Σάββατο 17 Αυγούστου 2019


Για πολλούς το Messenger ήταν μια εφαρμογή που κατέβασαν αναγκαστικά, όταν το Facebook αποφάσισε να καταργήσει την αποστολή μηνυμάτων μέσω της επίσημης σελίδας.
Από τότε το Messenger έχει αλλάξει χαρακτήρα και προσθέτει όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες λειτουργίες σε όσους το χρησιμοποιούν.
Στο παρακάτω άλμπουμ θα αναφέρουμε μερικές από τις πιο ξεχωριστές από αυτές, τις οποίες ίσως και να μην έχεις ξανακούσει.
Διαφάνεια 1 από 5
Αντέδρασε με emoji σε βιντεοκλήση: Σίγουρα γνωρίζεις πως τα μικρά emojis που μπορείς να προσθέσεις στις αναρτήσεις σου στο Facebook. Τώρα μέρος αυτών μπορεί να προστεθεί και στο δικό σου πρόσωπο κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης. Μόλις ξεκινήσεις μια συνομιλία μέσω βίντεο, μπορείς να βρεις αυτές και άλλες πολλές επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης και να προσθέσεις φίλτρα, μάσκες και πολλές άλλες πολλές αντιδράσεις.

Ελέγξτε το… έξυπνο σπίτι σου: Την ώρα που τα σπίτια μας γίνονται κάθε μέρα κι εξυπνότερα, με όλο και περισσότερες συσκευές να είναι διασυνδεδεμένες στο Internet, ένας συνοπτικός έλεγχος όλων αυτών φαντάζει ως η ιδανική λύση. Παρότι πολλοί μπορεί να εκπλαγούν το Facebook Messenger προσφέρει και αυτή τη δυνατότητα. Εάν αισθάνεσαι λίγο αμήχανα να μιλάς στον… έξυπνο θερμοστάτη Netatmo για παράδειγμα απλώς στέλνε του μήνυμα μέσω Messenger στο Netatmo Smart Home Bot για να του πεις να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σπιτιού.

Μυστική συνομιλία: Αν έχεις ευαίσθητες πληροφορίες που θες να μοιραστείς με κάποιον, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδανική. Όχι απλά μπορείς να στέλνεις κρυπτογραφημένα μηνύματα αλλά και να ορίσεις έναν ορισμένο χρόνο μετά από τον οποίο τα μηνύματα αυτά θα διαγράφονται αυτόματα. Όταν επιλέξεις έναν φίλο για τη συγκεκριμένη συνομιλία πήγαινε στις ρυθμίσεις και επίλεξε μυστική συνομιλία. Στο παράθυρο που χρησιμοποιείς θα εμφανιστεί ένα τύπου ρολόι το οποίο πατώντας το, μπορείς να ρυθμίσεις μετά από πόση ώρα θες να διαγραφεί το μήνυμά σου.

Ομαδικά παιχνίδια: Το παιχνίδια είναι διασκεδαστικά αλλά αναμφισβήτητα γίνονται πιο διασκεδαστικά όταν μπορείς να παίξεις με τους φίλους σου. Αυτά λοιπόν είναι μερικά ακόμα καλά νέα για το facebook messenger. Για να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι, πάτα στο εικονίδιο της κονσόλας κάτω δεξιά και διάλεξε το παιχνίδι που θες να παίξεις. Ανάλογα με το παιχνίδι, επιλέγεις τους φίλους που θες να ανταγωνιστείς. πράγματα που δεν ήξερες για το Facebook Messenger

Στείλε χρήματα σε φίλους και την οικογένειά σου: Αν και η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν για την περίπτωση της Ελλάδας, οι κάτοικοι των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω του Messenger. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν μια κάρτα συνδεδεμένη στο λογαριασμό τους και με μερικές απλές εντολές να στέλνουν μικρά χρηματικά ποσά στους φίλους και την οικογένειά τους. Επιπλέον, με το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης του Messenger, υπάρχει περίπτωση μέχρι και να σου υπενθυμίσει μια χρηματική συναλλαγή που πρέπει να κάνεις εάν έχεις συζητήσει γι’ αυτή με τους διαδικτυακούς σου φίλους.
πηγή: ratpack.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!