τα μέρη εκείνη την ώρα.

Σήμερα, πηγαίνουμε το τρισδιάστατο βίντεο ακόμα ένα βήμα παραπέρα με τη ζωντανή μετάδοση 360 μοιρών στο YouTube.

Λανσάραμε για πρώτη φορά την υποστήριξη για το βίντεο 360 μοιρών τον Μάρτιο του 2015. Από μουσικούς, αθλητές μέχρι μάρκες, οι δημιουργοί έχουν κάνει απίστευτα πράγματα με αυτήν την τεχνολογία.

Τώρα, θα μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερα για να βάλουν τους θαυμαστές τους απευθείας μέσα στον κόσμο τους, με μια ζωντανή μετάδοση 360 μοιρών.

Και έπειτα από τόσα χρόνια ζωντανής μετάδοσης μέσα από το κανάλι της Coachella για τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να παρευρεθούν στο φεστιβάλ, φέτος σας πηγαίνουμε στο φεστιβάλ όπως ποτέ άλλοτε μέσω της ζωντανής μετάδοσης επιλεγμένων live συναυλιών σε 360 μοίρες αυτό το σαββατοκύριακο.

Ξεκινώντας από σήμερα, λανσάρουμε επίσης διαστημικό ήχο στα βίντεο on-demand στο YouTube.

Έτσι όπως η παρακολούθηση μιας συναυλίας σε 360 μοίρες σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ο διαστημικός ήχος σας επιτρέπει να ακούτε όπως και στην πραγματικότητα, όπου το βάθος, η απόσταση και η ένταση παίζουν σημαντικό ρόλο.

Δοκιμάστε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής στην Android συσκευή σας.

Για να σιγουρευτούμε πως όλοι οι δημιουργοί μπορούν να λένε καταπληκτικές ιστορίες με την εικονική πραγματικότητα, συνεργαστήκαμε με εταιρείες του κλάδου.

Συνεργαστήκαμε με τη VideoStitch και την Two Big Ears για να κάνουμε το λογισμικό τους συμβατό με ζωντανές μεταδόσεις 360 μοιρών, τον διαστημικό ήχο στο YouTube και περισσότερα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

Θα διαθέσουμε επίσης τις τεχνολογίες της ζωντανής μετάδοσης 360 μοιρών και του διαστημικού ήχου στις YouTube Space τοποθεσίες ανά τον κόσμο, για να μπορείτε να περιηγηθείτε.

Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο σχετικά με τη διήγηση ιστοριών 360 μοιρών είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση στις μοναδικές εμπειρίες του καθενός μας.

Οι φοιτητές μπορούν πια να αποκτήσουν εμπειρίες από νέες εκδηλώσεις στην τάξη ακριβώς όπως ξεδιπλώνονται.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να αποκτήσουν εμπειρίες από μακρινά μέρη και εξερευνητές μπορούν να βουτήξουν στη βαθιά θάλασσα, χωρίς τις σωματικές δυσκολίες του αληθινού κόσμου.

Και τα σημερινά παιδιά που ονειρεύονται να πάνε σε έναν αγώνα μπάσκετ ή σε μια συναυλία μπορούν Περιορισμένες εμπειρίες του παρελθόντος είναι τώρα διαθέσιμες σε όλους, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή.

Είστε έτοιμοι να μην χάσετε ποτέ ξανά ούτε μια στιγμή;

ΠΗΓΗ: e-pcmag.com
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!