Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Το σπίτι των $14 εκατ. που αντέχει ακόμα και σε βαλλιστικές επιθέσεις
Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε τη νύχτα; Ίσως αυτό το σπίτι με τις πόρτες που αντέχουν μέχρι και σε επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους να σας κάνει να νοιώθετε πιο ασφαλείς. Το απίστευτο οίκημα αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων θεωρείται το ασφαλέστερο σπίτι της αμερικανικής ηπείρου, ίσως και του κόσμου, και διαθέτει καταφύγιο εμβαδού 15.000 τετραγωνικών ποδών, καθώς και πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα ανεξάρτητα από το κοινό δίκτυο.
Βρίσκεται λίγο έξω από την Ατλάντα και κρύβει πολύ περισσότερα από μια αίθουσα ιδιωτικών προβολών, μια αίθουσα μπόουλινγκ και μια απέραντη πισίνα.
Οι πόρτες των δωματίων του μπορούν να αντέξουν τα πυρά ενός AK-47. Το γκαράζ είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρά 30 οχήματα και έχει μια είσοδο σχεδιασμένη με τρόπο που να την κρύβει ένας καταρράκτης. Μυστικές πόρτες οδηγούν σε ένα καταφύγιο, όπου ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να κρύβεται για χρόνια, ενώ έχει παροχή αρτεσιανού νερού από διάτρηση 1.000 ποδών κάτω από το έδαφος.
rice2
Το σπίτι χτίστηκε από έναν αρχιτέκτονα που ξόδεψε δυο δεκαετίες για τον σχεδιασμό κτηρίων ασφαλείας για το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.
Όπως λέει ένας γνωστός μεσίτης ακινήτων, μπορεί κανείς να κρεμάσει στους τοίχους του μια συλλογή έργων Τέχνης αξίας 20 εκατ. δολ. και να κοιμάται ήσυχος ότι τα πάντα είναι ασφαλή.
shho
Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Rice House, όπως λέγεται, ξόδεψε έξι χρόνια και περί τα 30 εκατ. δολ. για να φτιάξει αυτό το πραγματικό φρούριο. Εχει 8 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, τρεις κουζίνες, ένα ιδιωτικό μουσείο, κελλάρι κρασιών, εσωτερικό σκοπευτήριο, μεγάλους ανελκυστήρες.
rice3
Η συνοικία στην οποία βρίσκεται έχει 19 γήπεδα τέννις, γήπεδο γκολφ, γήπεδα μπάσκετ, χώρο συναυλιών και φυσικά 14ωρη φύλαξη.
Τώρα, ο ιδιοκτήτης που το αγόρασε για να το αφήσει κληρονομία στο παιδί του, το πουλά στην τιμή των 14,7 εκατ. δολ. Η αρχική τιμή πώλησης ανερχόταν στα 17,5 εκατ. δολ. Αιτία πώλησης; Μόλις έμαθε ότι ο γιος του δεν ενδιαφέρεται να μείνει εκεί...
Πώς να νοιώσεις... βασιλιάς του Instagram μόνο με 191 δολάρια
Θες να εντυπωσιάσεις τους followers σου στο Instagram αλλά δεν έχεις αρκετά χρήματα; Στη Ρωσία το πρόβλημα λύνεται μόνο με 191 δολάρια. Η εταιρεία παραγωγής "Private Jet Studio" σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις, έστω και για λίγα λεπτά, την αίγλη ενός ιδιωτικού τζετ.
Η φωτογράφιση κοστίζει 191 δολάρια και με καμεραμάν το κόστος ανεβαίνει στα 244 δολάρια.
Για όσους μάλιστα θέλουν να το πάνε... ένα βήμα παραπέρα, το στούντιο παρέχει τη δυνατότητα μακιγιέζ και στυλίστριας, πάντα επί (αδράς) πληρωμής.
rosia_jet.jpg
jet_ros.jpg
osi.jpg
jet_ros2.jpg
backr.jpg
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!